- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Amin cnm cok guzel haber hepsi bebis olsunBgn de sabah embriyolog aradı dün döllenen 5 tanenin 5i de bgne ulaşmış ve hepsi günüyle uyumlu gidiyormuş. Yrn ve pazar bakmayacaklarmış. Ptesi yani 5.günlerinde bakıp bana bilgi verecekler ve öyle donduracaklarmış. İnsallah dondurulacak kalitede güzel embriyolarım olurhepimizin güzel kaliteli çok güzel embriyoları olsun ve annelik duygusunu nasibimizde varsa tadalım insallah amin
lah cok guzel gecsin bebislerine kavusursn ins:)Kızlar yarın sabah 08.30 da transferim var. 5. Günüm. İnşallah embriyolarım tutunur çok heyecanlıyım. Embriyolog aradı idrara sıkışık gelmemi istedi. Kaç tane ilerledi dedim ama Yarın net sayı belli olurmuş, hergün açmıyorlarmış zarar görmesinler diye. Bana dua edin , inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun
inşallah. Adetinin kaçıncı günü oluyor yarın?Selam kizlar , tedavileriniz hayirli olsun insallah göbüşler bebekle dolsunnnn
Bende yarin basliyorum tedaviye, 4. Denemem olucak ama insallah bu sefer pozitifi gorurum
Teşekkürler canımİğneleri vurulurken deli gibi yumurta akı gibi akıntım vardı. Bende catladı sanıyodum doktor çatlaması o kadar kolay değil dedi. En büyüğü diğerlerini geriletiyor canım bazen korkma
Tüp bebekte doz daha farklı değil mi? Yani daha fazla olurdu herhalde o prosedürdeTeşekkürler canımya aslında ümitli olduğumdan değil zaten tüp bebek için gitmiştik doktor yumurtaları uyaralım deyince aşılamaya çevirdik. Pazartesi aşılama var bakalım ne kadar büyücek. Doktor bakmadan yaptırcaktı pazar çatlatma iğnesini ben tekrar kontrole gelmek istiyorum dedim içim rahat etmedi yarın kontrol var. Ama tüp bebek için ümidim azaldı baksana bir tane anca büyüdü iğneyle. Demekki Bi sorun var
Kaç tane döllenmiş canım senin belli oldu mu?İğneleri vurulurken deli gibi yumurta akı gibi akıntım vardı. Bende catladı sanıyodum doktor çatlaması o kadar kolay değil dedi. En büyüğü diğerlerini geriletiyor canım bazen korkma
Hayır ya ümitsizliğe neden kapılıyorsun doktorlar aşılamada daha dusuk doz kullanıyor. Ben tüp bebekte her gün 225 gonalf vuruldum ve 11.günümde sadece 1 tane büyümüştü son 3 gün 300e çıkardı doktor igneleri hooop 6 tane büyüdü ve toplandı 3 gün içinde. Kesinlikle ümitsiz olma doktorlarımız isini biliyor. İnsallh aşılama tutar ve tekrar uğraşmak zorunda kalmazsın. Diyelimki olmadı tüp Bebek’e kaldı sakin sorun var diye düşünme yumurtalarına olumsuz sinyal gönderme :) hersey güzel olacak cnm içini ferah tut tıp çok ilerlemişTeşekkürler canımya aslında ümitli olduğumdan değil zaten tüp bebek için gitmiştik doktor yumurtaları uyaralım deyince aşılamaya çevirdik. Pazartesi aşılama var bakalım ne kadar büyücek. Doktor bakmadan yaptırcaktı pazar çatlatma iğnesini ben tekrar kontrole gelmek istiyorum dedim içim rahat etmedi yarın kontrol var. Ama tüp bebek için ümidim azaldı baksana bir tane anca büyüdü iğneyle. Demekki Bi sorun var
