Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyy insallah canim yaaa tutmustur senin, emeklerimiz bosa gitmesin hayirlisiyla, benimde 14 gibi belli olacak ama ben test yaptirmicam, regl gununu beklicem, nasil dayanacaksamCADIARZU

bide ben kendime hic dikkat etmiyorum yaa umarim etkilemez

yaa ben 31 martta asilama yaptirdim ama hicbir belirti yok yaaaa, daha erken mi aacaba belirtiler icin

daha belirti olmaz canım en az bı 10 gun gecsın uzerınden benım hamılelıgımınde adete 10 gun vardı 1 damla kan gelmıstı ve yerlesme kanamasıymıs benımkı baya bır erken belırtı olmustu hadı ınsallah hakkında hayırlısı

günaydın kızlar herkese,

Tüpcüler grubu sizler nasılsınız opuyorumnanaktan hafta sonu giremedim ev işlerinden dolayı hem işde çalış hem evde çalış yorucu valla mafoldumben

deryacım dr. konusunda karar vermişe benziyosun hayırlı olsun canım benim olumunekankayizsmile

Trinity canım sen neler yaptın :uhm:

bende büyük ihtimalle Maya Tüp bebek merkezine gidecek gibi görünüyorum işin aslı dr. falan görüşmedim ama izne ayrılınca ik iş Ankara yolcusuyum inş.. olumlu olur CADIARZU

Bende değişen bir şey yok uhdecim, adet olmak için beklemedeyim. Sonrasında bir adet dönemi ve sonunda tüpçü bebeğime kavuşacağım umarım opuyorumnanaktan
Bende 3 haftadır temizlik yapmıyordum, bekar evi gibiydi evcağızım sonunda el attım bu gidişle bir dur dedim bugün kaydirigubbakcemile3 Çamaşır temizlik derken paraladım kendimi iyice, neyseki bitti rahatım artık.
Ankara'ya geliyorsun demek, sevindim. Mayayı seçmendeki sebep ne? Ben Gürgan kliniğe gidiyorum, eşim devam etme konusunda ısrar ediyor baya. Tekrar başka bir doktorla, aynı tahlillerle kafamızı karıştırmayalım nasılsa aşılama düşük bir ihtimaldi doktorla alakası yok ki diyor. Bense kararsızım, öyle memnuniyetsizliğimde yok ama acaba başka bir yere mi gitsek diye düşünüyorum ara ara, kararsızım yani işte.
Mayaya gidince edindiğin tüm izlenimleri anlatır mısın, merak ettim? Umarım memleketim uğurlu gelecektir sana :Saruboceq:

Afedersin, birkaç soru sorabilir miyim?
Aşılama sonrasında kan testini nerde yaptırdın ve sonucu kliniğe nasıl ilettin?
Sonucu öğrendikten sonra kliniği ilk sen mi aradın onlar mı seni aradı?
Gürgan klinik olmasaydı nereyi tercih ederdin?

Başkent Ün. Hast.nin de bölümü varmış infertilite ile ilgili, aşılama için bi gidip konuşsak mı diyoruz eşimle, hiç duydun mu? ya da hakkında bişeyler biliyo musun?

Aşılama sonrası kan testini denge laboratuarında yaptırdık (burayı ben istedim), sonucu laboratuar kendii faxladı kliniğe. Beni aradılar 1 saat sonra önce laborant aradı tutmamış üzülmeyin vs dedi. Ardından hemşire aradı o da aynı cümleleri kurdu, rahim kalınlaştırıcıyı içmeyin, diğer ilaçlara devam dedi. Mayıs ayında adet olunca arayın dedi. Sinir oldum bu kadar mı yani diye, ona göre bir daha görüşmemize gerek yoktu çünkü. Ben istemesem doktor hanımla görüşmeye gelmek istiyorum falan diye gelin diyeceği yok. Benim derdim tüp bebek konusunda konuşmaktı, ne zaman yaptırırz diye planlamak adına... Neyse ertesi güne randevu aldım gittim, muayene etti tekrar aşılamaya devam ederiz dedi. Ben tüp bebek istiyorum diye baya ısrar ettim, konuşuruz bunları dedi. Kesin bir şey ayrılırken bile söylemedi. Daha sonra 2. testi yaptırdık emin olmak adına. Sonucu tekrar laboratuar faxladı ardından beni aradı klinik. Düşüşte değeriniz gebelik yok mayıs ayında adet olunca bizi arayın tedavinize başlanacak dedi hemşire.

