_Trinity_
merhaba yeniden. söz vermiştim. görüşlerimi yazacaktım.
Ankara tüp bebek ve başkent ün hastanesiyle görüştük.
özel olan ankara tüp bebekteki izlenimim gürgandakinden farksız.
ilgili, gayet temiz düzenli görünüyor. Kendilerine güeniyorlar (ki bunlar olmazsa olmazlar zaten).
Başkent ün. hastanesi tam bir hastane havasında! :))) hemşireler, koridorlar, alkol kokusu...biraz gerilmedim değilama doktorumuzu beğendik. Çok çok ilgilendi. SSKmızla bile!
aşılamamdan bir hafta sonra kanamam olduğunu söylediğimde gözleri kocaman oldu! Şaşırdı.
ama duruma yorum bile getirdi sağolsun. (kanamanın sebebi -erken ve yoğun olması- vücudumun fazla uyarılmasıymış, yani iğneler fazla gelmiş...) 9-10. aya kadar tüp bebek yapmıycaz. o zamana kadar aşılama deneyebiliriz dedi. peşpeşe yapmayalım dedi. kiloya dikkat edelim vücudun dengesiyle fazla oynamadan, yormadan yapalım dedi. Eşime viamin verdi - evitab yada evitap- bana folbiolü kes polivit-c al dedi, hatta eşin de alsın dedi.
Folbiolü uzun süre devamlı kullanmak ilerde meme kanserine sebep olabiliyo dedi.
walla canım en iisi plan yapmamak olamadığı zamnda kötü hissediyoo...en güseli kendi haline bırakmak..:roflol: Haziran bile garanti değil :roflol:
Bugün görüştüm doktorla, söktürücü kullandığımı büyük ihtimalle 1 hafta içinde adet görebileceğimi ama mayıs ayında da geç olursam veya olamazsam söktürücü kullanayım mı dedim. Mayıs ayındaki adet 1 hafta gecikince kontrole gideceğim, o zaman karar verecek söktürücüye. Büyük ihtimalle kullanırım çünkü mümkün değil düzenli olmam :sinifsinif: Haliyle kızlar Mayıs sonunda adet olursam, mayıs sonu haziran başı yeni yeni başlarım tüp bebeğe, transfer de haziran sonunu veya temmuzu bulur :sinifsinif:
Neymiiiiiiş, plan yapıp kendini yormadan her şeyi oluruna bırakmak gerekiyormuş...
Deryacım mayıs tüpçüleri sana kısmet oluyor arkadaşım, aşılamada ilktin şimdi de tüpte ilksin kaydirigubbakcemile3 Bizler haziran tüpçüleri, temmuz tüpçüleri diye devam ederiz zemuszemus
Hadi bakalım hayırlısı olsun hepimize ...
canım yaa çok kötü bi tecrübe yaşamışsın ama hayırlısı sonuçta ..umarım sorunsuz sıkıntıız gelir bebişin..bizdede başından beri eşimde sorun wardı halada öyle inş.yoluna girer hrşeyy..:Saruboceq:canım ben ılk hamılelıgımde kendılıgınden oldu dusuk tehlıkem vardı hep yattım 3. ayda asırı kanamayla hastaneye kaldırıldım ve serklaj uygulandı 6.aya kadar tutabıldı dıkıslerım ve malesef erken dogumla bebegımı kaybettım ınsallah bu seferde kendılıgınden gelır ama ozaman erkek faktoru yoktu suan erkek faktorunden olmuyormus malesefff:sinifsinif:mafoldumben
canım 2.aşılamada yüzün güler umarım.ilk aşılamanda çok heyecen yapmıştın tabi o zaman birde hastalıkla uğraştın..bu sefer rahat olman çok daha iii..evet aslnda negatif sonucumu aldığımda o hastaneye adımımı bile atmıcağımı söylemiştim ama son bi kez daha deneme kararı aldık dr la
olmıcak diye hazırlıcam bu sefer kendimi
fazla ümitlenmicem yola girmişken devam edelim
Rabbim ınş bu sefer gönderir..
kayse canım inş.bu kez seninde yüzün güler..bebişin tutunur sana.galiba bi sen birde ankara geçti 2.aşılamaya bakalım umarım ikiniz için en iyisi olur..canım valla bende rahatım ben gonal f ile başladım 5 gün 75 vurulcam.bizde indirim falan yok zaten tıp fakültesine gidiyorum.hayırlısı olsun hakkımızda.
aşılaman hayırlı olsun canım.. senin ilk galiba?inş.bebeşin gelir sizin prblm neydi bu arada?slm gonal f bende kullandım çatlatıcı iğnemi oldum v e aşılama oldum şimdi bekliyorum
canım yaa çok kötü bi tecrübe yaşamışsın ama hayırlısı sonuçta ..umarım sorunsuz sıkıntıız gelir bebişin..bizdede başından beri eşimde sorun wardı halada öyle inş.yoluna girer hrşeyy..:Saruboceq:
merhaba kızlar,
bayadır girmiyodum özlemişim sizleri, opuyorumnanaktan
nasılsınız ? Neler yapıyosunuz ??
Kayse canım okudum geçmişi tutmamış anlaşılan üzülme canım hakkımızda hayırlısı olsun inş..
Deryacım, trinity kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ???
Hadi derya ya nerdesin:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
Sabah 9 da kan versen 10 da çıkar hadi en geç 11 de haer vermen gerekirdi, kudurduk meraktaaaaaaan boshayallersmile
hoşgeldın canım ıyısındır ınsallah...ınsallah bıran once gelırler bekletmeden o bı dogsun varya ısırmadık yerını bırakmıcam cok beklettıgı ıcın benı kaydirigubbakcemile3hayırlısı tabıkıde gonlumuzdekını rabbım versın bıran once olur ınsallah bızımde yuzumuz gulecek buna ınan:1hug:
iyiym canım beklemedeyim haziran gibi tüp düşünüyoruz ama hayırlısı genede plan yapmak istemiyoum..doğru walla arkadaşım bebişler bi gelsin totoşlarını ısırmak lasım:hulya::CüvCüv:
derya canım girmedim bir iki gündür hastalandım demiştim yaa bayaa sancılı geçti kalkamadım yaa sen hamiş olabilirmsn arkadaşım sonuçta aşılama sonrası olan war yani..ama çok telaşş yapma canım benim.. ayy heyecan yaptım çoookkk inşallah vardır bebiş haber wer muhakkak ..
DERYAAAAAA MERAKLA ACTIM NERDESIN KISSS HADI HAYIRLI HABERLE GELL
ArkadaŞlar merhaba ben bİr kaÇ gÜndÜr yoktum.eŞİm burun amelİyatı oldu ...bana msj atan arkadaŞlara cvp veremedm kusura bakmasınlar.bu arada İĞnelere de
geçmiş olsun herşeyin başı saglık arkadaşım saglık olmadan hiçbirşey olmuyor sen igneye devam ne zaman bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?