olacak olacaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk...
Canim benim bat yarin. Eger regl olmazsam kan testi yaptircam:26: din idrar testi yaptim cikmadi. Gunum gecerse daha emin olcam umitlenmek icin. Cunku benim hic teklemez.
hadi bakalım hayırlısı canımmm
YEŞİLİMSİ hayırlı olsun.inş allah tamamına erdirsinn
Ayyy hissetmeye başladıysan inşallah vardır canımmmm, ben eğer hamileysem en büyük belirti göğüslerim oldu hiç inmediler acıyor ve şiş şuan daha fenabenimde belim ağrıyor canım....arada bulantı ve karın ağrısı...hayra çıkar inşallah belirtiler...
bir de niyeyse dün akşamdan beri içime doğuyor sanki
Ayyyyyy dilin ne söyle taze anneeee seni çıtır çıtır yerim ben inşallah kuzum inşallahh yaaaaa bi emin olsam deliricem heyecandan amaaaaaa !!!kan ver canım valla strese soktun beni. benden kesin hamişsin sen zaten...ama belgelendirelim...
kız senin yumurtlama zamanında maşallah ayda kaç kez oluyo cicim...
bence sende döllenme oldu bile...
ikiz üçüz yapcan bu gidişleeee canımmm.. hadi hayırlı haber getirinnnnn inşşş
Ayyyy alemsin yaaa koptummmmmm bugün beni güldürdüğün kadar Allah bu ay seni güldürsün. Umut dünyası işte kapı gıcırdasa hamileyiz sanıyoruzzzzzDEVAMINI UNUTMA LUTFENNNNNNNNN
hmmm kasik agrim varrr sanirimmim ya usudum terledim agladim guldum gazim var bugun hava kapali hmm acaba idrarim sarardi koyuldu rengi acildi falandi filandi aaa kasimin altinda gozum varrr hmmm yoksaaa hamismiyimmmmmm kapi acildi hamismiyim midem bulandi hamismiyimmmmm
diyeee gecennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi donemmmmmmmmmmmmmmmmm
sonraaaaaaaaaaaaaaaaa
KIRMIZI KART OYUN DISISINNNN HAKEM DUDUGU CALDIIIIIIIIIIIIII ama ben faul yapmadim hemde cok calismistim hakem beyyyyyyyyyyyyy CIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK kirmi kart
PEKIII HAKIM BEYYYYYY :))))
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
YIKILMADIMM AYAKTAYIMMMMMMMMMMMM
kurlereeee devammmmmmmm SAYMALARA devammmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ALLAHIMMM SABIRRR VERRRR BIZEEEEE
bizi bebislerimizle sinamaaaaaaaaaaaaaa allahimmm cuma saatiiiiiiii su topikte dua eden herkesiiiiiii ANNE yap lutfennnnnnnn
Çok sevindim canım, bi ara benim gibi asker bekliyordum hatırladım. Şimdi hamilesin demekk. Çokkk sevindimmm Allah tamamına erdirsin canımSelam kızlar...
Kasım Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanların Yeri Diye bir topik açmıştım,şimdi 17 haftalık hamileyim KASIM ayı ugurlu geldi yani:) Darısı başınıza..
Canim benim bat yarin. Eger regl olmazsam kan testi yaptircam:26: din idrar testi yaptim cikmadi. Gunum gecerse daha emin olcam umitlenmek icin. Cunku benim hic teklemez.
Ayyy hissetmeye başladıysan inşallah vardır canımmmm, ben eğer hamileysem en büyük belirti göğüslerim oldu hiç inmediler acıyor ve şiş şuan daha fena
Ayyyyyy dilin ne söyle taze anneeee seni çıtır çıtır yerim ben inşallah kuzum inşallahh yaaaaa bi emin olsam deliricem heyecandan amaaaaaa !!!
Ayyyy alemsin yaaa koptummmmmm bugün beni güldürdüğün kadar Allah bu ay seni güldürsün. Umut dünyası işte kapı gıcırdasa hamileyiz sanıyoruzzzzz
Çok sevindim canım, bi ara benim gibi asker bekliyordum hatırladım. Şimdi hamilesin demekk. Çokkk sevindimmm Allah tamamına erdirsin canım
Aynen öyle canım iyi hafızan varmış:))) evet hamileyiz çoooooooook teşekkür ederim canım saol darısı tüm isteyenlerin başına
an itibariyle adet belirtileri son bulmuştur. dün adet olcak gibiydim. şimdi sanki olmuşta bitmiş kadar rahatımmm...benim bat bugündü. ama tüm belirtiler son buldu... işin tuhafı adet olmayınca karnımız şişer ya. şişlik falanda yok . gaz hala var...
valla kızlar o belirtimi şu belirtimi kafama huniyi takçaklar:) ama ben çok umutluyum bu aydan sanki olcak gibi doğuo içime ve çok sevinicem gibi gelio inşallah rabbim dualarımı kabul etsin tabi hepimize nasip etsin :)
optummm sizi kactimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))
POLLLICIMMMMM olmasini istedigin bebisin resmini avatarina koyarmisin lutfennnnn totemiiiiiii bozmaaaa hadi cnmcmm :))))
yazan : PIDILGA :))))))))))))))
[/SIZE]Kızlar özellerde cumartesi kan veriliyor muu ??? Varmı bilen [/B]
Perisoko tebrik ederimcanım .5 ay oldu hala hamile kalamadım inş bu ay olur artık hamile arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var çalışmalarınız hergün mü oluyordu kaçıncı ayında hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?