Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah güzel haber alırsınız hiç test yapmadınız mı ??transferimin 11. günündeyim bende
7. gün 52, 11. gün 62 çıktı hcgbeta değerim düşük ne olacak inanın bende bilmiyorum ilaçlarımı düzenli kullanıp dua ediyorum sadece, doktorum pazar günü yeniden test yapmamı istedi, Beklemedeyim şu an, oldukça da endişeliyim.İnşaAllah güzel haber alırsınız hiç test yapmadınız mı ??
İnşaAllah güzel sonuc alırsınız . Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın7. gün 52, 11. gün 62 çıktı hcgbeta değerim düşük ne olacak inanın bende bilmiyorum ilaçlarımı düzenli kullanıp dua ediyorum sadece, doktorum pazar günü yeniden test yapmamı istedi, Beklemedeyim şu an, oldukça da endişeliyim.
7. gün 52, 11. gün 62 çıktı hcgbeta değerim düşük ne olacak inanın bende bilmiyorum ilaçlarımı düzenli kullanıp dua ediyorum sadece, doktorum pazar günü yeniden test yapmamı istedi, Beklemedeyim şu an, oldukça da endişeliyim.
Benim aynı gün değil sizinle ama 1 haftaya kadar olur benimde transferimSelam kızlar geçen sene 2 embriyo dondurulmuştu . İnşallah 8 martta transferim olucak . Aynı günlerde bu işlemi olucak olan var mıııı ??![]()
Cok güzellBenim aynı gün değil sizinle ama 1 haftaya kadar olur benimde transferim![]()
86 cikti dün verdik, doktorum takibe devam dedi, yarin yeniden kan verip sonuca bakilacak, tup bebek süreci zaten stresliydi ama bu bekleyis hepsini bastirdi. Bekleyip gorucez, sizin transfer ne zamandiMerhaba bugün test vericektiniz naptınız?
Cok sevindim tebrik ederimm devamıda güzel ilerler inşallah . Benim salı günü transferim86 cikti dün verdik, doktorum takibe devam dedi, yarin yeniden kan verip sonuca bakilacak, tup bebek süreci zaten stresliydi ama bu bekleyis hepsini bastirdi. Bekleyip gorucez, sizin transfer ne zamandi
Oy cok az kalmis senindee, Rabbim yardimcin olsun hayirla sonuçlandırsin.Cok sevindim tebrik ederimm devamıda güzel ilerler inşallah . Benim salı günü transferim
Aminnn inşaAllah size birşey sorabilir miyim ? Kabızlık yasadınız mı yasadıysanız nasıl çözdüniz?Oy cok az kalmis senindee, Rabbim yardimcin olsun hayirla sonuçlandırsin.
Evet ilk denemeCok güzellilk denemeniz mi
Yasınız kaç acaba bide nerde deniyosunuz tüp bebeği ?Evet ilk deneme![]()
Yaaa cok sevindimm sizinde az kalmışşBnm de 15 martta transferimAllah’ın izniyle
11 inde kontrolüm var . Bir aksilik olmazsa 15 inde transfer olacak
Sonuçlarımızı yazalım buradan destek olalım birbirimize
![]()
Şöyle soyliyim doğal yolla gebelik elde edemedim kadınsal sıkıntımda yoktu sadce esimin hızı yoktu doktor dogal yollada olabilirdi ama ne zaman Allah bilir beklemek istemedik direkt tüp bebek yapalım dedik yumurta toplandi şükür şimdi sıra transferdeYaaa cok sevindimm sizinde az kalmışş
Szin ilk mi tedavinizz
Dondurulmuş embriyo sanırım sizindeŞöyle soyliyim doğal yolla gebelik elde edemedim kadınsal sıkıntımda yoktu sadce esimin hızı yoktu doktor dogal yollada olabilirdi ama ne zaman Allah bilir beklemek istemedik direkt tüp bebek yapalım dedik yumurta toplandi şükür şimdi sıra transferde![]()