Evet sadece sedasyon. Samsun medicalpark hastanesi sizinki neresi ?sedasyon değil mi ki zaten? Hangi hastane seninki.hayırlısı inşallah bakalım haber verirsin
İnsallah canım amin. Bennm cok agrım oldu adetlerimde hep ağrılı geçer. Parol serum taktılar dindi ağrım. Ama bıçak gibi saplanıyor yürümekte zorlanıyorum canım. Tam popomun üstüne oturamıyorum. 15 yumurta oldugu için iğne çok girip çıkmıştır dedi hemşire kanamamda fazla şimdilik böyleÇok çok geçmiş olsun. İnsallah sağlıklı çok güzel emriyolarin olur ve de sana can olurlaropudan çıkınca çok agri oluyor mu söyle bize
Mrb canım anca girebildim internete. Güzel geçti 14 yumurtam toplandı. Korktuğum gibi değil çok rahatmış uyudum uyandım çok az ağrı oldu. Bakalım embriyolog yarın ararmış kaçı döllencek meraktayım. Senin nasıl geçti?R rosemarry85 canım geçmişler olsun oldunmu opu'yu nasıl geçti. Benide hazırladılar beklemedeyim
Yok canım el üstünden damar yolu açıyorlarya ordan verdi parollu serumu kalçadan yapayımmı dedi istemedim. Kalçama yapılan iğne şişiyor benm ya kaç ay boyunca geçmiyor acısıiğneyi koldan mı vuruyorlar.tüp bebeğe başlıyorum kalçadan iğne olamıyorum
Şükür canım benim de 15 yumurta toplandı. Uyandıgımda ağrım coktu. Adetlerimde ağrılı geçer zaten. Parol yaptılar daha iyiyim eve dönüyorum . Embriyolog ne zaaman arar birşey demediler ama muhtemelen yarın arar herhalde. 14 yumurtanın kalite durumunuda yarın öğreneceksn değilmiMrb canım anca girebildim internete. Güzel geçti 14 yumurtam toplandı. Korktuğum gibi değil çok rahatmış uyudum uyandım çok az ağrı oldu. Bakalım embriyolog yarın ararmış kaçı döllencek meraktayım. Senin nasıl geçti?
Canım hiç korkma çok güzel bir kafası var gerçekten. Çıkınca çok az ağrım oldu, ağrı kesici yaptılar geçti, çok hafif bir kanamam oldu şimdi yok. Hayırlısı olsun hakkımızda, sevindim senin de toplanacak olmasına.Öncelikle bgn opu olacak arkadaşlara güzel bir operasyon geçirmelerini diliyorumumarım çok kaliteli güzel yumurtalarınız olur bende bgn kontrole gittim dedim iptal olacak herhalde büyümüyorlar hoca demesin mi büyümüşler carsamba opu ben şok oldum bu ilk adımı başarıyla atlattım yani büyüdüler saolsunlar ama ben ohss den çok korkuyorum hocam fazla da iğne kullandık dedim o da hiç riske atmayacağım seni dedi ve taze transfer olmayacağımı söyledi. Tabi yumurta dollenecek embriyo olacak 5.güne gelecek de dondurulacak bla bla bla herseyin hayırlısı dedim carsambayi bekliyorum kafa yapmak icin sedasyon vereceklermiş çok severim
Evet canım sadece sayısını söylediler kalitesini bilmiyorum merak ediyorum ben de, sana da çok geçmiş olsun. Hayırlı haberler alalım inşallahŞükür canım benim de 15 yumurta toplandı. Uyandıgımda ağrım coktu. Adetlerimde ağrılı geçer zaten. Parol yaptılar daha iyiyim eve dönüyorum . Embriyolog ne zaaman arar birşey demediler ama muhtemelen yarın arar herhalde. 14 yumurtanın kalite durumunuda yarın öğreneceksn değilmi
Evet canım benm ki dondurulacak o yuzden az ilaç verdiler. Dostinex cetrotide monodoks verdiler şimdilik. Rahim dinlendirilirse daha iyi olur dediler çünkü yumurta fazla oldugu icin ohss riskinden dolayıymıs . Ay senin ki taze mi olacak cok heyecanlı yaEvet canım sadece sayısını söylediler kalitesini bilmiyorum merak ediyorum ben de, sana da çok geçmiş olsun. Hayırlı haberler alalım inşallahbir sürü ilaç verdiler sana da verdiler mi? Taze transfer olacakmışım ben. Senin dondurulcak mı?
Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun sonu güzel olsun geç olsun da olsunEvet canım benm ki dondurulacak o yuzden az ilaç verdiler. Dostinex cetrotide monodoks verdiler şimdilik. Rahim dinlendirilirse daha iyi olur dediler çünkü yumurta fazla oldugu icin ohss riskinden dolayıymıs . Ay senin ki taze mi olacak cok heyecanlı yaınsallah kaliteli yumurtalarımız sağlıklı embriyolarımız olur
Hisar intercontinentalEvet sadece sedasyon. Samsun medicalpark hastanesi sizinki neresi ?
Hayır yok göbekten hepsi yani benimkiler öyleydi bgn 13.günüm iğnelerde akşam 3 iğne vurup öğlen dosyasını kapatıyorumTüp bebek iğneleri içinde kalçadan vurulması gereken iğne var mı? Zıpliyorum kalçadan iğne olamiyorum .
Oh ne güzel. Opuyu da olunca bitti.opudan önceki gün boş o zamanHayır yok göbekten hepsi yani benimkiler öyleydi bgn 13.günüm iğnelerde akşam 3 iğne vurup öğlen dosyasını kapatıyorum
Aynen canım benım tutar neden tutmasın öyle düşünme . Tabii insallah cokca olur da kafamız arkada kalmaz. Az embriyo oldugunda insan tedirgin oluyor ister istemez bakalım hayırlısıEvet canım hakkımızda hayırlısı olsun sonu güzel olsun geç olsun da olsunİnşallah çok yumurta döllenir de kalanını dondururum ben de, tutmazsa en azından sadece transfer olur.
Bildiğim kadarıyla tekrar iğne yapılmıyor, rahimi hazırlamak için östrojen ve progrsteron içerikli ilaçlar verilip rahim kalınlığı istenen kalınlığa ulaşınca transfere çağırılıyorÇok sevindim herkesin güzel geçmesinepeki birsey soracağım. Dondurulmuş transferde nasıl oluyor tekrar çağırıp iğne başlatıyorlar mi? Yoksa direk şu gün gel verelim emaneti yerleştirelim mi diyorlar
Kontrole üç günde bir mi çağırıyorlar? Kalçadan vurmamiz gereken ilaç
Kontrole üç günde bir mi çağırıyorlar? Kalçadan vurmamiz gereken
Insallah hepimiz guzel hayirli sonuclar alirizUmarım bu tedaviniz başarı ile sonuçlanır ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Simdilik baska igne yazmadi ilerleyen kotrolerde 3 igneye kadar cikiyorKontrole üç günde bir mi çağırıyorlar? Kalçadan vurmamiz gereken ilaç yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?