Gürgan klinik olmasaydı anatoliayı veya kıbrıstaki kıbrıs tüp bebek merkezini seçerdim. Anatoliayı seçerdim çünkü popülaritesi yüksek, başarı oranı hakkında hiç fikrim yok. Ama özellikle bu forumda baya topik açılmış, gürgan kadar da olumsuz yorumlar yok. Eşim ilk deneme konusunda ısrar ediyor diye gürganı seçiyorum, çok sevip beğendiğim için değil yani.
Kıbrısı ise 2 embriyo yükleniyor diye istiyorum. Şansımın yüksek olması açısından. Fiyat olarak da aynı burdakilere vereceğim fiyatta, hiçbir farklılık yok. Fakat ilk denemeyi orada yaptırırsam ve tutmazsa buraları beğenmem istemem diye düşündüğümüz için ilk denemeyi Gürgan da yaptıracağız.
Başkent ünv. hakkında inan hiçbir fikrim yok, tüp bebek konusundaki tedavilerini duyamadım bile. Ama forumda topik açmışlar bir bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...a-baskentunv-tup-bebek-tedavisi-gorenler.html hoş pek de açıklayıcı bir şeyler yok ama. Diğer kadın sitelerinde belki bulabilirsin görüşleri. Benim bildiğim en çok tercih edilenler gürgan anatolia genart bu üçünü çok duydum.
Araştırmalarına devam ederken sırayla hepsiyle görüş bence, söylediklerine inanmayı bekleme içine sinmesini önemse. Nihayetinde hepsi aynı şeyi der, başarı oranlarını anlatır ama biri mutlaka içine daha çok sinen olacaktır. Daha sonra bana da anlatırsın edindiğin fikirleri. Mayısa daha çok var belki bende değiştirirm fikrimi. Kolay gelsin şimdiden, umarım en iyi tedaviyi göreceğin yere karar verirsin.

Son düzenleme:

arkadaşlar iyi akşamlar benim aşılamada 12ci günüm.içimizde tecrübeli olan arkadaşlarmz var ve ben onlardan yardm istiyorum.şu ana kadar en ufak ağrı sızı vs olmadı ve herhangi bir belirtide yok.yalnz ateşim sürekli yüksek bazen 37.3 e kadar çıkıyor.bu şekilde ateş ölçüpte hamie olduğunu öğrenen var mıydı? yada hamile olduğunu anlamak için bu doğru bir yöntem midir? birde yarın idrar testi yapsam bi ihtimal cvp alabilir miyim?normalde 9 nisan gibi kan testi yapmalıyım ama garinti olsn diye ayın 12sni beklicem.. birde benim gibi hiçbir şekilde sıkıntı yaşamayan belirti duymayan ama hamile kalan var mı?

merhb kayse sanırım aynı duyguları yaşıyoruz
bugün benimde 10.günümdü
9 nisan test günüm
ondan önce test yapmayı düşünmüyorum ben ama belli de olmaz:)
ınş ikimizde kavuşuruz
ateşin 37 ise süper umutlanabilirz
ben hiç bakmadım..

Kızlar ıyı geceler tatlı tatlı rÜyalarımız olsun allah bızım ve bızım gıbı bebıŞ ısteyen herkezlerın kucaklarını doldursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…