canım sesnin rahim agzında yaramı var eger öyle birşey var ise neden önce tedavini olmuyorsun bence tedavini ol sonrasında sen aşılama yaptırdını hiç yaptırıp negatif cevap aldıysan tüpe geç tüptede tutacak diye bir kaide yok ama tüp içinde araştır iyi bir yer bul ist olsaydın benim gittigim yer iyiydi giderdik sende gelirdin hem sgk anlaşmalı bu merkezin ve doktorların hastaları memun bugün görüşmeye gittim fena degil iyi bir yere benziyor gittklerimin içinde en iyisiydi tüp yatıranlarda memunlar çogu hamiş zaten bakalım senin yaş 31 yanlış hatırlamıyorsam sen biran önce yara için tedavini ol 35 yaş sonrası riskli ve dogurganlık azlıyor dedi doktor bende 33 yaşındayım doktora aşılamayla zaman kaybedemem dedim öyle cnm yaa kendine iyi bak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet yara var rahım agzında dra soyluyorum hıc bısey olmaz dıyor arastırıyorum sonunda kotu sonuclar cıkan bıle var hamıle kalmaya engel asılama 2 kere oldum tutmadı yaaaa
dırek tupe gecerım yarayı halledersem gercı yasım gec deıl hıc bısey ıcın ama hayırlısı buarada yasım 25 canım senın adına sevındım ıcıne sınen bıyer bulmana ben ozelde yaptıramam devlette yaptırırım buyuk ıhtımal yada mayayı dusunuyorum ınsallah guzel sonuclar alırsın canım mayıstamı yaptırcaksın tupu pekı
slm canım bu gün gittim görüşmeye doktorun adı ulun ulug umut tüp bebek merkezi ne burası bahçeciyle aynı yer akıntım vardı muane etti muane ücretleri 150. antibiyotik verdi fitil verdi birde folik asit verdi folik asit 60i tablet her gün bir tane iç dedi. bizim bütün testlerimiz vardı ama eşimin sperm testini yeniden istedi sperm testini. bize isterseniz bir aşılama daha yapalım dedi ignli dedi ben daha önce ilaçlı yatırmıstım bende kesinlikle istemiyorum ben tüp istiyorum aşılamada şans düşük olmaz dedim. sonuçlara bakalım sonra konuşalım dedi tüpün fiyatı 5000. ben sgk yaptıracagıım dedim 1300. merkeze veriyoruz ilaçlarda 1200. tutuyor yani toplamda 2500. para vericez tüp için testler muane derken 3000. buluyor canım bu ayı dinlenerek geçiremek mantıklı kendimize gelelim bizde şimarika kızlar olmayı hak ettik
Canım ben bir ara kıbrıstaki merkezleri araştırmıştım ya, oradakiler istanbulda umut tüp bebek ankarada da ankara tüp bebek de tedavinizi yaptırabilirsiniz yumurta toplama işleminde bize gelirsiniz demişlerdi. Yani burası kıbrısla da anlaşması var, öve öve bitirememişti telefondaki bayan. Hemde burdaki forumlarda çok defa duydum umut tüp bebek ve ulun beyin adını. Bu defa iyi doktorların ve merkezin elindesin bence. Ayrıca sgk ile yaptırman süper olmuş ciddi derecede düşmüş fiyat. Geri kalan parayla bebeğine ciciler alırsın kaydirigubbakcemile3 Çok güzel gelişmeler, sonuna kadar da böyle güzel devam edecek deryacım :Saruboceq:
O zaman yaşasın Mayıs Tüpçüleri , yaşasın şımarika kızlaaaaaaar :sm_cool:
arkadaşlar iyi akşamlar benim aşılamada 12ci günüm.içimizde tecrübeli olan arkadaşlarmz var ve ben onlardan yardm istiyorum.şu ana kadar en ufak ağrı sızı vs olmadı ve herhangi bir belirtide yok.yalnz ateşim sürekli yüksek bazen 37.3 e kadar çıkıyor.bu şekilde ateş ölçüpte hamie olduğunu öğrenen var mıydı? yada hamile olduğunu anlamak için bu doğru bir yöntem midir? birde yarın idrar testi yapsam bi ihtimal cvp alabilir miyim?normalde 9 nisan gibi kan testi yapmalıyım ama garinti olsn diye ayın 12sni beklicem.. birde benim gibi hiçbir şekilde sıkıntı yaşamayan belirti duymayan ama hamile kalan var mı?
