canım benimdeaşılamamın 10cu günü ama bende de en ufak bir ağrı belirti yok.drda normal diyo.zaten işlem ağrısız vs diyo.bende çok gerildim bu duruma 9 nisanda test yapmam gerekiyor ama dayanabilirsem 12snde yaptrcam.tutmamış gibi gelior .İnşallah yanılırımda büyük bir sürpriz olur.sende merak etme inş hyaırlısı olsn hepimiz için.
canım benimdeaşılamamın 10cu günü ama bende de en ufak bir ağrı belirti yok.drda normal diyo.zaten işlem ağrısız vs diyo.bende çok gerildim bu duruma 9 nisanda test yapmam gerekiyor ama dayanabilirsem 12snde yaptrcam.tutmamış gibi gelior .İnşallah yanılırımda büyük bir sürpriz olur.sende merak etme inş hyaırlısı olsn hepimiz için.
aşılama yapalı kaç gün oldu senin adetlerin gecikirmi? kist oluncada adet oluyorsun canım kist yumurtaların üzerini kaplayan bi kitle bende ilk aşılama yaptıracaktım doktor kist var yapamayız dedi dogum kontrol ilacı verdi.21 tane her gün bir tane içtim adetin 2.günü çagırdı baktı kist gitmişti sen adet olmaz isen pzt ara doktorunu o adet söktürücü filan tavsiye eder acaba hamişmisin diyecegim ama 2.kez test yaptırdın dimi belki doktor çagırıp bakar .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım deryaaaaam teşekkür ederim engin bilgilerin için opuyorumnanaktan
İnternet bağlantısı çok kötü olan bir yerdeydim 2 gündür hemen cevap yazamadım kusura bakma.
Ben zaten polikistik overliyim, adetlerim 2-3 ayda bir olurdu, düzelmiş de değil. Bugün aşılamanın 17. günü, adet olmayınca telaşlandım. Cuma günü kontrole gittiğimde 2 gün daha olmazsan test yap dedi yaptım düşüşte değer hamilelik yok dedi ama kanamada yooooook ohaoldumsmile . Ayrıca alttan ultrasonla kontrol ettiğinde bebek de yok rahimde kanamada yok dedi. Bende rahimde kanamayı adet olarak anladım, sormadım nedir bu diye. Araştırdığım kadarıyla kist oluşunca rahimde kanama yaparmış. Belkide bu yüzden doğum kontrol hapı vermedi. Sadece mayıs ayında adet olunca haber ver ben seni çağıracağım dedi, tüp bebek konusunda o gelişinde konuşuruz dedi. Ben yarın ararım, adet olmadığımı, hapı kullanıp kullanmama gerektiğini sorarım bir de. Haber veririm yine sana zaten.
Sağol canım ya bazen bu işle ilgili bir şeyler ters gidince feci panik oluyorum, genelde de geç saatlere geliyor yardımcı doçent olarak sana danışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ben 31 martta asilama yaptirdim ama hicbir belirti yok yaaaa, daha erken mi aacaba belirtiler icin
İnternet bağlantısı çok kötü olan bir yerdeydim 2 gündür hemen cevap yazamadım kusura bakma.
Ben zaten polikistik overliyim, adetlerim 2-3 ayda bir olurdu, düzelmiş de değil. Bugün aşılamanın 17. günü, adet olmayınca telaşlandım. Cuma günü kontrole gittiğimde 2 gün daha olmazsan test yap dedi yaptım düşüşte değer hamilelik yok dedi ama kanamada yooooook ohaoldumsmile . Ayrıca alttan ultrasonla kontrol ettiğinde bebek de yok rahimde kanamada yok dedi. Bende rahimde kanamayı adet olarak anladım, sormadım nedir bu diye. Araştırdığım kadarıyla kist oluşunca rahimde kanama yaparmış. Belkide bu yüzden doğum kontrol hapı vermedi. Sadece mayıs ayında adet olunca haber ver ben seni çağıracağım dedi, tüp bebek konusunda o gelişinde konuşuruz dedi. Ben yarın ararım, adet olmadığımı, hapı kullanıp kullanmama gerektiğini sorarım bir de. Haber veririm yine sana zaten.
