- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
Maşallah çok iyiCanım 18 yumurta toplanmıstı. İlk gün 12 embiryom vardı sonra o 15 e yükseldi sonra 16 ya yükseldi.
Bugün 4.günüydü 16 embriyom var şükürler olsun ama hemşire 5.güne gidenin sayısı önemli dedi. Hepsi 5. Güne gitmez dedi. Yarın 5.günü arayıp öğrenicem bakalım kaç tane kalacak hakkımızda hayırlısı ınsallah
Ben rapor çıkarmıştım canımMerhabalar arkadaşlar tüp bebek için sgk heyet raporu alan oldu mu aranızda? Tüm şartları tutuyor benim. Ancak eşim çok yoğun çalışıyor. Rapor alacağım yer mecburen şehir dışı. Eşim gelmeden yanımda tahlilleri götürerek rapor alma şansım var mı? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim
Canım hiç merak etme sen 16 tane var senin masallah ne güzel illaki 5.güne giderler çoğuAyy hadi bakalım çok heyecanlııı
İnsallah hepsi 5.güne gider yaa
Aminnnn hepimizin insallah. Bu arada çoğu kişiden duydum 4.gün bakmama olayını rahatsız etmemek için. Bizim embriyolog bakıyor acaba kötü etkilenir mi korktum şimdi
5 tane de çok,yeterCanım hiç merak etme sen 16 tane var senin masallah ne güzel illaki 5.güne giderler çoğubenm 5 tane sadece ve belki benm hastanemin laboratuvari seninki kadar donanımlı değildir embriyologlar isini bilir. Adamlar günde yüzlerce dölleme yapıyor
5 tane de çok,yeter10 tane dogurmayacaz bize bir olsun tamam
Kesinlikle 5 tane yeterde artar bile benm doktorum futbol takımımı kurcan kız dedi 1 tane olsun kaliteli olsun dediCanım hiç merak etme sen 16 tane var senin masallah ne güzel illaki 5.güne giderler çoğubenm 5 tane sadece ve belki benm hastanemin laboratuvari seninki kadar donanımlı değildir embriyologlar isini bilir. Adamlar günde yüzlerce dölleme yapıyor
5 tane de çok,yeter10 tane dogurmayacaz bize bir olsun tamam
Valla ben insallah olur da 5.güne ulaşırlarsa 2 tane koyduracağım herseyi göze aldım sonradan kardeş vs icin tekrar uğraşamamKesinlikle 5 tane yeterde artar bile benm doktorum futbol takımımı kurcan kız dedi 1 tane olsun kaliteli olsun dedi
Hahahhaaa ay ilahiValla ben insallah olur da 5.güne ulaşırlarsa 2 tane koyduracağım herseyi göze aldım sonradan kardeş vs icin tekrar uğraşamameşim de riskli doğum falan çok bilmiyor tabi diyorki 3 tane koyduralım hayatım bitsin
Canim hicbisey olmaz azicik kacaktan dert etme :)
Teşekkür ederim kızlarBen menopur kullanmadım ama gonal f kullandım bolca 13 gün kadarikinci kontrolümde öğrendimki gonalf in kalem olanı varmış ondan yazmasını istedim doktordan o çok çok daha kolaydı. İlk günler benm de çok ellerim titredi hatta yanımda hep biri durdu saplandıktan sonra devam ettiremeyen ihtimaline karşı bende mide bulantısı hiç yapmadı ama ilk günlerde belki olur geçer merak etme sonu güzel olacak
Başta korktum hava bastım acaba kötü birşey gelir mi başıma diyeBu arada bende havasını almayı hiç beceremedim her seferinde içime havayı da bastım hissettim bazen bir tuhaf oldu içim
Çok tatlısınız yaaValla ben insallah olur da 5.güne ulaşırlarsa 2 tane koyduracağım herseyi göze aldım sonradan kardeş vs icin tekrar uğraşamameşim de riskli doğum falan çok bilmiyor tabi diyorki 3 tane koyduralım hayatım bitsin
Tamam o zaman süpermişCanım cok normal. Benm 7 gün süren adetim iğnelerle 4 gün sürdğ doktora sordum gayet normal dedi
Şimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutarHakkından hayırlısı olsun insallah sağlıkla tutunur bebişin sana. Tek embriyo transferimi olacaksın canım?
Amin hepimizin inşallahInsallah simsiki tutunur sana bebisin rabbim sen nasip et emeklerimizi boşa cikarmasin.
Hiç çekinme Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahŞimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu
Ayyyy çok heyecanlıŞimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu
Canım hayırlı uğurlu olsun insallah tutunurlar sana sıkı sıkı. Sonucta sınırı geçmişsin 8 ve üzeriymiş tutunurlar insallah. Toplam 5 embiryon mu gitti 5.güne?Şimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu
Canım sıkışık transfer yapıldıgı için transferden hemen sonra kalkmaması gerek o yuzden de sonda takılıyor. İki saat yatırmalarının sebebide bebişler tutunsun diyeAyyyy çok heyecanlıhadi hayırlısı olsun çift embriyo iyidir hiç sıkma canını doktorlar en olumsuzu demek zorunda adam o kadar okumuş doktor olmuş olamayacak işe kalkışır mi kalınlığı dert etme ayy ilk transfer mi bu başlıkta çok heyecanlı yaaa neden sonda taktilar neden iki saat yatırıyorlar bizi Engin tecrübelerinle bilgilendirir misin
Rica ederim ne demek canımmTamam o zaman süpermişnormal olmasına sevindim. Saolasın arkadaşım
Ben 75 le başladım canım amh 1.3 doktor amh ye göre yumurtan az dedi ben de anlamadım valla artık nolcaksa hayırlısı olsunKaç doz ile basladın öyle düşünme. Ben 275 ıu ile basladm. Gonalf ile .
3 günden sonra 225 e düşürdü. Sonra tekrar dozu çıkardı en son düşürdü. Bu sekilde yumurtam olustu benm 9 gün bu sekilde kullandım. Senin amh da sıkıntınmı var dozlar düşük gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?