MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bende bebiş için bu ay pek çok şey yapacam allahın izniyle inş.hamıel kalırım ben pkoluyum 2yıldır çoccugum olmuyor ama doktora sürekli gitmedim geçen ay yumurta takıbı yapıldı ama yumurtlkama olmadı yumurtlama olsayı aşılama yapılcaktı 61 kıloyum doktorum zayıfla gel dedi bende bu ay kafa göre klomen aldım 2gündür sağ kasıgımda batma var bu ay inş. klomen işe yarar adetimin 10.günü doktora gitcem bi gelişme varmı diyee bide bu ay incir kürü ve ovulasyon testi kullanmak istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar bu ne şimdi? Böyle bişi gören duyan varmı. Hep bana mı denk geliyor bu tuhaf testler yaa

Son düzenleme:
neler yapıyorsunuz hamıle kalmak için banada yardımcı olurmusunuz

canimmmm aslinda bu kitlere bosu bosuna paralar veriyoruzzz bi suru bi suru bide icimize sinmiyo kesin eminde olamiyoruzz ben turkiyede olsam hic bunlarla ugrasmazdim yumurtlama gununde calistiysan 10 gun sonra direk git kan ver al sonucu hem kesin sonuc hem erken kiii hesaplarsak daha ucuza geliyoo ben 2 ay once 15 tl ye ozelde yaptirmistim

zaten biz masallahhhhh bu kitlerden cokcok tane ziyan ediyoruzzzz bide hem strese sokuyo hem gereksiz acabalar doluyo beynmimize

yaaaaaaaaaaaa sssss ben alismisim sizee nerelerdesinizzz yahhuuuuuu tatil gunumu yoksa halvet rehaveti miiii yoksaa hamislik durgunlugumuuuuuu :))

opuyorumm siziiii
burda tek turk filmi gosteren sineme var ona gidicez tabii secme sansimizda yok tek filim 1453 fetihhh

giden varmi ???????????? nasil ???? umarim deger

MARTTAA HAMISIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ INSALAHHHHHHHH PISICANLARRR
MUCKSSSSSSSSS

Ben aranıza yenı katıldım selam herkeze
28 subat transferım 2 embrıyo bugun 10.gun kan testı >5 hamıs degılmısım cok uzgunum

28 subat transferım 2 embrıyo bugun 10.gun kan testı >5 hamıs degılmısım cok uzgunum

hayırlısı olsun arkdaşım üzme kendini rabbim ol derse olcak inş. bizimde bebişlerimiz zamanı var demekki

Uzulmekkkkkkkkkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkk Allahh bebisinin ne zaman gelicegini kararlamistir cnmm kadere inaniyoruz enn hayirli zamanda enn hayirli ve guzel bebisleri alicaz kucagimiza onemli olanda bu cnmm benimm uzulme bak bu topikkk hepimize sans getiricek ve mart ayyyiiiiiiiiii sakin uzulme pozitif dusun heppp

(bu arada kuzenim 5. tup bebekte yakaladii suan 10 yasinda oglusu azimli olucaksin iananicaksin dua ediceksinn cnmcm bide kuzenim derki asilama gereksiz direk tupden giris yapmak en mantiklisi ????? bilemiyorum )

cnmm bu topigin slogani su kii KEDILERDEN NE EKSIGIMIZ VAR MARTTA BIZDE HAMISIZZZZZZZZZZZ PSICANLARRRRR

sana bi kitap onereyim dilersen onu al sana sans getirir insallah bana getirdigine inaniyorum ""meleklerle yasamak""" beki ikala erikli nin

hep beraberrr hamisizzz topigi acmayi nasipp etsin insallah allah hepimizeeeee sakin uzme kendini uzdukce gelmez bak bekledigin oona gore . Vardir her isde bi hayirr ve her karanlik gecenin ardida sabah aydinligi

unutma sen varsan hersey olur ...

CNM

Sanada bi onerim olucak hayyy allam cok bilmis kediler gibi oldum ama dayanamiyorummmm ya napiimmmmmmmm

sogan kuru cnmcmm ben 4 ay sonra bu kuru kesfettim ve 5. ay sogan kuru ve ardindan incir kuru sayesinde yumurtladim
googledan ibrahim saracoglunun ama VIDEOLAR kismina gir ordan dinle ve ilk olarak sogan kurunu uygula derim ben

basarilar canimm insallahh allah hepimize nasip edicekk inaniyorumm

ECCRIN birde avatarina olmasini istedigin bebisin resmini de koyuyosun ki dilegin goruntulu olarakda iletilsin gokyuzunee:))

ELMADAS im nasilsin cnmmmmm benimmm canakkaleyii ozledimmmmmmmmmmmmmm ((

ECCRIN birde avatarina olmasini istedigin bebisin resmini de koyuyosun ki dilegin goruntulu olarakda iletilsin gokyuzunee:))

cevap için teşekkürler canım önce bu ay inciri denemek istiyorum sonra soğan yapcam inş. ama once soğan yapılıyorus ben buaydan umutluyum direk incire başlayacam ama söylediklerini aklımın köşesine yazdım canım sagol allah razı olsun destek için teşekkürler :)

iyiyim cnm sağol çanakkale çok güzel gerçi rüzgarlı bu gün amaolsun herhaliyle güzel:)

iyiyim cnm sağol çanakkale çok güzel gerçi rüzgarlı bu gün amaolsun herhaliyle güzel:)

6 aydir ruzgarsiz yasiyorum laf aramizda buda guzelmis ama haaa:))))) yine ruzgar var dimiii ama canakkale yinede guzell bogazimiz denizimiz baska hicc bir yerde yokkkkkkkk sansliyizzzzzzz

canimm sen neler yapiyosunnn iciyomusun sabahlari bal tarcin falan filan ???? ihmal etmee
senin bat 18 martti dimi ????? suan gitsen anadolu hastanesine 15 tl kizzzzz yaptirabilirsin hemencecik hamismisin ogrenebilirsinnn sizede yakindir orasii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…