Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tiroid bezlerin yavaş çalıştıgı için kilo alıyorsun canım yaa herşeyin başı saglık saglık olmadan hiçbirşey olmuyor canım saglık olsun pko olmak ta zor 3 ayda bir hasta olmak zor ols olsa gerek benimde kuzenim vardı ordan biliyorum hasta oluca hep hastaneye kaldırırdık çok zor geçerdi.sen zaten hemen tüpe geçmeyeceksin tüpe geçene kadar kilo vermelisin kendine bir şart koy her ay 3 kilo vericem de bi bakmışsın kurtulmuşsun 6 ayda 18 kilo eder ama ben sana ör olarak verdim tabi en güzeli bir diyetisyene gidersin o zaten senin kan gurubuna göre v.s bir liste hazırlar benim arkadaşımın kuzeni vardı 95 kilodu doktor aşılama yapmamıştı önce zayıflamlsın demişti hem bebek hem ssenin saglıgın için demişti kız bir yıl gitmişti bayagı zayıflamıştı sende bir yrden başlamalısın özellikle suyu bol bol içmelisin 1 lt su şişesi al kendine ve hergün onu 2 kez doldur iç toplamda 2 lt bakfaydasını görüceksin o hep tokluk hissi vericek inan ve yediklerini hızlı bir şekilde hazmetirmene yardımcı olacaktır.

Merhaba sevilay. Öncelikle tebrik ederim, sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir bebeğin dilerim. Hangi merkeze gidiyordun çok merak ettiğim için soruyorum? Bu arada son cümlelerine kesinlikle katılıyorum.....

Merhaba sevilay. Öncelikle tebrik ederim, sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir bebeğin dilerim. Hangi merkeze gidiyordun çok merak ettiğim için soruyorum? Bu arada son cümlelerine kesinlikle katılıyorum.....

çok teşekkür ederim.allah sizede nasip etsin inşallah.ben gazi ünvde tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.

slm nbr canım nsl görüşmeyeli neler yaptın ...

Senin keyfn yerinde sanırım, buldun bahçeciyi keyfine doyum olmaz tabiii kaydirigubbakcemile3 Aman maşallah iyi olsun moraller hep böyle... Bir değişiklik yok değil mi beklemedesin sende ve ardından bahçeciye?

canım sen yanlış anlamış olabilirsin yasa yürürlüge girdi çift ilk seferde koymazlar 3 ve 35 yaşında çift koyuyorlar ben yinede konuşurum doktorla sana yazarım

allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin darısı bizim başımıza iyi geceleri.

günaydın kızlar hepinize güzel bir hata diliyorum
benimde olmadı malesef kırmızıalr geldi kızlar inşalla sizler güzel sonuçlar alırsınız

üzülme desem bile biliyorum üzüleceksin arkadaşım demeki daha zamanı var herşeyin hayırlısı olsun allah can saglıgı versin inşallah birdahakine pes etmek yooooooooooooooooooook

günaydın kızlar hepinize güzel bir hata diliyorum
benimde olmadı malesef kırmızıalr geldi kızlar inşalla sizler güzel sonuçlar alırsınız

Hayırlısı olan buymuş deyip önümüzdeki gelişmelere bakacağız kumsal. Yalnız değilsin k bak hepimiz aynı durumdayız ma farklı farklı sorunlrla. İyi tarafından bak bir de hiç olmazsa adetini görebilmişsin bak ben 3. haftaya girdim hala olamadım.
Bugün çok üzgünsün biliyorum ama geçecek... Yeni bir döneme gireceksin ve herşey yeniden ama bir çok farklılıkla başlayacak. Umudunu yitirme....
Dilerim bundan sonra her şey yolunda gider.

canım sen yanlış anlamış olabilirsin yasa yürürlüge girdi çift ilk seferde koymazlar 3 ve 35 yaşında çift koyuyorlar ben yinede konuşurum doktorla sana yazarım

Bende öyle biliyorum ama adam üstüne basa basa dedi. Acaba tasarı onaylanmadı mı ki:uhm: Ayyyyyy keşke onaylanmamış olsa da yaptırabilsem. Neyse canım sağol yine de, doktordan öğrenirsen bekliyorum cevabını.opuyorumnanaktan

üzülme desem bile biliyorum üzüleceksin arkadaşım demeki daha zamanı var herşeyin hayırlısı olsun allah can saglıgı versin inşallah birdahakine pes etmek yooooooooooooooooooook
evet canım üzüldüm üzülüyorum ama elden gelen bişey yok herşey allahtan hayırlısı buymuş demekkiamin canım inşallah bidaki aya hep birlikte anne olucağımızı müjdeleriz kızlar :Saruboceq:

evet canım buymuş hayırlı olan rabbime sığındım en iyisini o bilir
canım allah hepimizin dularını kabul edecek yüzümüzü güldürücek inşallah:Saruboceq:
aslında üzüldüm hemde çok ama adet olmama sevinmedimde değil çünkü ben ilaçsız adet olduğumun sayısı bir elin parmağını geçmez herşeyin bir sebebi vardır vardır bundada bir hikmet sağol canım desteğin için inşallah rabbim anneliği hepimize tatdıracak bizde çocuklarımızın peşinden koşturacağız ben buna inannıyorum ve yoluma devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…