MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kizlarr biraz once basim dondu ve buna bagli olarakta midem bulandi az bise. Nolur bu sefer psikolojik olmasin yaaa:50 yarin olsun biran once ve belli olsun su ak mi karami ufff.

al benden de o kadar...belirti yok..az akıntı var.. regli olacakmışım gibi...:44:

kIZLAAAR İZMİRDE BİLDİĞİNİZ YADA TAVSIYE ETTIGINIZ KADIN DOĞUM UZMANI VARMI?BENDE ARTIK BEBİŞİMİ İSTİYORUM :))

medmus lütfen rahim filmiyle ilgili bilgilendirmisin beni bu ay çektircem ve çok korkuyorfum

canım korkulacak birşey yok..ağrı oluyor. ama dayanılmayacak kadar değil.eğer adet döneminde ağrın oluyorsa anestezili olmaya gerek yok...2 dk. bile sürmüyor...
ben bebeğime olan inancımla yattım, yaptırdım..bunun daha doğumu var....doktorun ne tavsiye ediyorsa onu uygula..benim doktorum gerek yok..ağrı kesici iç gel dedi..öyle yaptım...

ya iwiiiittttttt ozledim yaaa hem merakda ettimmm SAT dasimmmmmm hatta liste yenilenirken herkes kendini ekliyodu ben hemen benle senide ekledimmmmmmmmm

NAZ cimm ben duna aksaM Maydanozu sutte kaynatip buharinda oturdum 5 gece yapicam bu arada yarin aksam ilk deneme ama ovulasyonu yapma daha bu spermler4 gunden sonra kalitesizlesiyomus diee
sonra gun asiri denemeler baslicazzzzz
ctesi ptesi carsamba................ halvete devam incire devammmmmmmmmmmmmmm
benim tahminim 15-16 si gibi yumurtlariz insallahhhhhh
ama biz senle ptesiden itibaren testi yapmaya baslariz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu arada ASIS im sende oturup kahve icip oyalanma git suslen puslen biseyler yap halvete hazirlan cnimcmmmmmm

ayy kizlarrrrrrrr IYKI VARIZZZZZZ yahuuuuuuuuuu

SAT BAT
esraa86 HAMİŞ
Polypoly HAMİŞ
Elysia---------- 08 mart
meessttrraa---------- 10 mart
tatlicadi55---------- 10 mart
tembel---------- 10 mart
hll_legend---------- 15 şubat - 15 mart
alpellaa---------- 16 mart
antalya2011---------- 16 mart
perisoko---------- 17 mart
aycaece---------- 18 mart
gamze3737---------- 18 mart
bulut0606---------- 18 mart
mfm---------- 18 mart
tarcin10---------- 19 şubat - 19 mart
candost17---------- 25 Şubat - 22 mart
Mestitosh---------- 27 şubat - 22 mart
suvesabun---------- 22 mart
asis---------- 24 şubat - 23 mart
edb---------- 23 mart
medmus---------- 23 mart
isilisil38---------- 23 mart
hazelrose---------- 24 mart
elmadas---------- 25 mart
jonguil---------- 27 mart
aybice---------- 28 mart
addd83---------- 29 mart
ıdılga---------- 31 mart
eerdgn---------- 31 mart
naz34 ---------- 31 mart

Son düzenleme:
ben kacarrr yavas yavas maydanoz sut senligim baslasinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))

hayy allammm yaaaa simdi yuruyusten geldikk kizlar inanin benim uzerimde kurk, dize kadar cizme gece buhar kuru yapiyoruz usumesin die tayt icine yun iclik koms=edi gibii burdaki hatunlarrrr hepsi cibil gece gezmesie cikmislar hepsinin ayakta babet etekler totoda yaka bagir acik ellerinde sigaralar ya bide bunlar hepsiii tavukkk gibiiiiii doguruyooooooooo

hepsinin eli kolu gobusu doluuuuuuuu
hay allah bizlerdemi var tuhaflik bu gavurlarmi dogru olann anlamadim ben biseyyyyy

opuyorum siziiii

:103: :99:

selam kızlar...

