canım benim ne yapayım yaa aynı işte beklemedeyiz mayıs gibi tüpe geçeriz..son dönem giremyorum nete malum sorun giderilmedi ama bu gün oalacak. ciddi çokk özliyorum yaaaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞenizsen nerelerdesin özlettin kendini,bende özelden msj atacaktım merak ettim canım. hoşgeldin ben daha iyiyim sizin sayenizde araştırıyorum tüp için dinleniyorum sen neler yaptın?
ŞenizŞenizŞeniz
canımmm nasıl gidiyoo ben giremedim keç gündür yasamadımzemuszemusgünaydın kızlar,
nasılsınız görüşmeyeli işlerden dolayı giremedim opuyorumnanaktan
deryacım inş. bu sefer olacak bende çok umutluyum hepimizden gülecek yüzlerimizzemuszemus
canım inş.bebişin seninledir:Saruboceq:hihoyyythihoyyytcuma günü test günüm arkadaşlar dua edin ne olur
canım benim ne yapayım yaa aynı işte beklemedeyiz mayıs gibi tüpe geçeriz..son dönem giremyorum nete malum sorun giderilmedi ama bu gün oalacak. ciddi çokk özliyorum yaaaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz
valla bende çok özlüyorumm canım benim akşama son kez bilgsyrcı gelcek ve umarım hallolur..ben biraz uzak kaldım ne oldu ne bitti demek şımarıkkka kıslar oldukbayanssulusmilebayanssulusmilesüpermişşşşşşşşşşş.hihoyyytalkisalkisalkiscanım nerelerdesin özletin kendini gözümüz yollarda kaldı valla artık hallet şu neti bizde bu ayı şimarikaaa bayanssulusmilebayanssulusmile kızlar olarak geçiriyoruz mayısta tüpçülerde buluşucaz artık Şeniz ŞenizŞeniz
canlarıMMMMMMMMMMM slm ya kafayı yiyorum kaç gündür net hallolacak hani en son demiştim ya problm war diyee hala bekliyorumama bu akşam umarım olacak..
canım ya aynene biran önce rahat rahat muhabet etmek istiyorumm Çok üzgünüm çoookmerkez degilde şehir olarak istanbul geçiyo aklımdan bakalım hayırlısı..buarada ateş ölçme olayını hiç bilmiyorum yaabilmiyorumkismileDüzelsin artık şu internetin,özlettin kendini . Hoş bekleme dönemindeyiz çoğumuz değişiklik yok henüz. Merkez konusunda bir karara vardın mı? Bu aralar asıl konusu bu oldu formun kaydirigubbakcemile3 Tamir olsun da rahat rahat devam edelim muhabbetlerimize opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar siteye yeni uye oldum kendimden bahsediyim biraz ben 3 yıllık evliyım 2 ay once başladım tedaviye sebebi bulunamayan infertilite bolumune gittim ilk ay klomen içtim yumurta takibi yapıldı yumurtalarım guzel gelişti beklemeye aldılar olmadı 2.ay gene klomen kullandım yumurtalarım 22mm ulaştı ve 31 martta aşılama yapıldı beklemedeyim arkadaşlar ne kadar zor ya bu beklemek allah isteyen herkese nasip etsin anneliği tattırsın [amiiiiiiin]
canım ya aynene biran önce rahat rahat muhabet etmek istiyorumm Çok üzgünüm çoookmerkez degilde şehir olarak istanbul geçiyo aklımdan bakalım hayırlısı..buarada ateş ölçme olayını hiç bilmiyorum yaabilmiyorumkismile
canlarıMMMMMMMMMMM slm ya kafayı yiyorum kaç gündür net hallolacak hani en son demiştim ya problm war diyee hala bekliyorumama bu akşam umarım olacak..
hoşgeldin aşılamn hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın allah gönlüne göre versin nasıl belirtiler falan varmı değişiklik hissediyormusun hiç
canım benim bugün değil ayın 14.belli olucak bakalım hayırlısı artık amin inşallahhhBu gün aşılama sonucu belli olacaklar vardı ankara_06 , leylim , kayse, nesrin77 kumsal
Sizler güzel haberler verin bari de mart ayı yüzünü güldürmüş olsun birilerinin. Umarım hepinizin bebeği de teker teker tutunmuştur annelerine opuyorumnanaktan
hoşbulduk amiiiiin canım inşallah sonucu çok merak ediyorum bakalım ama daha var sabırsızlanıyorum belirtilerimde arada kasıklarım ağrıyo adet olucakmışım gbi belim ağrıyo olmadı galiba goğuslerimde şişti ilaçtan mı diye duşunuyorum ah ah canım senin sorunun ne ne zamandır uğraşıyosun ne gibi tedaviler uyguladın paylaşalım.
bu arada ben bugun dr a gıttım kızlar yara vardı dondurmaya gıtmıstım ama dr smear testı aldı dondurma ıslemı cocuk ısteyen ıcın olmaz dedı bende ıstıyorum dedım tabı bu arada yara vardı sımdı bırde mantar varmıs bırde rahım agzı yatmezlıgı var rahımım agzında yok yok amaann sonuc guzel cıksında onemlı deıl yanı benım tup aksılıklerden dolayı temmuza sarkabılır tup yaptırcaklar 2.5 aylık hamiş olucaklar temmuzda ohhh ınsallah dua edersınız bol bolzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?