- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
Anestezi türü aynı değil. Sanmıyorum takacaklarini.15 dakikalık işlemBen de çok heyecanlıyım , Hiç bilmiyorum canım ya sadece idrar çıkışını kontrol ettiklerini biliyorum. Takarlar gibime geliyor. Bende 10 ay önce dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde takmıslardı uyanıkken çıkardıkları için çok rahatsız edici can acıtıyor. İnsallah takmazlar
Evet ben de sanmıyorum kısa olduğu için mesaneyi boşaltacaklar zaten. Ama bazı doktorlar taktırıyormus bilemedim. Neyse katlanıcaz artk ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikAnestezi türü aynı değil. Sanmıyorum takacaklarini.15 dakikalık işlem
Ay çok geçmiş olsun canım benmMoralim çok bozuk kızlar dün 1 yumurta toplandı bugün aradılar hiç döllenme olmamış yarın tekrar ararım dedi olmazsa iptal edilir dedi.
Sıkma canını vardır bir hayır, 1 gün sonra döllenme de olabiliyor hem moralini bozmaMoralim çok bozuk kızlar dün 1 yumurta toplandı bugün aradılar hiç döllenme olmamış yarın tekrar ararım dedi olmazsa iptal edilir dedi.
Canım hiç moralini bozma lütfen hersey olacağına varır. Bak ben de 12.günüm iğne vurmaya devam ediyorum hala ufukta opu yokMoralim çok bozuk kızlar dün 1 yumurta toplandı bugün aradılar hiç döllenme olmamış yarın tekrar ararım dedi olmazsa iptal edilir dedi.
Umarım bu tedaviniz başarı ile sonuçlanır ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınızBenim ilk tup bebek denemem malesef cok kötü gecti 9 yumurtadan 5i dollendi 3u gün arayip transfer olacak dediler bizde apar topar gittik 3.gun 4 embriyo kalmis ve kalanlarda bozulmaya baslamisti transfer oldu tabiki bozulan embriyo tutunamzdi. Yumurta kalite sorunum varmis bende baya bir arastirdim 2. Tedavime baslamadan once maxijuno ve astalife vitamin takviyelerini kullandim bol yesilikli beslendim yedigime icitigine dikkkat ettim insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.
Allah emeklerimizin sabrımızın karşılığını versin inşallah. Omepa da kullanabilirsiniz , yumurta kalitesini arttırdığını biliyorum ben dekullanıyorum. Benim yatın toplanacak yumurtalar kaçıncı güne kadar gidecek merak içindeyim, hayırlısı olsun hakkımızdaBenim ilk tup bebek denemem malesef cok kötü gecti 9 yumurtadan 5i dollendi 3u gün arayip transfer olacak dediler bizde apar topar gittik 3.gun 4 embriyo kalmis ve kalanlarda bozulmaya baslamisti transfer oldu tabiki bozulan embriyo tutunamzdi. Yumurta kalite sorunum varmis bende baya bir arastirdim 2. Tedavime baslamadan once maxijuno ve astalife vitamin takviyelerini kullandim bol yesilikli beslendim yedigime icitigine dikkkat ettim insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.
Geçmiş olsun ilk tedavin mi?Moralim çok bozuk kızlar dün 1 yumurta toplandı bugün aradılar hiç döllenme olmamış yarın tekrar ararım dedi olmazsa iptal edilir dedi.
Kontrole üç günde bir mi çağırıyorlar? Kalçadan vurmamiz gereken ilaç yok değil miHerkese merhabalar bende 2. Tup bebek tedavime basladim bugun 2. Ignemi yaptim 2 gun sonra kontrole gidecem insallah hepimiz emegimizin karsiligini aliriz.
Evet ilk tedavimGeçmiş olsun ilk tedavin mi?
Canım teşekkürlerÖncelikle bgn opu olacak arkadaşlara güzel bir operasyon geçirmelerini diliyorumumarım çok kaliteli güzel yumurtalarınız olur bende bgn kontrole gittim dedim iptal olacak herhalde büyümüyorlar hoca demesin mi büyümüşler carsamba opu ben şok oldum bu ilk adımı başarıyla atlattım yani büyüdüler saolsunlar ama ben ohss den çok korkuyorum hocam fazla da iğne kullandık dedim o da hiç riske atmayacağım seni dedi ve taze transfer olmayacağımı söyledi. Tabi yumurta dollenecek embriyo olacak 5.güne gelecek de dondurulacak bla bla bla herseyin hayırlısı dedim carsambayi bekliyorum kafa yapmak icin sedasyon vereceklermiş çok severim
Çok çok geçmiş olsun. İnsallah sağlıklı çok güzel emriyolarin olur ve de sana can olurlarCanım teşekkürler
Ben smdi opudan çıktım adet ağrım var ağrı kesici vurdular. İnsallah bol kaliteli yumurtaların olur canım
Sadece sedasyon değil mi ki zaten? Hangi hastane seninki.hayırlısı inşallah bakalım haber verirsinÖncelikle bgn opu olacak arkadaşlara güzel bir operasyon geçirmelerini diliyorumumarım çok kaliteli güzel yumurtalarınız olur bende bgn kontrole gittim dedim iptal olacak herhalde büyümüyorlar hoca demesin mi büyümüşler carsamba opu ben şok oldum bu ilk adımı başarıyla atlattım yani büyüdüler saolsunlar ama ben ohss den çok korkuyorum hocam fazla da iğne kullandık dedim o da hiç riske atmayacağım seni dedi ve taze transfer olmayacağımı söyledi. Tabi yumurta dollenecek embriyo olacak 5.güne gelecek de dondurulacak bla bla bla herseyin hayırlısı dedim carsambayi bekliyorum kafa yapmak icin sedasyon vereceklermiş çok severim
iğneyi koldan mı vuruyorlar.tüp bebeğe başlıyorum kalçadan iğne olamıyorumCanım teşekkürler
Ben smdi opudan çıktım adet ağrım var ağrı kesici vurdular. İnsallah bol kaliteli yumurtaların olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?