merhaba,
çoğul gebelik olunca niye sonlandırılsın ki hayret birşey. tamam çoğul gebelik riskli gebelik kategorisinde değerlendiriliyor ama konuya direkt böyle girmesi çok saçma bence. böyle şeyleri düşünüp strese girme bence. hayırlısını dile..
cnım öncelikle hakkında hayırlısı benim bildiğim eğer çoğul gebelik olursa 11. hata ikili tarama testi sonucu göre sağlıksız olan varsa onu sonlandırıyorlar yoksada herhangisini ama tüm gebeliği sonlandırmıyorlar diye biliyorum Rabbim hiçbir zaman bunu düşünmek yad yaptırmak zorunda bırakmasın inşallah hayırlısı olsun canım bence sen şansını dene hem tutup tutmayacağı bile Rabbim e kalmış en hayırlısını o biler sen bol bol dua etcanım üçüz yada dördüz olursa riskli olurmuş:18:bende hayırlısını istiyorum her zaman o kadar emek verdim ya daha aşılamanın tutup tutmayacağını bile bilmiyoruz haklısın canımben aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum zaten rabbim neyler neylerse güzel eyler hepimizin kucaklarını doldursun inşallah....
rabbim hayılrısını versin canım doğru aslınd yeter kiolsun kız erkek farketmez biz evlat istiyoruz sağlıklı hayırlı evlatya evet dr lar hep kendi pencerelerinden bakıyorlar. bilmiyorlar ki biz de dr kadar biliyoruz:)olsun siz yine o tarihlerde normal yolla da denersiniz. gerçi aşılamadan önce korunma süresi var heralde dimi? aşılama yapmadan hemen önce yumurtaya bakılmıyor mu? ben de bu aşılama olayını tam bilmediğim için birşey diyemiyorum. ama o kadar para emek duygusal gerginlik vs kolay bi süreç olmadığını biliyorlardır illaki.. gelişi güzel yapmıyorlardır.
amann sal gitsin ciddi diyorum. zaten kimi duysam ne zaman bu işleri düşünmekten vazgeçtiyse hamile kalmış. ben de kızımda korunduğumu sanırken kaldım şaka gibi. şimdi bütün şartları uygun hale getirmemize rağmen 4 aydır olmuyor.
minnak oğluş haa. hahahaha süper oğlan bi de. ay inşşş allah söyletmiştir. gerçi hiç cinsiyet derdim yok inan. hiç ama hiç önemli değil çok bekletmeden hayırlı sağlıklı gelsin de..
bu arada diğer konularada değineyim aşılamadakorunma süresi sadece çatlama iğnesinin yapıldığı gün ve sonrası yasak öncesinde değil yarın son okozumu oynayacağımya evet dr lar hep kendi pencerelerinden bakıyorlar. bilmiyorlar ki biz de dr kadar biliyoruz:)olsun siz yine o tarihlerde normal yolla da denersiniz. gerçi aşılamadan önce korunma süresi var heralde dimi? aşılama yapmadan hemen önce yumurtaya bakılmıyor mu? ben de bu aşılama olayını tam bilmediğim için birşey diyemiyorum. ama o kadar para emek duygusal gerginlik vs kolay bi süreç olmadığını biliyorlardır illaki.. gelişi güzel yapmıyorlardır.
amann sal gitsin ciddi diyorum. zaten kimi duysam ne zaman bu işleri düşünmekten vazgeçtiyse hamile kalmış. ben de kızımda korunduğumu sanırken kaldım şaka gibi. şimdi bütün şartları uygun hale getirmemize rağmen 4 aydır olmuyor.
minnak oğluş haa. hahahaha süper oğlan bi de. ay inşşş allah söyletmiştir. gerçi hiç cinsiyet derdim yok inan. hiç ama hiç önemli değil çok bekletmeden hayırlı sağlıklı gelsin de..
hoşgeldin hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlar alırsın canım.
sancının olması noraml kataterle rahimağzından girildiği için kasılmalar oluyor ondan ve spermler yıkandığında kullanılan solüsyonlarda yapıyormuş. bendede olmuştu bir iki gün sonra göğüs ağrısı başlamıştı ama daha 11. gün adet olmuştum şimdi ikincisini deniyoruz.
progesteron veren doktorlarda var vermeyenlerde var benim doktorumda gerek görmüyor yumurtalar vucüttan uzaklaştırılmadığı için içerisinden o hormon salgılanmaya devam ediyor esktra kullanılmasına gerek görmüyor ama dediğim gibi veren doktorlarda var çok elzem birşey değil kafana takıldıysa doktoruna ara sor belki tavsiye edebilir ben kullanmamıştım.
