Ayyçaaaaa bugün temizliği abarttın kanımcaaaaHoşgeldin kuzummm
kocislerde bizimle birlikte kafayi yemeye basladi :))))))bugun diyorum ki yarin aksam denicezzzz adam cevap verioo ziyan etme zamansizzamansiz spermeleri hay allahmmm yaaaaaaaa:)))))))
iyi iyi balik yeedirrr ceviz , findik falannnn
ayy hadi bakalim cnmmmmmm insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh superr olsunnnnnnn bebeisinnn sana tutunsunnnnn bu gece su cuma saatindeee sana duammmmmmmm :))
hahahhahah ayol öyle ünlemler felan koyunca azarlıyor gibi sinirlendim valla :88:hahahhah saol canım valla kusura bakma bian geldiler
Canım ya ben de heyecanlandım senin yerine,ünlem o yüzdendi dikkat et görmemişsen diye.(bi daha mı tövbe ::))))) Güzel haberlerini bekliyorum...
esra dan sonraaaa PollyPOLYY - PERI iki gundur bi PPPPP sersi gidiyoo hadi bakalim hayirlisi
yazan : PPPPIDILGA :)))))))))))))))))
perisoko var mı belirti şekerim.......
Kolay gelsin tatlımmmm, aynen devam ediyor öncekiler. Bugün halim yok bide ama adete yakın olur hep. Gebelik testi yaptım canım. Ovulasyonda yaptım onda daha belirgin çizgi çıktıda onu söylemiyorum bile artık. Güvenemiyorum çünkü. En güzeli beklemek
Mart Pisicanlarının yumurtlama mevsimi yaşadıkları (ikonlarla):
Ay akıntım geldiii
Yumurtluyorum sanırım
Kocişi ariym hemen gelsin bu günü kaçırmamalıyım :102: ' Kocacım yumurtluyorum çabuk gelll'
Kociş geliyo bakiyymmm evet güzelimmmmm :108:
Biraz çikolata yiyim kociş gelmeden, libidom artsın :125:
Heh kapı çalıyor geldi benim kocammmmm
Çabuk koş yatağa kocişşşşşş
10 gün sonra
Kendi kendine düşünür, uff gidip kan mı versem yaa ? :94:
süpersin.... düşünsene doğan bebeklerin isimlerini
pelin
poyraz
polat
pelincan
poyrazcan
polatcan
pelinnaz....
hahahhahah ayol öyle ünlemler felan koyunca azarlıyor gibi sinirlendim valla :88:hahahhah saol canım valla kusura bakma bian geldiler
Canım ya ben de heyecanlandım senin yerine,ünlem o yüzdendi dikkat et görmemişsen diye.(bi daha mı tövbe ::))))) Güzel haberlerini bekliyorum...
candostum normaldir perisokonun hali... eee yeni hamiş, hormonlar değişioooo... bi sinir , bi ağlama herkesde görülür. ( fakat bu kız bence habire yımırtlıooooo)... şaka bi yana inş seninde haberini alırız...
Kizlarr biraz once basim dondu ve buna bagli olarakta midem bulandi az bise. Nolur bu sefer psikolojik olmasin yaaa:50 yarin olsun biran once ve belli olsun su ak mi karami ufff.
Mart Pisicanlarının yumurtlama mevsimi yaşadıkları (ikonlarla):
Ay akıntım geldiii
Yumurtluyorum sanırım
Kocişi ariym hemen gelsin bu günü kaçırmamalıyım :102: ' Kocacım yumurtluyorum çabuk gelll'
Kociş geliyo bakiyymmm evet güzelimmmmm :108:
Biraz çikolata yiyim kociş gelmeden, libidom artsın :125:
Heh kapı çalıyor geldi benim kocammmmm
Çabuk koş yatağa kocişşşşşş
10 gün sonra
Kendi kendine düşünür, uff gidip kan mı versem yaa ? :94:
candostum normaldir perisokonun hali... eee yeni hamiş, hormonlar değişioooo... bi sinir , bi ağlama herkesde görülür. ( fakat bu kız bence habire yımırtlıooooo)... şaka bi yana inş seninde haberini alırız...
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin...
benimde belim ağrıyor canım....arada bulantı ve karın ağrısı...hayra çıkar inşallah belirtiler...
bir de niyeyse dün akşamdan beri içime doğuyor sanki
testmi yapıcaksın yarın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?