Canım ben 12. gün idrar testi yapmıştım ikinci çizgi hafifçe çıkmıştı. Ama kullandığımız çatlatma iğnsindeki mcg hormonu idrardaki çift çizginin çıkmasına sebepmiş. Yani umudumu yitirmiştim. Ardından kantahlili yaptırdım 13. günümde, 1,75 çıktı. Düşük ama allahın işi belli olmaz yarın yine yapın dediler, düşüşe geçince değer hamile olmadığım kesinleşmişti. Kasık ve bel ağrılarım vardı öyle göğüsüm falan da şiş değildi. Ama bu belirtilerin hiçbirini bile yaşamadan hamile kalan çok tanıdığım insan var veya tam tersi olan. Yani her kadına göre değişiyor bence bu belirtiler, bu yüzden birilerini baz almak yanıltıcı olabilir. Ateşe gelince, bildiğim kadarıyla yumurtlama günü 37 ye çıkar ve 1-2 böyle devam eder, eğer hamilelik var ise bu değer doğum yapana kadar düşmez hep 37 kalır diye biliyorum. 9 unda kan tahlilini yaptır bence, belirsizliğin biter hiç olmazsa.
Dilerim hamilesindir ve güzel haberlerini alırız bir an önce....
evet yara var rahım agzında dra soyluyorum hıc bısey olmaz dıyor arastırıyorum sonunda kotu sonuclar cıkan bıle var hamıle kalmaya engel asılama 2 kere oldum tutmadı yaaaa
dırek tupe gecerım yarayı halledersem gercı yasım gec deıl hıc bısey ıcın ama hayırlısı buarada yasım 25 canım senın adına sevındım ıcıne sınen bıyer bulmana ben ozelde yaptıramam devlette yaptırırım buyuk ıhtımal yada mayayı dusunuyorum ınsallah guzel sonuclar alırsın canım mayıstamı yaptırcaksın tupu pekı
canım yani bu yara tedavi edilemiyormu her zaman tazeleyen bir yaramı acaba merak ettim tedavisi yokmu peki senin yaşın iyi 25 eger yoksa tazeliyorsa doktor şöylemi dedi zaten bu yara hep olucak bebek yapmana mani degil öylemi ayrıca sgk yaptırabilirsin orada yaptırınca tutmayacak diye bir kaide yok ist çok kalabalık bir şehir yani burada tüp yaptırmak için en az 2 yıl beklemelisin benim zamanım yok ama rapor alıp özelde yaptırırsam yarısını ödüyorum allahtan doktor ilaçlar verdi akıntı için bitsin yine gidecegim herhalde mayıs gibi başlar ama daha tüp için tedaviyi başlatmdı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Canım ben bir ara kıbrıstaki merkezleri araştırmıştım ya, oradakiler istanbulda umut tüp bebek ankarada da ankara tüp bebek de tedavinizi yaptırabilirsiniz yumurta toplama işleminde bize gelirsiniz demişlerdi. Yani burası kıbrısla da anlaşması var, öve öve bitirememişti telefondaki bayan. Hemde burdaki forumlarda çok defa duydum umut tüp bebek ve ulun beyin adını. Bu defa iyi doktorların ve merkezin elindesin bence. Ayrıca sgk ile yaptırman süper olmuş ciddi derecede düşmüş fiyat. Geri kalan parayla bebeğine ciciler alırsın kaydirigubbakcemile3 Çok güzel gelişmeler, sonuna kadar da böyle güzel devam edecek deryacım :Saruboceq:
O zaman yaşasın Mayıs Tüpçüleri , yaşasın şımarika kızlaaaaaaar :sm_cool:
