Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 7gün var canım arada kaldım aslında ben ama sen yapabilirsin erken miş senin
Yine negatif görmekten korkuyorum çok moralim bozuluyor bu kadar ümitlenip de, günler de geçmiyo kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekle diye ama duramıyorum

Yine negatif görmekten korkuyorum çok moralim bozuluyor bu kadar ümitlenip de, günler de geçmiyo kendime söz vermiştim adet gününe kadar bekle diye ama duramıyorum
Bende öylee içim yapta yap diyor ama istersen dayanalım yapmayalım son güne kadar

Tarih olarak bakıldığında sanırım yumurtlama lekesi daha mantıklı fakat gönül yerleşme lekelenmesinden yana benimde kasıklarım ağrıyor bazen sağ, bazen sol daha çok batma şeklinde.. Yerleşme kanaması için sanırım daha erken.. Senin sat neydi acaba? Benim 6-12şubat

3 martta ama hassasiyet şişlik yok femara kullandım iki ay oldu bakalim

Benim Bat 3 Mart. Az önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı. Galiba hamile değilim ya. İnsanlar adete 5-6 gün kala yapıp silik çizgi görüyor yani

Sat tarihim 11-15 şubat midemdeki o bulantıyla açlık arasındaki his geçmedi bir değişiklik hissediyorum ama kendimi ümitlendirip üzmekde istemiyorum

Sat tarihim 11-15 şubat midemdeki o bulantıyla açlık arasındaki his geçmedi bir değişiklik hissediyorum ama kendimi ümitlendirip üzmekde istemiyorum
Sakince beklemek lazım sanırım hiç düşünmeden.. Gece kasık ağrısından ve sürekli çişe kalkmaktan uyuyamadım 10dk arayla 4 5 defa kalkmışımdır.. Birde meme ucum çok acıdı ya sanki biri iğne batırıyor gibi ben belkide üşüttüm o yuzden kasıklarım ağrıyor ama lekelenme neden olıyor bilmiyorum

İnternette gebelik hesaplamaları olur ya. Ordan sat yazınca 3haftalık hamilesiniz diyor. O lekelenmeyi yerleşme olarak sayabilir miyiz regl den sonra sadece 1 haftayı çok iyi değerlendirdik ondan sonraki 1 hafta hiç ilişki olmadı. Gerçeklerle yüzleşmem gerekiyor boşuna hayal kuruyorum. Her zamanki ara kanama yı yaşıyorumdur veya yumurtlama lekesidir(öyle bir şey varsa) ya da çok erken adet olacağım. Ne zaman adet olsam birkaç gün önceden leke gelir

Sabah test yaptım negatif. Bence hamilelik falan yok bende. Bu agrılar regl habercisi. Carsamba adet bekliyorum. AZıcık moralim bozuldu

Aynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum. Meme ucum aynı şekilde yandı ama 3 4 gün falan sürdü şimdi yok. Benim bat 7 mart bekleyelim bakalım

14 mart adet tarihim . Tek tüpluyum dun yumurtlama gordum ama alinan tupumun tarafi agridi pek umudum yok ama yine de bi umut banada dua edin Rabbim hepimize nasip etsin insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…