Tabi canım her türlü maşallahın var boşver.Bana da doktorum opudan sonra 5 gün bir haftaya adet olursun dedi. Ama genelde iki hafta sonra oluyormus bende anlamadımtabiki çift transfer isteyeceğim ama doktorum çok sıcak bakmıyor yine de bakarız dedi zaten ilk gün 5 tanesi dollenmisti tamamının varmasını beklemiyordum. İki tane gelebilmiş bgne onlarda kaliteliymiş tüm bilgim bu kadar
Canım inşallah inşallah hepsi de 5. Güne giderMerhalar kızlarrr nasilsiniz bende iyiyim tskr ederimbenim bugün opu oldu 12 yumurta toplanmis dua istiyorum herkesten benim yumurtalrda kalite sorunu var 5. Gune gidemezseler hersey bosa gidecek 1 tane dahi giderse bana umut olacak lütffen dua edermisiniz birbirimize yapacagimiz dua daha makbuldur insallh ☺ rabbim sen isteyen herkese hayirli evlat nasip et . Transferimde 2 ay sonra olacak durumlar boyle
Tamam sultancım dualarımdasın bu mübarek üç aylarda insallah rabbim gönlündeki tüm isteklerini verir. Kaliteli embriyoların olur insallah.Sultan
Canım gayet iyi benmde aynı sekil olmustu. Cetrotide ı 6 tane falan vuruldum.Bugün benim de kontrolüm vardı kızlar. İğnelerime bir yenisi daha eklendi. O da cetrotide. Dört kutu aldım şimdilik. Bunu gündüz diğerlerini yine akşam yapacakmışım. İş yerinde buzdolabı buldum oraya koydum artık. Perşembe yine kontrolüm var. Herhalde son kontrolün olur dediler. 8 tane falan yumurta saydı. En büyüğü 13-14 mm gibi birşeyler dediler. Hep unutuyorum ne dediklerini anın şokuyla. Dr gayet iyi gidiyor dedi.ilişki yasakmış kızlar onu da sordum ben yeni öğrendim. Çok akıntım var dedim o da normalmiş öyle dediler
Ayy cok tskr ederim insallah rabbim hepimizie annelik dugyusunu tattirsin hayirli evlatlarimiz olsun aminCanım inşallah inşallah hepsi de 5. Güne giderRabbim güzel gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı çok tatlı bebişin olur Allahım inşallah
Canım hormon yüklendiği için vucuda hormonlarımız alt üst oluyor. Genelde taze transfer yapmıyor doktorlar ama eğer hastanın durumu iyiyse yapabiliyorlar. Adet olup vucut ve rahim rahatlayınca transfer etmek daha avantajlı araştırmalara göre. Bende 1 veya 2 adet beklıcemKızlar birşey soracağım ya neden bir iki regl sonra transferben bunu bilmiyordum aynı ay oluyor sanıyordum
Peki birsey sorsamTabi canım her türlü maşallahın var boşver.
Ama benim nacizane fikrim tek transfer daha iyi olmaz mı . En azından biri tutmazsa diğeri yedekte dursun diye söyledim o mantıkta düşündüm ben hep . Kaliteli olması cok güzel birşey bunu iyi düşün. Eğer benm 5 . Güne giden 5 embriyom olsaydı tek yaptıracaktım çift istemezdim ne olur ne olmaz diye. Yine de hakkından hayırlıısı olsun. İyi kalite embriyoları bölünebiliyor bu arada tek olsada çifte dönebiliyor bu ihtimalide düşün
Canım bana embriyolog 35 yas altında oldugum icin tek kaptakini transfer edicez demişti. Diğerlerinin hepsi çift kaptaydı. Ama tabii ki kapta ki embriyoyu alıp bitanesini çözdürüyodur net bilgim yok ama öyledir bence. Sen sor aynen eğer ikisii birden çözdürülüyosa zaten sana sormadan ikiisni transfer ederler çöp olmaz aslaPeki birsey sorsamşimdi bana hastane iki embriyoyu tek tüpte donduruyoruz dedi. Bana bu tek tüpteki iki embriyodan birini alıp transfer ettiklerinde diğeri de bozulmaz mi acaba? Bana egerki derlerse tek koyacağız tüpü de açacağımız icin diğer embriyo iptal olacak o zaman iki koyun diyeceğim ama derlerseki diğeri tek dondurulmaya devam edebiliriz o zaman tek koydurabilirim. Ayyy kafam karıştı şimdi neyse hakkımızda hayırlısı olsun diyorum nasip, kul kurarmış kader gülermiş
İyi gidiyor canım kabız oldum ilk gün, ona canım sıkıldı ister istemez az bi ıkındım, size tavsiye transfere giderken akşamdan suda bekletilmiş kayısı yiyin ve suyunu için. Ben yapmadım bişey ve kabız oldum. Çok kötü değildi Allah tan zeytinyağı ile çözdüm hemen. Evdeyim çok iş yapmadan tembellik yapıyorum evin içinde yürüyorum. İşe gitmeyince zaman da geçmiyor nasıl dayancam 10 gün bilmiyorumR rosemarry85 canım nasıl gidiyor?
