Mart ayı tüp bebek düsünenler

Amin insallah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu. Astalife nin icinde omegada vardi. Insallah 5. Gune giden kaliteli embriyolarin olur rabbim emegimizi boşa cikarma amin.

Umarım bu tedaviniz başarı ile sonuçlanır ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Umarım bu tedaviniz başarı ile sonuçlanır ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Insallah hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz rabbim emegimizi bosa cikarmasin

Kızlar opu olanlara hayırlı olsun çok güzel haberler alırsınız inşallah. Nasıl oluyo bu yumurta toplama işlemi çok iğne girip çıktı demişsiniz otururken acıyo demişsiniz kafam karıştı

Şimdi internetten baktım da gözüm korktu yumurtalıklara batırıp çıkarıyorlarmış iğneyi ağrı yaşamak çok normal

Yok canım dondurulmus embriyoyu çözdürüyolar o ay iğne falan yok artık rahim içi yeterli kalınlıktaysa transfer ediveriyolar . Sonra zaten gebelik tutunsun diye ilaç veriyolar. Kan sulandırıcı iğne veriyolar genelde tranfer işi çok kolay işin en kolay kısımı
En zor kısımı opu bence suan benim baya ağrım var iki büklüm yürüyorum ama bu kişiden kişiye

Şimdi internetten baktım da gözüm korktu yumurtalıklara batırıp çıkarıyorlarmış iğneyi ağrı yaşamak çok normal
Tabiki ağırmazmı. Suan ben iki.büklüm yürüyorum makatımdan ağrı vuruyor kasıklarıma. Popomun üstüne oturamıyorum valla biraz uyudum ama bıçak gibi ağrı girip çıkıyo. Ama tabi bu kişiden kişiye değişir. Benden 18 yumurta topladılar her yumurtaya ayrı iğne sokmuşlar. Ben 15 biliyodum doktorum aradı 18 miş

Çok geçmiş olsun canım. Bu nedir ya yumurta az olsa ayrı dert çok olsa ayrı dert benm de carsamba opu. Az önce iki tane gonapeptyl vurdum iğne defterini kapattım şükür 13 gündür sürekli iğne vurdum ama hiç biri bu kadar canımı yakmadı. Sanırım artık göbeğim delik deşik hassaslaştı ondan acıdı anlamadım. Daha bu aşamalara gelmeyen arkadaşlar sakın gözünüz korkmasın benim iğne sürecim biraz uzun sürdü biraz da canım tatlı ondan olmalı

Ah canım yaa çok geçmiş olsun bu eziyetlerin karşılığını alırsın inşallah. Allah bu yolda her Bi şeye katlanan kullarına yardım etsin yolumuzu açsın inşallah. simin55

Ah canım yaa çok geçmiş olsun bu eziyetlerin karşılığını alırsın inşallah. Allah bu yolda her Bi şeye katlanan kullarına yardım etsin yolumuzu açsın inşallah. simin55
Amin canım benim cok sağol valla tek duam o Allah'ım bunları çeken herkese tez zamanda nasip etsin insallah

Benm de iğnemin bitmesine 3 gün kala göbeğim ödem yaptı. Vurulmıcak yeri kalmadı zavallının böyle değişik şişti iğne batmıyodu sertlikten canım bennde de oldu o cetrotide özellkle çook yapıyor

Çok şükür şimdilik iğne olayı bitti yrn sabah opu var ama sonra da 2 adet bekleme. O nedenle hayatımı rutine döndürdüm ben heyecanım biraz dindi sen nasil oldun geçti mi agrilarin ?

Çok şükür şimdilik iğne olayı bitti yrn sabah opu var ama sonra da 2 adet bekleme. O nedenle hayatımı rutine döndürdüm ben heyecanım biraz dindi sen nasil oldun geçti mi agrilarin ?
Geçti canım az ağrım kaldı kanamada durdu tampon yaptım. Ben iğne kullanıyorum 4 gün daha :) ohss olmayayım diye verdi cetrotide ı. Çook sevınmıstım yaa iğneler bitti diye neyse az kaldı buna da şükür. Heyecanın dinmesin cunku daha embriyoların durumu için seni arıcaklar opu dan sonra . Bende suan onun heycanı var

Bitmeyen çile yapmışlar adını da tüp bebek koymuşlar ayy şaka yapıyorum tabiki. Allah’a binlerce şükür olsun ki tüp bebek yaptırabiliyoruz ben de şuan aşırı sakinlik var yrnki opu icin panik olmam lazım o da yok anlamadım bu hormonlar bana iyi geldi sanırım senin az kalmış canım hayırlı haberlerini bekliyoruz çok yakında

Oyyy kuzum insallah hayırlı haberleri heyecanla beklıyorum birbrimize dua edelimm Ahahah valla aklımdan bende geçiriyorum sonra diyorum ki tüp bebek yaptıramayanlar var, maddi durumu elvermeyen devletlerde uğraşan bir sürü kadın var sonra şükrediyorum halime. Canım bende öyleydim hastaneye gidene kadar sakindim. Odaya girdim o önlüğü giyince basladı heyecanım. Gerçi ben yine sakindim alışığım ondan heralde.

Bizim hastanede opuya giriyorsun ayılınca yolluyorlar hemen yatırmıyorlar sordum ben dün. Dediler ki odaya gerek olmuyor ayılma alanına alıyoruz kendinize geliyorsunuz zaten hemen sonra gönderiyoruz sadece sedasyon olduğundan anestezi almıyorsunuz dedi. Ben dedim ben beklerim 1 saat sancım olursa ilaç verirsiniz öyle giderim dedim güldü bana hemşireler hep dua ediyorum herkes icin Allah isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin hiçbirimizin kucağı boş kalmasın ama olmazsa da dünyanın sonu degil çok şükür bin şükür gördüğümüz bu günlere diyorum Allah yeterki sağlık versin imkan versin gerisi kolay seninkilerden haber var mi kaçı dollenmis ?

Aa yatırmıcaklarmı şunlara bak sen iyi demişsin kalkma yat bencede ben çıktıktan sonra 1 saat yattım sancım var diye de parol taktılar sonra çıktık zaten karnımı doyurup amma acıkmısım varya ama yemelere doyamadım güya karbonhidrat yemicektim neredeee bugünden basladım diyete yoksa karnım şişiyor ağrı yapıyor .
Canım henüz aramadılar telefonun basında bekliyorum modundayım 24.saat dolmadı ondan heralde. Merakla bekliyorum bakalımm

Aradılar canım 10 u döllenmiş şükürler olsun Senin nasıl?
Doktorum aradı 12 tanesi döllenmiş canım 18 tane yumurta toplanmıs bu arada doktorum sonradan bilgisini verdi
Çok şükür elhamdülillah o kadar dua ettim ki . İnsallah ikimizinki de 5. 6.güne giderler şimdilik duam o

Ay canım çok sevindim yaaaa İnşallah Allah yardımcımız olsun, güzel gelişsin bi sıkıntı olmadan. Benim transferim cts olacak inşallah bi sıkıntı olmazsa, haber ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…