ALPELLACIMMM varvar benim kuzen gitmisti Teksen Camlibel diye bi doktor ama cokkcokk memnun o tup bebek icin gitmisti basardi cnmmm bende bebis olurd=sa insallah ona gidicem hem kontrollere hem doguma insallahhhh
gecen ist a geldigimizde gittik o merkeze teksen bey yoktu Melike diye bayan doktorla gorustuk oda bayaa iyi bir doktor ama bu dedigim ozel klinik istersen ona gidebilirsin hemen fenerbahce tarafinda ??????????????
günaydınnnnnn kızlarrrrrr
bugün bel ağrımdan zor yattım valla....sabah kocişim işe gitmeden kahvaltı hazırlamış cimcimemde uyanmış ikisi birlikte gelip beni uyandırdı...
sofraya oturur oturmaz nasıl bir öğürme bulantı geldi anlatamam...şuanda içim kıpır kıpır bişey oynuyor sanki daha doğrusu pıt pıt atıyor gibi...
daha adete 8 gün var eğer varsa bişey bu kadar erken belirti verirmi ki....yaaa çok kaptırmayım diyorumama gün yaklaştıkç belirtide artıyor...ya stersten ya kafaya takmaktan ya da gerçekten bişeyler var....:26::26::26: bakalım bekleyip görecez...:18:
günaydıınn,
ben idrar testi yaptım negatif( henüz regli olmadım..akşama olurum gibi geliyor...
artık önümüzde ki aylara bakıcazz... messs ten haberler böyle... :26:
Gunaydin kizlar... Ben regl olmadim bugundeama sanki olcakmisim gibi agrim var. Wcye gidip geliyorum surekli. Bide su gibi akintim var. Neden olabilir. Ayakta duruncada belim agriyo cok.:44: biraz daha bekleyip yarin tekrar idrar testi yapim diyorum. Pazarteside kana giderim artik. Dua edin nolur
Günaydın canımmmİyiyim sen nasılsınn?
Az önce bi test yaptım, dünkinden. Hiçbişe çıkmadı bu defa. Ne yani dün hormon vardı bugün yokmu. Belkide testin suçu yok ben görmek istediğimi gördüm. Ama artık kesinlikle adetimi beklicem. Aceleci olmicam. Neyseki çok ümitlenmemiştim. Bu aydan ümidim kalmadı pek. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Kızzlarrrrrr inanmıyorum yaaaa hastalandım inanmıyorum ümitler nisan ayınaaa kaldııı yaaa offfff
canım bu gecikmeler rahminin hamile hazırlandığının göstergesidir...bu ay olmadı ama öbür ay var lütfen üzülme lütfen
canımm sağol onu biliyorum ama hem muayenesi çok pahalı hem de bayan dr olursa daha rahat ederim... Hala önerilere açığım...
Canımmm hadi bakalım inş psikolojik değildir bunlar... Daha 8 gün varmış biraz bekle bakalım sonradan üzülmeyelim...
Tatlım üzülme sakın bak ben de regl olcam 6 gün kaldı beraber ilerleriz önümüzdeki ay topiğimiz çok güzel oldu zaten gözümü açar açmaz geliyorum okuyorum inş devam ederiz burda...
Dualarım seninle canım hadi bakalım pazartesi belli olur inş... Hayırlısı olsun...
Ya sen o testleri bırak da pzt git kan ver perim yaa idrar testleri bi tuhaf oluyor biliyorsun, benim kasımdaki hamileliğimde adete 5 gün kala bariz tek çizgi çıktı, adet günümde o hassas testler var ya ondan yaptım belli belirsiz çift çizgi çıktı çok zor görülüyordu, ertesi gün kanda 120 çıktı direk kan ver sen...
Canımm üzülme nisanda devam ederiz burda çok kişi var regl olan inş nisanda bebişşler tutar her şeyde bir hayır vardır...
üzülme canımmm önümüzdeki ay daha çok çalışırızzz, üzülme her ay yeni bir umut
canım ne zamandır çalışıyorsunuz siz?
üzülmek yok tam gaz yola devam zamanında adet olman bile sevindirici bak 14 gün sonra yeni çalışmalara başlayabileceksin, madem adet olunacak tam zamanında olunsun da vakit geçmesin hesabı. Yeni hazırlıklar için vücudunu besle 14 gün, keçiboynuzu pekmezi hergün sabah akşam 2 kaşık iç
canımm sağol onu biliyorum ama hem muayenesi çok pahalı hem de bayan dr olursa daha rahat ederim... hala önerilere açığım...
canımmm hadi bakalım inş psikolojik değildir bunlar... daha 8 gün varmış biraz bekle bakalım sonradan üzülmeyelim...
tatlım üzülme sakın bak ben de regl olcam 6 gün kaldı beraber ilerleriz önümüzdeki ay topiğimiz çok güzel oldu zaten gözümü açar açmaz geliyorum okuyorum inş devam ederiz burda...
dualarım seninle canım hadi bakalım pazartesi belli olur inş... hayırlısı olsun...
ya sen o testleri bırak da pzt git kan ver perim yaa idrar testleri bi tuhaf oluyor biliyorsun, benim kasımdaki hamileliğimde adete 5 gün kala bariz tek çizgi çıktı, adet günümde o hassas testler var ya ondan yaptım belli belirsiz çift çizgi çıktı çok zor görülüyordu, ertesi gün kanda 120 çıktı direk kan ver sen...
canımm üzülme nisanda devam ederiz burda çok kişi var regl olan inş nisanda bebişşler tutar her şeyde bir hayır vardır...
kızlarr benim bat bugün :18::18::18: sabah hafif bi ağrım oldu ama gelen giden yok şimdilik. gerçi ben pek ihtimal vermiyorum hamişliğime ama :18:
Kızzlarrrrrr inanmıyorum yaaaa hastalandım inanmıyorum ümitler nisan ayınaaa kaldııı yaaa offfff
Son olarak beslenmenin yanı sıra hamilelik öncesi dönemde kendinizi sıkıntı, üzüntü ve stresten uzak tutmanızın hormonsal dengeniz üzerinde olumlu etkiler yaratacağını da aklınızdan çıkarmayınız
çok güzel bir yazı olmuş. paylaşım için teşekkürler...
tatlım üzülme sakın bak ben de regl olcam 6 gün kaldı beraber ilerleriz önümüzdeki ay topiğimiz çok güzel oldu zaten gözümü açar açmaz geliyorum okuyorum inş devam ederiz burda...
evet güzel bir topik oldu sayende
evet güzel bir topik oldu sayende
aa estağfurullah canım sizin sayenizde
daha bu ay bıraktık korunmayı gerçi ilaç falan kullanmadım ben hiç eşim korunuyorduşimdi ben en bugun hastalandım ondan önce de 31 ocaktı ovulasyon ne zaman olcaı karışık oluyo o zaman bende her gün çalışıcam dün markete gittiğim gibi direk keçiboynuzuna sarıldım :d taib diğer kürleri de denemek lazım birde bu ovulasyonu takip etmek yerine her gün mukoko olayı daha yüksek ihtimal gibi geliyor bana bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?