[QUOTE
canım ben pkoluyum bugün aşılamanın 26.günü ama hala adet olmadım ve idrar testi yaptım bu sabah negatif çıktı ne yapacağımı şaşırdım çok yıprandım artık idrar testi 4aydır evdeydi acaba rutübet felanmı aldı diyo eşim pazartesi gidecem dr bakalım bir umut işte
canım pko varsa su sevılayın dr una bı gıt bakalım tup yaptırmıcaksan ama oda pkolu hamıle suan asılamaylaBende pkoluyum ve benimde 23. günüm ve bende hala adet olamadım senağlama Doktorum farlutal kullan demişti, kullandım bitmek üzere kutu ama hala tık yok, bitince olurum umarım. Bana telaşlanmamı söylemişti, siz zaten pkolu olduğunuz için gayet normal bu tür gecikmeler dedi. Teste güvenmiyorsan yine pazartesi yaptır, için rahat eder hiç olmazsa. Ve doktorunla konuş bence, söktürücü kullanabilir misin diye. Zor pko çooooooooooook zor, kolay gelsin bizlere :gitme:
kızlar günaydın sabah regl olmuşum.yani dünkü idrar testim doğruymuş.ptsye gerek kalmadı.2ci aşılamaya geçeceğim sanırım.inş beklemede olan arkadaşlardan hayırlı haberler alırız.
kızlar günaydın sabah regl olmuşum.yani dünkü idrar testim doğruymuş.ptsye gerek kalmadı.2ci aşılamaya geçeceğim sanırım.inş beklemede olan arkadaşlardan hayırlı haberler alırız.
kayse canım hayrlısı olsun sen ne güzel rahat geçirdin bu durumu kan vermedin önce evde yaptın sonra kendini hazırladın ben maalesef ilk gün çok ağladım çok üzüldüm dr umla bile daha görüşemedim düşünebiliyormusun o da aramadı beni,ne yapmamız lazım diye oturup konuşamadık daha,bana zaten aşılama esnasında hiç bilgi vermedi,onunla yola başlamam hataydı zaten prof diye başladım ama nasip değilmiş,senin 2.aşılama kararında hayrlı olsun ınş bunda gelir benim bi arkdaşım 2.de kavuştu hemde üçüz
biz eşimle tüp kararı aldık galiba ama bizim ilde yok ankaraya mayaya gidicez 1-2 ay ara vericem galiba
hayrlısı olsun benimde bugün sökülüyor adet galiba 3 gündür daha ped kullanamadım
üzülme arkadaşım herşeyin vakti zamanı var inşallah bir dahaki sefere umutsuzluga kapılma gün gelecek bebişin tutundugunuda göreceksin....
ınş tutar canım o kadar beklemezsiniz 2.sinde tutan çok var çok duyuyorum ben
benim bulunduğum ilde sadece gittiğim yer yapıyor dr u ve hast neyi beğenmediğim için ben devam edemicem,dr hasta ilşkisi berbat bana hiç bi bilgi vermiyor sorduğum halde,ben ya sbaır deyip başladım ama 2.ye dayanamam beni tatmin etmeli dr,bizde mayaya karar verdik ama bizde herşey öyle karışık ki şimdi,benim final sınavıma denk gelmesin diye haziranda yapmıcaz,haziranda eşimin ataması var belki taşınma olablir çok yakın bi arkdaşımınzn düğünü var mutlaka gitmemiz gerek ist a bunları düşündükçe kötü oluyorum,üstüne bide tüp bebekte tek embryo olayı çıktı yani 1-0 gibiyim şuan ama toparlamam lazım onuda biliyorum,hayatım bi düzene otrsa çok memnun olucam da,
çok sağol desteğin için arkadaşım.Valla Allah istemeyince kul idteyemiyor.Şüphesiz kulun hakkında hayırlı olanı O biliyor.Bizimde sınavımız buu demek ki?İnş Rabbim emek ve umutlarımızı boşa çıkarmaz.Hz Muhammed (s.a.v.) şefeati yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder.Bizlerden emanetini esirgemez İnş.
canım pko varsa su sevılayın dr una bı gıt bakalım tup yaptırmıcaksan ama oda pkolu hamıle suan asılamayla
Pko var bende ama aşılama asla istemem bir daha. Tüp bebeğe geçiyoruz direk. Sağol yine de canım
canım pko varsa su sevılayın dr una bı gıt bakalım tup yaptırmıcaksan ama oda pkolu hamıle suan asılamayla
Pko var bende ama aşılama asla istemem bir daha. Tüp bebeğe geçiyoruz direk. Sağol yine de canım
melegim ve aşkım canım aşılamada şans çoook düşük. eger doktorun iyi olmasıyla tutsaydı inan benim tutardı. benim doktorum mükemel bir doktordu 7 yıldır hastasıyım artık aile dostumuz gibi oldu.ben onu 24 saat arayabiliyordum şuan bile öyle tafama bişey takılrsa arayıp soruyorum ve bana aşılama yatıgı zamanlarda bile o kadar özen gösterdki anlatamam. hatta bana aşılama yapacagı günlere amaliyatları denk geldigi anlarda bile öglen sonuna veya birgün sonraya burakıyordu amaliyatlarını.aşılamada şans yüzde 15 ve en çok 3 veya 4. te tutuyor dedi ben 3 aşlama yaptırdım artık 4 e gücüm kalmadı yaptıracak ve okadar kişi yaptırdıki aşılamayı sadece bir kişinin tutu düşünki tatlım şans çook düşük artık insanda bir daha aşılamada yaptıracak pisikoloji kalmıyor.zaten doktorlar gerekli gördükleri hastalarına 3.kez yaptırın diyorlar bazanda direk olarak tüp diyorlar hastanın durumuna göre. tabi bütün doktorlarda iyi demiyorum paramı kazanıym diyen çook doktor var uhdede kız az çekmedi doktorundan.ben de tüp için araştırma yaparken 3.doktorla ayrı ayrı görüştüm 3 berbattı hemen adetin 2 günü şu igneyi al gel başlayalım dediler ne test ne bişey onu isteyen yok ya tutarsa hesabı tutmazsa onlara bişey olmayacak olan bana olacaktı. allahtan bu bahçeci klinigini buldumda içim rahatladı. olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kayse çok haklısın canım,valla öyle kendime yaptığım eziyeti kimse yapamaz bana
bi kpo lu olarak bende bidaha aşılama istemiyorum herkesin dediği gibi aşılamada kadında sorun olmamalı ama benim sorunum var olmuyor işte,kızlar bide ben 85 kiloyum bana tüp bebek yaparlar mı sizce bu kiloyla,yapamayız sana demezler dimi???
bi kpo lu olarak bende bidaha aşılama istemiyorum herkesin dediği gibi aşılamada kadında sorun olmamalı ama benim sorunum var olmuyor işte,kızlar bide ben 85 kiloyum bana tüp bebek yaparlar mı sizce bu kiloyla,yapamayız sana demezler dimi???
slm nbr canım nsl görüşmeyeli neler yaptın ...
slm cnm senin bi rahatsızlıgın filan yok dimi sadece kilolusun hormanlarda filan bir problem varmı test yaptırdınmı aşılama yapmadan önce testlerin ismini yazıyorum FSH folikül stimülan hormon LH lutenizan hormon PRL prolaktin E2 estradiol bu testleri aşılamadan önce mutlaka yaptırmış olmamız gerkiyormuş ve yüzünde tüylenme gögüslerde akıntı oldugu zamnlarda hormonlarda problem oldugunun işaretiymiş kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?