Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:roflol: Haziran bile garanti değil :roflol:
Bugün görüştüm doktorla, söktürücü kullandığımı büyük ihtimalle 1 hafta içinde adet görebileceğimi ama mayıs ayında da geç olursam veya olamazsam söktürücü kullanayım mı dedim. Mayıs ayındaki adet 1 hafta gecikince kontrole gideceğim, o zaman karar verecek söktürücüye. Büyük ihtimalle kullanırım çünkü mümkün değil düzenli olmam :sinifsinif: Haliyle kızlar Mayıs sonunda adet olursam, mayıs sonu haziran başı yeni yeni başlarım tüp bebeğe, transfer de haziran sonunu veya temmuzu bulur :sinifsinif:

Neymiiiiiiş, plan yapıp kendini yormadan her şeyi oluruna bırakmak gerekiyormuş...
Deryacım mayıs tüpçüleri sana kısmet oluyor arkadaşım, aşılamada ilktin şimdi de tüpte ilksin kaydirigubbakcemile3 Bizler haziran tüpçüleri, temmuz tüpçüleri diye devam ederiz zemuszemus
Hadi bakalım hayırlısı olsun hepimize ...

gercekten plan yapmıcaksın yoksa bızım gıbı taa yaza kalır ıste bole ama herseyde bı hayır vardır ılk gebelıgımde 1.5 sene olmustu ve bebegımız olmamıstı ve dr a gıttık ve klomen verdı badakı aya kullanacaktım klomenı bıle almıstım sonra o ay kendılıgımden hamıle kaldıgımı ogrenmıstım ıste ınsallah ozamana kadar hepımıze bır suprız olur bebeklerımız kendılıgınde gelır canım deryaaa bızden once hamıle kalacak ohhhhhh:teytey::teytey:

canım en güzeli herşeyi akışına burakmak zaten herşey olacagına varıyor öyle yada böyle
hayat mücadelemizi veriyoruz.bu gidişle başı yine ben çekicem tüpçülerde arkasından sizde sırayla gelirsiniz.herşeyin hayırlısı kendimizi strese sokmayalım yavaş yavaş yaptırırız tüpüşlerimizi napalım canımız sagolsun benimde yumoşlarda kist olursa dogum kontrol içerim belli olmaz canım guclubacismileguclubacismile

en iyisi aceleye gelmemesi stres olmaması inşallah aşkkk çocugu olurda kendiliginden gelir.bakalım belki bizimde öyle olur tüpe gerek kalmaz ahhh ne iyi olurdu sorma canım senin ilki kendiligindemi gelmişti ben bunu anlamıyorum önce oluyor sonra olmuyor inan şaşırıyor ister istemez senin ilk bebişine ne oldu düştümü canım:Saruboceq:

canım ben ılk hamılelıgımde kendılıgınden oldu dusuk tehlıkem vardı hep yattım 3. ayda asırı kanamayla hastaneye kaldırıldım ve serklaj uygulandı 6.aya kadar tutabıldı dıkıslerım ve malesef erken dogumla bebegımı kaybettım ınsallah bu seferde kendılıgınden gelır ama ozaman erkek faktoru yoktu suan erkek faktorunden olmuyormus malesefff:sinifsinif:mafoldumben

canım valla bende rahatım ben gonal f ile başladım 5 gün 75 vurulcam.bizde indirim falan yok zaten tıp fakültesine gidiyorum.hayırlısı olsun hakkımızda.

canım benim dr bana çok az başlıyor ilaca fazlla tepki verdiğimden yada pko olduğumdan bilmiyorum 25 ile başladı yine.c.tesi kontrle çağırdı bakalım kaç olmuş yumoşlarım,sende yaz canım bi biz yaptırıyoruz galiba 2yi..hayrlısı olsun bakalım..

Hayır vardır bunda da tabi, olumsuz bir durum yok iyi ki sadece zaman. Belki o döneme kadar kafamız daha rahat olacak, stresimiz azalacak belki de. Vahim bir durumumuz yok şükürler olsun ki.
Bilmiyordum böyle bir hamilelik geçmişin olduğunu, üzüldüm.bilmiyorumkismile Ama eminim bebeğin başka bir bedende yine sana gelcektir canım.
Yaz bebekleri olacaklar belkide, ne güzel güneşe çıkarır dururuz koca karınlarımızı kaydirigubbakcemile3

slm gonal f bende kullandım çatlatıcı iğnemi oldum v e aşılama oldum şimdi bekliyorum

eger hamileysem bittim sorma nedenmi tüp için görüşmeye gittigimde aptal doktora da söyledim aşılamadan sonra hamile olabilirim doktorum söyledi dedim o yinede muane etti yetmiyormuş gibi birdle antibiyotik ve vajinal tableta verdi 7.günlük kulandım hamillerin kullanmması gerektiyor muane ederkende hamile degilsin dedi ayyy aptal ya bu doktorların hepsi bende hiç okumadan kullandım normalded hep okurum içmeden önce ilaçları ben nsl güvendim bu doktora eger hamileysem mahvoldum yarın kendi doktorumu arayacagım bakalım ne diyecek bu tüp yapan doktorların gözünü para bürümüş eger hamileyesem o doktorun benden çekecegi var.

