Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok teşekkür ederim canım bilgiler için. Ankara tüp bebek merkezi hakkında hiç ir bilgim yok. Kıbrısı düşündüğüm zaman aradığımda yumurta takibini ankara tüp bebekte yaptırın toplama işlemine gelin demişlerdi. Anlaşmaları olduğunu iliyorum yani sadece. Ama sevindim başkentin içine sinmesine. Doktoru ve merkezi sevmek çok önemli bence. Üzüldüm kanamanın sebebi için de. Kesin onlar da iliyorlardır da sebebini nasılsa değiştiremeyeceğiz durumu neyse böyle devam etsin diye ilgisiz kaldılar demek. Folbiolu nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum ama bende soracağım ilk iş başka bir folikasite geçip geçmemeyi.
Çok teşekkür ederim tekrar, inşallah bu defa tedavin iyi geçer ve en kısa sürede güzel haberlerini alırız.

derya canım girmedim bir iki gündür hastalandım demiştim yaa bayaa sancılı geçti kalkamadım yaa sen hamiş olabilirmsn arkadaşım sonuçta aşılama sonrası olan war yani..ama çok telaşş yapma canım benim.. ayy heyecan yaptım çoookkk inşallah vardır bebiş haber wer muhakkak ..

walla canım en iisi plan yapmamak olamadığı zamnda kötü hissediyoo...en güseli kendi haline bırakmak..bayanssulusmilecokacimcoookbi süre keyif yapalımm

canım yaa çok kötü bi tecrübe yaşamışsın ama hayırlısı sonuçta ..umarım sorunsuz sıkıntıız gelir bebişin..bizdede başından beri eşimde sorun wardı halada öyle inş.yoluna girer hrşeyy..:Saruboceq:

canım 2.aşılamada yüzün güler umarım.ilk aşılamanda çok heyecen yapmıştın tabi o zaman birde hastalıkla uğraştın..bu sefer rahat olman çok daha iii..

canım valla bende rahatım ben gonal f ile başladım 5 gün 75 vurulcam.bizde indirim falan yok zaten tıp fakültesine gidiyorum.hayırlısı olsun hakkımızda.
kayse canım inş.bu kez seninde yüzün güler..bebişin tutunur sana.galiba bi sen birde ankara geçti 2.aşılamaya bakalım umarım ikiniz için en iyisi olur..

hoşgeldın canım ıyısındır ınsallah...ınsallah bıran once gelırler bekletmeden o bı dogsun varya ısırmadık yerını bırakmıcam cok beklettıgı ıcın benı kaydirigubbakcemile3hayırlısı tabıkıde gonlumuzdekını rabbım versın bıran once olur ınsallah bızımde yuzumuz gulecek buna ınan:1hug:

nerelerdesın yıne uhde

Hadi derya ya nerdesin:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
Sabah 9 da kan versen 10 da çıkar hadi en geç 11 de haer vermen gerekirdi, kudurduk meraktaaaaaaan boshayallersmile

iyiym canım beklemedeyim haziran gibi tüp düşünüyoruz ama hayırlısı genede plan yapmak istemiyoum..doğru walla arkadaşım bebişler bi gelsin totoşlarını ısırmak lasım:hulya::CüvCüv:

iyiym canım beklemedeyim haziran gibi tüp düşünüyoruz ama hayırlısı genede plan yapmak istemiyoum..doğru walla arkadaşım bebişler bi gelsin totoşlarını ısırmak lasım:hulya::CüvCüv:

allahım ınsallah yaptırmadan kendılıgınden gelır su sıpalarda ısırcam heryerlerınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ArkadaŞlar merhaba ben bır kaÇ gÜndÜr yoktum.eŞım burun amelıyatı oldu ...bana msj atan arkadaŞlara cvp veremedm kusura bakmasınlar.bu arada ıĞnelere devam ...yarın ılk konrtolum var.

geçmiş olsun canım test yaptırdım negaif üzülsemi sevinsemi bilemedim MONODOKS bu ilacı hamileyken kulanmamak gerekiyormuş bende kulanmıştım çünü bebegin düşmesine sebep olabiliyor zararlı yani o yüzden iyi oldu hasta olmam sevindim zaten şimdi hastada oldum stresten gecikti sanırım ahhh işte böyle canım.

DERYAAAAAA MERAKLA ACTIM NERDESIN KISSS HADI HAYIRLI HABERLE GELL

canım kocaman bir negatif hastada oldum ilaç kulanmıştım ya herhalde hasta olunca sevinen bi ben varım dır şu sitede o ilaç düşüge sesbep olabiliyormuş yada hiçbirşey olmuyormuş bebege ya hiç ya hep o kadar şey yaşadımki hamiş olsaydım bide düşük olsa mahvolurdum birde ilaç kimyasal bi zarar filan verirdi belki insanın aklına herşey geliyor ama birdaha hangi ilaç olursa olsun okumadan asla içmiyecegim bana iyi ders oldu doktorlarada güvenmiyecegim onlarda çook yogun oldukları için karıştırabiliyorlar bazan en iyisi kendimizin doktoru olmak.

Kızlar bugÜn hastaneye gıttım kan testı yaptırdım 2 saat sonra dedıler sonuÇ ondan sonrada gezmeye gıttım kafamı dagıtıyım dıye ıŞede gıtmedım bugÜn o yÜzden cevap gecıktı artık hafta ıÇı koŞuŞturma baŞlar tÜpÜŞ ıÇın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…