6 aydir ruzgarsiz yasiyorum laf aramizda buda guzelmis ama haaa:))))) yine ruzgar var dimiii ama canakkale yinede guzell bogazimiz denizimiz baska hicc bir yerde yokkkkkkkk sansliyizzzzzzz
canimm sen neler yapiyosunnn iciyomusun sabahlari bal tarcin falan filan ???? ihmal etmee
senin bat 18 martti dimi ????? suan gitsen anadolu hastanesine 15 tl kizzzzz yaptirabilirsin hemencecik hamismisin ogrenebilirsinnn sizede yakindir orasii :))
nasıl yani her gün ilişki kalitesini ve sayısını bozuyo anlamadım benher gün mukoko sperm sayısını ve kalitesini azaltıyormuş gün aşırı dene :)
kızlar yumurtlamanın 11.gunu beta hcg değerim 17.80 e yukselmiş.öncesinde 9.gunde yapmıştım 4.30 du hamilelik için normalmi..inşallah öyledir kızlar
merhabalar kızlar...ben perşembe akşamı ovulasyon testinde 2 çizgiyi gördüm,2 gün çalıştık dün yine yaptım silikti.ne dersiniz çalışmaya devam mı?
nasıl yani her gün ilişki kalitesini ve sayısını bozuyo anlamadım ben
silik cikiyo illakii cnmmm ona alldanma ama senin icin rahat olsu calis yinede 1 er gun atlayarak cnm
anneme bakarsan ya biz ovu aletimi gorduk adet bitince yapardik olurdunuz diooo :) o yuzden sen gun atlayarak calis optummmm
kızlar yumurtlamanın 11.gunu beta hcg değerim 17.80 e yukselmiş.öncesinde 9.gunde yapmıştım 4.30 du hamilelik için normalmi..inşallah öyledir kızlar
ee hamisssinnn isteee ne guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canim hergun hergun denendiginde spermin kalitesi azaliyormus daha canli hale getirmek icin 1 gun calis 1 gun dinlen seklinde olmasi en iyisiymis birde o hafta esine bollll protein , balik , karides yedir keci boynuzu kurune bak istersen birde denemeden once 1 turk kahvesi spermeleri hareketlendiriyomus
sende kurlerini uygula deneme sonrasi bacaklari duvara dikip oyleeeeee kal kalabildigine hatta cisini yapmadan uyursan dahaa iyi
bunlar uygulamalarimiz hee diceksinki basardinmi yokkkkkkkkkk :)))) henuz ama yilmadan calisiyoruz insallahhh mart ayi bizim ayimizz allahin izniyleeeee
nasıl yani her gün ilişki kalitesini ve sayısını bozuyo anlamadım ben
canim hergun hergun denendiginde spermin kalitesi azaliyormus daha canli hale getirmek icin 1 gun calis 1 gun dinlen seklinde olmasi en iyisiymis birde o hafta esine bollll protein , balik , karides yedir keci boynuzu kurune bak istersen birde denemeden once 1 turk kahvesi spermeleri hareketlendiriyomus
sende kurlerini uygula deneme sonrasi bacaklari duvara dikip oyleeeeee kal kalabildigine hatta cisini yapmadan uyursan dahaa iyi
bunlar uygulamalarimiz hee diceksinki basardinmi yokkkkkkkkkk :)))) henuz ama yilmadan calisiyoruz insallahhh MART ayi bizim ayimizz Allahin izniyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?