olmadı maalesef mahvoldum yıkıldım
halbuki çok hazırlamştımda kendimi
0.1 i görünce paramparça ettim kağıdı
deliye döndüm ağladım ağladım
hayrlısı olsun
şimdi kendime geliyorum biraz biraz
beni merak edenler teşekkür ederim ilginiz için
bende tüp bebek yolcusuyum mayaya gidicem
bu arada ben bugun dr a gıttım kızlar yara vardı dondurmaya gıtmıstım ama dr smear testı aldı dondurma ıslemı cocuk ısteyen ıcın olmaz dedı bende ıstıyorum dedım tabı bu arada yara vardı sımdı bırde mantar varmıs bırde rahım agzı yatmezlıgı var rahımım agzında yok yok amaann sonuc guzel cıksında onemlı deıl yanı benım tup aksılıklerden dolayı temmuza sarkabılır tup yaptırcaklar 2.5 aylık hamiş olucaklar temmuzda ohhh ınsallah dua edersınız bol bolzemuszemus
olmadı maalesef mahvoldum yıkıldım
hayrlısı olsun
canım öncelikle hayırlısı olsn canım valla bende o sonucu görmten korktupum için test yapamadım bu gün.ptsye kadar kendmi alıştraym dedim.bende tutmazsa belki kendm denerm birkaç ay.sonra tüp bebek belki.
hoşgeldin aşılamn hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın allah gönlüne göre versin nasıl belirtiler falan varmı değişiklik hissediyormusun hiç
bu aydan hiç tutan olmadı dimi arkdaşlar ya,çok enteresan bi durum ya kimsenin tutmaması...haylısı olsun,,sizler ne planlıyorsunuz ne kadar beklemeyi düşünüyorusnuz
ayyy gozun aydın canım rabbım kucagına almayıda nasıp eyler ınsallah:Saruboceq:selamlar.bugün beğimi ultrasonda gördüm.çok güzel bir duygu allah sizlerede nasip etsin.sizlere tavsiyem herzaman pozitif olun.başka şeylere kafa yorun fazla düşünmeyin ve bence foruma çok da takılmayın.düşünmemek en iyisi.ben hep ilk aşılamada tutmaz yok böyle olmaz yazılarına hep moralim bozuldu.ama ilk denemede oldu işte.darısı başınıza..
zararlı deıl dondurma ıslemı sadece cocuk ıstedıgım ıcın dursun dedı ama yarayı gorunce fıkrı degıstı gıbıme geldı suratı buzustu bırden demmekkı baya bır yara var zaten agrılarımda bunu gosterıyor hayırlısı canım yaa hazırana kendımı cok hazırlamıstım ama nasıp kısmetGeçmiş olsun canım. Dondurma işlemi zararlıysa neden yaptırmak istiyorsun ki başka bir yöntem yok muymuş? Mantar önemli değil 1 haftada çözülebilir seninki ne düzeyde bilmiyorum ama önemli değildir inşallah. Ama hiç takma kafanı nasılsa tedavi olabiliyorsun. Temmuz da olabilir diye de üzme kendini sakın, güzelce her aksilik giderilsin ki sen sağlıklı sıhhatli olarak başla tüpçü bebişine...
