- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Ama merakla bekliyorum sonucunuHakkında hayırlısı olsun canım
Selam hayirli olsun git gide hcg yukselmis artik kan verebilirsiniz bence bir an once verip vitaminlere baslayin belki doktor sorun vs gorurse progestron da ekleyebilir o yuzden kan tahlili son derece onemli..Canım en son testlerim böyle çıktı göğüslerimde hafif sertlik devam ediyor başka hiçbir belirtim yok inşallah kimyasal değildir
Canım zaten su an progestan magnezyum demir çinko c vitamini ve folik asit kullanıyorum doktorum yazmıştı. Aslında bugün eşim evde durmazsa gidip verebilirim ona şimdi söylemek istemiyorum gizli gitmem lazımSelam hayirli olsun git gide hcg yukselmis artik kan verebilirsiniz bence bir an once verip vitaminlere baslayin belki doktor sorun vs gorurse progestron da ekleyebilir o yuzden kan tahlili son derece onemli..
Sağol canım benimAma merakla bekliyorum sonucunu
Ayy şimdiden heyecanlandım inşallaah vardır canım benimSağol canım benimeşimden önce sen öğreneceksin zaten
İnşallah canım inşallah kimyasal filan değildir dua edelim birbirimiz içinAyy şimdiden heyecanlandım inşallaah vardır canım benim
İnşallah canım şu zamana kadar çok zor günler geçirmişsin Rabbim inşallah nasip eder bu sefer. Kimyasal diye de düşünme olumlu düşün olumlu olsunİnşallah canım inşallah kimyasal filan değildir dua edelim birbirimiz için
İnşallah canım doğru diyorsun olumlu düşünmek lazım Allah razı olsunİnşallah canım şu zamana kadar çok zor günler geçirmişsin Rabbim inşallah nasip eder bu sefer. Kimyasal diye de düşünme olumlu düşün olumlu olsun
Anladım canım sen bilirsin tabiki inşallah beklediğimiz sonuç çıkarAh canım benim Allah razı olsunnormalde regli tarihim 8 nisan, bir gün geçsin en azından çok düşük çıkmasın değerim diye düşünmüştüm
Yarın mı yaptırıyorsun kan testiniAnladım canım sen bilirsin tabiki inşallah beklediğimiz sonuç çıkar
Ayyyy canım benim ya çok sevindim çok şükür bana da dua etMerhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükürdoktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh
Gözün Aydın canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder inşallah o günleride görürsünMerhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükürdoktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh
Sağol canım benim etmez miyim hiç her namazımın ardından ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şu mübarek günler başlamadan önce dualarımız kabul olsunAyyyy canım benim ya çok sevindim çok şükür bana da dua et
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim sizede bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah her zaman dualarımda olacaksınız her zamanGözün Aydın canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder inşallah o günleride görürsün
İnşallah canım sağ salim kucağına alırsın Allah ın izniyle.Sağol canım benim etmez miyim hiç her namazımın ardından ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şu mübarek günler başlamadan önce dualarımız kabul olsuninşallah benimde sağlıklı bir gebelik olur inşallahh
İnşallah canımmm aminnnİnşallah canım sağ salim kucağına alırsın Allah ın izniyle.
K Kelebekkk80 kelebekçimmmMerhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükürdoktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh
Ah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı sana olsun tez zamanda inşallahK Kelebekkk80 kelebekçimmmbütün yazdıklarını hamile olduğunu öğrenene kadar okudum Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı uzun ömürler versin inşallah o kadar psikopat oldum ki bütüüüün gün elinde telefon araştırma yapıyorum.. Geçen ay klomen kullandım yumurtam kendisi çatladı ama sonuç hüsran.. Bu ay klomen ve ovitrelle kullandım. Bugün 9. Günüm 6.ve 7 günler meraktan yaptım silik çıktı iğne etkisi.. 8. Gün yaptım bişey çıkmadı negatif ama öğlen yaptım hep ilk idrar değil.. Sonradan pozitif olur mu bilmiyorum.. Ama belirti bulamıyorum kendimde.. Ne gibi belirtilerin oldu bahsedebilir misin müsait bir zamanında rica etsem
Yaa sarı akıntı şükürler olsun bizi doğru çıkardı yanıltmadı hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar valla beni gaza getirdiniz kan verdim sonuç 100.44 çıktı çok şükürdoktorum cumartesi de kan ver artarsa sağlıklı gebelik deriz dedi benim için dua edin kızlar Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?