Sağol canım ya bazen bu işle ilgili bir şeyler ters gidince feci panik oluyorum, genelde de geç saatlere geliyor yardımcı doçent olarak sana danışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımmm ya rica ederim ne demek sen kafana bişey takılırsa sorabilirsin. evet sen geç adet oluyormuşsun kafana takılan şeyleri doktoruna sorarsın inşallah tüpçülere geçtigimizde yüzümüz gülecek ben çok iyi bir yer buldum tüp için bahçeci umut tüp bebek merkezi 2,side aynı yer yaptıranlarla yazıştım herkez memun çogu hamile bizimde yüzümüz gülecek inşallah.internette problem varsa napasın canım bide insan her zaman müsait olmaya biliriyor önemli degil bye olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
daha belirti olmaz canım en az bı 10 gun gecsın uzerınden benım hamılelıgımınde adete 10 gun vardı 1 damla kan gelmıstı ve yerlesme kanamasıymıs benımkı baya bır erken belırtı olmustu hadı ınsallah hakkında hayırlısı
slm cnm nerelerdesin görüşmeyeli neler yapyın...
polikistik overliyi bu sorunu olan bi kişiyle yazıştım biliyormusun ilk denemsinde hamiş kalmış şimdi 3.5 aylık hamile yani üzülme herşey çok güzel olacak bende onlarala yazışınca sevindim kimi ilk kimi ikinci denemede hamiş kalmış tabi biz uzun zamandan beri ugraştıgımız için zaman geçmiyormuş gibi artık tahamül edecek sabır gösterecek halimiz kalmıyor.ama buradan güzel haberlerde yazacagız :içelim::içelim:
polikistik overliyi bu sorunu olan bi kişiyle yazıştım biliyormusun ilk denemsinde hamiş kalmış şimdi 3.5 aylık hamile yani üzülme herşey çok güzel olacak bende onlarala yazışınca sevindim kimi ilk kimi ikinci denemede hamiş kalmış tabi biz uzun zamandan beri ugraştıgımız için zaman geçmiyormuş gibi artık tahamül edecek sabır gösterecek halimiz kalmıyor.ama buradan güzel haberlerde yazacagız :içelim::içelim:
Ben tüp deneyen polikistik overlıların tüp bebek hikaelerini okumamıştım, genelde kendi kendine deneyenleri biliyorum o da başarısızlıkla sonuçlanıyor tabi malesef. Ama çok iyi oldu mesajını okumak inanılmaz mutlu oldum gerçekten sağol canım yaaa.
Düşmanım bile bu hastalığa sahip olmaz umarım, 13 yaşımdan beri çekiyorum ben. Aşılama ihtimali normalde düşük ama benim gibi olanlarda daha da düşük.
Bir adım daha attık ve baya baya büyük bir adım ve biz 4-5 ay sonra böyle olacağız derya:CüvCüv: Dediğin gibi uğraşa uğraşa umut etmeyi bile beceremiyoruz çoğu zaman. Ama psikolojilerimiz açısından tüp için 1 ay ara vermeleri çok iyi olacak, bu arada biraz olsun rahat ederiz sanırım. Bence bu dönemi en iyi şekilde kullanalım dediğin gibi şımartalım kendimizi bayanssulusmile
Bizimde o insanların ki gibi mutlu haberlerimiz olacak burda yazılı.....
