mart ayında aşılama tedavisine başlayanlar veyaptıranlar aklımızda ki soruları birbirmize sormak dertleşmek için buyrun gelin..
canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun bende herhalde 10u gibi aşılama olmuş olurum bakalım hayırlısımart ayının ilk aşılaması bende :)) 1 Martta yapıldı
cycassssssss :) naber nasılsın. topiğin hayırlı olsun :)en son batı bekliyordun çoktan adet olup aşılamaya başlamışsındır bile değil mi?
ben geçen ayı boş geçtim biliyosun eşim yoktu1 martta adet oldum. batım 26-27 mart. bu aydan ümitliyim inş. aşılama yaptırmayacağım ama ben de bu foruma dahil olabilir miyim :) batı böyle beklemek daha keyifli oluyor :)
canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun bende herhalde 10u gibi aşılama olmuş olurum bakalım hayırlısı
Merhaba arkadaşlar... Bende mart ayında aşılama yaptırıcam inşallah.. Geçen ay kistlerim ve prolaktin yüksekliğinden dolayı yaptıramadım bu aya kaldı... Şimdi reglimi bekliyorum... İlk aşılamam olacak benim.. İnşallah tutar..
Topiğimiz uğurlu gelsin hepimize inşallah
Merhaba arkadaşlar... Bende mart ayında aşılama yaptırıcam inşallah.. Geçen ay kistlerim ve prolaktin yüksekliğinden dolayı yaptıramadım bu aya kaldı... Şimdi reglimi bekliyorum... İlk aşılamam olacak benim.. İnşallah tutar..
Topiğimiz uğurlu gelsin hepimize inşallah
amiiinnn güzel duaMerhaba hoş geldin sen de...Allah emeklerimizi boşa geçirmesin ne diyelim..Mart kapıdan baktırır bebişlerimizi tutturur diyelim en iyisi :)))
mart ayının ilk aşılaması bende :)) 1 Martta yapıldı
hoşgeldin canım sağol iyiyim sen nasılsın? biz seninle en son ne zaman konuştuk unuttum ama bende 27 şubatta adet oldum şimdi aşılama için ilaçlarımı kullanıyorum..
evet biliyorum canım demek tutunamamışlar ogünden kısmet
tabiside dahil olabilirsin ne demek hem bak yine 2 gün var aramızda belki aynı anda mutlu haberler veririz tekrardan hoşgeldin canım
Canim bnmde 1 martta yapildi su an evdeyim dinleniyrm 2 gün agrim vardi simdi daha iyiyim.haberleselim buradan
hayırlı olsun canım aşılaman ben de evde dinleniyorum benim hiç ağrım olmadı ama dün akşam çok sancım oldu şimdi iyiyim inşallah hamile haberlerimizi veririz buradan :)
iyi akşamlar
benimde ocakta bir negatif aşılama deneyimim oldu.bir ay aradan sonra yeniden tedaviye başlanacak.yarın doktora gideceğim ama belki aşılama istemeyebilirim bu ay.doğal yolla olsun
hayırlısı olsun canım evet birde çatlama iğnesi alacaksın oda 60 yada 80 lira olsa gerek benim raporum var fiyatlarını bilmiyorum bende gonal f kullanıyorum bugün kontrolüm vardı iğnenin dozu düşürüldü bakalım hayırlısıSelam kizlar bende bu ay ikinci asilamami yaptiricam insallah yarin ignelere basliyorum rabbim sonumuzu mutlu ve hayirli eylesin.. nasil ilaclarla basladiniz ne asamadasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?