Trinity canım yaa bu kez mutluyum umutluyum bu umttan bakalım ulun ulug iyi bir doktormuş hastalarının hepsi memun inşallah benimde yüzüm güler size güzel haberler veririm.sgk iyi oldu evt canım yarısını ödüyoruz artık mayısta tüpçülere geçecegiz sende iyi bir yer araştır .ŞenizŞenizŞeniz
bende cuma günü öğrenicem çok heycanlıyımslm kızlar bende ikinci aşılamamı yaptırdım cuma günü sonuç belli olacak eger tutmadıysa tüp bebek yaptırcaz
canım yani bu yara tedavi edilemiyormu her zaman tazeleyen bir yaramı acaba merak ettim tedavisi yokmu peki senin yaşın iyi 25 eger yoksa tazeliyorsa doktor şöylemi dedi zaten bu yara hep olucak bebek yapmana mani degil öylemi ayrıca sgk yaptırabilirsin orada yaptırınca tutmayacak diye bir kaide yok ist çok kalabalık bir şehir yani burada tüp yaptırmak için en az 2 yıl beklemelisin benim zamanım yok ama rapor alıp özelde yaptırırsam yarısını ödüyorum allahtan doktor ilaçlar verdi akıntı için bitsin yine gidecegim herhalde mayıs gibi başlar ama daha tüp için tedaviyi başlatmdı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ya 2 ay once devlette bı dr hemen dondurcaktı ama ben ası yaptırcam deyınce bıraktı kendı drum bısey olmaz yaradan dedı once cocuk ısını hallet dıyen dr da var sakın ıhmal etme once yarayı hallet dıyen dr da var kafam cok karısık canım allah kolaylık versın bıze
Trinity canım yaa bu kez mutluyum umutluyum bu umttan bakalım ulun ulug iyi bir doktormuş hastalarının hepsi memun inşallah benimde yüzüm güler size güzel haberler veririm.sgk iyi oldu evt canım yarısını ödüyoruz artık mayısta tüpçülere geçecegiz sende iyi bir yer araştır .ŞenizŞenizŞeniz
bende cuma günü öğrenicem çok heycanlıyım
bende tüp düşünüyorum
mayada yaptrmayı düşünen var mı?
slm ben dusunuyorum mayayı bugun mayadan cep telefonuma mesaj geldı ılac dahıl 2840 yapmıslar kampanya yazıyor 2 ay surecekmıs gercı normal fıyatıda bu dıye bılıyorum arıyolar cunkı hep bakalım 6 aya kadar yetısırım ınsallah
Aşılama sonrası kan testini denge laboratuarında yaptırdık (burayı ben istedim), sonucu laboratuar kendii faxladı kliniğe. Beni aradılar 1 saat sonra önce laborant aradı tutmamış üzülmeyin vs dedi. Ardından hemşire aradı o da aynı cümleleri kurdu, rahim kalınlaştırıcıyı içmeyin, diğer ilaçlara devam dedi. Mayıs ayında adet olunca arayın dedi. Sinir oldum bu kadar mı yani diye, ona göre bir daha görüşmemize gerek yoktu çünkü. Ben istemesem doktor hanımla görüşmeye gelmek istiyorum falan diye gelin diyeceği yok. Benim derdim tüp bebek konusunda konuşmaktı, ne zaman yaptırırz diye planlamak adına... Neyse ertesi güne randevu aldım gittim, muayene etti tekrar aşılamaya devam ederiz dedi. Ben tüp bebek istiyorum diye baya ısrar ettim, konuşuruz bunları dedi. Kesin bir şey ayrılırken bile söylemedi. Daha sonra 2. testi yaptırdık emin olmak adına. Sonucu tekrar laboratuar faxladı ardından beni aradı klinik. Düşüşte değeriniz gebelik yok mayıs ayında adet olunca bizi arayın tedavinize başlanacak dedi hemşire.
