Mart ayı tüp bebek düsünenler

Tabi canım her türlü maşallahın var boşver.
Ama benim nacizane fikrim tek transfer daha iyi olmaz mı . En azından biri tutmazsa diğeri yedekte dursun diye söyledim o mantıkta düşündüm ben hep . Kaliteli olması cok güzel birşey bunu iyi düşün. Eğer benm 5 . Güne giden 5 embriyom olsaydı tek yaptıracaktım çift istemezdim ne olur ne olmaz diye. Yine de hakkından hayırlıısı olsun. İyi kalite embriyoları bölünebiliyor bu arada tek olsada çifte dönebiliyor bu ihtimalide düşün

Canım inşallah inşallah hepsi de 5. Güne gider Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı çok tatlı bebişin olur Allahım inşallah

Kızlar birşey soracağım ya neden bir iki regl sonra transfer ben bunu bilmiyordum aynı ay oluyor sanıyordum

Canım gayet iyi benmde aynı sekil olmustu. Cetrotide ı 6 tane falan vuruldum.
Opu dan sonra da devam ettim 4 tane kadar akıntı normal bende de olmustu çatlıyo sandım hatta. Hala daha var ama azaldı tabii adeti bekliyorum bende ,

Kızlar birşey soracağım ya neden bir iki regl sonra transfer ben bunu bilmiyordum aynı ay oluyor sanıyordum
Canım hormon yüklendiği için vucuda hormonlarımız alt üst oluyor. Genelde taze transfer yapmıyor doktorlar ama eğer hastanın durumu iyiyse yapabiliyorlar. Adet olup vucut ve rahim rahatlayınca transfer etmek daha avantajlı araştırmalara göre. Bende 1 veya 2 adet beklıcem

Peki birsey sorsam şimdi bana hastane iki embriyoyu tek tüpte donduruyoruz dedi. Bana bu tek tüpteki iki embriyodan birini alıp transfer ettiklerinde diğeri de bozulmaz mi acaba? Bana egerki derlerse tek koyacağız tüpü de açacağımız icin diğer embriyo iptal olacak o zaman iki koyun diyeceğim ama derlerseki diğeri tek dondurulmaya devam edebiliriz o zaman tek koydurabilirim. Ayyy kafam karıştı şimdi neyse hakkımızda hayırlısı olsun diyorum nasip, kul kurarmış kader gülermiş

Canım bana embriyolog 35 yas altında oldugum icin tek kaptakini transfer edicez demişti. Diğerlerinin hepsi çift kaptaydı. Ama tabii ki kapta ki embriyoyu alıp bitanesini çözdürüyodur net bilgim yok ama öyledir bence. Sen sor aynen eğer ikisii birden çözdürülüyosa zaten sana sormadan ikiisni transfer ederler çöp olmaz asla aynen valla düşün düşün sonumuz belli aslında

İyi gidiyor canım kabız oldum ilk gün, ona canım sıkıldı ister istemez az bi ıkındım, size tavsiye transfere giderken akşamdan suda bekletilmiş kayısı yiyin ve suyunu için. Ben yapmadım bişey ve kabız oldum. Çok kötü değildi Allah tan zeytinyağı ile çözdüm hemen. Evdeyim çok iş yapmadan tembellik yapıyorum evin içinde yürüyorum. İşe gitmeyince zaman da geçmiyor nasıl dayancam 10 gün bilmiyorum Sonuç güzel olur umarım . Benim için de dua ederseniz sevinirim ismim Yasemin.

Yasemincim tez zamanda pozitiifi görürsün insallah tesekkürler bu önerin icin ben suan bile kabızlık ile başa çıkamıyorum transfer zamanı dikkate alıcam bu arada 5.gün embriyosu oldugu icin kaset testlerle takip edebilirsin yada 12.günü beklemeden beta verebilirsin 7.günden itibaren belli oluyormus

Arkadaslar bende yarın sabah kontrole gidecegim ilk tüp bebek denemem olacak 125 mg gonalf baslattilar.18 folikul gormustu.yarinda cetrodit baslanack sanirim.taze transfermi olur artik bilmiyrm tek korkum yumurtalarim insalh iyidr..oncesinde 4 asilamam negatifti

İyidir canım iyidir aşılamayla bu farklı seyler. 18 yumurta gayet iyi 10 tanesi kaliteli çıksa sana yeterde artar bile. Bemde 18 yumurta toplandı. Doktor daha az bekliyodu toplayınca daha da fazla çıktı.
16 sı döllendin
Suan elimizde 9 tane kaldı şükürler olsun. Aşılamayla kıyaslama sperm ve yumurta kalitesi önemli olan

Rapor mu aldın?

Aaaa opuya kadar sanıyordum iğneleri hadi bakalım hayırlısı hepimiz için arkadaşım

Anladım kuzucum doğru diyorsun. bana dr birşey demedi şimdiye kadar bu konuyla ilgili ama perşembe der belki

Aaaa opuya kadar sanıyordum iğneleri hadi bakalım hayırlısı hepimiz için arkadaşım
Benm opudan sonra iğnem olmadı. Hatta transfer öncesi de olmayacakmış sadece hap ve fitil verecekmiş doktor. Şimdi doktorumu bir kez daha çok sevdim gidince ellerini öpeceğim
NOT: tabiki her vaka ayrı hepimiz için farklı yöntemler uygulanıyor. En iyisini doktorlarımız bilir

Merhaba herkese ben de dün yumurta toplama işlemine girdim 12 tane toplanmış bugün embriyolog aradı 8 tanesi olgunlaşmış ama değişebiliyor sanırım bu her gün. Allah kısmet ederse 5. gün kalanlardan taze embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek denemem ve sürekli bir panik, heyecan, kaygı halindeyim. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…