Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kıslarr ya bz çok kafaya takıyoruz sanki bebiş işini olacağı varsa olur zaten na yapalım elimizden geleni yapıyoruz artık nereye gitcemizi ne yiyicemizi şaşırdıkk walladelikafadulden hapimiz kalan yaşamında bebekleri olsun istiyo ve haliyle üzülüyo hatta bazıları çoooooooooookkkkkkk daha fazla..hayattan zewk alamaz duruma gelmişler.benim bazı bebek sahibi olamayan arkadaşlarım öyle bi haldeler ki bırak bebek gömeyi hamiş görmeye dayanamıyolar..bazen bende korkmuyo deilim acaba bende bööle hissedermiyim diyesempatiksalakcinni uzun lafı kısası oldu oldu olmadı hayat dewam ediyo..rabbim werirsede hayırlısını versin..guclubacismile

amin canım ya rabbim doldurdursun kucaklarımızı nerde yaptırdın aşılamanı canım 14 nisanı sabırla bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.......

arkadaşlar ben bugün idrar testi yaptm negatiffffffffffffffffffff.pts kan yaptrcam.alt üst oldum valla.şimdi ne yapssam bilemiyorum.2ci aşılama yaptrsam mı? kendimiz mi denesek (pko hastasıyım yumurtalarım gelşip çatlamıyo)...kürlere mi başlasam?yoksa yuurta takibi ve çatlatma iğnesiyle kendimiz devam mı etsek? yada tüp bebek mi? tüp bebekse nerede hangi klnikte yaptsam? vs vs...açıkcası kan testinin negatifmiş gibi düşünüyorum.

bende pko var.iğneyle gelişmişti yumurtalarım.bende idrar testi yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı ama hiç moralimi bozmadım ve kan testi sonucu olumlu oldu.aşılamanın kaçıncı günü sende? ben 15 gün dolmadan yapmıştım ve yanlış sonuç gösterdi

canım benim aşılamadan sonraki 16. günüm.hiçbir belirti ağrıda yok.bi ara gögüslerm sızladı ağrıdı oda geçti şimdi.inş senin dediğin gibi olur.aşılamadan sonra 1 ahfta ilşiki önermişti bende bi umut diyorum ki en son ilişkide falan tutmuş olsa bari diyorum.tek umudum pts gününe kaldı.sende belirti var mıydı?

belirtim baya oldu benim.bel sırtt mide ağrısı adet olucakmış gibi karın ağrısı.ama genede sonucu görene kadar emin olamadım.eğerki eşinde problem yoksa aşılama şansı daha yüksek bizde.biliyosun idrar testi beta hcg hormonu 20 den yüksekse çıkıyor.benimki değilmiş o zaman çıkmadı.bikaç sonra kanda 38 değeriyle belli oldu

çok tşk ederim arkadaşım Allah senin gönlüne göre versin.eşimde hiç problem yok.hazır yumurtalık uyarılmışken 2ciyi deneyebillirm hemen.Hayırlısı olsun baklaım.tek sıkıntı başka bir ile git gel ... maddi manevi işkence.

valla bizde 2 buçuk sene doktora git gel bıkkınlık gelmişti.bir keresinde merional iğnesi kullandım ve hiç yumurtam gelişmedi bir ay boyunca iğne vuruldum.sonra biraz ara verdik ve doktor değiştirdik bu doktorumada yazdan 7 aydır falan gidip geliyordum.sonunda aşılıma yaptı ve tuttu. bence pes etmemek lazım ve doktoruna çok güvenmen lazım.eğer ki memnun kalmadıysan hemen değiştir.yok memnunsan devam et.moralini yüksek tut bunda olmasa da daha sonra olur.sabır biraz

dra güveniyorum çünkü gerçekten bişeyler biliyo yalnız merkez biraz ilgisiz...aslında tutsunda merkezin ne kadar iyi olduğu vs umrumda değil...pes etmedim zaten bu ilk denemem daha önce ciddi bir girişimimiz olmadı korunmadıkta olmadı da...neyse bunda da vardır bir hayır.ptsde geçsedydi atrık...

arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim

sevilay tebrik ederim tek sensin galiba hamile olan mart ayından
hayrlı olsun tekrar
bendede pko var ama olmadı nasip değilmiş
daha vakti gelmemiş..bugün 15.günü akşam kahverengi leke geldi hala kırmızıya dönüşmedi,sizler adet oldunuz mu nasıl oldu adetiniz

kayse ınş yavrun sennledir canım

ben aslnda 2.aşılamayoı dşünüyordum ama vazgeçtim çünkü tüp fiyatı mayada aşılama gibi neredyse
sonçta vucudumuza aynı ilalar giricek zarar aynı zarar yani hayrlısı olsun bakalım..

