Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olmadı maalesef mahvoldum yıkıldım
halbuki çok hazırlamştımda kendimi
0.1 i görünce paramparça ettim kağıdı
deliye döndüm ağladım ağladım
hayrlısı olsun
şimdi kendime geliyorum biraz biraz
beni merak edenler teşekkür ederim ilginiz için
bende tüp bebek yolcusuyum mayaya gidicem

canım öncelikle hayırlısı olsn canım valla bende o sonucu görmten korktupum için test yapamadım bu gün.ptsye kadar kendmi alıştraym dedim.bende tutmazsa belki kendm denerm birkaç ay.sonra tüp bebek belki.

smear testi iyi olmuş yapması bende yaptırmıştım inşallah hamiş oluruz bizde

canım yaa üzülme sende bize katıldın canın sagolsun herşey kader kısmet zemuszemuszemuszemus

canım öncelikle hayırlısı olsn canım valla bende o sonucu görmten korktupum için test yapamadım bu gün.ptsye kadar kendmi alıştraym dedim.bende tutmazsa belki kendm denerm birkaç ay.sonra tüp bebek belki.

inşallah tutar senin duvalarımız seninle zemuszemuszemuszemus

bu aydan hiç tutan olmadı dimi arkdaşlar ya,çok enteresan bi durum ya kimsenin tutmaması...haylısı olsun,,sizler ne planlıyorsunuz ne kadar beklemeyi düşünüyorusnuz

bu aydan hiç tutan olmadı dimi arkdaşlar ya,çok enteresan bi durum ya kimsenin tutmaması...haylısı olsun,,sizler ne planlıyorsunuz ne kadar beklemeyi düşünüyorusnuz

senin kaçıncı aşılama sen ne yapacaksın tüp bebekmi düşünüyorsun sende? biz kızlarla tüpe geçecegiz,aşılamada şans çok düşük canım sende dinlenir saglıklı bir karar alırsın canım zemuszemuszemuszemus

[
inşallah tutar senin duvalarımız seninle zemuszemuszemuszemus[/QUOTE]

inş arkadaşım valla sabah bi idrar testi yapacağım ptsde kan testi.

ayyy gozun aydın canım rabbım kucagına almayıda nasıp eyler ınsallah:Saruboceq:
zararlı deıl dondurma ıslemı sadece cocuk ıstedıgım ıcın dursun dedı ama yarayı gorunce fıkrı degıstı gıbıme geldı suratı buzustu bırden demmekkı baya bır yara var zaten agrılarımda bunu gosterıyor hayırlısı canım yaa hazırana kendımı cok hazırlamıstım ama nasıp kısmet
offfff yaaaa canım uzulme sakın sımdı gıtme ımkanın varsa mayaya gıt kampanyadalar yaa ınsallah tez zamanda herkes hamıs olur:Saruboceq:

benim tuttu hemde ilk aşılamada .sakın böyle düşünüp hem kendi moralinizi hem de başkalarınınkini bozmayın.pozitif düşünmek lazım.ben inanıyorum ki bütün isteyenler elbet birgün bebiş sahibi olacak.biraz sabır.yerimseniben

kızlar ben hala adet olmadım ama test yaptım malasef negatif benim ilk aşılamada boşa gitti

canım benim bu ay pek hareketsizdik ama dediin gibi mayıs ayı daha heyecanlı geçeceken iisi şimdi şımarıkaalar olarak keyif yapmak.cokacimcoookbayanssulusmile

a.s.hoşgeldin ipek ve aşılaman hayırlı olsun demekki 14 nisan gibi belli olacak sonuç.inş.güsell haberler werirsin:Saruboceq:

canımm geçmiş olsun..smear yapman çok iyi olmuş sonuç iyi olsunda bebeişde biraz geç gelsin demi amaŞeniz

Allah tamamına erdirsin canım..sağlıkla sıhhatle bebişini alırsınn inş.kucağına:Saruboceq::CüvCüv:.

canım hep diyoruz yaa herşeye bi söz buluyoruzda iş buna gelince kalıoyruz..genede herşeyin hayırlısı. bir süre düşünme daha doğrusu düşünmemeye çalışş..nasıl olsa tekrar bebiş umutlarına kaldığın yerden dewam edeceksin:teselli:

inş.senin aşılaman tutar canım yaa iyiii haberlr alalım birasda:Saruboceq:zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…