- 21 Aralık 2019
- 190
- 131
- 53
- 33
Yok cnm 2 adet sonra transferim, şimdi rahim dinlendirme yapılacak. Ben ohss den çok korkuyordum hoca da uzun süre ben iğne kullanınca riske girmeyelim dedi. 6 tane toplandı ama geride küçük kalmış 10 tane kadar sanırım. Bana çatlatma iğnesini farklı verdi ohss yapmıyormuş ama taze transferde olmuyormus bu iğne ile. Ben deseydim ki taze olsun transfer ben ohss yi göze aldım, o zaman taze transfer yapacaktı farklı çatlatma iğnesi verecekti. Aman ne biliiiim her birimiz birer ayrı vakayız bende durum buAa süpper habertaze mi olcak canım transfer
Masallah 16 çok güzel senin yerinde olsam hiç tereddüt etmem iki tane koydururdum ikiz ikiz ne güzelTabi canım oldu. Opudan sonra fenalastım zaten. Embriyolarım 3.güne gitti 16 tane embriyom olusmus . Darısı basına insallah bakalım 5.güne gidecek olanlar önemli
Evet ilk denemem olacak ilk ve son olur inşallah sonu güzel olsun hepimiz içinIlk denemeniz mi
Canım benm cok sagol 5.güne hepsi gitmez dedi hemşire. Bakalım kaç tanesi yaşar o zamanaMasallah 16 çok güzel senin yerinde olsam hiç tereddüt etmem iki tane koydururdum ikiz ikiz ne güzel
Evet benim doktorumda oyle soyledi piyasadaki en iyi ilac bu demisti ama iyiligini sormadim malesef hangi konuda iyi diye. Insallah ise yararBenim yumurta kalitem düsuktu bu ikinci denemem doktor kalite icin bunu yaziyorum dedi
Evet canım yapıldı iyiymiş değerler sıkıntı yok dedi transfer için ama biraz ince dedi endomrtrium o aklıma takıldı sadece. Estrofemi 4 adet verdi normalde 2 veriyormuşTahlil yapıldımı opu sonrası? Rahim kalınlığını ölçmesi lazım evet . Nasıl karar veriyorlar canım transfere uygun olduğunu
Hayırlı olsun canım. Daha 2 hafta önce seninle aynı endişeleri taşıyordum kendime iğne vurmak ne kelime başkası bile vursa kiyameti koparırdım ama ben ki yaptım sen de öyle bir yapacaksın ki kendinle gurur duyacaksınMerhabalar arkadaşlarım benim de randevum vardı bugün. Adetin ikinci günüydü. Muayene etti 9 civarı yumurta saydı. Solda dermoid kistim var. Bu bizi biraz zorlayacak ama yumurtalar büyüyünce bize belki yol açar rahat toplayabiliriz o zaman dedi. Önce kan aldılar. Bir taraftan kanda da bir hormonun takip edilmesi lazımmış. Muayeneyle yani yumurta büyümesiyle kandaki bir değerin paralel gitmesi gerekiyormuş. Unuttum ben şimdi ne olduğunu. Sonra Gonal f 150 ve menapur 75 verdi. İlk dozumu orda yaptılar. Nasıl olacağını öğrettiler. Hemşire yardımıyla ilk denememi yaptım ama çok korktum. Nasıl Yapcam kendime hala cesaretim yok ama bir şekilde olacak mecburKalanları yarın akşam dokuzdan itibaren pazartesiye kadar ben yapacakmışım. Pazartesiye de yeni randevu verdiler. Bende durumlar böyle kuzular
Bence hiç aklına takılmasın. Bende daha bu ise başlamadan herseyi aklıma takip didikleyip internette araştırmaya çalışıyordum ya öyle olursa ya böyleyse ya hocanın gözünden kaçarsa vs diye. Ama hocaya güvenim işi ona bıraktım. Doktorlarımız işlerinin ehli insanlar ve bizim için sakıncalı olacak hiçbir şeyi yapmazlar. İcin rahat olsun o rahim o transfere hazır olmasa yapmaz adam kaç tane bizler gibi hasta görüyor her günEvet canım yapıldı iyiymiş değerler sıkıntı yok dedi transfer için ama biraz ince dedi endomrtrium o aklıma takıldı sadece. Estrofemi 4 adet verdi normalde 2 veriyormuş
Insallah gider canim haber ver mutlaka banada 5 gune kac tane gittiginiTabi canım oldu. Opudan sonra fenalastım zaten. Embriyolarım 3.güne gitti 16 tane embriyom olusmus . Darısı basına insallah bakalım 5.güne gidecek olanlar önemli
Çok teşekkür ederimBence hiç aklına takılmasın. Bende daha bu ise başlamadan herseyi aklıma takip didikleyip internette araştırmaya çalışıyordum ya öyle olursa ya böyleyse ya hocanın gözünden kaçarsa vs diye. Ama hocaya güvenim işi ona bıraktım. Doktorlarımız işlerinin ehli insanlar ve bizim için sakıncalı olacak hiçbir şeyi yapmazlar. İcin rahat olsun o rahim o transfere hazır olmasa yapmaz adam kaç tane bizler gibi hasta görüyor her günbence hersey senin icin çok güzel olacak ay bitmeden bize pozitif haberi vereceksin öyle hissediyorum
O kalınlastırır insallaj canım zaten kalınlasmazsa iptal eder merak etme. Yeter ki embriyoların sağlıklı ilerlesinEvet canım yapıldı iyiymiş değerler sıkıntı yok dedi transfer için ama biraz ince dedi endomrtrium o aklıma takıldı sadece. Estrofemi 4 adet verdi normalde 2 veriyormuş
Fazla kilom yok ama geçtiğimiz ay 5 kilo kadar verdim. Sınırdayım yani kilolu denemez ama zayıfta denemez. Bu iğnelerden sonra şiştim. Su topladı vucudum canım 59 iken suan 62 yim. Yazarım canım heryere yazıyom anlık gelişmeleri zatenInsallah gider canim haber ver mutlaka banada 5 gune kac tane gittiginikilo problemin varmi
İğneleri vurulurken deli gibi yumurta akı gibi akıntım vardı. Bende catladı sanıyodum doktor çatlaması o kadar kolay değil dedi. En büyüğü diğerlerini geriletiyor canım bazen korkmaYa kızlar ilk gittiğimde sağ tarafta 3 sol tarafta 2 yumurtam vardı sağda 1 tanesi öne atılmış demişti doktor. Bugün iğnelerin 6. Günü gonal f 75 vuruyorum. Sağda hiçbişey göremedi solda 15 ml 1 tane gördü. Acaba sağdaki büyüyüp çatladı mı? Yumurtlama akıntım da var. Ptesi aşılamayı yaparız dedi doktor
Büyüklüğü ne kadarBende dun kontrole gittim yalanci polibim var bu ay transfer olmayacak
Ayy canım arkadaşım çok saolHayırlı olsun canım. Daha 2 hafta önce seninle aynı endişeleri taşıyordum kendime iğne vurmak ne kelime başkası bile vursa kiyameti koparırdım ama ben ki yaptım sen de öyle bir yapacaksın ki kendinle gurur duyacaksınAllah biz anne adaylarına o gücü kuvveti veriyor demekki ben öyle düşündüm. Allah sağlıkla tamamına erdirsin zaman çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?