Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım adet oluyorsun 2.adetinde başlıyorsun vucudun dinlensin ilç birikintileri vucuttan atılsın diye şimdi sen 2.ayda bir hasta oluyorsun ya 2 kezmi hasta olmuş oluyorsun yoksa 1 kezmi ben mesele 26 günde bir hasta oluyorum eger senin adetin 2 ayda 1 olsanda 1,e eşitse hazirana kalıyorsun ama doktorun aynımı olucak degiştiricekmisin?hemen gel başlayalımmı dedi bazı testler istedimi?gelişigüzel bir yer olmasın yaptırıcan yer araştır iyi bir yer olsun.

arkadaşlar 2ci aşılama startını verdm bu gün..dra gittim yeniden başladık iğnelere..hayırlısı bakalım bir gergin dönem daha başladı.bana dua edin arkadaşlar ınş bu kez tutar.

kayse bende başladım bugün 2.aşılamaya hadi hayrlı olsun bizim için
ama bende geçen ayki heycanın onda biri yok
buda iyi bi yandan aklımda bile değil şuan
geçen ay ilk diye çok heycan yapmştım
benim dr 2.ye %50 indirim yapıyormş bizde duyunca yaptıralım dedik
elimde ilaçlarda vardı başladık,mücadeleye devam Allahım ınş OL der ve olur...hepimizin ınş

Adet düzeni diye bir şey yok bende bazen 3 ayda bir bazen 2 ayda bir oluyorum ama kesinlikle ayda bir hiç olmadım, ilaçla olabiliyor sadece. Bu ay söktürücü kullandım, bugün bitti sanırım 4-5 gün sonra olurum. Ama daha sonraki adetim muhtemelen mayıs sonu veya haziran başına gelir. Haliyle benim tüp işi hazirana kalır bu durumda. Tabi hayırlısı, geç olsun güç olmasın, dediğin doğru.
Bana doktorum son görüşmemizde sadece mayıs ayında yani 2. adetinizi olunca gelin görüşelim nasıl bir düzen kuracağımızı dedi. Tüp için bile kesin konuşmadı, o gün geldiğinizde konuşur kara veririz dedi. Tahlilden falan bahsetmedi, varsa yapılacak bir tahlil o gidişimde yapılır herhalde.
Bu arada sormana gerek kalmadı canım, bu gün farklı bir forumda bir msj da gördüm. Tek embriyo olayı kabul edilmiş ve uygulanıyormuş yaklaşık 1 ay önce kesinleşmiş. Kısmet işte, bunda da vardır bir hayır elbette.
Ben doktorumu değiştirmek istemiyorum, tekrar doktor doktor gezip tahlil yaptıramam çok yoruldum kendimi anlatmaktan, neyim olduğu da belli zaten. Ayrıca ankarada sayılı 2 yer var zaten bende onlardan birine gidiyorum. Hayırlısı artık, ince ince düşünüp kafamı karıştırmak istemiyorum artık. Burda devam edeceğim 1 defalığına. Umarım bir defa da hallolur.
Aşılaması tutan olmadı belki bebekler tüpe saklıyor kendini, umarım bu defa sıra sıra güzel haberler veririz

trinity canım evet haklısın aşılama ile gelmedi yavrularımız tüpe saklıyorlar galiba gelsinler yeter ki de onada razıyız Rabbim daha fazla bekletmesin ınş

eger senin doktorun tüp yapıyorsa yola birlikte devam edersiniz insan alışınca başka doktora alişması zor oluyor. bende alışmıtım şimdi çok zor olacak benim için yeni bir doktor inşallah tutar ilkinde de yüzümüz güler canım zemuszemuszemuszemus

trinity canım evet haklısın aşılama ile gelmedi yavrularımız tüpe saklıyorlar galiba gelsinler yeter ki de onada razıyız Rabbim daha fazla bekletmesin ınş

Evet tüpçü bebek olmaya kararlılar galiba kaydirigubbakcemile3 Dediğin gibi canım gelsinler de tüple mi aşıyla mı neyle gelirlerse gelsinler kaydirigubbakcemile3
Sen aşılamaya devam galiba. Hadi hayırlısı olsun. Dilerim tüpe gerek kalmadan yüzün güler bu defa. :Saruboceq:

Umarım deryacım hepimizin yüzü güler bu defa... :Saruboceq:

ya kıslar bugünlerde inanılmaz bi rahatlık geldi bana..hiç bebek falan gelmiyo aklıma sizede oluyomu:uhm:

Aynen canım benimde hiç aklıma gelmiyor. Hatta tedavi yöntemlerini, ilaçları falan araştırırdım onlarla da ilgilenmiyorum hiç. Ama biliyorum ki hatta eminim ne gün tedavim başlayacak ben o gün sapıtacağım yine kaydirigubbakcemile3 Keşke hep böyle gitse...
Sen neler yaptın, beklemedesin galiba ? Bu bekleme dönemi de bizim böyle olmamaıza sebep. Ortada bir olay yok ya hayatımızın heyecanı gitti kaydirigubbakcemile3 Sakinleşmeye alışsak bari bu arada da zorlanmasak o dönemde opuyorumnanaktan

sen ikinci aşılama için start mı verdin canım hayırlısı olsun...

evet aslnda negatif sonucumu aldığımda o hastaneye adımımı bile atmıcağımı söylemiştim ama son bi kez daha deneme kararı aldık dr la
olmıcak diye hazırlıcam bu sefer kendimi
fazla ümitlenmicem yola girmişken devam edelim
Rabbim ınş bu sefer gönderir..

evet son bi kez deneyelim dedik
yaza tüp yaptrcaz zaten kararımız kesin
dr 2.aşılamayı yapalım bence deyince
ve %50 indirim yapıyoruz deyince karar değişltirdik
elimde ilaçda var bu ay elimden 300 çıkcak yani

iyilik canım aynı işte bekliyorum bede hastalanıcam galiba
yaa niye ben sende yara war diye hatırlıyotum ki

bende hasta olmayı bekliyorum hasta olunca koşuşturma başlar.sen tüpe geçecekmisin beklemedemisin? o kadar yorulmuşumki anlatamam hastaneye gidip gelmekten hiç halim kalmamış üzerimde bir agırlık var şuan dinleniyorum. ohhh bi güzel yorgunlugumu atmaya çalışıyorum yani keyif yapıyorum gibi bişey lülülülülülülülülülülülü

[QUOT
E=_Trinity_;12659631]Umarım deryacım hepimizin yüzü güler bu defa... :Saruboceq:[/QUOTE]

artık bizimde yüzümüz güler inşallah canım yaa sorma bizimde bu yorucu ve uzun yolculugun sonunda bebişlerimiz tutunur annelerine sımsıkı bizde o güzel duyguyu yaşarız hepbirlikte opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence ümitsizlige kapılma bu senin 2. aşılaman daha yolun başındasın bende 3.kez yaptırdım.şansın düşük olması tutmayacagı anlamına gelmiyor pozitif düşünki pozitif olsun.ne güzel tüple ugraşmak zorunda kalmayacaksın bizim gibi hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım valla bende rahatım ben gonal f ile başladım 5 gün 75 vurulcam.bizde indirim falan yok zaten tıp fakültesine gidiyorum.hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…