slm nbr canım nsl görüşmeyeli neler yaptın ...
İyidir canım ya, adet olmak için paralıyorum kendimi adeta. Bir yandan söktürücü diğer yandan bitkilerle adet olmaya çalışıorum. Olayım ki 2. adette biran önce olsun ve ardından tüpe geçiş yapalım derdindeyim.
Senin haberin var mı derya, tek embriyo durumu mecliste onaylandı ve merkezlerde uygulanmaya başlandı mı? Dün tv de istanbul tüp bebek merkezinin doktorunu izledim, bütün hastalarıma 2 embriyo yüklerim istedikleri taktirde, şanslarını arttırmak için buna çok önem veririm falan dedi. Hala da yapılabiliyor demek ki diye düşündüm. Hatta adamı aramayı bile düşünmüştüm, eşim zor tuttu kaydirigubbakcemile3 Bir bilgin var mı 2 embriyo devam ediyor mu yüklenmeye?
evet canım bu dediklerinin hepsi yapıldı ve pko dan başka bi sorunum yok
prolaktin hormonum yüksekti düşürdüler ama baya oluyor
tiroid için ilaç alıyorum sürekli alıcakmışım bunu hayatım boyunca
sanırım kilo da bundan kaynaklanıyor yavaş çalışıyormuş
evet ciddi bi kg vermem gerek benim 1-2 ay uğraşayım bakalım
geçen ay 15 gün diyet yaptım 3 kg farketmişti
sanırım yanlış duymuşsun.bizdeki tek sorun pkoydu yani sorun bendeydi ve bende 85 kiloyum.şeker ilacı ve tirout hormonu ilacı kullanıyordum.arkadaşlar emin olunki size moral olmak için buraya yazıyorum.şimdi diyorumki hiç bu kadar stres sıkıntı yapmaya değmezmiş.elbet birgün hepiniz bebek sahibi olacaksınız buna eminim.aşılamam tutunca bütün sıkıntılarım biter sanıyodum ama asıl sıkıntılar şimdi başladı.bu işler hiç kolay değil ama nolur birbirinizin moralini bozmayın ve genellemeler yapmayın sakın.sonra başkalarının morallerini bozuyorsunuz.çünkü herkesin sorunu kendine has.ve biliyosunuz her şerde bir hayır vardır.yeter ki biraz sabır moral ve inanç.
Merhaba sevilay. Öncelikle tebrik ederim, sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir bebeğin dilerim. Hangi merkeze gidiyordun çok merak ettiğim için soruyorum? Bu arada son cümlelerine kesinlikle katılıyorum.....
slm nbr canım nsl görüşmeyeli neler yaptın ...
İyidir canım ya, adet olmak için paralıyorum kendimi adeta. Bir yandan söktürücü diğer yandan bitkilerle adet olmaya çalışıorum. Olayım ki 2. adette biran önce olsun ve ardından tüpe geçiş yapalım derdindeyim.
Senin haberin var mı derya, tek embriyo durumu mecliste onaylandı ve merkezlerde uygulanmaya başlandı mı? Dün tv de istanbul tüp bebek merkezinin doktorunu izledim, bütün hastalarıma 2 embriyo yüklerim istedikleri taktirde, şanslarını arttırmak için buna çok önem veririm falan dedi. Hala da yapılabiliyor demek ki diye düşündüm. Hatta adamı aramayı bile düşünmüştüm, eşim zor tuttu kaydirigubbakcemile3 Bir bilgin var mı 2 embriyo devam ediyor mu yüklenmeye?
ben onu sormadım sorarım benim bildigim 2 kez deneyip tutmamışsa veya hastanın yaşı 35 ve üzeriyse çift embrio yerleştiriyorlar topluca bebek ölümleri olduya hem anne hem bebek saglıgı için bu yasayı çıkartık diyorlar doktor bana ilaç vermişti yarın bitiyor arayacagım hafta içi gidicem sorarım kaç tane hasta isterse çift olurmu diye.
ben onu sormadım sorarım benim bildigim 2 kez deneyip tutmamışsa veya hastanın yaşı 35 ve üzeriyse çift embrio yerleştiriyorlar topluca bebek ölümleri olduya hem anne hem bebek saglıgı için bu yasayı çıkartık diyorlar doktor bana ilaç vermişti yarın bitiyor arayacagım hafta içi gidicem sorarım kaç tane hasta isterse çift olurmu diye.
Teşekkür ederim canım sorarsan çok sevinirim araştırmama rağmen bir şey bulamadım. Hadi bakalım tedavin de hayırlı uğurlu geçsin dilerim. Sen yine ilk yaptıracak olacağın için bol bol açıklarsın bizlere neler olup bittiğini kaydirigubbakcemile3 İyi geceler görüşürüz yine opuyorumnanaktan
sanırım yanlış duymuşsun.bizdeki tek sorun pkoydu yani sorun bendeydi ve bende 85 kiloyum.şeker ilacı ve tirout hormonu ilacı kullanıyordum.arkadaşlar emin olunki size moral olmak için buraya yazıyorum.şimdi diyorumki hiç bu kadar stres sıkıntı yapmaya değmezmiş.elbet birgün hepiniz bebek sahibi olacaksınız buna eminim.aşılamam tutunca bütün sıkıntılarım biter sanıyodum ama asıl sıkıntılar şimdi başladı.bu işler hiç kolay değil ama nolur birbirinizin moralini bozmayın ve genellemeler yapmayın sakın.sonra başkalarının morallerini bozuyorsunuz.çünkü herkesin sorunu kendine has.ve biliyosunuz her şerde bir hayır vardır.yeter ki biraz sabır moral ve inanç.
