sanırım yanlış duymuşsun.bizdeki tek sorun pkoydu yani sorun bendeydi ve bende 85 kiloyum.şeker ilacı ve tirout hormonu ilacı kullanıyordum.arkadaşlar emin olunki size moral olmak için buraya yazıyorum.şimdi diyorumki hiç bu kadar stres sıkıntı yapmaya değmezmiş.elbet birgün hepiniz bebek sahibi olacaksınız buna eminim.aşılamam tutunca bütün sıkıntılarım biter sanıyodum ama asıl sıkıntılar şimdi başladı.bu işler hiç kolay değil ama nolur birbirinizin moralini bozmayın ve genellemeler yapmayın sakın.sonra başkalarının morallerini bozuyorsunuz.çünkü herkesin sorunu kendine has.ve biliyosunuz her şerde bir hayır vardır.yeter ki biraz sabır moral ve inanç.
merhaba kızlar,
bayadır girmiyodum özlemişim sizleri, opuyorumnanaktan
nasılsınız ? neler yapıyosunuz ??
kayse canım okudum geçmişi tutmamış anlaşılan üzülme canım hakkımızda hayırlısı olsun inş..
deryacım, Trinity kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ???
selam kızlar bugün dr uma gittim sonunda,bana 2.aşılamayı %50 indirimli yapıyoruz dedi
yani 300 tutuyor ve ilacada gerek yok çünkü elimde var ama biz eşimle karar veemedik,yani aşılama tutmayınca moralim alt üst oldu,yukarda bi arkdaşda benim gibi kiloluymuş sanırım sevilay dı aslnda biraz aklım karıştı hemen karar vermem lazım çünkü adetin 2.günü bugün sizce ne yapayım
he birde aşılama yapmayadabilirz sen ilacı kullan ilişkide olablir demişti aklım karıştı ya bana yardımcı olurmusunuz siz olsaydınız ne yapardınız
tüp için temmuzu beklememiz lazım bizim
canım yaa özledik seni Şeniz bende aynı beklemedeyim sen nasılsın?merhaba kızlar,
kayse canım okudum geçmişi tutmamış anlaşılan üzülme canım hakkımızda hayırlısı olsun inş..
canım nasıl hissediyosan onu yap bence kimseyi dinleme kendini dinle arkadaşımguclubacismileiçinden nasıl geliyosa..selam kızlar bugün dr uma gittim sonunda,bana 2.aşılamayı %50 indirimli yapıyoruz dedi
yani 300 tutuyor ve ilacada gerek yok çünkü elimde var ama biz eşimle karar veemedik,yani aşılama tutmayınca moralim alt üst oldu,yukarda bi arkdaşda benim gibi kiloluymuş sanırım sevilay dı aslnda biraz aklım karıştı hemen karar vermem lazım çünkü adetin 2.günü bugün sizce ne yapayım
he birde aşılama yapmayadabilirz sen ilacı kullan ilişkide olablir demişti aklım karıştı ya bana yardımcı olurmusunuz siz olsaydınız ne yapardınız
tüp için temmuzu beklememiz lazım bizim
günaydın kızlar hepinize güzel bir hata diliyorum
benimde olmadı malesef kırmızıalr geldi kızlar inşalla sizler güzel sonuçlar alırsınız
sağlık hepsinden önemli canım biran önce kurtul şu yaradan sanırım aynı prblm deryadada var..bebişler biraz daha beklesin demi amazemuszemusayyyyy banadazemuszemustedavıye ara verdıgımız zaman bence bole oluyor ınsan asılamadakı stresı sımdıde yasıyormulmaz:hayır ozaman cok dusunup kafaya takıyoruz sımdı bende bıraz rahatım kafamı yarama takmıs durumdayım:kedi:
sağlık hepsinden önemli canım biran önce kurtul şu yaradan sanırım aynı prblm deryadada var..bebişler biraz daha beklesin demi amazemuszemus
merhaba kızlar,
Bende öyle biliyorum ama adam üstüne basa basa dedi. Acaba tasarı onaylanmadı mı ki:uhm: Ayyyyyy keşke onaylanmamış olsa da yaptırabilsem. Neyse canım sağol yine de, doktordan öğrenirsen bekliyorum cevabını.opuyorumnanaktan
slm canm nbr neler yaptın görüşmeyeli bende dinlenmedeyim hasta olucam galiba bende yara yok canım bende doktoru arıycam işte bakalım ne diyecek ama gerçekten saglık herşeyden önemli önce saglık zaten ben saglıklı olmasam bebege nsl bakarım allah önce can saglıgı sonra bebiş versin hepimizezemuszemuszemuszemus
canım nasıl hissediyosan onu yap bence kimseyi dinleme kendini dinle arkadaşımguclubacismileiçinden nasıl geliyosa..
