- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
Kizlarr biraz once basim dondu ve buna bagli olarakta midem bulandi az bise. Nolur bu sefer psikolojik olmasin yaaa:50 yarin olsun biran once ve belli olsun su ak mi karami ufff.
medmus lütfen rahim filmiyle ilgili bilgilendirmisin beni bu ay çektircem ve çok korkuyorfum
satdaşııııııım İdilgaaa:119: özledin mi beniiii...dün giremedim yoğunluktan,yorgunluktan..dün incir kürü yaptım,kulağını çınlattım bol bol..
ovul.testi ne zaman yapacağz canımın içi...kendine iyi bak gurbet ellerde..
selam kızlar...
Kasım ayında bebiş için çalışmaya başlayanların yeri diye bir topik açmıştım,şimdi 17 haftalık hamileyim kasım ayı ugurlu geldi yani:) darısı başınıza..
kızlaaar izmirde bildiğiniz yada tavsıye ettıgınız kadın doğum uzmanı varmı?bende artık bebişimi istiyorum :))
canımmmm nasılsın?? Bebiş nasıl?? Cinsiyeti belli oldu mu?? Ben de senden kopya çekip senin topiğin mart versiyonunu açtım inş uğurlu gelir allaha emanet ol sağlıcakla kal...
hah ben de böyle bi soru sorcaktım ist. Anadolu yakasında tavsiye ettiğiniz bayan doktor var mı acaba???
.günaydınnnnnn kızlarrrrrr
bugün bel ağrımdan zor yattım valla....sabah kocişim işe gitmeden kahvaltı hazırlamış cimcimemde uyanmış ikisi birlikte gelip beni uyandırdı...
sofraya oturur oturmaz nasıl bir öğürme bulantı geldi anlatamam...şuanda içim kıpır kıpır bişey oynuyor sanki daha doğrusu pıt pıt atıyor gibi...
daha adete 8 gün var eğer varsa bişey bu kadar erken belirti verirmi ki....yaaa çok kaptırmayım diyorumama gün yaklaştıkç belirtide artıyor...ya stersten ya kafaya takmaktan ya da gerçekten bişeyler var....:26::26::26: bakalım bekleyip görecez...:18:
Gunaydin kizlar... Ben regl olmadim bugundeama sanki olcakmisim gibi agrim var. Wcye gidip geliyorum surekli. Bide su gibi akintim var. Neden olabilir. Ayakta duruncada belim agriyo cok.:44: biraz daha bekleyip yarin tekrar idrar testi yapim diyorum. Pazarteside kana giderim artik. Dua edin nolur
günaydın canım...benimde ağrım var oldum olacam...dualarım seninle inş. olmazsınnn ve hamile haberini alırızzzz.....tabii bende inş. olmam..ümidim yok ama....
İnsallah canim... Sendende bekliyorum guzel haberler. Umudunu yitirme hicRabbim herseyin hayirlisini versin. Sabretmek lazim. İnanmak lazim. Gerisi Allaha emanet....
.
daha önce nasıl olmuştu? en azından kıyaslayabiliyorsun...her belirtiyi acaba diye düşünüyoruz...
Gunaydin kizlar... Ben regl olmadim bugundeama sanki olcakmisim gibi agrim var. Wcye gidip geliyorum surekli. Bide su gibi akintim var. Neden olabilir. Ayakta duruncada belim agriyo cok.:44: biraz daha bekleyip yarin tekrar idrar testi yapim diyorum. Pazarteside kana giderim artik. Dua edin nolur
günaydıınn,
ben idrar testi yaptım negatif( henüz regli olmadım..akşama olurum gibi geliyor...
artık önümüzde ki aylara bakıcazz... messs ten haberler böyle... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?