Yasemincim tez zamanda pozitiifi görürsün insallahİyi gidiyor canım kabız oldum ilk gün, ona canım sıkıldı ister istemez az bi ıkındım, size tavsiye transfere giderken akşamdan suda bekletilmiş kayısı yiyin ve suyunu için. Ben yapmadım bişey ve kabız oldum. Çok kötü değildi Allah tan zeytinyağı ile çözdüm hemen. Evdeyim çok iş yapmadan tembellik yapıyorum evin içinde yürüyorum. İşe gitmeyince zaman da geçmiyor nasıl dayancam 10 gün bilmiyorumSonuç güzel olur umarım . Benim için de dua ederseniz sevinirim ismim Yasemin.
İyidir canım iyidir aşılamayla bu farklı seyler. 18 yumurta gayet iyi 10 tanesi kaliteli çıksa sana yeterde artar bile. Bemde 18 yumurta toplandı. Doktor daha az bekliyodu toplayınca daha da fazla çıktı.Arkadaslar bende yarın sabah kontrole gidecegim ilk tüp bebek denemem olacak 125 mg gonalf baslattilar.18 folikul gormustu.yarinda cetrodit baslanack sanirim.taze transfermi olur artik bilmiyrm tek korkum yumurtalarim insalh iyidr..oncesinde 4 asilamam negatifti
Rapor mu aldın?İyi gidiyor canım kabız oldum ilk gün, ona canım sıkıldı ister istemez az bi ıkındım, size tavsiye transfere giderken akşamdan suda bekletilmiş kayısı yiyin ve suyunu için. Ben yapmadım bişey ve kabız oldum. Çok kötü değildi Allah tan zeytinyağı ile çözdüm hemen. Evdeyim çok iş yapmadan tembellik yapıyorum evin içinde yürüyorum. İşe gitmeyince zaman da geçmiyor nasıl dayancam 10 gün bilmiyorumSonuç güzel olur umarım . Benim için de dua ederseniz sevinirim ismim Yasemin.
Aaaa opuya kadar sanıyordum iğneleriCanım gayet iyi benmde aynı sekil olmustu. Cetrotide ı 6 tane falan vuruldum.
Opu dan sonra da devam ettim 4 tane kadarakıntı normal bende de olmustu çatlıyo sandım hatta. Hala daha var ama azaldı tabii adeti bekliyorum bende ,
Insallah tutar canim bende carsamba gidecegim ignelerime devam ediyorum.tahminim haftasonu islem yapilicak hakkimizda hayirlisi.Insallah hepimizin kaliteli embriyolari olur. Ignelerde kacinci gün benim opu oldu 12 yumurta cikti
Anladım kuzucum doğru diyorsun. bana dr birşey demedi şimdiye kadar bu konuyla ilgili ama perşembe der belkiCanım hormon yüklendiği için vucuda hormonlarımız alt üst oluyor. Genelde taze transfer yapmıyor doktorlar ama eğer hastanın durumu iyiyse yapabiliyorlar. Adet olup vucut ve rahim rahatlayınca transfer etmek daha avantajlı araştırmalara göre. Bende 1 veya 2 adet beklıcem
Benm opudan sonra iğnem olmadı. Hatta transfer öncesi de olmayacakmış sadece hap ve fitil verecekmiş doktor. Şimdi doktorumu bir kez daha çok sevdimAaaa opuya kadar sanıyordum iğnelerihadi bakalım hayırlısı hepimiz için arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?