evet su smear sonucu haYIRLI BI SEKILDE CIKSINDA INSALLAH SONRA GELSIN BEBISIM DERYA DA YOK YARA O BENIMLE KONUSUYORDU ONDAN HATIRLAMISSINDIRsağlık hepsinden önemli canım biran önce kurtul şu yaradan sanırım aynı prblm deryadada var..bebişler biraz daha beklesin demi amazemuszemus
yaa deryacım ben bi saldım kendimi hiç dr falan aramıyorum ööle bekliyorum ve galiba mayıs tüpçülerinde olamıcam en erken haziran gibi :çok üzgünüm:
evet canım yokum bayadır, özledim sizleri çok, arada buradan uzaklaşmak iyi oluyor benim için yoksa sürekli aklımda bebek konusu kafayı yiyecem delikafadulden uzaklaşınca birazda olsun rahatlıyorum inanki.. canım adet olmadıysan görüştünmü dr. falan ne dediler CADIARZUYoktun bayadır, uzun süre görünmeyince farkediliyordu yokluğun :1rolleyes: Nasılsın, değişen bir şeyler var mı? Bende aynı her şey, hala adet olamadım aşılamadan sonra ona sıkkın canım :roflol:
Ya bu dönem ne kadar yavaş ve durgun geçiyor. Sizlerde de öyle mi? Doktor yok, ilaç yok, telaş yok, merak yok, ne sıkıcı. :umursamaz: Huşu içinde bir yaşam sürmekteyim :icecream:
Bu arada Mayayla görüşecektin gitmedin mi daha? Özletme kendini ara ara gel bari, birden yok olma uzun zaman yerimseniben
bende dinleniyorum canım iş güç devam valla değişik birşey yok aynı :dance:canım yaa özledik seni Şeniz bende aynı beklemedeyim sen nasılsın?
slm cnm nsl bizler de senin gibi dinlenmedeyiz işte sen neler yaptın.zemuszemuszemuszemus[/QUOT
hiçbir şey yapmıyorum valla kafamdan bebek düşüncesini biraz olsun atmak rahatlamak istiyorum, tatile gidip geldikten sonra mayayla görüşüp tüp yaptırmaya karar verdik eşimle bakalım kısmet artık canım sen neler yapıyosun ??
evet canım yokum bayadır, özledim sizleri çok, arada buradan uzaklaşmak iyi oluyor benim için yoksa sürekli aklımda bebek konusu kafayı yiyecem delikafadulden uzaklaşınca birazda olsun rahatlıyorum inanki.. canım adet olmadıysan görüştünmü dr. falan ne dediler CADIARZU
maya ile görüşecem evet canım eşimle konuştuk biraz ara verelim sende dinlen dedi biraz ara verdik şimdilik en azından tatilimize gidip döndükten sonra bakacagız artık ne olur nasıl olur bilmiyorum :çok üzgünüm:
Nasıl oluru var mı elbette güzel olacak her şey. Tüm iyimserliğini biriktir bu bekleme döneminde. Ve öyle adım at yeni yoluna. Sonrada neler olup bittiğini otur seyret. Çok iyi olacak bundan sonrası....
Canım ben pko lu olduğum için normalmiş adet görememem, zaten hep 2-3 ayda bir oldum. Söktürücü kullandım bugün bitti, 4-5 içinde olurum umarım :Saruboceq:
Etkileniyorsan buraya arada bir uğraman iyi bencede. İlaçlar ve doktorlar yok ya hayatımda, bu yüzden bebek de aklıma pek gelmiyor. Ben tüpe geçiş yaptığım dönemde sanırım pek giremem, o dönem baya stresim oluyor zaten. En ufak söz kafamı karıştırıp, moralimi bozabilir. Ama şu dönemde sorun yok zemuszemus
Ohhh ne güzel tatilini yapıp dinlenip dönersin. Bence güzel bir dönemde başlayacaksın. İnşallah bir daha bu kadar rahat tatil yapamazsın, bebek elini ayağını bağlar kaydirigubbakcemile3 Tadını çıkar bence eşinle son tatilinin yerimseniben
bugün işler yogundu fırsat bulamadım ama yarın arıyacagım merak etme yazarım kib.....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?