Mart ayı tüp bebek düsünenler

Onu benim tercihime göre mi yapıyorlar ? Ben rahim durumuna göre diye biliyorum bana sorarlarsa tabi hemen ama doktorum dersteki rahim dinlendirme yapacağız o zaman mecbur bekleyeceğim.
Hemen yapmayınca daha iyi oluyormus. Vücut kendine gelir

Sizlere birsey sormak istiyorum. Yarın çatlatma iğnesi yapacağım, ama doktorum gonal f ve cetrodite da yap dedi yani toplam 3 iğne yapacağım, pazar iğne yok ve pzt opu var, 3 iğne bana çok geldi, okuduğum forumlarda ya sadede çatlatma ya da cetrodite ve çatlatma yani en fazla 2 iğne verilmiş opu öncesi. Kafam karıştı

Canım herkesin tedavi süreci farklı doktor öyle uygun görmüştür stres yapma rahat kalmaya çalış bu dönem

Ben dış gebelik yaşadığımda kayınvalidem keşke iyice belli olunca söyleseydiniz dedi o yüzden ona söylemeyi asla düşünmüyorum
Ahahha iyimiş kaynanaya bak
Ben de dış gebelik geçirdiğimde Benimkiler de sevindi resmen geçmiş olsuna gelirlerken bile bir gariplerdi. Amaan hepsi aynı hiiç bişeyimi söylemem bana kalsa doğurunca haberleri olsun ama eşim

Benim bugün kontrolüm vardı. Pzt günü opu yapılacak. Belki sizin de pzt ya da salı günü olur. Aynı gün başlamıştık sizinle. Çok heyecanlıyım ve genel anesteziden korkuyorum biraz.
Bende ptesi olur diye tahmin ediyorum anesteziden hiç korkmayın ben özellikle ayılırken yaptığı kafayı çok seviyorum 3 ay önce hsg çekildim geçen yıl kürtaj oldum ikisinde de hiç birsey anlamadım, ayilirken böyle hayat çok güzel hiç dert tasa yok gibi bir kafaya bürünüyor insan benim asil korkum opudan saatler sonra ortaya çıkacak sancıydı. Ama buradaki arkadaşlar onun da hafif adet sancısı gibi olduğunu söyleyip içimi biraz rahatlattılar. Sanki opudan sonra rahatlayacakmışız gibi hissediyorum gerisi nasip kısmet çünkü

Gelin pamuk olsa vitrinden düşse kaynananın beyni dağılırmış derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…