Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dokuz gün epey geçmiş hamilelik olsa değerin çok daha yüksek olası gerekirdi ama kanama belki de yerleşme kanaması olabilir birkaç gün sonra test yap tekra istersen

5 Mart'ta aşılama yaptırdım 19 Mart test günüm inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Olmadım daha çok yoğun beyaz akıntım var sadece bi kaç gün daha olmazsam kan testi yaptırcam. Siz de belirti var mı
Sanki adet olacakmış gibi hissediyorum akıntı da her zamanki gibi yani şu an belirti hissetmiyorum ama geçen hafta sol tarafımda iki üç gün ağrı oldu saniyelik saplanıp geçen şu an belim ağrıyor bir de böyle süt kesiği gibi beyaz sulu bir akıntı oldu çok az

Selaam kızlar. Bende bat 13 günlerimi güzel değerlendirdim aslında, battan neredeyse 10 gün önce belirtilerim yogundu gögüsler şiş, kahverengi, sık tuvalet, uyku vs. test yaptım 6 gün kala negatifti. Bugün 4 gün kalmıs oluyor bi kaç gündür kasık ağrım var bel, bas agrım, gögüslerimdeki hassaslık hıc gecmedi. az önce agrıyla pembe bi leke geldi. acaba yerlesme mı, regl mi oluyorum?

Selam kızlarrr..
Benimde bat 16 yumurtlama zamanını değerlendirdik ama aynı adet öncesi olduğu gibi bel ve bacak ağrım var daha 6 gün var ama sanki her an adet olacak mışım gibi umutlarım tükeniyor sanki

Aynı şekilde bende de var bu belirtiler canım ya bende güzel değerlendirdim beklenen adetim de normalde 15i diye düşünüyorum ama uygulamaya göre 18inde. Geçen ay 3gun gecikme yaşadım sanırım kimyasal gebelik geçirdim onun için bu ay da onun için uygulamaya göre 31gun hesaplıyor döngüyü ama 28 günde bir gelir adetim hiç şaşmaz. Baş ağrısı, karın ve kasık ağrım var. Ve sürekli uyku halim var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Ben de 8 ay önce dış gebelik geçirdim adetime üç gün var hiçbir belirti yok test de erken diye yapmadım bu ay rahim filmi çektirmiştim siz test yaptınız mı
Adet günü yapmanız en güzeli yumurtlama dönemini bilmiyorsanız çıkmaz belki boştan yere kendinizi üzmezsiniz. Rahim filmi sonucu nasıl çıktı

Sağ tüpüm tıkalıymış o açıldı bu ay da olmazsa gel klamen e başlayalım dedi yarın adet günüm olacak gibi belirtiler var şimdi karnım belim ağrıyor

inşallah canım bakalım şuan agrım azaldı daha kan da gelmedi henuz

27 mart regl tarihim.. Bir sorum olacak kızlar. Bugün jinekologa kontrole gittim. Doktor vajinal ultrasona baktı. Bir şey görüp uzunca inceledi dakikalar sürdü. Sonra “burada 1cm bir polip var sanırım ama emin değilim 2 regl tarihi arasında yanıltıcı olabiliyor, regl olunca 4.günü gel bakalım” dedi ve smear testi de yaptı. Bundan 4 ay önce kontrole gittiğimde polip vs yoktu. Sizce hızlıca 1cm polip oluşup büyümüş olabilir mi? Eşimde zaten sorun var. Bir de bende olsun istemiyorum, çok keyfim kaçtı.

Bu kadar kısa sürede zannetmiyorum aldın mı sonuçlarını

Merhaba kızlar, ben de sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Belki bi yardımcı olan çıkar. Benim BAT tarihim 22. Mart. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama ovulasyon testiyle de bazen belirlenebiliyormuş. Bi bakarmısınız? Hamile olma ihtimalim var mı? Üstteki ovulasyon testi. Alttaki gebelik testi.

Eklentiler

• BF44C1C3-5E64-4C8D-B1EC-DDC2296CA497.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 42

Ovulasyonda genelde T daha koyu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…