• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TRANSFER

Elifk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
1.174
1.215
83
28
Selam kızlar geçen sene 2 embriyo dondurulmuştu . İnşallah 8 martta transferim olucak . Aynı günlerde bu işlemi olucak olan var mıııı ?? 🧐

İnşaAllah güzel haber alırsınız hiç test yapmadınız mı ??
7. gün 52, 11. gün 62 çıktı hcgbeta değerim düşük ne olacak inanın bende bilmiyorum ilaçlarımı düzenli kullanıp dua ediyorum sadece, doktorum pazar günü yeniden test yapmamı istedi, Beklemedeyim şu an, oldukça da endişeliyim.

7. gün 52, 11. gün 62 çıktı hcgbeta değerim düşük ne olacak inanın bende bilmiyorum ilaçlarımı düzenli kullanıp dua ediyorum sadece, doktorum pazar günü yeniden test yapmamı istedi, Beklemedeyim şu an, oldukça da endişeliyim.
İnşaAllah güzel sonuc alırsınız . Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 😞

86 cikti dün verdik, doktorum takibe devam dedi, yarin yeniden kan verip sonuca bakilacak, tup bebek süreci zaten stresliydi ama bu bekleyis hepsini bastirdi. Bekleyip gorucez, sizin transfer ne zamandi
Cok sevindim tebrik ederimm devamıda güzel ilerler inşallah . Benim salı günü transferim

Bnm de 15 martta transferim 😍 Allah’ın izniyle 🙏11 inde kontrolüm var . Bir aksilik olmazsa 15 inde transfer olacak🙏Sonuçlarımızı yazalım buradan destek olalım birbirimize 🙏

Bnm de 15 martta transferim 😍 Allah’ın izniyle 🙏11 inde kontrolüm var . Bir aksilik olmazsa 15 inde transfer olacak🙏Sonuçlarımızı yazalım buradan destek olalım birbirimize 🙏
Yaaa cok sevindimm sizinde az kalmışş 🥰🥰
Szin ilk mi tedavinizz

Yaaa cok sevindimm sizinde az kalmışş 🥰🥰
Szin ilk mi tedavinizz
Şöyle soyliyim doğal yolla gebelik elde edemedim kadınsal sıkıntımda yoktu sadce esimin hızı yoktu doktor dogal yollada olabilirdi ama ne zaman Allah bilir beklemek istemedik direkt tüp bebek yapalım dedik yumurta toplandi şükür şimdi sıra transferde 🥰

Şöyle soyliyim doğal yolla gebelik elde edemedim kadınsal sıkıntımda yoktu sadce esimin hızı yoktu doktor dogal yollada olabilirdi ama ne zaman Allah bilir beklemek istemedik direkt tüp bebek yapalım dedik yumurta toplandi şükür şimdi sıra transferde 🥰
Dondurulmuş embriyo sanırım sizinde 🥰
Suan hangi iğne ilaçları kullanıyosunuz peki

Back
X