MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aminnn canım aminnnnnnnnnnnn. çupra aldım fırına vericem.
gecede mercimeği fırınaaaaaa :)))))))))))))))))

anladım canım inş kesinleşir.artık hamile birini gördüm mü hemen soru soruyorum belki az da olsa işime yarar bilgi alırım ne bilim 3 doktora gittim hiç bi sorunum yok şuan acaba çalışmalar mı az kalıyor anlayamadım birşey eksik ama ne

sana kiz bebissssss dogdu icimeeeeeeeeeeeeee ahanda suannn hissettimmmm hadi bakalimmm hemsericimmmmmm insallahh :))

benımde bu ay ıcıme doguyor ya haydı hayırlısı Rabbım dual rımızı kabul etsın ınsalah ,cevremdekı 4 yakın arkdasımda hamıle kaldı o yusden banada bulastırdılar o psıkolojıyı hehe ınsallah bu ay 4 arkadas kalınca banada bulasmıstır hamılelıkkk ınsallah:))

aynı sorun bendede var cnm 3 doktorda bırsey bulamadı 1 kez asılama oldum ıgne vuruldum ama hıc bır sorun olmadıgı halde hamıs oamadım hıc (( kısmet sanırım:))) ben 3,5 yıllık evlıyım cnmmmm

aminnn canım aminnnnnnnnnnnn. çupra aldım fırına vericem.
gecede mercimeği fırınaaaaaa :)))))))))))))))))

dıkkat et mercımek yanmasın canımmmm ınsallahhhhhhhh hamıslerle dolar tasar bu ekran

insallahhh ugunurnn bizim topigede bulassinn YESILIMSIII cnmmmm Allah bebeisini hayirlisiyle kucagina almayi nasip etsinnn cnmm senin dualarin kabul olur bizede dua ettttttttt hayirlisiyla gelsin bebislerimiz :)))))))

İnşallah canım hayırlısı olsun,amin çok teşekkür ederim. Dualarım siizinle ve oalcak bebeklerinize:) öpüldünüz

dıkkat et mercımek yanmasın canımmmm ınsallahhhhhhhh hamıslerle dolar tasar bu ekran

bu ay uğurlu bir ay inanıyorum. en çok mart ayında hamile kalacak bayanlar. topikteki tüm bayanların topuuuuuuuuu hamile kalacak :)))))))))))))))

aynı sorun bendede var cnm 3 doktorda bırsey bulamadı 1 kez asılama oldum ıgne vuruldum ama hıc bır sorun olmadıgı halde hamıs oamadım hıc (( kısmet sanırım:))) ben 3,5 yıllık evlıyım cnmmmm

bende 2.5 yıllık evliyim ilk 5 ay önce korunmayı bıraktık çocuk yapamaya karar verdik bende hemen o ay olur sanıyordum ama 5 ay geçti hala tık yok gitmedik doktor bırakmadım belki biri sorunum varsa bulur ama yok fazla bilgide vermiyorlar en son özele gittim yine fazla ilgilenmedi ayrıntılı bişey anlatmadı bende burda hamile kalan arkadaşlardan ayrıntıları öğrenmeye çalışıyorum

merhabalar ..haziran ayı gibi hamile kalmak için martta çalışmalara başlanması gerekir mi malum çoğu kişi olumsuz olduğunu söylüyor ilk aylarda ve folik asit kullanılmalı mı?Takdir Allah ın tabiki. ama tecrübelilerin tecrübesinden de faylanmak istiyorum.

martta çalışmalara başlayabilirsin ama ya mart ayında hamile kalırsan.
bende hep kasım ayında hamile kalıp ağustosta doğum yapmak istedim. ama 4 aydır hamile kalamadım.
Yüce Rabbim ne zaman OL derse o zaman olacak. planla olmuyor bu işler

haklısın asis ama insanız işte düşünüyoruz da bi yandan . ve ilk olması insanı heyecanlandırıyor korkutuyor.Allah herkese hayırlısını versin.İstediği zamanları hayırlı kılsın

en az 1 sene olacakkı doktorlar ancak o zaman kapsamlı muayene edıyrlr cnm....

ASIS cimmmmm cnmmmm halveti bu geceyle sinirlama yarin da devam calismaya cnmmmm
hadi kolay gelsinnnnnnn Allahhhhh anne etsinnnnn hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada yemek arasi baktim gidiyorummmmmmmmmmmm herkesi opuyorummmmmmm
:)

merhaba arkadaşlar, ben de bu ay hamile kalmayı planlıyorum ama adetim bittikten sonra :)

SAT:8 mart

en az 1 sene olacakkı doktorlar ancak o zaman kapsamlı muayene edıyrlr cnm....

canimmmm hani fikir olarak soylemek istedim ;

adetin 3. gunu hormon testi var CD3 kan verip bence onu yaptir kafanin rahat etmesi acisindan ordan hormonlarin kontrol edilir
esinede sperm testi yaptir oda sperm sayisini hareketliligini falan belirliyooooo
bu arada folik vitamin hapi icmeye basla

bunlari ozeldede yaptirabilirsin devlettede oluyoo
bu testlerden sonra aha bi icin rahat eder bence birde alttan ultrasona girebilirsin yumurtalarini rahimi gormek icinnnn

bunlari iste doktordan yapmak zorunda zaten cnmmmm

sorun cikarsa daha uzun suredir denedigini soyleyiverrr 2 yildir deniyoruz de mesela :)))))

demokrasilerde caree tukenmezzzzzzzzzzzzzzz

BEN O muayaneleri oldum canım bi tek eşim olmadı benim o konudan çok çalışmalar 3 gün aralıklarla oldu şimdiye kadar(4ay ) acaba ondan mı olmuyor diye bu ay 5.ayımız çalışmaları bi gün aralıklarla yapmaya başladık bakalım artık

satdaşııııııım İdilgaaa:119: özledin mi beniiii...dün giremedim yoğunluktan,yorgunluktan..dün incir kürü yaptım,kulağını çınlattım bol bol..
ovul.testi ne zaman yapacağz canımın içi...kendine iyi bak gurbet ellerde..

ASIS cimmmmm cnmmmm halveti bu geceyle sinirlama yarin da devam calismaya cnmmmm
hadi kolay gelsinnnnnnn Allahhhhh anne etsinnnnn hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada yemek arasi baktim gidiyorummmmmmmmmmmm herkesi opuyorummmmmmm
:)

balıkları yedik az önce,
sıra geldi türk kahvesine
çalışmaya devam edicem,
sizde çalışın her gece :))))))))))))

su dizi ve filmlere sinir oluyorum ya adamlar tek gecelik iliskide tam isabet yapiolar bizde yok sogan kürü incir kürü iliskiden sonra ayak kaldir sicak tut serin tut ama tik yok pufffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…