MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

idilgam naber nasılsın nasıl gidiyo hemşerim çalışmalar:)

cnmm kocisine bu aksam protein yedir mumkunse karides, balik o tarz biseyler uzerinede bi turk kahvesiii sonra capkin spermi cagir :))))))))))
ama yarinda devam calismaya

canlarım selamlar... 2 saattir sayfaları okumakla meşgulum...

canım bende sendenim 28 günde bir adet oluyorum ve 24 şubat cuma günü adet olmuştum.

ovulasyon testine bakarsan en önemli gün bugünmüş bol çalışmalar canım

inşALLAH canım benim... çalışmalara tam gaz devam...

canımmmm perisokommm tebrikler... içine doğmuştu senin... inşAALAH en kısa zamanda kesinleşirde artık bize dua etmeye başlarsın...

listenin başındaki arkadaşlar birer test yapın güzel haberler verin içimiz açılsın, uğurşu topicin uğurlu anneleri hadi inş.

bu arada içinizde rüya görenler var mı?

tarçıncım ben 2 gün önce tavada 2 tane yumurta pişiriyordum... inşALLAH hayırlara çıkar....

cnmm kocisine bu aksam protein yedir mumkunse karides, balik o tarz biseyler uzerinede bi turk kahvesiii sonra capkin spermi cagir :))))))))))
ama yarinda devam calismaya

bugün balık günümüz zaten. semt pazarımız cuma günleri 16.30 gibi evden çıkıp pazara gidicem.
kahveye gelince ilk defa dün akşam yemekten sonra içirdim.
bugünde facebooktan bana yazıyor. akşama kahvem hazır olsun. ve lütfen kendini yorma yazıyor :)))))))))))

bende iyi o zaman pazara sen git dedim bir kaç şey yazdım.
her zaman mırın kırın eden adam diyor ki başka bir şey lazım mı bunları not aldım. :)))))))))))))

idilgam naber nasılsın nasıl gidiyo hemşerim çalışmalar:)

iyidir canimmm memleketlimmm benimmmmmm aksam nasildi bakalim yemek nereye gittinizzz , hava nasildi ??????????
bizim evde kaynaya sutte pisen maydanoz buhari uzerinde oturma senligi vardi :)))))))))) ilk buhar denememizi basariyla tamamladikkk bu gece seri devam edicek 5 geceee

sen nasilsinnnnn pozitif dusunmeye devammmmmmmmm canakkaleye gelince gorusucez ona gore :)))) suslu puslu hep gulen ve pozitif bisey dusunuyorum seni ona gore oyle ol bakkkkk :))))

bu arada benim SAT dasim NAZ cim nerde yaaaaaaa o da yapicakte benim yaptigim herseyiiiiii???????????? nedesinnnn

kocislerde bizimle birlikte kafayi yemeye basladi :))))))bugun diyorum ki yarin aksam denicezzzz adam cevap verioo ziyan etme zamansizzamansiz spermeleri hay allahmmm yaaaaaaaa:)))))))

iyi iyi balik yeedirrr ceviz , findik falannnn

ayy hadi bakalim cnmmmmmm insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh superr olsunnnnnnn bebeisinnn sana tutunsunnnnn bu gece su cuma saatindeee sana duammmmmmmm :))

Canım gebelik testinin üstünde şöyle yazıyo: İlk 5 dk.da görülen sonuç geçerlidir! Hayırlısı olsun.. İnşallah hamilesindir ama kendini fazla kaptırma ltfn.

evet canım ben genelde gülümseyen biriyimdir ayrıca tabikide görüşücez ama yanımızda bebişlerde olcak bu arada yemek güzel geçti cnm :)

iyi bakalim sevindimmmmm :))) ayyy iwitt su bebisler artik bize gelsede soyleeee kordona cikarsakkkkkkkkk

topigin Valide sultaniiiii Alpellacimmmmmmm hamislerle beaber su listeyi bi guncelleyelimmmmmm beraberce ben ucunu bulamiyorum valla:))

Canım gebelik testinin üstünde şöyle yazıyo: İlk 5 dk.da görülen sonuç geçerlidir! Hayırlısı olsun.. İnşallah hamilesindir ama kendini fazla kaptırma ltfn.

Okuma yazmam var canım, benim testte 10 dk. artı yarım saatten sonrasını değerlendirmeyin yazıyor. Her test farklıdır! Sağol bilgi için

Son düzenleme:
ayy boyle giderse misafirlerimi topikde agirlicammm kalkiyorummm valla kaldi herseylerimmmmmm ayyyyy :)))) daha borek morekkk iyyyyyyyyy
optumm siziiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar gözlerim kapanıyodu bi uyumusum mest gibi Rüyamda tekrar test yapıodum 2. çizgi daha çok beliriyodu :18: Ay kafayı yicem sonunda.
İdilgaaa koptum yaa hemen kıza çubuğa işe demişşş, hahahahhah kızın elinde kağıt var kuzum çok güldürdün beni Allahta seni göüldürsün göbüşüne bebişler koysun inşallahhhhhhhhhhh bu ayyyyyyy

esra dan sonraaaa PollyPOLYY - PERI iki gundur bi PPPPP sersi gidiyoo hadi bakalim hayirlisi

yazan : PPPPIDILGA :)))))))))))))))))

ay ne bilimmmmmmmmmmmm bende sandimki ilk defa idrar testi yapicak nyardim istiyoo alla alla dedimmm geriden takip etmeye calisirken gozlerim bozulucakkkkk daha gozler bana lazimmmm ovuda cift cizgiyi yakalicam hamismiyim die cift cizgiyi yakalcamm daha gozler lazimm banaaaaaaaaaa

ayyyy duaa edennn dillleeeriiinnnnnnnnnniiii yesinnn kocisinnn insallahhhhh o dilinle kocisine hamilelik mujdesi verirsinnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

enn tizzzzz zamandaaaaaaaaa
canimm benimmm

ayriyettennnn bana PIDILGA de lutfennnnnnnnn

hep P liler hamis oluyooooooooooooo :)))))))))))

bu resimde biz valla yumurtladimmm cabukkkkk yatagaaaa diyen hatunlarr:)())))))

Perisoko görmemişsindir diye söyledim ama bu alınganlık hamilelik belirtisi olabilir :))))))))
hahahhahah ayol öyle ünlemler felan koyunca azarlıyor gibi sinirlendim valla :88: hahahhah saol canım valla kusura bakma bian geldiler

Ayyyyyyyyyyyyyyyy PİDİLGAAMMMMMMM hamileysem sana o kadar çok dua edicemkiiiiiiiii, daha çok edicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Canım benimmmmmmmmmmmmmm kalk mamalarını yaappp akşama misafirler aç kalıcakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…