MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

esraa86.........
Polypoly........
Perisoko........

Elysia 06 Nisan :)
meessttrraa 10 mart BEKLEMEDE
tatlicadi55 10 mart BEKLEMEDE
tembel 10 mart BEKLEMEDE
alpellaa 16 mart BEKLEMEDE
antalya2011 16 mart BEKLEMEDE
perisoko 17mart BEKLEMEDE
aycaece 18 mart BEKLEMEDE
gamze3737 18 mart BEKLEMEDE
bulut0606 18 mart BEKLEMEDE
mfm 18 mart BEKLEMEDE
tarcin10 19 mart BEKLEMEDE
candost17 22 mart BEKLEMEDE
Mestitosh 32 22 mart BEKLEMEDE
suvesabun 22 mart BEKLEMEDE
asis 30 23 mart BEKLEMEDE
edb 23 mart BEKLEMEDE
medmus 23 mart BEKLEMEDE
isilisil38 23 mart BEKLEMEDE
hazelrose 24 mart BEKLEMEDE
elmadas 25 mart BEKLEMEDE
aybice 28 mart BEKLEMEDE
addd83 29 mart BEKLEMEDE
ıdılga 31 mart BEKLEMEDE
eerdgn 31 mart BEKLEMEDE
naz34 31 mart BEKLEMEDE
jonguil 27 mart BEKLEMEDE

Benim bekleme durumum sona erdi ve regl oldum.Nisan ayı için çalışmalara başlamalı :) yeni anne adaylarını kutluyorum

benimde belim ağrıyor canım....arada bulantı ve karın ağrısı...hayra çıkar inşallah belirtiler...
bir de niyeyse dün akşamdan beri içime doğuyor sanki
Ayyy hissetmeye başladıysan inşallah vardır canımmmm, ben eğer hamileysem en büyük belirti göğüslerim oldu hiç inmediler acıyor ve şiş şuan daha fena
Ayyyyyy dilin ne söyle taze anneeee seni çıtır çıtır yerim ben inşallah kuzum inşallahh yaaaaa bi emin olsam deliricem heyecandan amaaaaaa !!!
Ayyyy alemsin yaaa koptummmmmm bugün beni güldürdüğün kadar Allah bu ay seni güldürsün. Umut dünyası işte kapı gıcırdasa hamileyiz sanıyoruzzzzz
Selam kızlar...

Kasım Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanların Yeri Diye bir topik açmıştım,şimdi 17 haftalık hamileyim KASIM ayı ugurlu geldi yani:) Darısı başınıza..
Çok sevindim canım, bi ara benim gibi asker bekliyordum hatırladım. Şimdi hamilesin demekk. Çokkk sevindimmm Allah tamamına erdirsin canım
Canim benim bat yarin. Eger regl olmazsam kan testi yaptircam:26: din idrar testi yaptim cikmadi. Gunum gecerse daha emin olcam umitlenmek icin. Cunku benim hic teklemez.

Ayyy inşallah yarın büyük gün demekkkkk
Kızlar özellerde cumartesi kan veriliyor muu ??? Varmı bilen

an itibariyle adet belirtileri son bulmuştur. dün adet olcak gibiydim. şimdi sanki olmuşta bitmiş kadar rahatımmm...benim bat bugündü. ama tüm belirtiler son buldu... işin tuhafı adet olmayınca karnımız şişer ya. şişlik falanda yok . gaz hala var...

insallahhh ugunurnn bizim topigede bulassinn YESILIMSIII cnmmmm Allah bebeisini hayirlisiyle kucagina almayi nasip etsinnn cnmm senin dualarin kabul olur bizede dua ettttttttt hayirlisiyla gelsin bebislerimiz :)))))))

valla kızlar o belirtimi şu belirtimi kafama huniyi takçaklar:) ama ben çok umutluyum bu aydan sanki olcak gibi doğuo içime ve çok sevinicem gibi gelio inşallah rabbim dualarımı kabul etsin tabi hepimize nasip etsin :)

POLLLICIMMMMM olmasini istedigin bebisin resmini avatarina koyarmisin lutfennnnn totemiiiiiii bozmaaaa hadi cnmcmm :))))

yazan : PIDILGA :))))))))))))))

valla kızlar o belirtimi şu belirtimi kafama huniyi takçaklar:) ama ben çok umutluyum bu aydan sanki olcak gibi doğuo içime ve çok sevinicem gibi gelio inşallah rabbim dualarımı kabul etsin tabi hepimize nasip etsin :)

sana kiz bebissssss dogdu icimeeeeeeeeeeeeee ahanda suannn hissettimmmm hadi bakalimmm hemsericimmmmmm insallahh :))

Perisoko tebrik ederimcanım .5 ay oldu hala hamile kalamadım inş bu ay olur artık hamile arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var çalışmalarınız hergün mü oluyordu kaçıncı ayında hamile kaldın

Merhaba arkadaşlar bizde 2 gün evvel artık çocuk yapmaya karar verdik aslında ben hep istedim de eşim hiç istemiyordu adama bi haller oldu istemeye başladı inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız inanın çok heycanlıyım beklemek çok zor gerçekten aklımdan bu düşünceyi atamıyorum nasıl bekliycem bilmem Rabbim isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat verir.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :):):):):)

Kızlaar ben kaçıyorum akşam kayınvalideye yemeğe davetliyiz. Kalkıp hazırlaniyim. Anca süslenirim Hadi canlarım sabah tekrar test yapcam yarın görüşünceye dekkk beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmm

Perisoko tebrik ederimcanım .5 ay oldu hala hamile kalamadım inş bu ay olur artık hamile arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var çalışmalarınız hergün mü oluyordu kaçıncı ayında hamile kaldın

Canım benim hamileliğim henüz kesin değil. Bu ilk denemem, yumurtlama günleri çalıştık ama normal ilişki seyrinde hani öyle gelişti zorlamadık, kür felan yapmadık, ayaklarımı havayada dikmedim. Bende pek iş yok bu anlamda ama bakalım

kızlar bende kaçıyorum güzel allahım hamişlerimizin sağlıklı çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin bizimde en kısa zamanda göbüşlerimizde bebişlerimizi hissettirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…