Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 gün geçmez ki bana yaaa

Canım merhaba yumurtalarının çatlamasına çok sevindim. Yalnız senin bugün iğneden sonra 9. Günün olması gerekti. İğnenin 14. Günü test yapabilirsiniz diyorlar doktorlar genelde senin neden 15 gün beklemen gerekli

Benim doktorum garantici bayağı canım o yüzden dedi.
Ben şimdi test yaptım bariz 10 dk içinde 2.çizgi çıktı ama tabi iğnenin etkisi olabilir. Bugünden itibaren her gün yapıcam bir ümit belki

Benim doktorum garantici bayağı canım o yüzden dedi.
Ben şimdi test yaptım bariz 10 dk içinde 2.çizgi çıktı ama tabi iğnenin etkisi olabilir. Bugünden itibaren her gün yapıcam bir ümit belki
Aslında haklı canım ben mesela bi önceki gebeliğimde adet günümde test yapmıştım pozitif çıkmıştı aradan 1 hafta geçti adet oldum meğerse kimyasal gebelik geçirmişim. Test yapmakta acele etmeseydim hiç üzülmeyecektim adet oldum diyecektim

Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Bu ikinci çizgiyi her gün görmek istiyorum Allah ın izniyle
Her gün tekrardan test yapıcam

kızlar ben de bu ay 2. kez başluorum femaraya yarın. 5 gün günde 1 kullanacağım yine.

Günaydın kızlar
İğnenin 10. Günündeyim
Dün test yapmıştım ikinci çizgi 10 dk içinde silik çıkmıştı
Akşam eve gidince tekrar test yaptım bişey çıkmadı
Beyaz akıntım devam ediyor hala
Sizler ne durumdasınız iğnenin kaçıncı günündesiniz

Günaydınnn. Bu sabah yaptın mı??? Sabah idrarıyla belki çıkardı

Kızlar bende iğnenin 9. Günündeyim. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. En başında beyaz akıntım vardı sonra sarıya çevirdi şu an ise akıntım yok. Yani sadece çişimi yaptıktan sonra peçeteyle kuruladığımda çok hafif açık sarı- beyaza yakın akıntı geliyor ama çok az. Hiçbir belirtim yok maalesef. Ne göğüs şişliği ne bi şey bu ay da olmadı sanırım

Valla benim beyaz akıntı devam göğüslerde hafif şişlik var başka da bir şey yok
Ama iki gündür midemi üşütmüşüm mide bulantım var
Sanırım benimde olmadı canım

Günaydın kızlar bende iğnenin 11 rinci günündeyim hiç bir belirtim yok bu sabah test yaptım çok hafif bir gölgelik çıktı iğnenin etkisimi acaba

Günaydın kızlar bende iğnenin 11 rinci günündeyim hiç bir belirtim yok bu sabah test yaptım çok hafif bir gölgelik çıktı iğnenin etkisimi acaba
Canım iğnenin etkisi olabilir kimi 10 gün kimi 14 gün içinde iğne etkisi geçer diyor
Tekrarla istersen testini
Hakkında hayırlısı olsun

Günaydın canım. Bazı yerlerde iğnenin etkisinin 10. Günde geçtiğini yazdıklarını gördüm. Yarın yine yap eğer çizgi koyulaşmaya başlarsa günden güne gebelik var demektir. Benimde hiçbir belirtim yok senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…