- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
İnsallah canım mutlu ettin beniBenimde kasık ağrım olmamıştı hiç ona güvenme kişiden kişiye değişiyor bu durum kiminin ağrısı oluyor oluşuyor kiminin olmadan hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah
Tesekkur ederim canimHiç canını sıkma Rabbim istedikten sonra hiçbir şey imkansız değil
Bebek bir yılın sonunda olmadıysa doktor genelde yumurtlama problemi olanlara veriyorarkadaşlar bişey sormak istiyorum. fameraya hangi aşamada geçtiniz
Canım ovulasyon testi pkolularda doğru sonuç vermiyomuşKızlar daha önce femara kullandıktan sonra ovu yapanınız oldu mu hiç benim pazartesi en büyük yumurtan 18mm di bugün üzerinden 2 gün geçti hala ovulasyon silik çıkıyor normalde o boyutlardayken koyu çıkması lazımdı hele şimdi bi 20 olmuştur hala silik çok moralim bozuldu bu duruma
Duymuştum canım onuda bırakıcam yapmayı zaten stres yaptı yine ne güzel bu ay rahatım diyordum ona takıldım şimdide akışına bırakıcam sadece günaşırı ilişki gerisi rabbime kalmış artıkCanım ovulasyon testi pkolularda doğru sonuç vermiyomuş
Aynen canım sonuçta yumurtaların büyümüş takma kafayaDuymuştum canım onuda bırakıcam yapmayı zaten stres yaptı yine ne güzel bu ay rahatım diyordum ona takıldım şimdide akışına bırakıcam sadece günaşırı ilişki gerisi rabbime kalmış artık
Yumurtaların durumuna göre karar veriyor doktor kendi çatlayabilecek durumda iyi büyümüşse vermeyebilir canım benim doktorum vermedi dün gece çok ağrım oldu benimde çatladı büyük ihtimalleKızlar Günaydın
Femara ile ne aşamadasınızz
Bugün benim 4.günüm yarın son Allah ın izniyle
Salı günü kontrole çağırdı dr.
Bu aşamadan sonra çatlaması için iğne mi yapacak acaba
Ayy hadi canım hakkında hayırlısı olsunYumurtaların durumuna göre karar veriyor doktor kendi çatlayabilecek durumda iyi büyümüşse vermeyebilir canım benim doktorum vermedi dün gece çok ağrım oldu benimde çatladı büyük ihtimalle
Amin canım sağol hepimiz hakkında inşallah seninkilerde büyümüşlerdirAyy hadi canım hakkında hayırlısı olsun
Allah kolaylaştırsın inşallah. Bende 2. için tedavideyimSelamlar benim de femara ile yolculuğum bugün itibari ile başladı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
1 tane oğlum var 8 aydır 2.yi düşünüyoruz ama pko dan dolayı olmadı maalesef. Her ay acaba acaba diye diye kendimi bitirdim.
Bugün doktoruma gittim ve femara başladık.
1.çocuğumda klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu süreçte birbirimize destek olalım
Ne güzel bir doğum günü hediyesi olucak :) Çatlatma iğnemi 16 mart itibariyle yaptırdım. İnşaallah ay sonuna güzel haberler alıcaz :)Ya inşallah canım o kadar çok isterim ki ağzından bal damlıyorAdetin 10.günü bugün canım tahminen yarın ya da perşembe falan çatlar Allahın izniyle yarın çatlarsa ilk günüm olur yani 14 gün sonrada belli olur sonuç sen bugün mü iğneni oldun seninde 36 saate çatlar öyleyse yani adet zamanımız 1 i 2 si falan oluyor Nisanın inşallah olmayızz Nisan 2 de doğum günüm
Umarım ki olur canımNe güzel bir doğum günü hediyesi olucak :) Çatlatma iğnemi 16 mart itibariyle yaptırdım. İnşaallah ay sonuna güzel haberler alıcaz :)
Merhabaa bende dün ilacımı bitirdim Cumartesi günü kontrolüm var reglimin 11. Günü oluyor. Muhtemelen büyümemiştir çünkü daha önce kullandığımda 17. Günümde büyümüştü. Garip hisler içindeyim üzüntü desen değil adını koyamadımKızlar Günaydın
Femara ile ne aşamadasınızz
Bugün benim 4.günüm yarın son Allah ın izniyle
Salı günü kontrole çağırdı dr.
Bu aşamadan sonra çatlaması için iğne mi yapacak acaba
Amin canım inşallah hepimiz için inşallahAllah kolaylaştırsın inşallah. Bende 2. için tedavideyim
Bana da 17 sinde iğne yapıldı canm bu 3.Ne güzel bir doğum günü hediyesi olucak :) Çatlatma iğnemi 16 mart itibariyle yaptırdım. İnşaallah ay sonuna güzel haberler alıcaz :)
Canım havuçta ye alıp bol bol oda çok iyi geliyormuş üzme kendini vardır her şerde bir hâyır.. Yumurtası olanın çok mu oluyor sanki zamanı olmayınca rabbim nasip etmiyor işte ama umarım bu ay hepimiz seviniriz.Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bi tane yumurtam vardı o da 13 mm kalmıs doktor çarşamba gel bi daha bakayım dedi biraz üzüldüm ama yapacak bi sey yok. İncir filan aldım bugün çarşambaya kadar bol bol yicem artık faydası olursa olur olmazsa bu ay da kaldı. İnsallah sizin tutar bebek haberlerinizi alırız hayırlıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?