- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
Ödem o simin gider geldiği gibiBen tam 13 gün vuruldum benm opum 15.gün oldu sen bana göre baya normal ilerlemişsin o nedenle çok kızartmamıştır ne güzel işteyalnız ben opudan sonra iki kilo aldım o bana dert oldu
Aynen hayırlısı olsun dedim bende kadere bıraktım bundan sonrasınıHayırlı olsun. inşallah ikisi de sana tutunur. Tüp bebek yaptiran bir Kuzenim ne güzel ikizle tek seferde kurtuldu.Darisi başına
Saol canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için toplandı iki tane kaliteli donduruldu bgn ben de beklemedeyim transfer iki regl sonra olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunKurban olduğum Allahım seni de bizide sevindirsin bende ikiz istiyorum inşallah yumurtaların kaliteli olur toplanır ve döllenir inşallah tutunurlar bize
Ayyy insallh gider kilo vermek çok zor o yüzden almak istemiyorumÖdem o simin gider geldiği gibi
Evet canım taze transfer, dr um opu günü kanda progesterona baktı 1.5 in üzerinde çıkarsa transferi erteliyeceğim dedi çünkü rahim önden ilerlemiş oluyor dedi ve 0.68 çıkınca taze transfer olduAminn canım sana da cok geçmişler olsun. Taze Transfer yapıldı o zaman sana değilmi insallah sıkı sıkı tutunurlarsorma canım annelik herseyın ustune çıkıyor rabbim nasip etsin tez zamanda
Transfer sonrası embriyonun tutunması için veriliyor. Benim dr um hem vajinal fitil hem de iğne şeklinde verdi ayrıca kan sulandırıcı iğne prednol estrofen aspirinSen hamile misin? Progeston neden?
Amin inşallahTransfer sonrası embriyonun tutunması için veriliyor. Benim dr um hem vajinal fitil hem de iğne şeklinde verdi ayrıca kan sulandırıcı iğne prednol estrofen aspirinallahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş
Aminnn canım az kalmıs kaçıncı gün embriyosu konuldu. Eğer 5.gün embriyosuysa erkenden çıkar testteEvet canım taze transfer, dr um opu günü kanda progesterona baktı 1.5 in üzerinde çıkarsa transferi erteliyeceğim dedi çünkü rahim önden ilerlemiş oluyor dedi ve 0.68 çıkınca taze transfer oldu1 tane iyi kalite transfer dedi. 4 gün geçti transferden heyecanla bekliyorum miniğim annesine sımsıkı tutunur inşallah ve hepimizin miniği tutunsun her an dualarımdasınız
Canım ben hala adet olmadım doktorum 10 gün felan dedi. internette 14 gün yazıyor. Bakalım ne zaman olcam.Kızlar herkese günaydın.şimdi embriyolog aradı 5 taneden 2 tanesi bgne yani 5.günlerine ulaşmış. İkisi de kaliteliymiş 4aa dedi kalitesi icin. Bgn donduruluyor benim ikizler bu arada bgn opu üzerinden 5 gün geçti ve ben bu sabah adet oldum bu transfer tahminimden erken olacak
Kuzumm neden 2 adet oldugunu söyledimi?Saol canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için toplandı iki tane kaliteli donduruldu bgn ben de beklemedeyim transfer iki regl sonra olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Daha önceki denememden anlasildi 3. Gun gelisimleri yavasladi ve 5. Gune gidemedilerKalite sorunu olduğu nasıl anlaşılıyor daha önceki denemeden mi yoksa Bi testi falan mı var
Canım ben hala adet olmadım doktorum 10 gün felan dedi. internette 14 gün yazıyor. Bakalım ne zaman olcam.
Cok sevindim canım benim 2 tane kaliteli embriyon olması süper bişey
Peki çift transfermi isteyeceksin
Bana da doktorum opudan sonra 5 gün bir haftaya adet olursun dedi. Ama genelde iki hafta sonra oluyormus bende anlamadımKuzumm neden 2 adet oldugunu söyledimi?
Bende bu arada 2 kilo kadar aldım bide kabızlık oldu işte.
Doktorum transfer günümü söylemedi bana 1 adet mi yoksa 2 adetmi falan diye
İsmin ne canım dualarıma seni de eklicemMerhalar kızlarrr nasilsiniz bende iyiyim tskr ederimbenim bugün opu oldu 12 yumurta toplanmis dua istiyorum herkesten benim yumurtalrda kalite sorunu var 5. Gune gidemezseler hersey bosa gidecek 1 tane dahi giderse bana umut olacak lütffen dua edermisiniz birbirimize yapacagimiz dua daha makbuldur insallh ☺ rabbim sen isteyen herkese hayirli evlat nasip et . Transferimde 2 ay sonra olacak durumlar boyle
Insallah hepimizin kaliteli embriyolari olur. Ignelerde kacinci gün benim opu oldu 12 yumurta ciktiInsallah bir sorun olmaz insallah seninde 5.gune gider ve guzel sonuclanir . Ben yurt disinda tedavi goruyorum ama doktorum dalinda uzman bir Turk.
İcini ferah tut illaki içlerinden bir iki tanesi 5.güne ulaşacaktırMerhalar kızlarrr nasilsiniz bende iyiyim tskr ederimbenim bugün opu oldu 12 yumurta toplanmis dua istiyorum herkesten benim yumurtalrda kalite sorunu var 5. Gune gidemezseler hersey bosa gidecek 1 tane dahi giderse bana umut olacak lütffen dua edermisiniz birbirimize yapacagimiz dua daha makbuldur insallh ☺ rabbim sen isteyen herkese hayirli evlat nasip et . Transferimde 2 ay sonra olacak durumlar boyle
Sultanİsmin ne canım dualarıma seni de eklicem
Tskr ederim insallah cok stres yapiyorum nasil gececek 5 gün bilmiyorumİcini ferah tut illaki içlerinden bir iki tanesi 5.güne ulaşacaktırdualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?