Gürgan klinik olmasaydı anatoliayı veya kıbrıstaki kıbrıs tüp bebek merkezini seçerdim. Anatoliayı seçerdim çünkü popülaritesi yüksek, başarı oranı hakkında hiç fikrim yok. Ama özellikle bu forumda baya topik açılmış, gürgan kadar da olumsuz yorumlar yok. Eşim ilk deneme konusunda ısrar ediyor diye gürganı seçiyorum, çok sevip beğendiğim için değil yani.
Kıbrısı ise 2 embriyo yükleniyor diye istiyorum. Şansımın yüksek olması açısından. Fiyat olarak da aynı burdakilere vereceğim fiyatta, hiçbir farklılık yok. Fakat ilk denemeyi orada yaptırırsam ve tutmazsa buraları beğenmem istemem diye düşündüğümüz için ilk denemeyi Gürgan da yaptıracağız.
Başkent ünv. hakkında inan hiçbir fikrim yok, tüp bebek konusundaki tedavilerini duyamadım bile. Ama forumda topik açmışlar bir bak istersen hoş pek de açıklayıcı bir şeyler yok ama. Diğer kadın sitelerinde belki bulabilirsin görüşleri. Benim bildiğim en çok tercih edilenler gürgan anatolia genart bu üçünü çok duydum.
Araştırmalarına devam ederken sırayla hepsiyle görüş bence, söylediklerine inanmayı bekleme içine sinmesini önemse. Nihayetinde hepsi aynı şeyi der, başarı oranlarını anlatır ama biri mutlaka içine daha çok sinen olacaktır. Daha sonra bana da anlatırsın edindiğin fikirleri. Mayısa daha çok var belki bende değiştirirm fikrimi. Kolay gelsin şimdiden, umarım en iyi tedaviyi göreceğin yere karar verirsin.
slm ben dusunuyorum mayayı bugun mayadan cep telefonuma mesaj geldı ılac dahıl 2840 yapmıslar kampanya yazıyor 2 ay surecekmıs gercı normal fıyatıda bu dıye bılıyorum arıyolar cunkı hep bakalım 6 aya kadar yetısırım ınsallah
Fiyatları baya baya düşük hatta yarısı.Senin mayayı tercih etmendeki sebep fiyatın uygun olması mı yoksa daha farklı işlemler mi var, veya başarı oranı mı çok yüksek? Bir de bu kadar ucuz olmasının nedeni ni sordunuz mu? Arada ciddi bir fark olunca bana garip geldi de.
ınşallah seninde tedavin güzel geçer...
günaydın kızlar,
nasılsınız görüşmeyeli işlerden dolayı giremedim opuyorumnanaktan
deryacım inş. bu sefer olacak bende çok umutluyum hepimizden gülecek yüzlerimizzemuszemus
ben mayayı hem fıyat olarak ıstıyorum hemde erkek ınfertıletesı ne daha yogunlasmıslar tabı turkıyede sadece orda macs yontemı kullanılıyor normal fıyatıda buydu daha once konustum cunkı bılmıyorum daha gıtmedım 6.aydan once gıdemem ama dusunuyorum neden olmasın yarıdan fazla olumlu sonuc alan var sadece bızım kulupten bakalım hayırlısı canım sende bı gorus bakalım
cuma günü test günüm arkadaşlar dua edin ne olur
slm canım doktorlar para kazanayım diye hemen aşılama tüp diyorlar bence tatlım tedavini görmelisin sonra kötü bişeye çevirir allah korusun ihmal etme lütfen zaten sen hemen tüp yaptırmıyacaksın ayrıca ssk varsa para vermeden de tedavini görebilirsin olmazsa başka doktorada git birine baglı kalma olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
git canım mutlaka git ihmale gelmez böyle şeyler güzelce tedavini ol sonra bebiş için saglıklı bi şekilde tedavine başlarsın kafan rahat olur soru işaretleri kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?