Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benim de 8 mart göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yok bir ara ağzıma hep demir tadi geliyordu demir düştü sandım hap falan içtim kan verdim o zaman 7 gün vardı adete demirim normal cıktı ama hamilelik yoktu hapı içmiyorum haptan dolayı galiba migde bulantim oluyor sabah adet oldum sandım kramp ve bulantı vardı az önce beyaz sarı gibi akıntı gelmiş bekleyip göreceğiz hep beraber

İnşallah bebis vardır canım benim güzel haberler bekliyoruz İnşallah

Hayırlısı olsun hakkımızda canım benim. Bende bekliyorum Ekim ayından beri ama daha nasip olmadı üzülsek elimize bırsey geçmiyor işte.
Amin canım amin benim temmuz da düşük oldu ondan sonra yyumurta rezervim de azalma oldu bendeo gündem beri bekliyorum

Amin canım amin benim temmuz da düşük oldu ondan sonra yyumurta rezervim de azalma oldu bendeo gündem beri bekliyorum
Benim de Eylül ayında spiral alındı hsg ile benim de o zaman bir sıkıntım olmadığını söyledi doktorum bana ama hala gebe kalamadım bilmiyorum nasip işte

Tamam okudum belirtileri. Ben gebelik geçirdim dış gebelikle sonuçlandı ama olsun belirtilerde bel ve kasık ağrısı vardı
Ben de 8 ay önce dış gebelik geçirdim adetime üç gün var hiçbir belirti yok test de erken diye yapmadım bu ay rahim filmi çektirmiştim siz test yaptınız mı

Olmadım daha çok yoğun beyaz akıntım var sadece bi kaç gün daha olmazsam kan testi yaptırcam. Siz de belirti var mı
Benim de bir hafta öncesinden kaşıklarımda ağrı batma vardı onlar geçti şimdi de belim ağrıyor bir de çok uykum var akşam dokuzda uyuyorum başka da bi belirti yok değilim galiba test yapmak da istemiyorum bi gelişme olursa yazarız inşallah beyaz akıntı da belirti
Olmadım daha çok yoğun beyaz akıntım var sadece bi kaç gün daha olmazsam kan testi yaptırcam. Siz de belirti var mı
olabilir

Bende de öyle oldu baya ağrılar vardı sonra geçti şuan regl sancım bile yok.. aynen haberleselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…