Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cycas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
3.097
4.521
248
mart ayında aşılama tedavisine başlayanlar veyaptıranlar aklımızda ki soruları birbirmize sormak dertleşmek için buyrun gelin..

cycassssssss :) naber nasılsın. topiğin hayırlı olsun :)en son batı bekliyordun çoktan adet olup aşılamaya başlamışsındır bile değil mi?
ben geçen ayı boş geçtim biliyosun eşim yoktu 1 martta adet oldum. batım 26-27 mart. bu aydan ümitliyim inş. aşılama yaptırmayacağım ama ben de bu foruma dahil olabilir miyim :) batı böyle beklemek daha keyifli oluyor :)

hoşgeldin canım sağol iyiyim sen nasılsın? biz seninle en son ne zaman konuştuk unuttum ama bende 27 şubatta adet oldum şimdi aşılama için ilaçlarımı kullanıyorum..
evet biliyorum canım demek tutunamamışlar ogünden kısmet
tabiside dahil olabilirsin ne demek hem bak yine 2 gün var aramızda belki aynı anda mutlu haberler veririz tekrardan hoşgeldin canım

Merhaba arkadaşlar... Bende mart ayında aşılama yaptırıcam inşallah.. Geçen ay kistlerim ve prolaktin yüksekliğinden dolayı yaptıramadım bu aya kaldı... Şimdi reglimi bekliyorum... İlk aşılamam olacak benim.. İnşallah tutar..
Topiğimiz uğurlu gelsin hepimize inşallah

Merhaba hoş geldin sen de...Allah emeklerimizi boşa geçirmesin ne diyelim..Mart kapıdan baktırır bebişlerimizi tutturur diyelim en iyisi :)))

hoşgeldin canım hayırlısı olsun hakkında benimde gçen ay kistim vardı bu ay başladık bakalım hayırlısı

iyiyim ben de cnm. en son ilaç kullanıyordun ve adetini bekliyordun. evet aramız yine yakınlaşmış beraber bekleyeceğiz. inşş dediğin gibi aynı anda alırız güzel haberleri.ne müthiş olurrr bu aydan ümitiliyim bakalım kısmet bir de önceki aylara göre daha da stressizim. akışına bıraktık. vakti zamanı gelince olacak eminim buna

Selam kizlar bende bu ay ikinci asilamami yaptiricam insallah yarin ignelere basliyorum rabbim sonumuzu mutlu ve hayirli eylesin.. nasil ilaclarla basladiniz ne asamadasiniz

Canim bnmde 1 martta yapildi su an evdeyim dinleniyrm 2 gün agrim vardi simdi daha iyiyim.haberleselim buradan

hayırlı olsun canım aşılaman ben de evde dinleniyorum benim hiç ağrım olmadı ama dün akşam çok sancım oldu şimdi iyiyim inşallah hamile haberlerimizi veririz buradan :)

hayırlı olsun canım aşılaman ben de evde dinleniyorum benim hiç ağrım olmadı ama dün akşam çok sancım oldu şimdi iyiyim inşallah hamile haberlerimizi veririz buradan :)

kızlar hayırlı haberlerle inşallah. ilaçlar dışında kullandığınız kürler filan var mı ? nerede ne kadara yaptırıyorsunuz? hangi sorunla aşılama yaptırıyorsunuz? bizde yaza doğru yaptırmayı düşünüyoruz da

Ben medicalparkta yaptirdim 500tl aldilar.igne ve ilaclarada raporlu 350 verdim 80tl muayene yani 1000 lira oldu.asilama icin rappr fln denmedi.sanirim o ozel gibi oldu.sonuc iyi olur inşallah

Hangi ilaclari kullaniyorsunuz kizlar ben gonal f 450 kullaniyorum... 600 asilama ucreti ilk ilacim 340 lira devaminda basks ilac olacak sanirim muayene 62 1000 lirayi gececek sanirim kocaelide yaptiriyorum

iyi akşamlar

benimde ocakta bir negatif aşılama deneyimim oldu.bir ay aradan sonra yeniden tedaviye başlanacak.yarın doktora gideceğim ama belki aşılama istemeyebilirim bu ay.doğal yolla olsun

iyi akşamlar

benimde ocakta bir negatif aşılama deneyimim oldu.bir ay aradan sonra yeniden tedaviye başlanacak.yarın doktora gideceğim ama belki aşılama istemeyebilirim bu ay.doğal yolla olsun

hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın

Selam kizlar bende bu ay ikinci asilamami yaptiricam insallah yarin ignelere basliyorum rabbim sonumuzu mutlu ve hayirli eylesin.. nasil ilaclarla basladiniz ne asamadasiniz
hayırlısı olsun canım evet birde çatlama iğnesi alacaksın oda 60 yada 80 lira olsa gerek benim raporum var fiyatlarını bilmiyorum bende gonal f kullanıyorum bugün kontrolüm vardı iğnenin dozu düşürüldü bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…