Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kizlar selam benimde Perşembe sabahı yumurtam toplanacak 3 tane yumurtam var inşallah bir tanesi altın yumurtam olur

Banada aynı şey uygulanabilir .Az yumurta olanlarda uygulanıyor havuz yontemi

Biz sanki sizinle hemen hemen aynı günlerde transfer olacağız sanırım şimdi rahim dinlendirmedeyim vitamin vs kullanıyor musunuz? Opudan sonra regl oldunuz mu?
Opudan sonra ki 8.günüm benim. Hala adet olmadım 12 günü 14 günü bulabiliyormus.
Ben de öyle sanıyorum çünkü benmde adetim 30 günde bir olur tabii düzensizleşmezse :)
Bakalım hersey adet tarihlerine bağlı ama hemen hemen aynı haftalarda transfer olacağız bir aksilik olmazsa

Ağır ilaçlar iğnelerden vücut arınsın,kendini toplasın diye. Pıhtılaşma oluyor,bebek tutunamıyor vücut çok yorulduysa
Benim de pıhtılaşmam var normalde de zaten. Opudan sonra da sulandırıcı iğne verdi tahlillerde baya yükselmişti pıhtılasma durumum. Taze transfer olmadı zaten

Bende 10 günü bulur diyordum ama 5.günümde adet oldum beni de bir heyecan bastı adet olunca neyse hayırlısı o olsun diyorum.

Kızlar benim yumurtalarım cumartesi toplandı bugün 3.günleriydi 22 toplandı 18 Olgun 15 döllendi bugün aradılar 3 tanesi 8 hücreli , 4 tanesi 7 hücreli dediler bu 7 hücreliler de gelişir mi acaba böyle olan var mı?

Sonda mı takılıyor transferde ilk kez duydum inşallah hayırlı evlat gelir canım

Kızlar bugün sadece leke şeklinde adet oldum. Bugünü başlangıç kabul etmeli miyim. Ona göre ikinci veya üçüncü güne randevu alacağım. Bugün birinci gün mü sizce.sadece leke var

Benim de öyle oldu ne eksik ne fazla ama ben çekmedim. Direk hemşireye söyledim benm ağrım var bişeyler yapın dedim. Parol serum taktı hafifleşti. Sonra zaten kabızlık maratonu basladı aman dikkat
Sanki maraton baslamis bile cilemiz bitmiyordu
Oylemii neden hemen yaptirmiyosun iki ay dayanmasi zor olur ya sabirsizlaniyor insan zamanda gecmiyor
Valla bende taze transfer isterdim ama doktor histereskopi ve rahim dinlendirme öneriyor kucuk bi polip var rahimde onu alamadan transfer yapamam diyor düsuk ihtimaline karsi. Bizde memlekete geldik gel git yapacaz bakalim

Senin polibin ne kadar büyüklükte? Bende de polip var

Senin polibin ne kadar büyüklükte? Bende de polip var
Inanki sormadim canim benimki yalanci polip ilk yumurta takibi muanemde hic bi sorun gorunmez kendisi ama ikinci muanede ben burdayim der adetle beraber tekrar kayboluyo hormonlardan diyor doktorlar bi kez aldirdim haftasi dolmadan tekrar olustu.

Inanki sormadim canim benimki yalanci polip ilk yumurta takibi muanemde hic bi sorun gorunmez kendisi ama ikinci muanede ben burdayim der adetle beraber tekrar kayboluyo hormonlardan diyor doktorlar bi kez aldirdim haftasi dolmadan tekrar olustu.
Anladım.Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…