Tabiki şu an 75 vuruyorum tüp bebekte daha fazla verir heralde ama kaç verir bilmiyorum. Ben de 5 yumurta vardı ilk kontrolde az gördü o yüzden bu ay aşılama yapalım bidaaki ay tüp bebek yapalım dediTüp bebekte doz daha farklı değil mi? Yani daha fazla olurdu herhalde o prosedürde
Ha normalde yola tüp diyeçıkıp aşılamaya mı çevirdi?Tabiki şu an 75 vuruyorum tüp bebekte daha fazla verir heralde ama kaç verir bilmiyorum. Ben de 5 yumurta vardı ilk kontrolde az gördü o yüzden bu ay aşılama yapalım bidaaki ay tüp bebek yapalım dedi
Sen ne tatlısın yaaHayır ya ümitsizliğe neden kapılıyorsun doktorlar aşılamada daha dusuk doz kullanıyor. Ben tüp bebekte her gün 225 gonalf vuruldum ve 11.günümde sadece 1 tane büyümüştü son 3 gün 300e çıkardı doktor igneleri hooop 6 tane büyüdü ve toplandı 3 gün içinde. Kesinlikle ümitsiz olma doktorlarımız isini biliyor. İnsallh aşılama tutar ve tekrar uğraşmak zorunda kalmazsın. Diyelimki olmadı tüp Bebek’e kaldı sakin sorun var diye düşünme yumurtalarına olumsuz sinyal gönderme :) hersey güzel olacak cnm içini ferah tut tıp çok ilerlemiş
Aynen canım biz tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye gittik doktor aşılamaya çevirdi. Daha fazla yumurta toplayalım tüp bebekte diyeHa normalde yola tüp diyeçıkıp aşılamaya mı çevirdi?
Hayırlısı olsun inşallahAynen canım biz tüp bebek tedavisine başlıyoruz diye gittik doktor aşılamaya çevirdi. Daha fazla yumurta toplayalım tüp bebekte diye
Dun oglen reglim basladi, yarin oglen e kadar 2. Gun sayiyolarinşallah. Adetinin kaçıncı günü oluyor yarın?
Tarihlerimiz yakın. Bir iki güne ben de başlayacağım ama opu denen zikkimdan çok korkuyorumDun oglen reglim basladi, yarin oglen e kadar 2. Gun sayiyolar
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah
Sorun kafamızın içindeSen ne tatlısın yaasadece böyle tahmin etmemiştim ben. Her zaman derim ki Allah dermanı olan dert versin. Şimdiye kadar hep sorun yok dendi ve biz sorun olsaydı da çaresini bulsaydık derdik. Hayırlısı olsun inşallah uğraşmayız daha fazla
Hiç korkma canım benim acı eşiğim çok dusuk iğneden bile çok korkarım ama opu o kadar güzel geçti ki anın keyfini çıkar sedasyon veriyorlar kafan bir hoş oluyorTarihlerimiz yakın. Bir iki güne ben de başlayacağım ama opu denen zikkimdan çok korkuyorum
Anladim zaten bu vurundugumuz horman igneleride normalde kilo aldiriyor bize bide sende sislik yapmis canimFazla kilom yok ama geçtiğimiz ay 5 kilo kadar verdim. Sınırdayım yani kilolu denemez ama zayıfta denemez. Bu iğnelerden sonra şiştim. Su topladı vucudum canım 59 iken suan 62 yim. Yazarım canım heryere yazıyom anlık gelişmeleri zaten
Allah hepimizin gönlüne göre versin canımSorun kafamızın içindeben geçen sene kendiliğinden hamile kaldım düştü. Bir sene geçti olmadı kafamda kurmaktan yoruldum da tüp Bebek’e karar verdim. Bende de hiçbir sorun yok ama dedim ben çekemem her ay her ay adete 3 gün kala testlere dünyanın parasıni yatır İcin rahat olsun o bebek olacak ha olmadı mi dünyanın sonu degil ya Allah sağlık versin hayat yine devam eder ama sen oluruna bırak canım Kendini doktorlara emanet et cidden tıp çok ilerlemiş bende şaşkınım umarım Allah gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?