kıslarr hepinize iiii gecelerr..
evet dogru dıyosun aslında ama dr da cok onemlı ılgılenmesı butun herseyı dr un yapması hepsı onemlı benım drum ne ultrasyona nede asılamaya gırdı buda benım ıcın negatıf dusunceye sebeb oldu tabıkı ama hayırlı dr lar cıkarmayı nasıp etsın mevlam hepımze:Saruboceq:melegim ve aşkım canım aşılamada şans çoook düşük. eger doktorun iyi olmasıyla tutsaydı inan benim tutardı. benim doktorum mükemel bir doktordu 7 yıldır hastasıyım artık aile dostumuz gibi oldu.ben onu 24 saat arayabiliyordum şuan bile öyle tafama bişey takılrsa arayıp soruyorum ve bana aşılama yatıgı zamanlarda bile o kadar özen gösterdki anlatamam. hatta bana aşılama yapacagı günlere amaliyatları denk geldigi anlarda bile öglen sonuna veya birgün sonraya burakıyordu amaliyatlarını.aşılamada şans yüzde 15 ve en çok 3 veya 4. te tutuyor dedi ben 3 aşlama yaptırdım artık 4 e gücüm kalmadı yaptıracak ve okadar kişi yaptırdıki aşılamayı sadece bir kişinin tutu düşünki tatlım şans çook düşük artık insanda bir daha aşılamada yaptıracak pisikoloji kalmıyor.zaten doktorlar gerekli gördükleri hastalarına 3.kez yaptırın diyorlar bazanda direk olarak tüp diyorlar hastanın durumuna göre. tabi bütün doktorlarda iyi demiyorum paramı kazanıym diyen çook doktor var uhdede kız az çekmedi doktorundan.ben de tüp için araştırma yaparken 3.doktorla ayrı ayrı görüştüm 3 berbattı hemen adetin 2 günü şu igneyi al gel başlayalım dediler ne test ne bişey onu isteyen yok ya tutarsa hesabı tutmazsa onlara bişey olmayacak olan bana olacaktı. allahtan bu bahçeci klinigini buldumda içim rahatladı. olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ınsallah bızlerde zafere ulastıgımızda aynı dusuncelerı paylasırız canım aynı duyguları tatmak ısteyen herkese nasıp etsın mevlam ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:sanırım yanlış duymuşsun.bizdeki tek sorun pkoydu yani sorun bendeydi ve bende 85 kiloyum.şeker ilacı ve tirout hormonu ilacı kullanıyordum.arkadaşlar emin olunki size moral olmak için buraya yazıyorum.şimdi diyorumki hiç bu kadar stres sıkıntı yapmaya değmezmiş.elbet birgün hepiniz bebek sahibi olacaksınız buna eminim.aşılamam tutunca bütün sıkıntılarım biter sanıyodum ama asıl sıkıntılar şimdi başladı.bu işler hiç kolay değil ama nolur birbirinizin moralini bozmayın ve genellemeler yapmayın sakın.sonra başkalarının morallerini bozuyorsunuz.çünkü herkesin sorunu kendine has.ve biliyosunuz her şerde bir hayır vardır.yeter ki biraz sabır moral ve inanç.
ayyyyy banadazemuszemustedavıye ara verdıgımız zaman bence bole oluyor ınsan asılamadakı stresı sımdıde yasıyormuya kıslar bugünlerde inanılmaz bi rahatlık geldi bana..hiç bebek falan gelmiyo aklıma sizede oluyomu:uhm:lmaz:hayır ozaman cok dusunup kafaya takıyoruz sımdı bende bıraz rahatım kafamı yarama takmıs durumdayım:kedi:
günaydın kızlar hepinize güzel bir hata diliyorum
benimde olmadı malesef kırmızıalr geldi kızlar inşalla sizler güzel sonuçlar alırsınız
canım sen yanlış anlamış olabilirsin yasa yürürlüge girdi çift ilk seferde koymazlar 3 ve 35 yaşında çift koyuyorlar ben yinede konuşurum doktorla sana yazarım
evet canım üzüldüm üzülüyorum ama elden gelen bişey yok herşey allahtan hayırlısı buymuş demekkiamin canım inşallah bidaki aya hep birlikte anne olucağımızı müjdeleriz kızlar :Saruboceq:üzülme desem bile biliyorum üzüleceksin arkadaşım demeki daha zamanı var herşeyin hayırlısı olsun allah can saglıgı versin inşallah birdahakine pes etmek yooooooooooooooooooook
Hayırlısı olan buymuş deyip önümüzdeki gelişmelere bakacağız kumsal. Yalnız değilsin k bak hepimiz aynı durumdayız ma farklı farklı sorunlrla. İyi tarafından bak bir de hiç olmazsa adetini görebilmişsin bak ben 3. haftaya girdim hala olamadım.
Bugün çok üzgünsün biliyorum ama geçecek... Yeni bir döneme gireceksin ve herşey yeniden ama bir çok farklılıkla başlayacak. Umudunu yitirme....
Dilerim bundan sonra her şey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?