Mart ayı tüp bebek düsünenler

Opu nasıldı? Ağrın oldu mu?

Opu nasıldı?

Anladım kuzucum doğru diyorsun. bana dr birşey demedi şimdiye kadar bu konuyla ilgili ama perşembe der belki
Hemen demiyorlar zaten benm ki bile daha söylemedi duruma göre bilgi verir canım sen sor

Canım benm pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne verdi opudan sonra kullanmalısın dedi. Tahlillerde pıhtılasmam yükselmişti. Tabiki normal hasta olsam vermezlerdi. Ohss riskim olduğu içinde ayrı iğne verdi onlar bitti tabi. Her hastada farklı ilaç yöntemleri var

Hayırlı olsun canım insallah 5.güne giderler kaliteli şekilde endişe yapma opudan sonra dikkat et yeterli.

Merhaba kızlar inşallah herkes pozitif görür Bende tüp bebek tedavisine baslayacagım bugun nar suyu ne işe yarıyor acaba ?
Nar suyu rahimi kuvvetlendiriyor diye duydum. Ama net olarak bilmiyorum. Sanırım Antioksidanı bol oldugu için canım.
Mor ve kırmızı meyvelerde antioksidan çok var ve doktorlar öneriyorlar

Kac tane döllenmis soylemediler mi . Benimde 12 yumurta toplandi bugun aradilar 7 olgundan 5 tanesi dollenmis bakalim insllh 5. Gune giderler cok kaygiliyim

Çok kötuydu cok agrim vardi abartmiyorum ayagimi oynatsam karnim sanci yapiyordu. Adet agrisi gibi 3 kati düsün. Dayanamadim artk doktor agri kesici yapin demis.
Benim de öyle oldu ne eksik ne fazla ama ben çekmedim. Direk hemşireye söyledim benm ağrım var bişeyler yapın dedim. Parol serum taktı hafifleşti. Sonra zaten kabızlık maratonu basladı aman dikkat et

Çok kötuydu cok agrim vardi abartmiyorum ayagimi oynatsam karnim sanci yapiyordu. Adet agrisi gibi 3 kati düsün. Dayanamadim artk doktor agri kesici yapin demis.
Sen kendin istemedin mi? Ayılır ayılmaz isteyeyim o zaman. Çok geçmiş olsun

Insalah sagol canim.bugun kontrolden ciktim e2 :817 cıkti..cetrodite vuruldum..en buyuk 15 mm olmus sayi sormadim baska 12 13 die yazdiriyordu ben onara doktorla konusuyordum yarin tekrr cagirdi 125 mg yine vur gel dedi

Yani ignelerimin 4. Gunu 125 mg gonalf ile 15 mm 13 12 die giden yumurtalar varmis e2 de 817 endometrium 9 Mm yarin tekrr gel bakacm dedi..pko var sende ama aradasın tam dedi bilmiyrm artik

Ayy hadi bakalım inşallah bende de iğne olmaz ya da hayırlısı olsun deyim bizim için neyse en doğrusu o olsun. ama ilk korkularımı endişelerimi attım çok şükür artık daha sakinim en azından iğne görünce gerisingeri kaçma dürtüm sona erdi

Kızlar çoğumuz Mayıs'ta transfer olucaz insallah çok heyecanlı gerçekten
Taze transfer olan arkadaslar artık tecrübelerini yazarlar bize

Kızlar çoğumuz Mayıs'ta transfer olucaz insallah çok heyecanlı gerçekten
Taze transfer olan arkadaslar artık tecrübelerini yazarlar bize
Biz sanki sizinle hemen hemen aynı günlerde transfer olacağız sanırım şimdi rahim dinlendirmedeyim vitamin vs kullanıyor musunuz? Opudan sonra regl oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…