Canım merhaba. Ben de geçtiğimiz hafta cuma günü başladım gonalf 275 şeklinde 3 gün kullandım sonra doktorum 225 e in dedi.Kızlar şimdi kontrolden geldim. Ctesi tekrar kontrole devam. O gün de 11.gün oluyor. Benimkiler büyümemekte inatci birazbu gidişle iğneleri maksimum sürede kullanacağım sanırım iğnelere yatırım yapmaya devam
Ne kadar büyümüşler peki az mı kalmışKızlar şimdi kontrolden geldim. Ctesi tekrar kontrole devam. O gün de 11.gün oluyor. Benimkiler büyümemekte inatci birazbu gidişle iğneleri maksimum sürede kullanacağım sanırım iğnelere yatırım yapmaya devam
Yarın bana da opu yapılacak çok korkuyorum. Dün akşam çatlama iğnesini yaptım ama sanki bu sabah o kac gundur hissettigim şişlik gitti kendi kendine çatlayıp gittiyse diye de korkuyorum zor bir yolculukmus allah herkese hayırlısıyla muradını versinOpudan korkuyorummmm
Kizlar ben 3. Denememe baslicam ilk opumdan sonra asiri derecedr sanki icimde acık bi yara varmis gibi aciydi hareket edemiyordum. Ama ikincide hicbirseyim olmadi opumdan sonra serum falan vurdular hic agri aci cekmedimHafif adet ağrısı oluyor merak etme uyanınca güzel oluyor.Bebisler gelir inşallah hepimi icin
Benim opu günüm belli değil hemşire tahmini ptesi salı olur dedi. Yanı 13-14. Güne denk geliyor. Benim dediğim gibi yavaş büyüyormuş. Ama dedim ya ben hiç takılmıyorum. Hersey Allahtan sizde hiç canınızı sıkmayın. Bir tane yetiyor. Benim doktorum kalitesini toplayıp bakmadan bilemeyiz dedi. Hepimiz hakkında hayırlısınız diliyorumCanım merhaba. Ben de geçtiğimiz hafta cuma günü başladım gonalf 275 şeklinde 3 gün kullandım sonra doktorum 225 e in dedi.
Bugün iğnemde 7.günüm. tekrar 275 e çıkardı. 10 tane felan var tahmini ama kalitelimi değilmi belli değil tabii ki.
Benm yumurtalar birden büyüdü o yuzden doktor kalitesiz olma ihtimali var dedi ona biraz moralm bozuldu.
Yarın kontrolüm var pazar veya pazartesi opu olacak sanırım belli değil. İnsallah sürecimiz sağlıklı devam eder. Senin opu günün belli oldumu
Bir tarafta bir tane 15, iki tane 13 var diğerleri AF dedi o ne demek bilmiyorum sormadım da. Diğer tarafta da yanlış hatırlamıyorsam 3 tane 10mm birkac tane de yine AF var. Hemşireye sisteme girdirirken duyuyorum ben bunlari ultrasondaNe kadar büyümüşler peki az mı kalmış
Cok sağolun.günlerimiz aynı benimde pazartesi 13.günüm olacak. İnsallah hakkımızdan hayırlısı olurBenim opu günüm belli değil hemşire tahmini ptesi salı olur dedi. Yanı 13-14. Güne denk geliyor. Benim dediğim gibi yavaş büyüyormuş. Ama dedim ya ben hiç takılmıyorum. Hersey Allahtan sizde hiç canınızı sıkmayın. Bir tane yetiyor. Benim doktorum kalitesini toplayıp bakmadan bilemeyiz dedi. Hepimiz hakkında hayırlısınız diliyorum
E canım benimki de en büüyğü 15 bucuk suanda iğnemin 7.günündeyim. ama ben dozunu yüksek kullandm bence o yüzden heemen büyümesi iyi değilmiş yavasca büyümesi iyimiş doktorum öyle dedi. O yuzden aslında avantajlsın canımBir tarafta bir tane 15, iki tane 13 var diğerleri AF dedi o ne demek bilmiyorum sormadım da. Diğer tarafta da yanlış hatırlamıyorsam 3 tane 10mm birkac tane de yine AF var. Hemşireye sisteme girdirirken duyuyorum ben bunlari ultrasondaCtesi tekrar kontrole çağırdı. Ben çok sormuyorum sordukça insanın araştırası geliyor ve işin içinden çıkamıyorsun. Koskoca Prof illaki vardır bir bildiği diyorum kendimi doktorun ellerine teslim ediyorum o bana bilmem gerekenleri söyler diyorum
Benm bgn 9.günüm siz bgn 7.günüm demiştiniz bende siz benden iki gün sonra başladınız anladım ama yanlış anladım sanırımCok sağolun.günlerimiz aynı benimde pazartesi 13.günüm olacak. İnsallah hakkımızdan hayırlısı olurpekala sizde de şişkinlik oluyormu. Bugun daha da fazla şişti karnım. İnanılmaz bir rahatsızlık veriyor. Sanki 6 aylık hamileymişim gibi şiştim
