Yine negatif görmekten korkuyorum çok moralim bozuluyor bu kadar ümitlenip de, günler de geçmiyo kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekle diye ama duramıyorumBenim 7gün var canım arada kaldım aslında ben ama sen yapabilirsin erken miş senin
Bende öylee içim yapta yap diyor ama istersen dayanalım yapmayalım son güne kadarYine negatif görmekten korkuyorum çok moralim bozuluyor bu kadar ümitlenip de, günler de geçmiyo kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekle diye ama duramıyorum
Canım erken gebelik ve kaset test yaptım ikisinde de silikçıktı kan verdirdim 14 çıktı sonra da regl oldum 2 gün sonraHayirlis cnm. Kimyasal gecirdiginiz nasil anlamistin?
Ben çatlarım valla yarın yapcamBende öylee içim yapta yap diyor ama istersen dayanalım yapmayalım son güne kadar
Tamam canımcımBen çatlarım valla yarın yapcam, sonucu yazarım sana
Tarih olarak bakıldığında sanırım yumurtlama lekesi daha mantıklı fakat gönül yerleşme lekelenmesinden yanaMerhaba elif benimde aynı şekilde 13 mart bat tarihim ama cumartesi günü kahve rengi akıntı geldi sol kasıkta ağrım var yorumları okudum tutunma lekesi diyen var yumurtlama günü olur diyen var ama psikolojik olarak mı bilmiyorum ama kasık ağrısı midemde hafif bulantıya benzer bi his karın şişliği hissediyorum bebişe yormak istiyorum
Ben de 3 martta şişlik yok hassasiyet yok bel ağrısı varBenimde 3 mart bi kaç belirtim var kan testi yaptırmayı düşünüyorum birazdan ama erken mi sonuç çıkar mı bilmiyorum
Sat tarihim 11-15 şubat midemdeki o bulantıyla açlık arasındaki his geçmedi bir değişiklik hissediyorum ama kendimi ümitlendirip üzmekde istemiyorumTarih olarak bakıldığında sanırım yumurtlama lekesi daha mantıklı fakat gönül yerleşme lekelenmesinden yanabenimde kasıklarım ağrıyor bazen sağ, bazen sol daha çok batma şeklinde.. Yerleşme kanaması için sanırım daha erken.. Senin sat neydi acaba? Benim 6-12şubat
Sakince beklemek lazım sanırım hiç düşünmeden.. Gece kasık ağrısından ve sürekli çişe kalkmaktan uyuyamadım 10dk arayla 4 5 defa kalkmışımdır.. Birde meme ucum çok acıdı ya sanki biri iğne batırıyor gibiSat tarihim 11-15 şubat midemdeki o bulantıyla açlık arasındaki his geçmedi bir değişiklik hissediyorum ama kendimi ümitlendirip üzmekde istemiyorum
Gerek kalmadı, uzun zaman sonra ilk defa bu kadar erken regl oldum şoka girdim resmen inanamadım yine fıs çıktı...Tamam canımcım
Aynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum. Meme ucum aynı şekilde yandı ama 3 4 gün falan sürdü şimdi yok. Benim bat 7 mart bekleyelim bakalımSakince beklemek lazım sanırım hiç düşünmeden.. Gece kasık ağrısından ve sürekli çişe kalkmaktan uyuyamadım 10dk arayla 4 5 defa kalkmışımdır.. Birde meme ucum çok acıdı ya sanki biri iğne batırıyor gibiben belkide üşüttüm o yuzden kasıklarım ağrıyor ama lekelenme neden olıyor bilmiyorum
Senden haberi baya önce alıcaz ne güzel inşallah hayırlı haberlerle dönersin bizeAynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum. Meme ucum aynı şekilde yandı ama 3 4 gün falan sürdü şimdi yok. Benim bat 7 mart bekleyelim bakalım
İnşallah canımSenden haberi baya önce alıcaz ne güzel inşallah hayırlı haberlerle dönersin bizebenim daha çook var
Bekleyelim arkadaşımmAynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum. Meme ucum aynı şekilde yandı ama 3 4 gün falan sürdü şimdi yok. Benim bat 7 mart bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?