Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kurban olduğum Allahım seni de bizide sevindirsin bende ikiz istiyorum inşallah yumurtaların kaliteli olur toplanır ve döllenir inşallah tutunurlar bize
Saol canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için toplandı iki tane kaliteli donduruldu bgn ben de beklemedeyim transfer iki regl sonra olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Aminn canım sana da cok geçmişler olsun. Taze Transfer yapıldı o zaman sana değilmi insallah sıkı sıkı tutunurlar sorma canım annelik herseyın ustune çıkıyor rabbim nasip etsin tez zamanda
Evet canım taze transfer, dr um opu günü kanda progesterona baktı 1.5 in üzerinde çıkarsa transferi erteliyeceğim dedi çünkü rahim önden ilerlemiş oluyor dedi ve 0.68 çıkınca taze transfer oldu1 tane iyi kalite transfer dedi. 4 gün geçti transferden heyecanla bekliyorum miniğim annesine sımsıkı tutunur inşallah ve hepimizin miniği tutunsun her an dualarımdasınız

Amin inşallah

Aminnn canım az kalmıs kaçıncı gün embriyosu konuldu. Eğer 5.gün embriyosuysa erkenden çıkar testte

Canım ben hala adet olmadım doktorum 10 gün felan dedi. internette 14 gün yazıyor. Bakalım ne zaman olcam.
Cok sevindim canım benim 2 tane kaliteli embriyon olması süper bişey
Peki çift transfermi isteyeceksin

Saol canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için toplandı iki tane kaliteli donduruldu bgn ben de beklemedeyim transfer iki regl sonra olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Kuzumm neden 2 adet oldugunu söyledimi?
Bende bu arada 2 kilo kadar aldım bide kabızlık oldu işte.
Doktorum transfer günümü söylemedi bana 1 adet mi yoksa 2 adetmi falan diye

Merhalar kızlarrr nasilsiniz bende iyiyim tskr ederim benim bugün opu oldu 12 yumurta toplanmis dua istiyorum herkesten benim yumurtalrda kalite sorunu var 5. Gune gidemezseler hersey bosa gidecek 1 tane dahi giderse bana umut olacak lütffen dua edermisiniz birbirimize yapacagimiz dua daha makbuldur insallh ☺ rabbim sen isteyen herkese hayirli evlat nasip et . Transferimde 2 ay sonra olacak durumlar boyle

Canım ben hala adet olmadım doktorum 10 gün felan dedi. internette 14 gün yazıyor. Bakalım ne zaman olcam.
Cok sevindim canım benim 2 tane kaliteli embriyon olması süper bişey
Peki çift transfermi isteyeceksin
Kuzumm neden 2 adet oldugunu söyledimi?
Bende bu arada 2 kilo kadar aldım bide kabızlık oldu işte.
Doktorum transfer günümü söylemedi bana 1 adet mi yoksa 2 adetmi falan diye
Bana da doktorum opudan sonra 5 gün bir haftaya adet olursun dedi. Ama genelde iki hafta sonra oluyormus bende anlamadım tabiki çift transfer isteyeceğim ama doktorum çok sıcak bakmıyor yine de bakarız dedi zaten ilk gün 5 tanesi dollenmisti tamamının varmasını beklemiyordum. İki tane gelebilmiş bgne onlarda kaliteliymiş tüm bilgim bu kadar

İsmin ne canım dualarıma seni de eklicem

Bugün benim de kontrolüm vardı kızlar. İğnelerime bir yenisi daha eklendi. O da cetrotide. Dört kutu aldım şimdilik. Bunu gündüz diğerlerini yine akşam yapacakmışım. İş yerinde buzdolabı buldum oraya koydum artık. Perşembe yine kontrolüm var. Herhalde son kontrolün olur dediler. 8 tane falan yumurta saydı. En büyüğü 13-14 mm gibi birşeyler dediler. Hep unutuyorum ne dediklerini anın şokuyla. Dr gayet iyi gidiyor dedi. ilişki yasakmış kızlar onu da sordum ben yeni öğrendim. Çok akıntım var dedim o da normalmiş öyle dediler

İcini ferah tut illaki içlerinden bir iki tanesi 5.güne ulaşacaktır dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…