- 11 Haziran 2015
- 242
- 155
- 303
- 37
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Ben iğneden 18 gün sonra adet oldum. Kişiye göre değişebiliyor.14 martta adet oldum en son canım 30 31 günde bir oluyorum. Ama burda okuduğuma göre çatlatma iğnesinden sonra 14 günde adet olunuyormuş öylemi
Hayırlısı olsun canım inşallah ya
İnşallah pozitifi görürsün. Kendini çok kaptırma yine de iğnenin vücutta bıraktığı etki olabiliyor. Benimde sızlama oldu gögsümde iğnenn 18. gününde hiç olmadığım kadar ağrılı adet oldum. Ama duam seninle inşallah bebişinin sinyalleridir.Günaydın kızlar bugün iğnenin vurulmasıyla birlikte 13. Günüm. Dün itibariyle göğüslerim de dolgunlaşma başladı. Adet belirtisi mi acaba diye düşünüyorum ancak ben adet olduğumu lavobada anlarım öyle göğsüm şişmez ağrım olmaz. Az az gelen sarımsı beyaz akıntım var bir de. Göğüsümün dolgunlasması beni biraz ümitlendirdi gibi umarım sonrasında çok üzülmem
Canım bence o doğru değil doktorlar adet tarihin gecince test yap diyolar.
Günaydın canım benn de 14.günümdeyim.Günaydın kızlar bugün iğnenin vurulmasıyla birlikte 13. Günüm. Dün itibariyle göğüslerim de dolgunlaşma başladı. Adet belirtisi mi acaba diye düşünüyorum ancak ben adet olduğumu lavobada anlarım öyle göğsüm şişmez ağrım olmaz. Az az gelen sarımsı beyaz akıntım var bir de. Göğüsümün dolgunlasması beni biraz ümitlendirdi gibi umarım sonrasında çok üzülmem
İnşallah pozitifi görürsün. Kendini çok kaptırma yine de iğnenin vücutta bıraktığı etki olabiliyor. Benimde sızlama oldu gögsümde iğnenn 18. gününde hiç olmadığım kadar ağrılı adet oldum. Ama duam seninle inşallah bebişinin sinyalleridir.
Adet günüme 8 9 gün varRukiyeKK canım ben 9.günü öğlen test yaptım ikinci çizgi çıktı. Akşamına yaptım hiç bişey çıkmadı. Dün 13.günümdü sabah yaptım negatif.
canım sunu anlayamadım. iğnenin 14 . gnü ama adetine 8-9 gün var nasıl oldu ki bu ?Adet günüme 8 9 gün var
Canım inşallah hamileyimdir ama demek istediğini anlıyorum bende senin gibi oldum kimyasal gebelik demişti doktorum hevesim kursağımda kalmıştıİnşallah pozitifi görürsün. Kendini çok kaptırma yine de iğnenin vücutta bıraktığı etki olabiliyor. Benimde sızlama oldu gögsümde iğnenn 18. gününde hiç olmadığım kadar ağrılı adet oldum. Ama duam seninle inşallah bebişinin sinyalleridir.
Canım adetin 2.günü femaraya başladım 5 gğn kullandım. 9.günü iğne vuruldumcanım sunu anlayamadım. iğnenin 14 . gnü ama adetine 8-9 gün var nasıl oldu ki bu ?
30 31 günde bir regl oluyorumCanım adetin 2.günü femaraya başladım 5 gğn kullandım. 9.günü iğne vuruldum
Yapmadım canım çok yapasım var ama korkuyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bütün hayallerim yıkılmıştıK Kelebekkk80 canım hiç test yapmadın değil mi
O zman bekle biraz daha canım ben kendimi çok kasıyorum olacak mı olmayacak mı diye negatif gördüm aama içimde hala bir umut varYapmadım canım çok yapasım var ama korkuyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bütün hayallerim yıkılmıştı
Bende öyleyim canım sürekli kendimi oyalamaya çalışıyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor. Acaba bir test alıp yarın yapsam mı. Zaten bat 8 nisanO zman bekle biraz daha canım ben kendimi çok kasıyorum olacak mı olmayacak mı diye negatif gördüm aama içimde hala bir umut var
Adetine 2 gün kalmış oluyor bi dene istersen canım bakarsın 2.çizgiyi hemenn görürsünBende öyleyim canım sürekli kendimi oyalamaya çalışıyorum ama yinede aklımdan çıkmıyor. Acaba bir test alıp yarın yapsam mı. Zaten bat 8 nisan
Ayy günler geçmiyor içimde bir heyecan var niye bilmiyorumAdetine 2 gün kalmış oluyor bi dene istersen canım bakarsın 2.çizgiyi hemenn görürsün
Ayy hadi inşallah. Bugün erken gebelik testi alayım yarın sabah yaparım o zamanAdetine 2 gün kalmış oluyor bi dene istersen canım bakarsın 2.çizgiyi hemenn görürsün
Benimdeee. İnsan yok olmamıştır diyor ama aklında bir yerde hep hamileyim cümlesi geçiyorAyy günler geçmiyor içimde bir heyecan var niye bilmiyorum
Ayyy aynen ya belki diyorum idrarda çıkmadı ama kanda çıkar diyorum hdp umut ediyorum pazartesi gidecem bie bir an önce kendimi dinlemekten yoruldumBenimdeee. İnsan yok olmamıştır diyor ama aklında bir yerde hep hamileyim cümlesi geçiyor
Yap canım bna da haber ver inşallah vardır idrarda çıkar senin adına çok sevinirimAyy hadi inşallah. Bugün erken gebelik testi alayım yarın sabah yaparım o zaman
Ayyy aynen ya belki diyorum idrarda çıkmadı ama kanda çıkar diyorum hdp umut ediyorum pazartesi gidecem bie bir an önce kendimi dinlemekten yoruldum
Kızz ben adet olsam bile acaba üstüne mi gördüm diye düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?