canımmm ya rica ederim ne demek sen kafana bişey takılırsa sorabilirsin. evet sen geç adet oluyormuşsun kafana takılan şeyleri doktoruna sorarsın inşallah tüpçülere geçtigimizde yüzümüz gülecek ben çok iyi bir yer buldum tüp için bahçeci umut tüp bebek merkezi 2,side aynı yer yaptıranlarla yazıştım herkez memun çogu hamile bizimde yüzümüz gülecek inşallah.internette problem varsa napasın canım bide insan her zaman müsait olmaya biliriyor önemli degil bye olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Bahçeci hakkında dedim ya bende çok olumlu yorumlar okudum hep. İyi oldu böyle bir yere gidebilmen. Hatta mustafa bahçeci sanırım (tam emin değilim adından), o da üye buraya ve bir kaç topiği var açtığı. Konuşuyor hastalarıyla veya soruları olanlarla. İstersen oradan da araştırabilirsin. Hadi bakalım uğurlu gelsin bahçeci sana :Saruboceq:
a s canım ıyıyım anemler burdaydı 1 kac gundur gıremedım hıc bısey yapmıyorum bendekı belırsızlıkte benı oldurecek kaydirigubbakcemile3bılmıyorum neyapsam kafam hala karısık yarayı mı dondursam asılama yapsam yoksa dırek tupemı gecsekmafoldumbenmafoldumben
günaydın kızlar herkese,
Tüpcüler grubu sizler nasılsınız opuyorumnanaktan hafta sonu giremedim ev işlerinden dolayı hem işde çalış hem evde çalış yorucu valla mafoldumben
deryacım dr. konusunda karar vermişe benziyosun hayırlı olsun canım benim olumunekankayizsmile
Trinity canım sen neler yaptın :uhm:
bende büyük ihtimalle Maya Tüp bebek merkezine gidecek gibi görünüyorum işin aslı dr. falan görüşmedim ama izne ayrılınca ik iş Ankara yolcusuyum inş.. olumlu olur CADIARZU
slm canım hadı hayırlısı bakalım bende orada dusunuyorum devlet olmazsa mayaya gıtmeyı dusunuyorum hadı bakalım hayırlısı
günaydın kızlar herkese,
Tüpcüler grubu sizler nasılsınız opuyorumnanaktan hafta sonu giremedim ev işlerinden dolayı hem işde çalış hem evde çalış yorucu valla mafoldumben
deryacım dr. konusunda karar vermişe benziyosun hayırlı olsun canım benim olumunekankayizsmile
bende büyük ihtimalle Maya Tüp bebek merkezine gidecek gibi görünüyorum işin aslı dr. falan görüşmedim ama izne ayrılınca ik iş Ankara yolcusuyum inş.. olumlu olur CADIARZU
Ben Gürgan kliniğe gidiyorum, eşim devam etme konusunda ısrar ediyor baya. Tekrar başka bir doktorla, aynı tahlillerle kafamızı karıştırmayalım nasılsa aşılama düşük bir ihtimaldi doktorla alakası yok ki diyor. Bense kararsızım, öyle memnuniyetsizliğimde yok ama acaba başka bir yere mi gitsek diye düşünüyorum ara ara, kararsızım yani işte.
Afedersin, birkaç soru sorabilir miyim?
Aşılama sonrasında kan testini nerde yaptırdın ve sonucu kliniğe nasıl ilettin?
Sonucu öğrendikten sonra kliniği ilk sen mi aradın onlar mı seni aradı?
Gürgan klinik olmasaydı nereyi tercih ederdin?
Başkent Ün. Hast.nin de bölümü varmış infertilite ile ilgili, aşılama için bi gidip konuşsak mı diyoruz eşimle, hiç duydun mu? ya da hakkında bişeyler biliyo musun?
herşeyin hayırlısı olsun canım bizler için ...slm canım hadı hayırlısı bakalım bende orada dusunuyorum devlet olmazsa mayaya gıtmeyı dusunuyorum hadı bakalım hayırlısı
yorulmuşsun canım sende bencileyin ama temizlikten sonrada oturup dinlenmek kadar güze birşey yok yerimseniben canım maya uzun bir süredir arıyo beni tel.bile çok ilgili olduklarını hissettim sordugum sorulara evap bulabildim birde kardeşim ankarada oturuyor ben konyalıyım orayada yakın tabiki yinede gidip görmeden tam net birşey diyemiyorum şuanki izlenimlerim böyle görüştükten sonra bakalım neler olacak anlatırım zaten herşeyi canım paylaşırız herşeyiopuyorumnanaktanBende değişen bir şey yok uhdecim, adet olmak için beklemedeyim. Sonrasında bir adet dönemi ve sonunda tüpçü bebeğime kavuşacağım umarım opuyorumnanaktan
Bende 3 haftadır temizlik yapmıyordum, bekar evi gibiydi evcağızım sonunda el attım bu gidişle bir dur dedim bugün kaydirigubbakcemile3 Çamaşır temizlik derken paraladım kendimi iyice, neyseki bitti rahatım artık.
