Kızlar bu ne şimdi? Böyle bişi gören duyan varmı. Hep bana mı denk geliyor bu tuhaf testler yaaEki Görüntüle 364808
Eki Görüntüle 364814
Kızlar bu ne şimdi? Böyle bişi gören duyan varmı. Hep bana mı denk geliyor bu tuhaf testler yaaEki Görüntüle 364808
Eki Görüntüle 364814
neler yapıyorsunuz hamıle kalmak için banada yardımcı olurmusunuz
kür yapanlar var, ayak dikenler var, bol dua ve burdan destek var....
Ben aranıza yenı katıldım selam herkeze
28 subat transferım 2 embrıyo bugun 10.gun kan testı >5 hamıs degılmısım cok uzgunum
Ben aranıza yenı katıldım selam herkeze
28 subat transferım 2 embrıyo bugun 10.gun kan testı >5 hamıs degılmısım cok uzgunum
bende bebiş için bu ay pek çok şey yapacam allahın izniyle inş.hamıel kalırım ben pkoluyum 2yıldır çoccugum olmuyor ama doktora sürekli gitmedim geçen ay yumurta takıbı yapıldı ama yumurtlkama olmadı yumurtlama olsayı aşılama yapılcaktı 61 kıloyum doktorum zayıfla gel dedi bende bu ay kafa göre klomen aldım 2gündür sağ kasıgımda batma var bu ay inş. klomen işe yarar adetimin 10.günü doktora gitcem bi gelişme varmı diyee bide bu ay incir kürü ve ovulasyon testi kullanmak istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
CNM
Sanada bi onerim olucak hayyy allam cok bilmis kediler gibi oldum ama dayanamiyorummmm ya napiimmmmmmmm
sogan kuru cnmcmm ben 4 ay sonra bu kuru kesfettim ve 5. ay sogan kuru ve ardindan incir kuru sayesinde yumurtladim
googledan ibrahim saracoglunun ama VIDEOLAR kismina gir ordan dinle ve ilk olarak sogan kurunu uygula derim ben
basarilar canimm insallahh allah hepimize nasip edicekk inaniyorumm
ECCRIN birde avatarina olmasini istedigin bebisin resmini de koyuyosun ki dilegin goruntulu olarakda iletilsin gokyuzunee:))
ELMADAS im nasilsin cnmmmmm benimmm canakkaleyii ozledimmmmmmmmmmmmmm((
ECCRIN birde avatarina olmasini istedigin bebisin resmini de koyuyosun ki dilegin goruntulu olarakda iletilsin gokyuzunee:))
ELMADAS im nasilsin cnmmmmm benimmm canakkaleyii ozledimmmmmmmmmmmmmm((
iyiyim cnm sağol çanakkale çok güzel gerçi rüzgarlı bu gün amaolsun herhaliyle güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?