slm kızlar, benim bat a günler değil artık saatler kaldı.. bir türlü gerektiği kadar açılmayan tüplerim yüzünden bu ay da gebelik umudum yok..fakat hiç üzülmüyorum

meğer benim psikolojim bozukmuş da farkında değilmişim düzelince anladım

3,5 yıl olmuş evleneli, yaklaşık 1 yıldır çalışmıyorum,hamile kalırım diye..hep eksik hissettim çocuğum olacak mı olmayacak mı, korkular vs..çevremde artık kim hamile kalsa ya da doğurduğunu görsem duysam üzülüyordum..sanki hayatın tek gerçeği anne olmakmış gibi..gece gündüz her an sadece bunu düşünüyordum, gebe kalmak için, tüpleri açmak için bitkisel kürler, ıvır zıvır araştırıp durdum gözlerim bozuluncaya kadar..kafayı bozmuşum resmen ben

geçen ay dansa başlamıştım, eşimden çekine çekine

inanılacak gibi değil ama 'ölsem dansetmem' diyen kısmi taşfırın kocam da dans derslerine başladı ve dans gecelerine birlikte gidip evde de her gün çalışmaya başladık

çok stres yapıyorum diye çocuk olayını, kafam dağılsın diye gidiyordum, ama artık takmıyorum, özgüvenim yerine geldi

işe başlamaya karar verdim..bir süre daha deneriz,olmuyorsa tüp bebek, daha da olmuyorsa zorlamıcam, akışına bırakıyorum artık..her kadın anne olacak diye bir kural yok..koruyucu ailelik yaparız, uygun görürlerse evlat ediniriz

uff çok uzun yazdım, özetle dans işe yaradı, çok mutluyum, siz de takmayın, takmayınca oluyormuş