Ne de çok benziyoruzz
Hayır daha olmadımSen oldun mu ?
Daha çok yenisin iki ay.Pazar günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı ondan batı beklemeye karar verdim artık. Daha 2 aydır deniyoruz ondan çok da abartmamaya karar verdim, şu an belirtilerim az da olsa devam ediyor ama psikolojik sanırım :)
Yüksek ihtimal yumurtlama dönemi gibi duruyor. Yumurtlama döneminde bu tür belirtiler yaşanabilir :)Merhaba, bizim 2. ayımız ve henüz ovulasyon takibi de yapmıyorum. Uygulamanın söylediği tarihlerden 1 martı değerlendirdik ve ertesi günü bende kasıkta batmalar oldu. Bu sabah da uykumdan kasıklarımda bir sancıyla uyandım. Gün içinde ara ara devam ediyor sancı regl olacakmışım gibi, bağırsaklarıma da vuruyor ama daha regl olmama 2 hafta var. Daha geçen hafta doktor kontrolüne gittim vir problem olsa ultrasonda görünürdü diye düşünüyorum. Yumurtlama döneminde böyle şeyler yaşayan oluyor mu ya da bu kadar erken gebelık belirtisi olması mümkün mü acaba
Benimde bugun daha olmadim sabah test yaptim negatifti aynen bende yumurtalamadan bugune kadar kasiklar da ağrı hic geçmedi hayirlisi bakalimYok bugün olmam gerekiyor sabahları sancim var regl olacakmışım gibi. Testi 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum
Bendede ayni bizde bos gecirmedik benim bat da 15 beklemedeyizBende yumurtlama dönemimi güzel değerlendim mide ağrısı göğüs hassasiyeti kasıklarımda ağrı ve batma var bide çok bel ağrısı yaşıyorum üç gün öncede kremsi beyaz akıntım oldu bat 3 mart beklemedeyim
Sabah yapmak daha kesin sonuç verir ama gecikenlerde çizgi silik de olsa çıkıyordu geç döllenme olabilir bekleyin bir kaç gün daha regl olmazsaniz sabah test yapınArkadaşlar bir şey sorucam. Benim reglim bugünü de sayarsam 3 gün geçti. Bugün eşimin ısrarıyla albi kaset test aldık hemen yapmamı istedi. Bugün çok su içmiştim, yemeklerde var. Akşam yaptım testi negatif çıktı. Sizce daha test yapmama gerek var mı?
Arkadaslar ovülasyon testim pozitif gebelik testim negatif bi fikri olan var mi ? Dün adet olacagim gündü yine ovulasyon testi ile hesaplamistimEki Görüntüle 2794658
Canım kaset test yapar mısın bir deArkadaslar ovülasyon testim pozitif gebelik testim negatif bi fikri olan var mi ? Dün adet olacagim gündü yine ovulasyon testi ile hesaplamistimEki Görüntüle 2794658
1 hafta daha beklicem olmazsa yapıcam. İnşallah siz hamilesindir. Benim bir kızım var daha 6 aylık. Acaba hamileysem bir zararı da olur mu o da korkutuyor. Ölü doğum olur falan diyorlarSabah yapmak daha kesin sonuç verir ama gecikenlerde çizgi silik de olsa çıkıyordu geç döllenme olabilir bekleyin bir kaç gün daha regl olmazsaniz sabah test yapın
Hayır canm benim düşünme böyle şeyler ard arda hamile kalan kadınlar var. Sadece sütün kesilir1 hafta daha beklicem olmazsa yapıcam. İnşallah siz hamilesindir. Benim bir kızım var daha 6 aylık. Acaba hamileysem bir zararı da olur mu o da korkutuyor. Ölü doğum olur falan diyorlar
Dün adet günümdü 2 gun gecti. Bilemedim ben de neden olduğunuAdete yakın lh hormonu yukselebiliyor belki öyle olmuştur. Kaç gün kaldı adete
Sabah ilk idrarla deneyim canimCanım kaset test yapar mısın bir de
Kızım emmedi maalesef. O yüzden adetlerim çabuk başladı. Sütüm de kesildiHayır canm benim düşünme böyle şeyler ard arda hamile kalan kadınlar var. Sadece sütün kesilir
Yok canım neden kötü şeyler düşünüyorsn sen. Onca insan var ard arda doğum yapmış bebeklerine bisi olmamış. Böyle şeyler düşünüp moralini bozmaKızım emmedi maalesef. O yüzden adetlerim çabuk başladı. Sütüm de kesildiYumurtlama günümde ilişki yaşamıştık farkında olmadan. Takvimim var oradan anladım. Bebekleri çok seviyorum Allah verirse 5 tane bile doğururum ama bu kadar erken olması beni korkutuyor. Bir şey olmaz dimi
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için sağol canım desteğin için teşekkür ederimYok canım neden kötü şeyler düşünüyorsn sen. Onca insan var ard arda doğum yapmış bebeklerine bisi olmamış. Böyle şeyler düşünüp moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?