kocislerde bizimle birlikte kafayi yemeye basladi :))))))bugun diyorum ki yarin aksam denicezzzz adam cevap verioo ziyan etme zamansizzamansiz spermeleri hay allahmmm yaaaaaaaa:)))))))
iyi iyi balik yeedirrr ceviz , findik falannnn
ayy hadi bakalim cnmmmmmm insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh superr olsunnnnnnn bebeisinnn sana tutunsunnnnn bu gece su cuma saatindeee sana duammmmmmmm :))
Canım benim hamileliğim henüz kesin değil. Bu ilk denemem, yumurtlama günleri çalıştık ama normal ilişki seyrinde hani öyle gelişti zorlamadık, kür felan yapmadık, ayaklarımı havayada dikmedim. Bende pek iş yok bu anlamda ama bakalım
sana kiz bebissssss dogdu icimeeeeeeeeeeeeee ahanda suannn hissettimmmm hadi bakalimmm hemsericimmmmmm insallahh :))
anladım canım inş kesinleşir.artık hamile birini gördüm mü hemen soru soruyorum belki az da olsa işime yarar bilgi alırım ne bilim 3 doktora gittim hiç bi sorunum yok şuan acaba çalışmalar mı az kalıyor anlayamadım birşey eksik ama ne
aminnn canım aminnnnnnnnnnnn. çupra aldım fırına vericem.
gecede mercimeği fırınaaaaaa :)))))))))))))))))
insallahhh ugunurnn bizim topigede bulassinn YESILIMSIII cnmmmm Allah bebeisini hayirlisiyle kucagina almayi nasip etsinnn cnmm senin dualarin kabul olur bizede dua ettttttttt hayirlisiyla gelsin bebislerimiz :)))))))
dıkkat et mercımek yanmasın canımmmm ınsallahhhhhhhh hamıslerle dolar tasar bu ekran
aynı sorun bendede var cnm 3 doktorda bırsey bulamadı 1 kez asılama oldum ıgne vuruldum ama hıc bır sorun olmadıgı halde hamıs oamadım hıc(( kısmet sanırım:))) ben 3,5 yıllık evlıyım cnmmmm
merhabalar ..haziran ayı gibi hamile kalmak için martta çalışmalara başlanması gerekir mi malum çoğu kişi olumsuz olduğunu söylüyor ilk aylarda ve folik asit kullanılmalı mı?Takdir Allah ın tabiki. ama tecrübelilerin tecrübesinden de faylanmak istiyorum.
bende 2.5 yıllık evliyim ilk 5 ay önce korunmayı bıraktık çocuk yapamaya karar verdik bende hemen o ay olur sanıyordum ama 5 ay geçti hala tık yok gitmedik doktor bırakmadım belki biri sorunum varsa bulur ama yok fazla bilgide vermiyorlar en son özele gittim yine fazla ilgilenmedi ayrıntılı bişey anlatmadı bende burda hamile kalan arkadaşlardan ayrıntıları öğrenmeye çalışıyorum
martta çalışmalara başlayabilirsin ama ya mart ayında hamile kalırsan.
bende hep kasım ayında hamile kalıp ağustosta doğum yapmak istedim. ama 4 aydır hamile kalamadım.
Yüce Rabbim ne zaman OL derse o zaman olacak. planla olmuyor bu işler
en az 1 sene olacakkı doktorlar ancak o zaman kapsamlı muayene edıyrlr cnm....
canimmmm hani fikir olarak soylemek istedim ;
adetin 3. gunu hormon testi var CD3 kan verip bence onu yaptir kafanin rahat etmesi acisindan ordan hormonlarin kontrol edilir
esinede sperm testi yaptir oda sperm sayisini hareketliligini falan belirliyooooo
bu arada folik vitamin hapi icmeye basla
bunlari ozeldede yaptirabilirsin devlettede oluyoo
bu testlerden sonra aha bi icin rahat eder bence birde alttan ultrasona girebilirsin yumurtalarini rahimi gormek icinnnn
bunlari iste doktordan yapmak zorunda zaten cnmmmm
sorun cikarsa daha uzun suredir denedigini soyleyiverrr 2 yildir deniyoruz de mesela :)))))
demokrasilerde caree tukenmezzzzzzzzzzzzzzz
ASIS cimmmmm cnmmmm halveti bu geceyle sinirlama yarin da devam calismaya cnmmmm
hadi kolay gelsinnnnnnn Allahhhhh anne etsinnnnn hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada yemek arasi baktim gidiyorummmmmmmmmmmm herkesi opuyorummmmmmm
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?