Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar,

bayadır girmiyodum özlemişim sizleri, opuyorumnanaktan

nasılsınız ? neler yapıyosunuz ??

kayse canım okudum geçmişi tutmamış anlaşılan üzülme canım hakkımızda hayırlısı olsun inş..

deryacım, Trinity kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ???

selam kızlar bugün dr uma gittim sonunda,bana 2.aşılamayı %50 indirimli yapıyoruz dedi
yani 300 tutuyor ve ilacada gerek yok çünkü elimde var ama biz eşimle karar veemedik,yani aşılama tutmayınca moralim alt üst oldu,yukarda bi arkdaşda benim gibi kiloluymuş sanırım sevilay dı aslnda biraz aklım karıştı hemen karar vermem lazım çünkü adetin 2.günü bugün sizce ne yapayım
he birde aşılama yapmayadabilirz sen ilacı kullan ilişkide olablir demişti aklım karıştı ya bana yardımcı olurmusunuz siz olsaydınız ne yapardınız
tüp için temmuzu beklememiz lazım bizim

canım yaa demek sende benle aynı kg dasın,ayy şimdi bak ümidim arttı,ya aslnda olmıcak diye bişey yokda biz inanamıyoruz,bundan sonra sabredicem ve Rabbimin banada göndermesini beklicem ama 2.ci aşılama için de karar vermem lazım
etrafda çok duydum 2.aşılaması tutan kişi

Yoktun bayadır, uzun süre görünmeyince farkediliyordu yokluğun :1rolleyes: Nasılsın, değişen bir şeyler var mı? Bende aynı her şey, hala adet olamadım aşılamadan sonra ona sıkkın canım :roflol:
Ya bu dönem ne kadar yavaş ve durgun geçiyor. Sizlerde de öyle mi? Doktor yok, ilaç yok, telaş yok, merak yok, ne sıkıcı. :umursamaz: Huşu içinde bir yaşam sürmekteyim :icecream:
Bu arada Mayayla görüşecektin gitmedin mi daha? Özletme kendini ara ara gel bari, birden yok olma uzun zaman yerimseniben

için rahat kafan huzurlu ve kalpten inanıyorsan yaptır derim iyi şanslar:CüvCüv:

canım yaa özledik seni Şeniz bende aynı beklemedeyim sen nasılsın?

canım nasıl hissediyosan onu yap bence kimseyi dinleme kendini dinle arkadaşımguclubacismileiçinden nasıl geliyosa..

sağlık hepsinden önemli canım biran önce kurtul şu yaradan sanırım aynı prblm deryadada var..bebişler biraz daha beklesin demi amazemuszemus

sağlık hepsinden önemli canım biran önce kurtul şu yaradan sanırım aynı prblm deryadada var..bebişler biraz daha beklesin demi amazemuszemus

slm canm nbr neler yaptın görüşmeyeli bende dinlenmedeyim hasta olucam galiba bende yara yok canım bende doktoru arıycam işte bakalım ne diyecek ama gerçekten saglık herşeyden önemli önce saglık zaten ben saglıklı olmasam bebege nsl bakarım allah önce can saglıgı sonra bebiş versin hepimizezemuszemuszemuszemus

slm cnm nsl bizler de senin gibi dinlenmedeyiz işte sen neler yaptın.zemuszemuszemuszemus

bugün işler yogundu fırsat bulamadım ama yarın arıyacagım merak etme yazarım kib.....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

iyilik canım aynı işte bekliyorum bede hastalanıcam galiba
yaa niye ben sende yara war diye hatırlıyotum ki

yaa deryacım ben bi saldım kendimi hiç dr falan aramıyorum ööle bekliyorum ve galiba mayıs tüpçülerinde olamıcam en erken haziran gibi :çok üzgünüm:

deryacım çok yorgunum yatıyorum ben.sana iyi geceler canımm.yarın görüşürük..umarım sabah ve sabahlar güsel çoooooooookkkkkkkk güsell olurr.olumunekankayizsmile

evet su smear sonucu haYIRLI BI SEKILDE CIKSINDA INSALLAH SONRA GELSIN BEBISIM DERYA DA YOK YARA O BENIMLE KONUSUYORDU ONDAN HATIRLAMISSINDIR
yaa deryacım ben bi saldım kendimi hiç dr falan aramıyorum ööle bekliyorum ve galiba mayıs tüpçülerinde olamıcam en erken haziran gibi :çok üzgünüm:

aslında bende oleyım ama ben devletten rapor alıcam mayaya gıdıcem dıye kendımı sartladım heralde oyuzden bende saldım kendımı mevlam hayıraaadelikafadulden

evet canım yokum bayadır, özledim sizleri çok, arada buradan uzaklaşmak iyi oluyor benim için yoksa sürekli aklımda bebek konusu kafayı yiyecem delikafadulden uzaklaşınca birazda olsun rahatlıyorum inanki.. canım adet olmadıysan görüştünmü dr. falan ne dediler CADIARZU
maya ile görüşecem evet canım eşimle konuştuk biraz ara verelim sende dinlen dedi biraz ara verdik şimdilik en azından tatilimize gidip döndükten sonra bakacagız artık ne olur nasıl olur bilmiyorum :çok üzgünüm:
canım yaa özledik seni Şeniz bende aynı beklemedeyim sen nasılsın?
bende dinleniyorum canım iş güç devam valla değişik birşey yok aynı :dance:

bugün işler yogundu fırsat bulamadım ama yarın arıyacagım merak etme yazarım kib.....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Canım ben sana yine bir şeyler soracağım her zamanki gibi :kedi:
Doktor 1 ay aradan sonra tüp başlayacağını söyledi, aşılamadan sonraki adetinizi olun ardından bir adet daha görün arayın dedi, yani mayıs ayında. Buradaki amaç 2 defa adet görmüş olmak mı, kullanılan ilaçlardan ötürü 1 ay vücudun dinlenmesi mi? Ben daha 1. adeti bile olamadım, hadi 1 hafta sonra olsam, 2. adetim mayısın sonu oluyor o da düzenli olursa tabi hiç sanmıyorum ya.
Sanırım hazirana kalıyorum bu gidişle öyle değil mi? :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…