Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm kızlar bende ikinci aşılamamı yaptırdım cuma günü sonuç belli olacak eger tutmadıysa tüp bebek yaptırcaz

Canım ben 12. gün idrar testi yapmıştım ikinci çizgi hafifçe çıkmıştı. Ama kullandığımız çatlatma iğnsindeki mcg hormonu idrardaki çift çizginin çıkmasına sebepmiş. Yani umudumu yitirmiştim. Ardından kantahlili yaptırdım 13. günümde, 1,75 çıktı. Düşük ama allahın işi belli olmaz yarın yine yapın dediler, düşüşe geçince değer hamile olmadığım kesinleşmişti. Kasık ve bel ağrılarım vardı öyle göğüsüm falan da şiş değildi. Ama bu belirtilerin hiçbirini bile yaşamadan hamile kalan çok tanıdığım insan var veya tam tersi olan. Yani her kadına göre değişiyor bence bu belirtiler, bu yüzden birilerini baz almak yanıltıcı olabilir. Ateşe gelince, bildiğim kadarıyla yumurtlama günü 37 ye çıkar ve 1-2 böyle devam eder, eğer hamilelik var ise bu değer doğum yapana kadar düşmez hep 37 kalır diye biliyorum. 9 unda kan tahlilini yaptır bence, belirsizliğin biter hiç olmazsa.
Dilerim hamilesindir ve güzel haberlerini alırız bir an önce....

çok tşk ederim arkadaşım inş hepimizin hayırlı evlatları olur.Rabbim daha çok aratmasın.

günaydın kızlar,

nasılsınız görüşmeyeli işlerden dolayı giremedim opuyorumnanaktan

deryacım inş. bu sefer olacak bende çok umutluyum hepimizden gülecek yüzlerimizzemuszemus

teşekkür ederim trinity :)

gürgan klinik tecrübesinden sonra bizimde aklımızdakiler
anatolia, ankara tüp bebek, başkent ün. hast.
hepsiyle görüşelim, ne derler, ne düşünürler, nasıl olur...diyoruz

fikirlerimi seve seve yazarım

ha bu arada, bana hala geri dönen olmadı klinikten :umursamaz:

Fiyatları baya baya düşük hatta yarısı.Senin mayayı tercih etmendeki sebep fiyatın uygun olması mı yoksa daha farklı işlemler mi var, veya başarı oranı mı çok yüksek? Bir de bu kadar ucuz olmasının nedeni ni sordunuz mu? Arada ciddi bir fark olunca bana garip geldi de.
İnşallah seninde tedavin güzel geçer...

ben mayayı hem fıyat olarak ıstıyorum hemde erkek ınfertıletesı ne daha yogunlasmıslar tabı turkıyede sadece orda macs yontemı kullanılıyor normal fıyatıda buydu daha once konustum cunkı bılmıyorum daha gıtmedım 6.aydan once gıdemem ama dusunuyorum neden olmasın yarıdan fazla olumlu sonuc alan var sadece bızım kulupten bakalım hayırlısı canım sende bı gorus bakalım

günaydın kızlar,

nasılsınız görüşmeyeli işlerden dolayı giremedim opuyorumnanaktan

deryacım inş. bu sefer olacak bende çok umutluyum hepimizden gülecek yüzlerimizzemuszemus

inşallah uhdecim bugün bebişlerin ayakabılarına baktım içim gitti olamaz böyle güzel bişey ya çok tatlılardı bir saat baktım sevdim spor ayakabılar reyonundaydı sonra allahım bebişim olurda almayı kısmet edersin dedim öyle kendi kendime.canım sen mayısta tüpçülere geçecenmi yer bakıyormusun ne durumdasın artık tüpçülerde tutunsun bebişlerimiz annelerini üzmesinler artık bekletmesinler de sevelim artıkın.zemuszemuszemuszemus

slm canım doktorlar para kazanayım diye hemen aşılama tüp diyorlar bence tatlım tedavini görmelisin sonra kötü bişeye çevirir allah korusun ihmal etme lütfen zaten sen hemen tüp yaptırmıyacaksın ayrıca ssk varsa para vermeden de tedavini görebilirsin olmazsa başka doktorada git birine baglı kalma olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

olabılır devletın dr uda yaparmı ama neyse yarın gıdıp hallettırcem ınsallah dua edın smerdan bısı cıkmasın korkuyorum aslında dondurcaklar yaa hadı hayırlısı canım devlete gıdcem zaten ozelde 400 lıraymıs aradım ogrendım:sinifsinif:

git canım mutlaka git ihmale gelmez böyle şeyler güzelce tedavini ol sonra bebiş için saglıklı bi şekilde tedavine başlarsın kafan rahat olur soru işaretleri kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…