Rica ederim canımİnşallah hayırlısı olur hepimiz için sağol canım desteğin için teşekkür ederim
bat 15 mart sadece birgün değerlendirebildik, bekleyip görelimArkadaşlar merhaba mart ayında adet gününü bekleyenler hamilelik belirtilerinizi patlaşabilir misiniz
İnşallah bebis vardır canım benim güzel haberler bekliyoruz İnşallahKızlar merhaba benim de 8 mart göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yok bir ara ağzıma hep demir tadi geliyordu demir düştü sandım hap falan içtim kan verdim o zaman 7 gün vardı adete demirim normal cıktı ama hamilelik yoktu hapı içmiyorum haptan dolayı galiba migde bulantim oluyor sabah adet oldum sandım kramp ve bulantı vardı az önce beyaz sarı gibi akıntı gelmiş bekleyip göreceğiz hep beraber
Inşallah hepimizin vardır yani umudum yok çünkü kanda 0 çıkmıştı 7 gün varken bilmiyorum.bekleyip gorecezİnşallah bebis vardır canım benim güzel haberler bekliyoruz İnşallah
Test yaptınız mıAynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum. Meme ucum aynı şekilde yandı ama 3 4 gün falan sürdü şimdi yok. Benim bat 7 mart bekleyelim bakalım
Maalesef adet oldumİnşallah bebis vardır canım benim güzel haberler bekliyoruz İnşallah
Hayırlısı olsun hakkımızda canım benim. Bende bekliyorum Ekim ayından beri ama daha nasip olmadı üzülsek elimize bırsey geçmiyor işte.Maalesef adet oldum
Amin canım amin benim temmuz da düşük oldu ondan sonra yyumurta rezervim de azalma oldu bendeo gündem beri bekliyorumHayırlısı olsun hakkımızda canım benim. Bende bekliyorum Ekim ayından beri ama daha nasip olmadı üzülsek elimize bırsey geçmiyor işte.
Canim bende femara kullandim iki yumurtamdada agri var femaradanmi yaniİlk ay sancı çok yapiyor
Benim de Eylül ayında spiral alındı hsg ile benim de o zaman bir sıkıntım olmadığını söyledi doktorum bana ama hala gebe kalamadım bilmiyorum nasip işteAmin canım amin benim temmuz da düşük oldu ondan sonra yyumurta rezervim de azalma oldu bendeo gündem beri bekliyorum
Bugün regl oldum kuzumTest yaptınız mı
Ben de 8 ay önce dış gebelik geçirdim adetime üç gün var hiçbir belirti yok test de erken diye yapmadım bu ay rahim filmi çektirmiştim siz test yaptınız mıTamam okudum belirtileri. Ben gebelik geçirdim dış gebelikle sonuçlandı ama olsun belirtilerde bel ve kasık ağrısı vardı
Adet oldunuz mu son durum ne acaba ben de 10 Mart’ta bekliyorumAy bende de bir sürü var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun yine yapasım var hiç ümit bitmiyorbat 7 bakalım
Olmadım daha çok yoğun beyaz akıntım var sadece bi kaç gün daha olmazsam kan testi yaptırcam. Siz de belirti var mıAdet oldunuz mu son durum ne acaba ben de 10 Mart’ta bekliyorum
Mrb benim adetim 9 gün gecikme oldu bu nedenle beta hcg yaptrdm 2.0 çıktı 2 gün sonra sadece peceteye sürünce kahverengi leke geldi o gün kanolmadı ama ertesi gün fazla ve çok yoğun kıvamı vardı sonra tekrar azaldı devam ediyor damla damla rengide soluk pembe
Benim de bir hafta öncesinden kaşıklarımda ağrı batma vardı onlar geçti şimdi de belim ağrıyor bir de çok uykum var akşam dokuzda uyuyorum başka da bi belirti yok değilim galiba test yapmak da istemiyorum bi gelişme olursa yazarız inşallah beyaz akıntı da belirtiOlmadım daha çok yoğun beyaz akıntım var sadece bi kaç gün daha olmazsam kan testi yaptırcam. Siz de belirti var mı
olabilirOlmadım daha çok yoğun beyaz akıntım var sadece bi kaç gün daha olmazsam kan testi yaptırcam. Siz de belirti var mı
Bende de öyle oldu baya ağrılar vardı sonra geçti şuan regl sancım bile yok.. aynen haberleselimBenim de bir hafta öncesinden kaşıklarımda ağrı batma vardı onlar geçti şimdi de belim ağrıyor bir de çok uykum var akşam dokuzda uyuyorum başka da bi belirti yok değilim galiba test yapmak da istemiyorum bi gelişme olursa yazarız inşallah beyaz akıntı da belirti
olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?