Kasım ayında bebiş için çalışmaya başlayanların yeri diye bir topik açmıştım,şimdi 17 haftalık hamileyim kasım ayı ugurlu geldi yani:) darısı başınıza..

canımmmm nasılsın?? Bebiş nasıl?? Cinsiyeti belli oldu mu?? Ben de senden kopya çekip senin topiğin mart versiyonunu açtım inş uğurlu gelir allaha emanet ol sağlıcakla kal...

kızlaaar izmirde bildiğiniz yada tavsıye ettıgınız kadın doğum uzmanı varmı?bende artık bebişimi istiyorum :))

hah ben de böyle bi soru sorcaktım ist. Anadolu yakasında tavsiye ettiğiniz bayan doktor var mı acaba???

bilmiyorum canım yaaaaaa

çok sıkılıyorummmm yaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff Allah hayırlara çıkarsın içim sıkıntılı

ALPELLACIMMM varvar benim kuzen gitmisti Teksen Camlibel diye bi doktor ama cokkcokk memnun o tup bebek icin gitmisti basardi cnmmm bende bebis olurd=sa insallah ona gidicem hem kontrollere hem doguma insallahhhh

gecen ist a geldigimizde gittik o merkeze teksen bey yoktu Melike diye bayan doktorla gorustuk oda bayaa iyi bir doktor ama bu dedigim ozel klinik istersen ona gidebilirsin hemen fenerbahce tarafinda ??????????????

günaydınnnnnn kızlarrrrrr
bugün bel ağrımdan zor yattım valla.... sabah kocişim işe gitmeden kahvaltı hazırlamış cimcimemde uyanmış ikisi birlikte gelip beni uyandırdı...
sofraya oturur oturmaz nasıl bir öğürme bulantı geldi anlatamam...şuanda içim kıpır kıpır bişey oynuyor sanki daha doğrusu pıt pıt atıyor gibi...
daha adete 8 gün var eğer varsa bişey bu kadar erken belirti verirmi ki....yaaa çok kaptırmayım diyorum ama gün yaklaştıkç belirtide artıyor...ya stersten ya kafaya takmaktan ya da gerçekten bişeyler var....:26::26::26: bakalım bekleyip görecez...:18:

günaydıınn,
ben idrar testi yaptım negatif ( henüz regli olmadım..akşama olurum gibi geliyor...
artık önümüzde ki aylara bakıcazz... messs ten haberler böyle... :26:

Gunaydin kizlar... Ben regl olmadim bugunde ama sanki olcakmisim gibi agrim var. Wcye gidip geliyorum surekli. Bide su gibi akintim var. Neden olabilir. Ayakta duruncada belim agriyo cok.:44: biraz daha bekleyip yarin tekrar idrar testi yapim diyorum. Pazarteside kana giderim artik. Dua edin nolur

.
daha önce nasıl olmuştu? en azından kıyaslayabiliyorsun...her belirtiyi acaba diye düşünüyoruz...

günaydın canım...benimde ağrım var oldum olacam...dualarım seninle inş. olmazsınnn ve hamile haberini alırızzzz.....tabii bende inş. olmam..ümidim yok ama....

günaydın canım...benimde ağrım var oldum olacam...dualarım seninle inş. olmazsınnn ve hamile haberini alırızzzz.....tabii bende inş. olmam..ümidim yok ama....

İnsallah canim... Sendende bekliyorum guzel haberler. Umudunu yitirme hic Rabbim herseyin hayirlisini versin. Sabretmek lazim. İnanmak lazim. Gerisi Allaha emanet....

İnsallah canim... Sendende bekliyorum guzel haberler. Umudunu yitirme hic Rabbim herseyin hayirlisini versin. Sabretmek lazim. İnanmak lazim. Gerisi Allaha emanet....

öyle tabi de bende ki belirtiler regli belirtisi..akıntının rengide her ay olduğu gibi sarı..bekleyip görelim... halvetler geç bitti galiba sakin burası

.
daha önce nasıl olmuştu? en azından kıyaslayabiliyorsun...her belirtiyi acaba diye düşünüyoruz...

unuttum valla canım...nedense hatırlayamıyorum...:26:
acaba acaba acaba son hafta böyle geçecek..

canım ne zamandı bat? bekle bakalım adet belirtisi hamilelik belirtiside olabiliyor
özel hastanede kan testi yapsan

günaydıınn,
ben idrar testi yaptım negatif ( henüz regli olmadım..akşama olurum gibi geliyor...
artık önümüzde ki aylara bakıcazz... messs ten haberler böyle... :26:

canım regl olmadan ne bu umutsuzluk
bekle bakalım idrarda hemen çıkmaz zaten..poly de idrarda çıkmadı adetten 1 gün önce kanda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…