Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah pozitifi görürsün. Kendini çok kaptırma yine de iğnenin vücutta bıraktığı etki olabiliyor. Benimde sızlama oldu gögsümde iğnenn 18. gününde hiç olmadığım kadar ağrılı adet oldum. Ama duam seninle inşallah bebişinin sinyalleridir.

Canım bence o doğru değil doktorlar adet tarihin gecince test yap diyolar.
Günaydın canım benn de 14.günümdeyim.
Göğüs uçlarım dokununca sızlıyor
Beyaz akıntım devam ediyor az az.
Kasığımda ara ara ağrım oluyor sızlama gibi. Başka da bir belirti yok
İçim içime sığmıyor. Dün bir de büyük temizlik yaptım evde ramazan gelmeden halledeyim diye. Ben haftaya pazartesi gideceğim doktora. En azından ne olduğunu bileyim ona göre Allah kısmet ederse orucumu tutayım diye
Günler geçmek bilmiyor her an her saniye aklımda

RukiyeKK canım ben 9.günü öğlen test yaptım ikinci çizgi çıktı. Akşamına yaptım hiç bişey çıkmadı. Dün 13.günümdü sabah yaptım negatif.

Canım inşallah hamileyimdir ama demek istediğini anlıyorum bende senin gibi oldum kimyasal gebelik demişti doktorum hevesim kursağımda kalmıştı

O zman bekle biraz daha canım ben kendimi çok kasıyorum olacak mı olmayacak mı diye negatif gördüm aama içimde hala bir umut var
Bende öyleyim canım sürekli kendimi oyalamaya çalışıyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor. Acaba bir test alıp yarın yapsam mı. Zaten bat 8 nisan

Benimdeee. İnsan yok olmamıştır diyor ama aklında bir yerde hep hamileyim cümlesi geçiyor
Ayyy aynen ya belki diyorum idrarda çıkmadı ama kanda çıkar diyorum hdp umut ediyorum pazartesi gidecem bie bir an önce kendimi dinlemekten yoruldum
Kızz ben adet olsam bile acaba üstüne mi gördüm diye düşünürüm

ay aynen bende öyleyim ya anca doktor diyecek olmamış diye. İnşallah tutar bebişlerimiz canım ilk çocuğum olcak gerçekten çok istiyorum Rabbim hayırlı ise nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…