MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

merhaba kızlar. uzun zamandır sizleri takip ediyorum. geçen aydan beri korunmayı bıraktık. ama geçen ay bekledğim günden 2 gün önce reg oldum. 1,5 yıllık evliyim 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. bu ay pek ümitli olmasam da içimde bir kıpırtı var. BAT:20 mart ama sanki 2 gündür midem bulanıyor acaip halsizlik var. Öğretmenim okulda ders anlatacak takatim yok. beyaz akıntım yumurtlama günüm geçmesine rağmen ara ara devam ediyor. idrara sıkışmışım gibi bir his var kasık ağrım pek yok. Sizce ümitlensem mi?
Not: Geçen ay kimyasal gebeliklerden dolayı genetik test yaptırdım mart 15 gibi sonuçlanacak ama dr. korunmana gerek yok dedi. hepimiz için hayırlısı.

lettuce naptın canım var mı gelen giden

nasılsın lettucecum? merak ettim bende seni..

hoşgeldin aramıza..en son liste ne durumda bilmiyorum..önceki sayfalarda son listeyi yakalarsan kendini ekleyebilirsin oraya..güncel tutmak için buna karar verilmişti...
geçmiş olsun en azından gebelik yakalamışsın...inşallah bu sefer hayırlısı ve sağlıklısı olur...

hoşgeldin aramıza..en son liste ne durumda bilmiyorum..önceki sayfalarda son listeyi yakalarsan kendini ekleyebilirsin oraya..güncel tutmak için buna karar verilmişti...
geçmiş olsun en azından gebelik yakalamışsın...inşallah bu sefer hayırlısı ve sağlıklısı olur...[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım.. allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder:)

Günaydın Ayçacımmm Canım sende var gibi bişeler hadi inşallahhh.

Canım büyük ihtimalle hamile olabilirsinnnn Hadi inşallah.

tarçıncım ben 2 gün önce tavada 2 tane yumurta pişiriyordum... inşALLAH hayırlara çıkar.... [/QUOTE]

canımmm yumurta görmenin hamililiğe dalalet olduğunu söylediler arkadaşlar, haydi hayırlısı temiz kuzum :)

Günaydın canımmm İyiyim sen nasılsınn?

Az önce bi test yaptım, dünkinden. Hiçbişe çıkmadı bu defa. Ne yani dün hormon vardı bugün yokmu. Belkide testin suçu yok ben görmek istediğimi gördüm. Ama artık kesinlikle adetimi beklicem. Aceleci olmicam. Neyseki çok ümitlenmemiştim. Bu aydan ümidim kalmadı pek. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

kızlar ilginç bir sayfa buldum burada isterseniz bakın.

rüya görüp sonra hamile kalan bayanlar yazmış :))

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nra-hamile-oldugunu-ogrenenler-buraya-49.html

canımmm ne ilginç yaşanmışlıklar varmış bak. bu rüyalar tabi bilinaltı rüyalar haricinde diyeyim hakikaten bizlere müjdeyi önceden veriyorlar, Allahın gücü ve kudreti öyle büyük ki kullarına müjdeliyor o güzel haberi, Allah hepimize o şanslı kullarından olmayı nasip eylesin...

canım benim ne güzel olmuş eline sağlık :)

Yok hayatım yaa ben bu aydan ümmidi kestim gibi

ümidin kesilmesin pericim her zaman bir ihtimal vardır. bende hiç belirti yok hem de hiççççç sadece şu yazıları okuyunca kasıklarıma ağrı giriyor o da heyecandan sanırım :)))
biliyoruz ki bebişlerimiz hayırlı bir zamanda gelecekler, onun için bekliyoruz bu kadarrr, Allah bizim için doğruyu biliyor, onlara kavuştuğumuz zaman iyi ki senin için beklemişiz beklediğimize değmiş dicez inanıyorumm

bende pazartesi başlıycam inş adetim bitince inş mart ayı ugurlu gelir bizlere

Kızzlarrrrrr inanmıyorum yaaaa hastalandım inanmıyorum ümitler nisan ayınaaa kaldııı yaaa offfff

canım ne zamandır çalışıyorsunuz siz?
üzülmek yok tam gaz yola devam zamanında adet olman bile sevindirici bak 14 gün sonra yeni çalışmalara başlayabileceksin, madem adet olunacak tam zamanında olunsun da vakit geçmesin hesabı. yeni hazırlıklar için vücudunu besle 14 gün, keçiboynuzu pekmezi hergün sabah akşam 2 kaşık iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…