İnan hiç bilmiyorum ne olması gerekiyor kaç günde ne kadar büyümeli vs diyorum ya bildikçe araştırası geliyor insanın maalesef internet kirli bilgiye ulaşım icin çok müsait. O nedenle doktora bıraktım ki her kontrolümde de iptal edelim büyümüyor falan gibi birsey deme ihtimalini de göze alarak gidiyorum ben biraz fazla oluruna bıraktım sanırımE canım benimki de en büüyğü 15 bucuk suanda iğnemin 7.günündeyim. ama ben dozunu yüksek kullandm bence o yüzden heemen büyümesi iyi değilmiş yavasca büyümesi iyimiş doktorum öyle dedi. O yuzden aslında avantajlsın canım
Evet siz benden önce basladınz galibaBenm bgn 9.günüm siz bgn 7.günüm demiştiniz bende siz benden iki gün sonra başladınız anladım ama yanlış anladım sanırımben normal kilomdayim ama göbeğim benm hep vardı o nedenle bir siskinlik var mi bilmiyorum ama bir gerginlik var sanki fakat ben bunu psikolojik diye yorumluyorum kendim için diyetisyene de gidiyorum ben 5 aydir sağlıklı beslenmek için aynı zamanda haftada 4 gün spor yapıyorum belki onların da faydası olabilir. Şişkinlik sizi rahatsız etmiyorsa varsın olsun yaaa sonra gider elbet sizde eski fotolara bakıp gülersiniz
Bence en iyiisni yapıyorsun canım araştırmak bazen kötü şelere yol açıyo . Bende iyi yönden bakmaya çalışıyorum herseye transfer olana kadar takmamalıyızİnan hiç bilmiyorum ne olması gerekiyor kaç günde ne kadar büyümeli vs diyorum ya bildikçe araştırası geliyor insanın maalesef internet kirli bilgiye ulaşım icin çok müsait. O nedenle doktora bıraktım ki her kontrolümde de iptal edelim büyümüyor falan gibi birsey deme ihtimalini de göze alarak gidiyorum ben biraz fazla oluruna bıraktım sanırımumarım hepimiz için hayırlısı olur. En önemlisi bu süreci sağlıklı geçirmek hem anatomik olarak hem de psikolojik olarak.
Canım sakin ol heyecan iyidir ama sakin stres ve panik yapmaKızlar ben normalde Pazar günü adet olacaktım az önce oldum galiba az birşey geldi
Sinyallerini veriyordu zaten
Tedaviye adetin kaçıncı günü gittiniz
Heyecanlandım biraz
Onu benim tercihime göre mi yapıyorlar ? Ben rahim durumuna göre diye biliyorumBence en iyiisni yapıyorsun canım araştırmak bazen kötü şelere yol açıyo . Bende iyi yönden bakmaya çalışıyorum herseye transfer olana kadar takmamalıyıztaze transfer mi düşünüyorsunuz pekala
Çok pozitifsin maşallah olumsuzlukları atmışsın kafandan ne güzel bizede bır el at arkadaşımİnan hiç bilmiyorum ne olması gerekiyor kaç günde ne kadar büyümeli vs diyorum ya bildikçe araştırası geliyor insanın maalesef internet kirli bilgiye ulaşım icin çok müsait. O nedenle doktora bıraktım ki her kontrolümde de iptal edelim büyümüyor falan gibi birsey deme ihtimalini de göze alarak gidiyorum ben biraz fazla oluruna bıraktım sanırımumarım hepimiz için hayırlısı olur. En önemlisi bu süreci sağlıklı geçirmek hem anatomik olarak hem de psikolojik olarak.
Çok iyi yapıyorsun canım yaa inşallah ben de senin gibi olabilirim. Bu konuda çok konuşmamak için çevremde kimseye söylemedim. Başına gelmeyen anlayamıyor ve akıl vermek isteyen çok oluyor. Bu sefer kendim de araştırasım geliyoBir tarafta bir tane 15, iki tane 13 var diğerleri AF dedi o ne demek bilmiyorum sormadım da. Diğer tarafta da yanlış hatırlamıyorsam 3 tane 10mm birkac tane de yine AF var. Hemşireye sisteme girdirirken duyuyorum ben bunlari ultrasondaCtesi tekrar kontrole çağırdı. Ben çok sormuyorum sordukça insanın araştırası geliyor ve işin içinden çıkamıyorsun. Koskoca Prof illaki vardır bir bildiği diyorum kendimi doktorun ellerine teslim ediyorum o bana bilmem gerekenleri söyler diyorum
Ben de bugün oldumKızlar ben normalde Pazar günü adet olacaktım az önce oldum galiba az birşey geldi
Sinyallerini veriyordu zaten
Tedaviye adetin kaçıncı günü gittiniz
Heyecanlandım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?