amin canım inş. birden fazla yumurtan olsa bile hepsi döllencek diye bir kaide yok tabi :) inş aşılaman tutar bebişine ya da bebişlerine sağlıcakla kavuşursun :)canım üçüz yada dördüz olursa riskli olurmuş:18:bende hayırlısını istiyorum her zaman o kadar emek verdim ya daha aşılamanın tutup tutmayacağını bile bilmiyoruz haklısın canımben aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum zaten rabbim neyler neylerse güzel eyler hepimizin kucaklarını doldursun inşallah....
hadi bakalım bol şansbu arada diğer konularada değineyim aşılamadakorunma süresi sadece çatlama iğnesinin yapıldığı gün ve sonrası yasak öncesinde değil yarın son okozumu oynayacağımaşılama günü yumurtalara bakılmıyor zaten eğer çatladıysa gözükmüyor yani bakılması mantıklı bile değil benim durumumda bakalım hayırlısı
merhaba siteye katılalı baya oluyo da hep okumakla bilgi almakla yetiniyodum ama bgn ilk aşılamamı yaptırdım ve sizlerlede paylaşmak istedim inşallah olumlu sonuçlanır çok garip bi hismiş tedirginlik korku ağrı.....vs hafif bir kanamam var artarsa haberimz olsun dediler çok şükür azalıyo gbi.. ama ağrım çok aşılama öncesindede çatlatma iğnesinden sonra kasıklarımda çok ağrı vardı şimdide var inşallah bu ağrılar iyiye işarettir sonucumu öğrenir öğrenmez yazıcam..
amin canım 1 saat önce aşılamamı oldummmmmmmmmmm inşallah tutar rabbim hayırlısını versin dediğin gibi öyle bir durumla karşı karşıya kalmam inşallah canım ya rabbim bir de öyle imtiha etmesin inşallah.....hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin aminnnncnım öncelikle hakkında hayırlısı benim bildiğim eğer çoğul gebelik olursa 11. hata ikili tarama testi sonucu göre sağlıksız olan varsa onu sonlandırıyorlar yoksada herhangisini ama tüm gebeliği sonlandırmıyorlar diye biliyorum Rabbim hiçbir zaman bunu düşünmek yad yaptırmak zorunda bırakmasın inşallah hayırlısı olsun canım bence sen şansını dene hem tutup tutmayacağı bile Rabbim e kalmış en hayırlısını o biler sen bol bol dua et
amin canım inş. birden fazla yumurtan olsa bile hepsi döllencek diye bir kaide yok tabi :) inş aşılaman tutar bebişine ya da bebişlerine sağlıcakla kavuşursun :)
merhaba siteye katılalı baya oluyo da hep okumakla bilgi almakla yetiniyodum ama bgn ilk aşılamamı yaptırdım ve sizlerlede paylaşmak istedim inşallah olumlu sonuçlanır çok garip bi hismiş tedirginlik korku ağrı.....vs hafif bir kanamam var artarsa haberimz olsun dediler çok şükür azalıyo gbi.. ama ağrım çok aşılama öncesindede çatlatma iğnesinden sonra kasıklarımda çok ağrı vardı şimdide var inşallah bu ağrılar iyiye işarettir sonucumu öğrenir öğrenmez yazıcam..
merhaba hayırlı olsun inşalla güzel haberlerını alirız bende aşilama oldum 24 şubatta beklıyoruz enzoruda beklemek:18:
Canm öncelikle geçmiş olsun bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün 3.gün ama hala sancılarım devam ediyo çatlatma iğnesinden beri hiç geçmedi zaten sancılarım ama kanamam olmadı hiç inş hayırlı haberleri veririz birbirimize ya ben baya heyecanlıyım içimden bi his sanki tutacak diyo ama tabi Rabbim bilir tabi herseyden önemlisi dua çünkü dua her kapıyı açmaya yeter çok şükür hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
kızlar bende dün aşılama oldum. şimdi ne olacak nelere dikkat etmemiz zaten ne zaman hcg bakacaz ben adet tarihine kadar ölürüm galiba dayanamam
bide doktoruma söylediğim halde progestana gerek yok dedi sizlerin hepinize verdi mi aşılama dan sonra doktorlarınız
bide doktoruma söylediğim halde progestana gerek yok dedi sizlerin hepinize verdi mi aşılama dan sonra doktorlarınız
evet canım çatladıktan sonra yapılıyor ama inşallah bunların hiçbirini bilmen gerekmez canımhadi bakalım bol şans
hmm yani aşılama çatladıktan sonra yapılyıor. ben aşılama işlemi çatlamadan önce yapılıyor sanıyordum. zaten spermler 2 gün yaşıyor diye. spermlerin tüplere ulaşması da 12 saati bulabiliyor diye okumuştum. öğrenecek çok var ya :) inş daha çok şey öğrenmeye gerek kalmadan bebişlerimiz teşrif ederler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?