Ankara'ya geliyorsun demek, sevindim. Mayayı seçmendeki sebep ne? Ben Gürgan kliniğe gidiyorum, eşim devam etme konusunda ısrar ediyor baya. Tekrar başka bir doktorla, aynı tahlillerle kafamızı karıştırmayalım nasılsa aşılama düşük bir ihtimaldi doktorla alakası yok ki diyor. Bense kararsızım, öyle memnuniyetsizliğimde yok ama acaba başka bir yere mi gitsek diye düşünüyorum ara ara, kararsızım yani işte.
Mayaya gidince edindiğin tüm izlenimleri anlatır mısın, merak ettim? Umarım memleketim uğurlu gelecektir sana :Saruboceq:
[
Bahçeci hakkında dedim ya bende çok olumlu yorumlar okudum hep. İyi oldu böyle bir yere gidebilmen. Hatta mustafa bahçeci sanırım (tam emin değilim adından), o da üye buraya ve bir kaç topiği var açtığı. Konuşuyor hastalarıyla veya soruları olanlarla. İstersen oradan da araştırabilirsin. Hadi bakalım uğurlu gelsin bahçeci sana :Saruboceq:
slm canım bu gün gittim görüşmeye doktorun adı ulun ulug umut tüp bebek merkezi ne burası bahçeciyle aynı yer akıntım vardı muane etti muane ücretleri 150. antibiyotik verdi fitil verdi birde folik asit verdi folik asit 60i tablet her gün bir tane iç dedi. bizim bütün testlerimiz vardı ama eşimin sperm testini yeniden istedi sperm testini. bize isterseniz bir aşılama daha yapalım dedi ignli dedi ben daha önce ilaçlı yatırmıstım bende kesinlikle istemiyorum ben tüp istiyorum aşılamada şans düşük olmaz dedim. sonuçlara bakalım sonra konuşalım dedi tüpün fiyatı 5000. ben sgk yaptıracagıım dedim 1300. merkeze veriyoruz ilaçlarda 1200. tutuyor yani toplamda 2500. para vericez tüp için testler muane derken 3000. buluyor canım bu ayı dinlenerek geçiremek mantıklı kendimize gelelim bizde şimarika kızlar olmayı hak ettik
günaydın kızlar herkese,
slm cnm sen neler yaptın görüşmeyeli bende dinlenmedeyim tüp yaptıracagım yeri doktoru buldum şimdi kafam rahat rapor için hastaneye gidecegiz ünüversite hastanesine rapor çıkınca tedaviye başlarız mayısta sen araştırdınmı bir yer...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
a s canım ıyıyım anemler burdaydı 1 kac gundur gıremedım hıc bısey yapmıyorum bendekı belırsızlıkte benı oldurecek kaydirigubbakcemile3bılmıyorum neyapsam kafam hala karısık yarayı mı dondursam asılama yapsam yoksa dırek tupemı gecsekmafoldumbenmafoldumben
canım sesnin rahim agzında yaramı var eger öyle birşey var ise neden önce tedavini olmuyorsun bence tedavini ol sonrasında sen aşılama yaptırdını hiç yaptırıp negatif cevap aldıysan tüpe geç tüptede tutacak diye bir kaide yok ama tüp içinde araştır iyi bir yer bul ist olsaydın benim gittigim yer iyiydi giderdik sende gelirdin hem sgk anlaşmalı bu merkezin ve doktorların hastaları memun bugün görüşmeye gittim fena degil iyi bir yere benziyor gittklerimin içinde en iyisiydi tüp yatıranlarda memunlar çogu hamiş zaten bakalım senin yaş 31 yanlış hatırlamıyorsam sen biran önce yara için tedavini ol 35 yaş sonrası riskli ve dogurganlık azlıyor dedi doktor bende 33 yaşındayım doktora aşılamayla zaman kaybedemem dedim öyle cnm yaa kendine iyi bak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?