kızlar siz siz olun asla ve asla prosüdürleri okumadan ilaçları kulanmayın ve doktorlarada asla güvenmeyin herşeyi araştırıp bilinçli olarak hareket edin ve herşeyi iyice ögenin ve ısrarla sorun

Dur telaş etme ya. Hamile olduğunu var sayalım belki hiçbir olumsuz etkisi olmadı, bilemezsin ki. Nihayetin de uzun da bir süre bilemeyeceksin bildiğim kadarıyla 1. ayını doldurması gerekiyor. O ana kadar kesin bir şey söylemiyor doktorlar. Benim de bir arkadaşım hem rontgen hem de MR çektirmişti, doktor bilemem 1 ayı doldurması gerek, müdahale edemeyiz, ya hep ya hiç durumu bu demişti, böyle bir tabir varmış tıpta. Neyse işte o kızında bebeği gayette sağlıkla sıhhatle dünyaya geldi. O yüzden telaş etme, her ilaç kullanılınca olumsuz bir durum olacak diye bir kaide yok. Bu senin bünyenle alakalı bir durum.
Önce git yarın bir test yaptır, sonuç olumluysa eğer doktorunu hemen ara. Değilsen de bir kaç gün daha bekle belki ilaçlardan da gecikmiş olabilir. Ama mutlaka yarın bir test yaptır da rahatla. Ve bozma moralini, kötü şeyler getirme aklına canım yaa

hayırlısı dıyorum zaten canım hakkımızda ne hayırlı ıse o olsun ...hem guzel hemde cok zor bır hamılelık gecırdım malesef malesef bundan sonrakı hamılelıgımdede aynı acıları yasıyacagım kader kısmet rahat rahat cıkaramıyacagım yanı gobegımı ama sızler cıkarırsınız ınsallahopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
slm gonal f bende kullandım çatlatıcı iğnemi oldum v e aşılama oldum şimdi bekliyorum
hadı hayırlısı olsun bakalımm
kızlar siz siz olun asla ve asla prosüdürleri okumadan ilaçları kulanmayın ve doktorlarada asla güvenmeyin herşeyi araştırıp bilinçli olarak hareket edin ve herşeyi iyice ögenin ve ısrarla sorun

ayyy deryaa korkma bısey olmaz hehe kaydirigubbakcemile3aynı seyı bende dusundum varya aynı 7 gunlugu bende kullanıyorum bugun son gunum ve dıyorum ya hamıleysem ama koruyan allah korur bısey olmaz merak etme ben hamıleyken benım ıctıgım ılaclar oooooo gunluk 13 tane ılacım artı surup ve vıtamınlerı saymıyorum yanı bısey olmaz hem ogrendıkten sonra dıkkat edılmesı gerekılırolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

_Trinity_
merhaba yeniden. söz vermiştim. görüşlerimi yazacaktım.
Ankara tüp bebek ve başkent ün hastanesiyle görüştük.
özel olan ankara tüp bebekteki izlenimim gürgandakinden farksız.
ilgili, gayet temiz düzenli görünüyor. Kendilerine güeniyorlar (ki bunlar olmazsa olmazlar zaten).
Başkent ün. hastanesi tam bir hastane havasında! :))) hemşireler, koridorlar, alkol kokusu...biraz gerilmedim değil ama doktorumuzu beğendik. Çok çok ilgilendi. SSKmızla bile!
aşılamamdan bir hafta sonra kanamam olduğunu söylediğimde gözleri kocaman oldu! Şaşırdı.
ama duruma yorum bile getirdi sağolsun. (kanamanın sebebi -erken ve yoğun olması- vücudumun fazla uyarılmasıymış, yani iğneler fazla gelmiş...) 9-10. aya kadar tüp bebek yapmıycaz. o zamana kadar aşılama deneyebiliriz dedi. peşpeşe yapmayalım dedi. kiloya dikkat edelim vücudun dengesiyle fazla oynamadan, yormadan yapalım dedi. Eşime viamin verdi - evitab yada evitap- bana folbiolü kes polivit-c al dedi, hatta eşin de alsın dedi.
Folbiolü uzun süre devamlı kullanmak ilerde meme kanserine sebep olabiliyo dedi.

canım senin ilaçların içinde MONODOKS varmıydı antibiyotik hamşiken bilmeden kulanmışmıydın ben kendi doktorumu aradım aşılama yapan yarın kan
testi yaptırıcam tüp yapacak olan doktorlada konuştum oda kan testi dedi yaptır dedi bu ilaç geciktirmez dedi yinede biraz endişeliyim eger öyleyse hamile olabilirim bugün 30.gün oldu hasta olalı daha hasta olmadım ilaç bişey yapmaz dedi yapsada adam yapar dermi tabiki yapmaz diyecek allah büyük kullalarını daraltmazmış herşeyin hayırlısı olur inşallah ya bakalım guclubacismileguclubacismile

ılacın ısmını hatırlıyamıyorum ama hayır vardır herseyde inşallah hamılesındır belkı stress oldun cok dr lar yuzunden oyuzdende gecıkmıs olabılır ama ınsallah hamılesındır rabbım guzel haberler almayı nasıp etsın bısey olmaz gercekten korkmana gerek yok canım ogrendıkten sonre dıkkat etmen lazım hadı bakalım yarını dort gozle beklıyorum guzel haberler ver bize:1hug::1hug::1hug::1hug::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…