Mart ayı tüp bebek düsünenler

Anestezi türü aynı değil. Sanmıyorum takacaklarini.15 dakikalık işlem

Anestezi türü aynı değil. Sanmıyorum takacaklarini.15 dakikalık işlem
Evet ben de sanmıyorum kısa olduğu için mesaneyi boşaltacaklar zaten. Ama bazı doktorlar taktırıyormus bilemedim. Neyse katlanıcaz artk ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Moralim çok bozuk kızlar dün 1 yumurta toplandı bugün aradılar hiç döllenme olmamış yarın tekrar ararım dedi olmazsa iptal edilir dedi.

Moralim çok bozuk kızlar dün 1 yumurta toplandı bugün aradılar hiç döllenme olmamış yarın tekrar ararım dedi olmazsa iptal edilir dedi.
Ay çok geçmiş olsun canım benm ultrasonda görünen daha mı fazlaydı? Amh sıkıntın mı var

Canım hiç moralini bozma lütfen hersey olacağına varır. Bak ben de 12.günüm iğne vurmaya devam ediyorum hala ufukta opu yok Allah yeter ki bizlere sağlık versin imkan versin. Tekrar denenir gerekirse belki denemeye bile gerek kalmaz. Evet can sıkıcı kesinlikle haklısın ama sen kendine iyi bak herseyden önce en önemlisi kendimiziz, moralimizi bozmadan dik duracağız hayatımıza devam edeceğiz Olursa hersey Allahtan o bilir vakti zamanını

Benim ilk tup bebek denemem malesef cok kötü gecti 9 yumurtadan 5i dollendi 3u gün arayip transfer olacak dediler bizde apar topar gittik 3.gun 4 embriyo kalmis ve kalanlarda bozulmaya baslamisti transfer oldu tabiki bozulan embriyo tutunamzdi. Yumurta kalite sorunum varmis bende baya bir arastirdim 2. Tedavime baslamadan once maxijuno ve astalife vitamin takviyelerini kullandim bol yesilikli beslendim yedigime icitigine dikkkat ettim insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.

Umarım bu tedaviniz başarı ile sonuçlanır ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Allah emeklerimizin sabrımızın karşılığını versin inşallah. Omepa da kullanabilirsiniz , yumurta kalitesini arttırdığını biliyorum ben dekullanıyorum. Benim yatın toplanacak yumurtalar kaçıncı güne kadar gidecek merak içindeyim, hayırlısı olsun hakkımızda

Herkese merhabalar bende 2. Tup bebek tedavime basladim bugun 2. Ignemi yaptim 2 gun sonra kontrole gidecem insallah hepimiz emegimizin karsiligini aliriz.
Kontrole üç günde bir mi çağırıyorlar? Kalçadan vurmamiz gereken ilaç yok değil mi

Öncelikle bgn opu olacak arkadaşlara güzel bir operasyon geçirmelerini diliyorum umarım çok kaliteli güzel yumurtalarınız olur bende bgn kontrole gittim dedim iptal olacak herhalde büyümüyorlar hoca demesin mi büyümüşler carsamba opu ben şok oldum bu ilk adımı başarıyla atlattım yani büyüdüler saolsunlar ama ben ohss den çok korkuyorum hocam fazla da iğne kullandık dedim o da hiç riske atmayacağım seni dedi ve taze transfer olmayacağımı söyledi. Tabi yumurta dollenecek embriyo olacak 5.güne gelecek de dondurulacak bla bla bla herseyin hayırlısı dedim carsambayi bekliyorum kafa yapmak icin sedasyon vereceklermiş çok severim

Canım teşekkürler
Ben smdi opudan çıktım adet ağrım var ağrı kesici vurdular. İnsallah bol kaliteli yumurtaların olur canım

Canım teşekkürler
Ben smdi opudan çıktım adet ağrım var ağrı kesici vurdular. İnsallah bol kaliteli yumurtaların olur canım
Çok çok geçmiş olsun. İnsallah sağlıklı çok güzel emriyolarin olur ve de sana can olurlar opudan çıkınca çok agri oluyor mu söyle bize

Sadece sedasyon değil mi ki zaten? Hangi hastane seninki.hayırlısı inşallah bakalım haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…