iyi akşamlar
benimde ocakta bir negatif aşılama deneyimim oldu.bir ay aradan sonra yeniden tedaviye başlanacak.yarın doktora gideceğim ama belki aşılama istemeyebilirim bu ay.doğal yolla olsun
bende bir o kadar ümitsizim aslında aşılama yaptırmayı istemiyordum bile sırf formaliteden bakalm hayırlısıiyiyim ben de cnm. en son ilaç kullanıyordun ve adetini bekliyordun. evet aramız yine yakınlaşmış beraber bekleyeceğiz. inşş dediğin gibi aynı anda alırız güzel haberleri.ne müthiş olurrrbu aydan ümitiliyim bakalım kısmet bir de önceki aylara göre daha da stressizim. akışına bıraktık. vakti zamanı gelince olacak eminim buna
bende bir o kadar ümitsizim aslında aşılama yaptırmayı istemiyordum bile sırf formaliteden bakalm hayırlısı
hoşgeldin canım ocaktada beraber beklemiştik yine beraber bekleyeceğiz umarım bu kez hayırlı güzel haberler alırız
canım bu mesajına dün o kadar uzun bir mesaj yazmıştım ama arkadaşımdaydım onlardın ben yazarken interneti gitti mesaj gönderilemedi.sana ümitsizliği hiç yakıştıramıyorum :) sana demiştim ya son zamanlarda hep hamile haberi alıyorum diye. dün de 6 senedir bebek isteyen bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. furya devam ediyor yani :)
yanlız birşey kafama takıldı. geçmiş yazıları okudum da sen 10 martta aşılama olacağım demişsin. 10 mart 12. gün falan oluyo senin. 12. gün geç değil mi?gerçi dr lar en doğrusunu bilir tabi yumurta takibi yaparak. senin döngün 23-24 günse 9. 10. günde yumurtlaman gerekmez mi. ben son bi kaç aydır yumurtladığım günü hissediyorum galiba. döngüm tam 26 gün. ve 10. 11. günlerde akıntım yoğun bi şekilde başlıyo. 12. günde de tek taraflı hafif sancı hissediyorum. muhtemelen 12. gün yumurtluyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun. inş bu ay içinde güzel haberi alacağız. olmazsa da üzülmek yok. denemeye başladığımız ilk 2 ay çok üzülmüştüm hemen olur sandım. ama son 2 aydır takmıyorum. vaktini bekliyor diyorum..
ben geçen seferde gonalf kullanmıştım yine aynısı o diğer ilaç acaba çatlama iğnesimi yok yumurtaların çatlmasını baskılayıcı ilaçlar var onlardan mı ? neyse öğrenince yazarsın canım hayırlı olsun tedavininşallah canım inşallahh.gonal f verdi doktorum bu ay.geçen ay puregon vermişti.ayrıca tek dozluk bir iğne daha verecekmiş ama onun adını sormadım.yarın başlıyorum iğnelere
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım haberdar edersin bizleri olumlu olursa bizedeumut olurMerhaba arkadasla 27 subatta asilamam oldu benimde bekliyorum isallah olumlu geli sonucum allah herkezin hakkinda hayirlisini nasip etsin
hoşgeldin canım hayılrısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSlnm arkadaslar benimde bu ay 4 cu asilamam olacak 10da yumurtalarima bakilacak ilk 2asilamam bosuna olmustu bakalim bu ne olacak saat gecenin bir yarisi umutsuzca bakinirken sizin sayfaniza girdim bir destek iste kimseyle konusamiyorum malesef kimseye soylemedik sadece esim ve ben lutfen birbirimize dua edelim yabancilarin duasi daha makbulmus derler ins rabbim tum isteyenlerin hasretini bitirsin
hayırlısı olsun canımKızlar bende ilk asilamami 5 martta oldum hakkımızda hayırlısi olur inşallah
hoşgeldin hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlar alırsın canım.Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım dün ilk aşılamamı yaptırdımve dinleniyorum 3gün falan dinlenicem sanırım cok sancım vardı aşılamadan sonra şimdide hafif hafif var normal midir acaba bide aşılamadan sonra progesteron diye ilaç kullananlar varmış bana doktorum hiç ilaç falan vermedi siz kullanıyo musunuz ilaç ?
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım haberdar edersin bizleri olumlu olursa bizedeumut olur
hoşgeldin canım hayılrısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım bu mesajına dün o kadar uzun bir mesaj yazmıştım ama arkadaşımdaydım onlardın ben yazarken interneti gitti mesaj gönderilemedi.
umarım bizde o mucizeler arasına katılırız en kısa zamanda
ayın 10 nunu sormuştun canım evet haklısın 10 u benim için geç oluyor zaten ben o tarihide genel olarak yazmıştım hesaplamadan ama maalesef tam olarak o gün olacak sanırım yarın doktorum söyleyecek kesin olarak ne zaman olduğunu ama en erken 10 u gibi gözüküyor. doktorumlada bu konuyu çok tartıştım ama ne o beni ikna edebildi nede ben onu işte öylesine bir aşılama olacak büyük ihtimal benim yumoşlar cumartesi çatlayacak ama ben cumartesi akşamı daha yeni çatlama iğnesi yapmış olacağım vay arakadaş bu ne yaman ilişki adama diyorum kullandığımilaç yumurtaların çatlamaması üzerine etki ediyormu ki sadece büyümelerini kontrol etmiyormu diyorum cevap yok e peki diyorum benim 10 gün yumurtlama günüm biz onu kontrol altına aldık diyor bende saldım çayıra hayırlısı bakalımtakma kafana canım gelecek minnak oğluş sana
merhaba güzel anne adayları bende yarın aşılamam yapılacak bakalım yalnız doktor çok yumurtan var çoğul gebelik olursa hamilelik sonlandırılabilir dedi hala istiyor musunuz dedi yaaaa okadar iğne yedim eziyeti cabasıbir negatif aşılamam,bir aşılama iptalim var zaten aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz sizlerin fikri de önemli benim için:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?