- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Öyle kendini yıpratma canım belki vardır daha günün gelmemiş belirtilere çok takılma ben bu formda çok okudum belirtisi olmadan hamile olanBenimde hiçbir belirtim yok sizin gibiçok üzgünüm gerçekten artık negatif görmek istemiyorum test yapmak istemiyorum bi an önce adet olmak istiyorum
Normal test canım bu gün kan verecemKızlar bu arada kullandığınız testler erken gebelik testleri mi normal testlerden mi
Normal test canımKızlar bu arada kullandığınız testler erken gebelik testleri mi normal testlerden mi
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım kaçıncı günündü bugün iğneninNormal test canım bu gün kan verecem
kaçıncı kullanısın canım bNormal test canım
Hiç bir belirti yok ben de bi an önce adet olsam da belirsizlik kalksa düşünmekten kafayı yedim
Bekle kuzum az kaldı Allah’ın izniyle inşallah vardırGünaydın kızlarr bugün iğnemin 10. Günü. Hâlâ bir belirtim yok. Ben akşamları progestan içiyorum gebelik olursa bebek düşmesin diye acaba ondan mı bende adet belirtisi bile oluşmuyor. Çünkü bu iğneden vurulan herkeste yoğun akıntı kasık bel ağrısı vs olmuş. Benim ilk iki gün oldu ve bi daha olmadı. Bu arada batımda 8 nisan. Ama progestandan dolayı gecikme yaşayabilirim. Bebek yoksa eğer keşke bi an önce regli olsam. Henüz hiç gebelik testi yapmadım. Merak ediyorum ama korkum daha fazla olduğu için test almaya gidemiyorum. Ah ah iyiki burası var kızlar inanın yazınca bile rahatlıyorum.
YAZI TAM ÇIKMAMIŞ ANLAMADIM CANIMkaçıncı kullanısın canım b
femarayı kaçıncı kullanışın :) demek istedimdi ilk ay mı ?YAZI TAM ÇIKMAMIŞ ANLAMADIM CANIM
İnsallah canım benimde umudum o. Canım o testlerde bazen çıkmıyormuş belki de vardır bebiş inşallahÖyle kendini yıpratma canım belki vardır daha günün gelmemiş belirtilere çok takılma ben bu formda çok okudum belirtisi olmadan hamile olan
Bu ilk ay canım senin?femarayı kaçıncı kullanışın :) demek istedimdi ilk ay mı ?
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimize sabırlar versinBekle kuzum az kaldı Allah’ın izniyle inşallah vardırSabır sabır...
benim 2. canımBu ilk ay canım senin?
Ben günde 1 5 gün kullandım canımbenim 2. canım
geçen ay da günde 1. 5 gün kullandım.
bu ay da aynı sekilde kullanıyorum.
bende de tek oluşmuş solda kendisi çatlamıştı. iğne kullanmadım gerek kalmadı ama olmadı kısmet .Ben günde 1 5 gün kullandım canım
2 tane yumurtam vardı
TEST YAPTIn mı kibende de tek oluşmuş solda kendisi çatlamıştı. iğne kullanmadım gerek kalmadı ama olmadı kısmet .
adet oldum canım zaten şimdiTEST YAPTIn mı ki
İNŞALLAH bu sefere canımadet oldum canım zaten şimdi
ikinci
tur femaraya başladım.
inşallah canım, bende oldu ama ben yumurtlamadan sonra iki hafta boyunca progestan fitil kullandım vajinal yoldan onlar da haliyle akıntı yaptı. yaniİNŞALLAH bu sefere canım
Ben iğne vuruldum geçen gün kontrole gittim yumurtlama olmuş çok güzel dedi. Rahim kalınlığı da iyi dedi
2 hafta sonra gel test yapalım adet olursan da 2 ya da 3.günü gel dedi.
Ama hiç bir belirti yok bende test yaptım onda da çıkmadı zaten
Sadece beyaz akıntı var sen de olmuş muydu beyaz akıntı canım
Canım çatlatma iğnesinden sonra 3 4 gün aşırı oldu akıntı. Azalma oldu ama hala beyaz akıntım devam ediyorinşallah canım, bende oldu ama ben yumurtlamadan sonra iki hafta boyunca progestan fitil kullandım vajinal yoldan onlar da haliyle akıntı yaptı. yani
gebelikten dolayı değildi. benim 11 nde çatlamıştı yumurta 25nde kan ver dedi negatifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?