lettuce naptın canım var mı gelen giden
merhaba kızlar. uzun zamandır sizleri takip ediyorum. geçen aydan beri korunmayı bıraktık. ama geçen ay bekledğim günden 2 gün önce reg oldum. 1,5 yıllık evliyim 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. bu ay pek ümitli olmasam da içimde bir kıpırtı var. BAT:20 mart ama sanki 2 gündür midem bulanıyor acaip halsizlik var. Öğretmenim okulda ders anlatacak takatim yok. beyaz akıntım yumurtlama günüm geçmesine rağmen ara ara devam ediyor. idrara sıkışmışım gibi bir his var kasık ağrım pek yok. Sizce ümitlensem mi?
Not: Geçen ay kimyasal gebeliklerden dolayı genetik test yaptırdım mart 15 gibi sonuçlanacak ama dr. korunmana gerek yok dedi. hepimiz için hayırlısı.
Günaydın Ayçacımmmgünaydınnnnnn kızlarrrrrr
bugün bel ağrımdan zor yattım valla....sabah kocişim işe gitmeden kahvaltı hazırlamış cimcimemde uyanmış ikisi birlikte gelip beni uyandırdı...
sofraya oturur oturmaz nasıl bir öğürme bulantı geldi anlatamam...şuanda içim kıpır kıpır bişey oynuyor sanki daha doğrusu pıt pıt atıyor gibi...
daha adete 8 gün var eğer varsa bişey bu kadar erken belirti verirmi ki....yaaa çok kaptırmayım diyorumama gün yaklaştıkç belirtide artıyor...ya stersten ya kafaya takmaktan ya da gerçekten bişeyler var....:26::26::26: bakalım bekleyip görecez...:18:
Gunaydin kizlar... Ben regl olmadim bugundeama sanki olcakmisim gibi agrim var. Wcye gidip geliyorum surekli. Bide su gibi akintim var. Neden olabilir. Ayakta duruncada belim agriyo cok.:44: biraz daha bekleyip yarin tekrar idrar testi yapim diyorum. Pazarteside kana giderim artik. Dua edin nolur
kızlar ilginç bir sayfa buldum burada isterseniz bakın.
rüya görüp sonra hamile kalan bayanlar yazmış :))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nra-hamile-oldugunu-ogrenenler-buraya-49.html
Perisoko görmemişsindir diye söyledim ama bu alınganlık hamilelik belirtisi olabilir :))))))))
haha evt sanırım hamile perisoko :))
SAT BAT
esraa86 HAMİŞ
Polypoly HAMİŞ
Elysia---------- 08 mart
meessttrraa---------- 10 mart
tatlicadi55---------- 10 mart
tembel---------- 10 mart
hll_legend---------- 15 şubat - 15 mart
alpellaa---------- 16 mart
antalya2011---------- 16 mart
perisoko---------- 17 mart
aycaece---------- 18 mart
gamze3737---------- 18 mart
bulut0606---------- 18 mart
mfm---------- 18 mart
tarcin10---------- 19 şubat - 19 mart
candost17---------- 25 Şubat - 22 mart
Mestitosh---------- 27 şubat - 22 mart
suvesabun---------- 22 mart
asis---------- 24 şubat - 23 mart
edb---------- 23 mart
medmus---------- 23 mart
isilisil38---------- 23 mart
hazelrose---------- 24 mart
elmadas---------- 25 mart
jonguil---------- 27 mart
aybice---------- 28 mart
addd83---------- 29 mart
ıdılga---------- 31 mart
eerdgn---------- 31 mart
naz34 ---------- 31 mart
Yok hayatım yaa ben bu aydan ümmidi kestim gibi
Kızzlarrrrrr inanmıyorum yaaaa hastalandım inanmıyorum ümitler nisan ayınaaa kaldııı yaaa offfff
Kızzlarrrrrr inanmıyorum yaaaa hastalandım inanmıyorum ümitler nisan ayınaaa kaldııı yaaa offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?