- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
Ağır ilaçlar iğnelerden vücut arınsın,kendini toplasın diye. Pıhtılaşma oluyor,bebek tutunamıyor vücut çok yorulduysaOylemii neden hemen yaptirmiyosun iki ay dayanmasi zor olur ya sabirsizlaniyor insan zamanda gecmiyor
Banada aynı şey uygulanabilir .Az yumurta olanlarda uygulanıyor havuz yontemiKızlar benimde cuma opu olacak sağ tarafta hiç yumurta oluşmamış solda 4 tane var doktor belki havuz yöntemi uygularım dedi cuma yumurta toplayacak donduracak bir daha ki ay tekrar yumurta toplayacakmış aranızda bu işlemi yaptıran bilgi verebilecek olan var mı
Opudan sonra ki 8.günüm benim. Hala adet olmadım 12 günü 14 günü bulabiliyormus.Biz sanki sizinle hemen hemen aynı günlerde transfer olacağız sanırımşimdi rahim dinlendirmedeyim vitamin vs kullanıyor musunuz? Opudan sonra regl oldunuz mu?
Benim de pıhtılaşmam var normalde de zaten. Opudan sonra da sulandırıcı iğne verdi tahlillerde baya yükselmişti pıhtılasma durumum. Taze transfer olmadı zatenAğır ilaçlar iğnelerden vücut arınsın,kendini toplasın diye. Pıhtılaşma oluyor,bebek tutunamıyor vücut çok yorulduysa
Öyle. O kadar bekledik az daha beklerizBenim de pıhtılaşmam var normalde de zaten. Opudan sonra da sulandırıcı iğne verdi tahlillerde baya yükselmişti pıhtılasma durumum. Taze transfer olmadı zaten
Sorma ya bu kadar zaman bekledım bu 2 adet dönemi zor geliyoÖyle. O kadar bekledik az daha bekleriz
Bende 10 günü bulur diyordum ama 5.günümde adet oldumOpudan sonra ki 8.günüm benim. Hala adet olmadım 12 günü 14 günü bulabiliyormus.
Ben de öyle sanıyorum çünkü benmde adetim 30 günde bir olur tabii düzensizleşmezse :)
Bakalım hersey adet tarihlerine bağlı ama hemen hemen aynı haftalarda transfer olacağız bir aksilik olmazsa
Amin canım hayırlısı herseyinBende 10 günü bulur diyordum ama 5.günümde adet oldumbeni de bir heyecan bastı adet olunca neyse hayırlısı o olsun diyorum.
Canım sonuç ne oldu. Hangi doktorda işlem gördünKızlar hepinize günaydınSimdi embriyolog aradı dün toplanan 6 yumurtanın 5i dollenmis. Her gün arayacaklarmış. Hadi bakalım hayırlısı dedim ptesi ola hayrola
Sonda mı takılıyor transferde ilk kez duydumŞimdi çıktım transferden 2 kaliteli embriyo transferi yapıldı, 3 tanesi dondurulcak. Sonda takılı yatıyorum, acımadı sadece sonda rahatsızlık veriyor. 2 saat yatacakmışım. Endometrium 8.6 ymış. İnşallah tutar8 in üstüne transfer ediyoruz ama daha kalın olsa daha iyi olurdu dedi tek çekincem bu
Sanki maraton baslamis bileBenim de öyle oldu ne eksik ne fazla ama ben çekmedim. Direk hemşireye söyledim benm ağrım var bişeyler yapın dedim. Parol serum taktı hafifleşti. Sonra zaten kabızlık maratonu basladı aman dikkat
Sanki maraton baslamis bileBenim de öyle oldu ne eksik ne fazla ama ben çekmedim. Direk hemşireye söyledim benm ağrım var bişeyler yapın dedim. Parol serum taktı hafifleşti. Sonra zaten kabızlık maratonu basladı aman dikkat
Valla bende taze transfer isterdim ama doktor histereskopi ve rahim dinlendirme öneriyor kucuk bi polip var rahimde onu alamadan transfer yapamam diyor düsuk ihtimaline karsi. Bizde memlekete geldik gel git yapacaz bakalimOylemii neden hemen yaptirmiyosun iki ay dayanmasi zor olur ya sabirsizlaniyor insan zamanda gecmiyor
Senin polibin ne kadar büyüklükte? Bende de polip varSanki maraton baslamis bilecilemiz bitmiyordu
Valla bende taze transfer isterdim ama doktor histereskopi ve rahim dinlendirme öneriyor kucuk bi polip var rahimde onu alamadan transfer yapamam diyor düsuk ihtimaline karsi. Bizde memlekete geldik gel git yapacaz bakalim
Inanki sormadim canim benimki yalanci polip ilk yumurta takibi muanemde hic bi sorun gorunmez kendisi ama ikinci muanede ben burdayim der adetle beraber tekrar kayboluyo hormonlardan diyor doktorlar bi kez aldirdim haftasi dolmadan tekrar olustu.Senin polibin ne kadar büyüklükte? Bende de polip var
Anladım.Gecmis olsun canimInanki sormadim canim benimki yalanci polip ilk yumurta takibi muanemde hic bi sorun gorunmez kendisi ama ikinci muanede ben burdayim der adetle beraber tekrar kayboluyo hormonlardan diyor doktorlar bi kez aldirdim haftasi dolmadan tekrar olustu.
Çok teşekkür ederim evet sürgü yerine sonda takılıyor bazı merkezlerde. Ama sürgüyü tercih ederdimSonda mı takılıyor transferde ilk kez duyduminşallah hayırlı evlat gelir canım
Samsun medikalpark Tayfun Alper doktorum. 2 embriyom gitti 5.güne onları da dün dondurdular beklemedeyim iki regl sonra transfer olacak.Canım sonuç ne oldu. Hangi doktorda işlem gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?