MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Ayyçaaaaa bugün temizliği abarttın kanımcaaaa Hoşgeldin kuzummm

yok canım annemdeyim..misafir var annemde yardıma geldim....
canım idrar testi mi ovulasyon mu?

ayyy koptummmmmm hiç güleceğim yoktu..ziyan olur adam haklı

Mart Pisicanlarının yumurtlama mevsimi yaşadıkları (ikonlarla):
Ay akıntım geldiii
Yumurtluyorum sanırım
Kocişi ariym hemen gelsin bu günü kaçırmamalıyım :102: ' Kocacım yumurtluyorum çabuk gelll'
Kociş geliyo bakiyymmm evet güzelimmmmm :108:
Biraz çikolata yiyim kociş gelmeden, libidom artsın :125:
Heh kapı çalıyor geldi benim kocammmmm
Çabuk koş yatağa kocişşşşşş :88:
10 gün sonra
Kendi kendine düşünür, uff gidip kan mı versem yaa ? :94:

Son düzenleme:
pidilga aynı ben gibi ya bugün kocamı taciz edip durdum. Yumurtlamada zirvedeyim diye kaçış yok çalışıyoruz kaçış yok dedim. Makina mıyım ben diyor yazık adamada gına geldii. Hayır mecbur olunca adam bala kesiyor naz yapıyor yaaaa benim şu zor zamanlarım geçsin bir hamile kalayım görür o naz nasıl yapılırmış ben gösterecem ona
ya kızlar sayfa açık ama takip edemiyorum ne oldu ne bitti iş yerinde ancak bu kadar oluyor

perisoko var mı belirti şekerim.......

Kolay gelsin tatlımmmm, aynen devam ediyor öncekiler. Bugün halim yok bide ama adete yakın olur hep. Gebelik testi yaptım canım. Ovulasyonda yaptım onda daha belirgin çizgi çıktıda onu söylemiyorum bile artık. Güvenemiyorum çünkü. En güzeli beklemek

benimde belim ağrıyor canım....arada bulantı ve karın ağrısı...hayra çıkar inşallah belirtiler...
bir de niyeyse dün akşamdan beri içime doğuyor sanki

kan ver canım valla strese soktun beni. benden kesin hamişsin sen zaten...ama belgelendirelim...
kız senin yumurtlama zamanında maşallah ayda kaç kez oluyo cicim...

bence sende döllenme oldu bile...
ikiz üçüz yapcan bu gidişleeee canımmm.. hadi hayırlı haber getirinnnnn inşşş

Kizlarr biraz once basim dondu ve buna bagli olarakta midem bulandi az bise. Nolur bu sefer psikolojik olmasin yaaa:50 yarin olsun biran once ve belli olsun su ak mi karami ufff.

DEVAMINI UNUTMA LUTFENNNNNNNNN

hmmm kasik agrim varrr sanirimm im ya usudum terledimagladimguldumgazim varbugun hava kapali hmm acaba idrarim sarardi koyuldu rengi acildi falandi filandi aaa kasimin altinda gozum varrr hmmm yoksaaa hamismiyimmmmmm kapi acildi hamismiyim midem bulandi hamismiyimmmmm

diyeee gecennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi donemmmmmmmmmmmmmmmmm

sonraaaaaaaaaaaaaaaaa

KIRMIZI KART OYUN DISISINNNN HAKEM DUDUGU CALDIIIIIIIIIIIIII ama ben faul yapmadim hemde cok calismistim hakem beyyyyyyyyyyyyy CIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK kirmi kart

PEKIII HAKIM BEYYYYYY :))))

sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

YIKILMADIMM AYAKTAYIMMMMMMMMMMMM

kurlereeee devammmmmmmm SAYMALARA devammmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ALLAHIMMM SABIRRR VERRRR BIZEEEEE

bizi bebislerimizle sinamaaaaaaaaaaaaaa allahimmm cuma saatiiiiiiii su topikte dua eden herkesiiiiiii ANNE yap lutfennnnnnnn

oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benimm misafirlerrrr gelemiyomussssssssssssssssssssssss oleyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyy ne ayipppppp valla cok mutlu oldummmmmmmmm

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pidilgadan sevgilerleeeeee :)

Selam kızlar...

Kasım Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanların Yeri Diye bir topik açmıştım,şimdi 17 haftalık hamileyim KASIM ayı ugurlu geldi yani:) Darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…