Belli olmaz ki canım hemen bozma moralini, belki de HCG hormonu yeni yeni artışa geçmek üzere haliyle idrarda da çıkmaya bilir böylelikle. Kan tahlili yaptırmadan bozma moralini. Telaştan planları yapmışsın sende benim gibi. Ama dur daha. Bir sonucun belli olsun sonrasında düşünürsün bunları. Bende pko hastayım. Bizim için aşılama çok zayıf bir ihitmal. Tüpe geçmek en akıllıcası ama bunları şimdi düşünme, pazartesiyi bekle mutlaka. Düşünmeden beklemeye çalış, hayırlısı olsun canım.

canım haklısın hep negatif sonuç alınca diğerini düşünemiyosun hadi olumsuz olma ihtimaline alıştm diyelimde beni asıl üzen ve geren tüp bebek olması durumu...aşamalarını ve tecrübelerini anlatan arkadaşlara bir göz attım psikolojim bozuldu.korktum....İnş pozitifir Rabbim çok aratmasın artk bizlere....

canım ben olayın parasında değilim tek sıkıntım tüp bebek aşamaları ve yaşanan acılar vs vs...belkide bu ayda aşılama yapar sonra senelik iznime kadar kendimiz deneriz.olmazsada izinde ya ankara,ya ist,yada antalyada iyi bir tüp bebek merz bulup deneriz.burada yapılan tek il elazığ o da 2saat uzakta....

Aslında her ne kadar tam tersi gibi görünse de sen ciddi ciddi sabırlısın. Buradaki sonucu negatif olan arkdaşların çoğu (en azından ben) sabırsızlanıyor tüp bebek için. Bekleme dönemindeyiz fakat ilaçlardan ötürü bekleme dönemimiz olmasa eminim ki çoğumuz negatif sonucu aldığımız günün ertesinde tüp bebek yaptırmaya başlardı. Bak sen aşılama yaparım olmadı kendi kendimize bir süre daha deneriz diyorsun. Olması gereken de bu belki (ciddi bir rahatsızlık yoksa eğer) telaşsız, oluruna bırakmak doğru tabiki. Ben 1 defa aşılama yaptırdım, sonucun ardından yıkıldım ama toparlandım da. Fakat yine aynı yıkımı yaşamaya takatim yok diye tüp bebek deneyeceğim, her ne kadar aşılama yaptır diye ısrar etse de doktorum, çekemem bu sıkıntıyı. Evet zor bir süreç olacak ama alıştım galiba. Yumurtalar ne alemde diye gergin gergin doktora gidip gelmeler, bir sürü ilaç içip durmak, o ilaçları içtikçe şişmek, şiştikçe ayrı bir bunalıma girmek.... Gülerken ağlamayı , ağlarken gülmeyi hiç saymıyorum bile... Bu şizofrenik hallerime gayette alışık olduğum için zorluk gibi bile gelmeyecektir o dönem bana. ınşallah sadece bunlarla kalır tabi... Razıyım, yeter ki yüzüm gülsün sonunda..........
Ne yapman gerektiğini eğer doktoruna güveniyorsan onunla konuşur karar verirsin. Şimdi bunları düşünüp yorma kendini. Hava çok güzel kim bilir antalya da nasıldır çıksana dışarı. Lütfen 2 gün kafanı rahat tut. Sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlı olan olacak ve her şey daha da güzel olmaya başlayacak!

Son düzenleme:
hoşbuldum canımm nsl nler yaptınopuyorumnanaktan
ıyıyım desem de olur demesemde sempatiksalakcinnivalla ne oldugumu bende bılmıyom yara ısım var onu bı halledeyım sonra bebıs ısımıze kaldıgımız yerden devam edıcem nasıp olursa
canımm geçmiş olsun..smear yapman çok iyi olmuş sonuç iyi olsunda bebeişde biraz geç gelsin demi amaŞeniz

saolasın canım yaa sorma dr a ben dedım smear yapın dıye oda saolsun ıyı bırıne benzıyor ben sordum o anlattı ama ben sordumda nese hayırlısı artık bu dr a gıtcem bole problemlerımde bebısımı bıraz bekletecem bakalım babasıda ıncır kurune basladı ınsallah sonuclar ıyı olur hayırlısı deryaaaa sende basla canım ben cok ınanaıyorum bu kurlere faydasını gordumde hadı bakalım sonra gelsın bebıslerkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yaa sımdı ıdrarda cıkmayabılır adet gectıkten sonra cıkar dıyolar genelde moralını bozma ama negatıf olsada sole umudumuz var elbet olucak olmayanlar neyapsın bunları dusun bu senı tatmın edecektır ınsallah senınledır bebısın caım:teselli::teselli:

canımçok sağol.valla bende şu an antalyada olmak isterdim.malesef tuncelideyim.o yüzden dedim ya aşılama işlemi benim için sıkıntı diye.en yakın il elazığ.orda yaptırıyoum.neyse harılısı olsun hepimiz için.ptsden sonra net bir karar alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…