- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
Opu nasıldı? Ağrın oldu mu?Merhalar kızlarrr nasilsiniz bende iyiyim tskr ederimbenim bugün opu oldu 12 yumurta toplanmis dua istiyorum herkesten benim yumurtalrda kalite sorunu var 5. Gune gidemezseler hersey bosa gidecek 1 tane dahi giderse bana umut olacak lütffen dua edermisiniz birbirimize yapacagimiz dua daha makbuldur insallh ☺ rabbim sen isteyen herkese hayirli evlat nasip et . Transferimde 2 ay sonra olacak durumlar boyle
Opu nasıldı?Merhaba herkese ben de dün yumurta toplama işlemine girdim 12 tane toplanmış bugün embriyolog aradı 8 tanesi olgunlaşmış ama değişebiliyor sanırım bu her gün. Allah kısmet ederse 5. gün kalanlardan taze embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek denemem ve sürekli bir panik, heyecan, kaygı halindeyim. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Hemen demiyorlar zaten benm ki bile daha söylemediAnladım kuzucum doğru diyorsun. bana dr birşey demedi şimdiye kadar bu konuyla ilgili ama perşembe der belki
Canım benim ohss riskim vardıAaaa opuya kadar sanıyordum iğnelerihadi bakalım hayırlısı hepimiz için arkadaşım
Canım benm pıhtılaşmam var kan sulandırıcı iğne verdi opudan sonra kullanmalısın dedi. Tahlillerde pıhtılasmam yükselmişti. Tabiki normal hasta olsam vermezlerdi. Ohss riskim olduğu içinde ayrı iğne verdi onlar bitti tabi. Her hastada farklı ilaç yöntemleri varBenm opudan sonra iğnem olmadı. Hatta transfer öncesi de olmayacakmış sadece hap ve fitil verecekmiş doktor. Şimdi doktorumu bir kez daha çok sevdimgidince ellerini öpeceğim
NOT: tabiki her vaka ayrı hepimiz için farklı yöntemler uygulanıyor. En iyisini doktorlarımız bilir
Hayırlı olsun canımMerhaba herkese ben de dün yumurta toplama işlemine girdim 12 tane toplanmış bugün embriyolog aradı 8 tanesi olgunlaşmış ama değişebiliyor sanırım bu her gün. Allah kısmet ederse 5. gün kalanlardan taze embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek denemem ve sürekli bir panik, heyecan, kaygı halindeyim. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Nar suyu rahimi kuvvetlendiriyor diye duydum. Ama net olarak bilmiyorum. Sanırım Antioksidanı bol oldugu için canım.Merhaba kızlar inşallah herkes pozitif görürBende tüp bebek tedavisine baslayacagım bugun nar suyu ne işe yarıyor acaba ?
Çok kötuydu cok agrim vardi abartmiyorum ayagimi oynatsam karnim sanci yapiyordu. Adet agrisi gibi 3 kati düsün. Dayanamadim artk doktor agri kesici yapin demis.Opu nasıldı? Ağrın oldu mu?
Kac tane döllenmis soylemediler mi . Benimde 12 yumurta toplandi bugun aradilar 7 olgundan 5 tanesi dollenmis bakalim insllh 5. Gune giderler cok kaygiliyimMerhaba herkese ben de dün yumurta toplama işlemine girdim 12 tane toplanmış bugün embriyolog aradı 8 tanesi olgunlaşmış ama değişebiliyor sanırım bu her gün. Allah kısmet ederse 5. gün kalanlardan taze embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek denemem ve sürekli bir panik, heyecan, kaygı halindeyim. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Insallah canim iki ay sonra transfer olacak 5.gune giderlerse tabiInsallah tutar canim bende carsamba gidecegim ignelerime devam ediyorum.tahminim haftasonu islem yapilicak hakkimizda hayirlisi.
Benim de öyle oldu ne eksik ne fazla ama ben çekmedim. Direk hemşireye söyledim benm ağrım var bişeyler yapın dedim. Parol serum taktı hafifleşti. Sonra zaten kabızlık maratonu basladı aman dikkat etÇok kötuydu cok agrim vardi abartmiyorum ayagimi oynatsam karnim sanci yapiyordu. Adet agrisi gibi 3 kati düsün. Dayanamadim artk doktor agri kesici yapin demis.
Sen kendin istemedin mi? Ayılır ayılmaz isteyeyim o zaman. Çok geçmiş olsunÇok kötuydu cok agrim vardi abartmiyorum ayagimi oynatsam karnim sanci yapiyordu. Adet agrisi gibi 3 kati düsün. Dayanamadim artk doktor agri kesici yapin demis.
Insalah sagol canim.bugun kontrolden ciktim e2 :817 cıkti..cetrodite vuruldum..en buyuk 15 mm olmus sayi sormadim baska 12 13 die yazdiriyordu ben onara doktorla konusuyordum yarin tekrr cagirdi 125 mg yine vur gel dediİyidir canım iyidir aşılamayla bu farklı seyler. 18 yumurta gayet iyi 10 tanesi kaliteli çıksa sana yeterde artar bile. Bemde 18 yumurta toplandı. Doktor daha az bekliyodu toplayınca daha da fazla çıktı.
16 sı döllendin
Suan elimizde 9 tane kaldı şükürler olsun. Aşılamayla kıyaslama sperm ve yumurta kalitesi önemli olan
Teşekkür ederim bir kaç saat önce bu ay taze transfer olmayacağını öğrendim. 1,5 -2 ay daha devam edicek heyecanlı bekleyişimHayırlı olsun canıminsallah 5.güne giderler kaliteli şekilde endişe yapma opudan sonra dikkat et yeterli.
Ayy hadi bakalım inşallah bende de iğne olmazBenm opudan sonra iğnem olmadı. Hatta transfer öncesi de olmayacakmış sadece hap ve fitil verecekmiş doktor. Şimdi doktorumu bir kez daha çok sevdimgidince ellerini öpeceğim
NOT: tabiki her vaka ayrı hepimiz için farklı yöntemler uygulanıyor. En iyisini doktorlarımız bilir
Hemen demiyorlar zaten benm ki bile daha söylemediduruma göre bilgi verir canım sen sor
Hee o zaman normal. Ben de diyorum benim dr neden bilgi vermiyorCanım benim ohss riskim vardıondan iğne kullandım opudan sonra
Oylemii neden hemen yaptirmiyosun iki ay dayanmasi zor olur ya sabirsizlaniyor insan zamanda gecmiyorInsallah canim iki ay sonra transfer olacak 5.gune giderlerse tabi
Biz sanki sizinle hemen hemen aynı günlerde transfer olacağız sanırımKızlar çoğumuz Mayıs'ta transfer olucaz insallahçok heyecanlı gerçekten
Taze transfer olan arkadaslar artık tecrübelerini yazarlar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?