Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar daha önce femara kullandıktan sonra ovu yapanınız oldu mu hiç benim pazartesi en büyük yumurtan 18mm di bugün üzerinden 2 gün geçti hala ovulasyon silik çıkıyor normalde o boyutlardayken koyu çıkması lazımdı hele şimdi bi 20 olmuştur hala silik çok moralim bozuldu bu duruma

Canım ovulasyon testi pkolularda doğru sonuç vermiyomuş

Canım ovulasyon testi pkolularda doğru sonuç vermiyomuş
Duymuştum canım onuda bırakıcam yapmayı zaten stres yaptı yine ne güzel bu ay rahatım diyordum ona takıldım şimdide akışına bırakıcam sadece günaşırı ilişki gerisi rabbime kalmış artık

Kızlar Günaydın
Femara ile ne aşamadasınızz
Bugün benim 4.günüm yarın son Allah ın izniyle
Salı günü kontrole çağırdı dr.
Bu aşamadan sonra çatlaması için iğne mi yapacak acaba

Kızlar Günaydın
Yumurtaların durumuna göre karar veriyor doktor kendi çatlayabilecek durumda iyi büyümüşse vermeyebilir canım benim doktorum vermedi dün gece çok ağrım oldu benimde çatladı büyük ihtimalle

Allah kolaylaştırsın inşallah. Bende 2. için tedavideyim

Ne güzel bir doğum günü hediyesi olucak :) Çatlatma iğnemi 16 mart itibariyle yaptırdım. İnşaallah ay sonuna güzel haberler alıcaz :)

Ne güzel bir doğum günü hediyesi olucak :) Çatlatma iğnemi 16 mart itibariyle yaptırdım. İnşaallah ay sonuna güzel haberler alıcaz :)
Umarım ki olur canım Seninde inşallah bebişin tutmuşturda seviniriz bi güzel Benim dün gece çok ağrım oldu gece 1 gibi dün değilde 1 gün öncesini değerlendirmiştik dün çatladıysada bugün yine bi şansımız vardır belki, bugünüde değerlendiririz sonra bi daha beklemeye geçeriz

Kızlar Günaydın
Merhabaa bende dün ilacımı bitirdim Cumartesi günü kontrolüm var reglimin 11. Günü oluyor. Muhtemelen büyümemiştir çünkü daha önce kullandığımda 17. Günümde büyümüştü. Garip hisler içindeyim üzüntü desen değil adını koyamadım

Bana da 17 sinde iğne yapıldı canm bu 3.
umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bi tane yumurtam vardı o da 13 mm kalmıs doktor çarşamba gel bi daha bakayım dedi biraz üzüldüm ama yapacak bi sey yok. İncir filan aldım bugün çarşambaya kadar bol bol yicem artık faydası olursa olur olmazsa bu ay da kaldı. İnsallah sizin tutar bebek haberlerinizi alırız hayırlıyla

Canım havuçta ye alıp bol bol oda çok iyi geliyormuş üzme kendini vardır her şerde bir hâyır.. Yumurtası olanın çok mu oluyor sanki zamanı olmayınca rabbim nasip etmiyor işte ama umarım bu ay hepimiz seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…