MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

cnm bana anadolu hastanesi çok yakın ama bnm bat 25 mart vardaha zaten kuzenim çalışıo anadoluda hemşire o bana yardımcıoluyo ama daha beklemem lazım bnm çalışma içersindeyim henüz:)))

kızlar yumurtlamanın 11.gunu beta hcg değerim 17.80 e yukselmiş.öncesinde 9.gunde yapmıştım 4.30 du hamilelik için normalmi..inşallah öyledir kızlar

merhabalar kızlar...ben perşembe akşamı ovulasyon testinde 2 çizgiyi gördüm,2 gün çalıştık dün yine yaptım silikti.ne dersiniz çalışmaya devam mı?

merhabalar kızlar...ben perşembe akşamı ovulasyon testinde 2 çizgiyi gördüm,2 gün çalıştık dün yine yaptım silikti.ne dersiniz çalışmaya devam mı?

silik cikiyo illakii cnmmm ona alldanma ama senin icin rahat olsu calis yinede 1 er gun atlayarak cnm

anneme bakarsan ya biz ovu aletimi gorduk adet bitince yapardik olurdunuz diooo :) o yuzden sen gun atlayarak calis optummmm

nasıl yani her gün ilişki kalitesini ve sayısını bozuyo anlamadım ben

canim hergun hergun denendiginde spermin kalitesi azaliyormus daha canli hale getirmek icin 1 gun calis 1 gun dinlen seklinde olmasi en iyisiymis birde o hafta esine bollll protein , balik , karides yedir keci boynuzu kurune bak istersen birde denemeden once 1 turk kahvesi spermeleri hareketlendiriyomus
sende kurlerini uygula deneme sonrasi bacaklari duvara dikip oyleeeeee kal kalabildigine hatta cisini yapmadan uyursan dahaa iyi

bunlar uygulamalarimiz hee diceksinki basardinmi yokkkkkkkkkk :)))) henuz ama yilmadan calisiyoruz insallahhh MART ayi bizim ayimizz Allahin izniyleeeee

silik cikiyo illakii cnmmm ona alldanma ama senin icin rahat olsu calis yinede 1 er gun atlayarak cnm

anneme bakarsan ya biz ovu aletimi gorduk adet bitince yapardik olurdunuz diooo :) o yuzden sen gun atlayarak calis optummmm

valla çok doğru söylemiş canım çalışmaya devam en iyisi garanti olsun

opuyorummm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben kacar allaha emanet olunuzzzzzzzz gorusmek uzere :))))))

tarcinli corekotlu ballarinizi kasiklamayi unutmayinizzz

ayy varyaa bende topiginnnnnn AKTARCIBASI KURBASI si oldum haaaaa:)))))

vaaauuuuvvvv güzel taktikler bunlar idilgacım keçiboynuzunu şu ikigünden beri yiyoruz sabah akşam aç karnına 2 kaşık biz zaten genelde birgün mukoko ikinci gün uyuko :d yapıyoruz türk kahvesinide her gün düzenli olarak içeriz zaten içmezsek hayatımızda bir eksiklik olur ilişkiden sonra ayaklarımı dikiyorum bi on onbeş dk kadar yani duşa girene kadar işte öyle yani balık desen alllaaahhhh varya haftada 4 gün yiyoruz deniz kıyısında oturuyoruz çünkü balıkçımız saolsun hiç eksik bırakmaz bizi eee birde çalışan bir bayansan en kolay yemek :d bi salata tamamdır iş

işte böyle idilgacım ama bugün çarşıya çıkarsa aktardan messir macunu almayı düşünüyorum onuda iyi diyorlar

beni güldürüosun pitilga sana kür pidilga dicem artık hehe :)) hayıt çayı aldım şimdilik süs niyetine kenarda duruo ama yinede içimi huzurlu yapıo yani her an içecekmişim gibi hahha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…