offfff yaaaa canım uzulme sakın sımdı gıtme ımkanın varsa mayaya gıt kampanyadalar yaa ınsallah tez zamanda herkes hamıs olur:Saruboceq:olmadı maalesef mahvoldum yıkıldım
hayrlısı olsun
hayırlısı olsun inşallah tutar canım bebişin zemuszemuszemuszemus[/QUOT
smear aldı bakalım ınsallah temız cıkar sonucta sonra neyapılacaksa yapılsa da bıran once melegıme kavussam yaa sız sımdı 2.5 aylık hamıle olcaksınız yaaaa ama nese hamılelerın duası kabul olur yaa sızde bana dua edersınız benımkıde tutaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu aydan hiç tutan olmadı dimi arkdaşlar ya,çok enteresan bi durum ya kimsenin tutmaması...haylısı olsun,,sizler ne planlıyorsunuz ne kadar beklemeyi düşünüyorusnuz
canım benim bu ay pek hareketsizdik ama dediin gibi mayıs ayı daha heyecanlı geçecekİstanbulsa aklında olan yer deryayla konuş, o çok iyi bir yer ve doktor buldu sana fikir verir. Aman böyle de mayısı beklemek sıkıcı hiç heyecan yokNeyse artık mayısa kadar dinlenip kafamıza göre hareket edeceğiz artık bayanssulusmile
a.s.hoşgeldin ipek ve aşılaman hayırlı olsun demekki 14 nisan gibi belli olacak sonuç.inş.güsell haberler werirsin:Saruboceq:merhaba arkadaşlar siteye yeni uye oldum kendimden bahsediyim biraz ben 3 yıllık evliyım 2 ay once başladım tedaviye sebebi bulunamayan infertilite bolumune gittim ilk ay klomen içtim yumurta takibi yapıldı yumurtalarım guzel gelişti beklemeye aldılar olmadı 2.ay gene klomen kullandım yumurtalarım 22mm ulaştı ve 31 martta aşılama yapıldı beklemedeyim arkadaşlar ne kadar zor ya bu beklemek allah isteyen herkese nasip etsin anneliği tattırsın [amiiiiiiin]
hosgeldın ozlettın kendını yaaaa.s.
canımm geçmiş olsun..smear yapman çok iyi olmuş sonuç iyi olsunda bebeişde biraz geç gelsin demi amaŞenizbu arada ben bugun dr a gıttım kızlar yara vardı dondurmaya gıtmıstım ama dr smear testı aldı dondurma ıslemı cocuk ısteyen ıcın olmaz dedı bende ıstıyorum dedım tabı bu arada yara vardı sımdı bırde mantar varmıs bırde rahım agzı yatmezlıgı var rahımım agzında yok yok amaann sonuc guzel cıksında onemlı deıl yanı benım tup aksılıklerden dolayı temmuza sarkabılır tup yaptırcaklar 2.5 aylık hamiş olucaklar temmuzda ohhh ınsallah dua edersınız bol bolzemuszemus
Allah tamamına erdirsin canım..sağlıkla sıhhatle bebişini alırsınn inş.kucağına:Saruboceq::CüvCüv:.selamlar.bugün beğimi ultrasonda gördüm.çok güzel bir duygu allah sizlerede nasip etsin.sizlere tavsiyem herzaman pozitif olun.başka şeylere kafa yorun fazla düşünmeyin ve bence foruma çok da takılmayın.düşünmemek en iyisi.ben hep ilk aşılamada tutmaz yok böyle olmaz yazılarına hep moralim bozuldu.ama ilk denemede oldu işte.darısı başınıza..
canım hep diyoruz yaa herşeye bi söz buluyoruzda iş buna gelince kalıoyruz..genede herşeyin hayırlısı. bir süre düşünme daha doğrusu düşünmemeye çalışş..nasıl olsa tekrar bebiş umutlarına kaldığın yerden dewam edeceksin:teselli:olmadı maalesef mahvoldum yıkıldım
hayrlısı olsun
kızlar ben hala adet olmadım ama test yaptım malasef negatif benim ilk aşılamada boşa gitti[/QUO canım kaçıncı günde yaptın testi ?idrarmı kan mı
inş.senin aşılaman tutar canım yaa iyiii haberlr alalım birasda:Saruboceq:zemuszemuscanım öncelikle hayırlısı olsn canım valla bende o sonucu görmten korktupum için test yapamadım bu gün.ptsye kadar kendmi alıştraym dedim.bende tutmazsa belki kendm denerm birkaç ay.sonra tüp bebek belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?