MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

selamlar herkese... hafta sonu diye kimsecikler yok... benim bat a son 12 gün... :18:

kızlar bugün doğumgünüm... 29 oldum çok güzeldi... dün sabahtan bu akşama kadar rüya gibiydi... hala da devam ediyor... müjdeler duymak istiyorum... hadi sıradaki hamişimiz kim...?

nice mutlu yıllara bebeişinle inşallahh

doğum günün kutlu olsun ailenle mutlu yaşamayı nasip etsin allah...

Eski Yunan ve Uzakdoğu tıbbı kestane balını, yıllardır, erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmıştır.
Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir.

Çin, Japon ve Uzakdoğu ülkelerinde, gebe kalamayan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz tarçın kullanmaktadırlar

Gebe kalamayan kadınlar bir tutam toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı kestane balını gün boyunca bir sakızla çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir sakız üzerine koyup çiğnediklerinde kolayca gebe kalabilirler. Çünkü, bal ve tarçın, tükürükle karışarak yavaş yavaş emilir ve böylece daha etkili olur.
Amerika Maryland’de evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdir. Bu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tespit edilmiştir
KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR.
ADAÇAYI: HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. BİR BARDAK SICAK SUYA ÜÇ YAPRAK ADAÇAYI BEŞ DAKİKA DEMLENDİRİLİP İÇİLİR. KALBE DE İYİ GELİR. SIKÇA İÇİLDİĞİNDE TÜM BEDENİ GÜÇLENDİRİR. DÖLYATAĞI HASTALIĞI OLAN HANIMLARIN ARASIRA ADAÇAYI OTURMA BANYOSU YAPMALARI İYİ OLUR. OTURMA BANYOSU İÇİN; İKİ AVUÇ DOLUSU YAPRAK ADAÇAYI SOĞUK SUDA GECE BOYUNCA BEKLETİLİR. ERTESİ GÜN KAYNAMA NOKTASINA KADAR ISITILIP BANYO SUYUNA EKLENİR. BANYO SUYU BÖBREKLERİN ÜSTÜNE KADAR ÇIKMALIDIR.
ZENCEFİL: TÜM VÜCUDU UYARARAK BEDENEN VE RUHEN GÜÇ KAZANDIRIR. KADIN VE ERKEKTE CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR.

emegine saglık tatlım bilgilendirici mesajın çok güzel.
yumurtlamadan 10 gün önce günde 2 kez akşam sabah içtim adaçayı insallah bu ay kalırım hamile :)))

emegine saglık tatlım bilgilendirici mesajın çok güzel.
yumurtlamadan 10 gün önce günde 2 kez akşam sabah içtim adaçayı insallah bu ay kalırım hamile :)))

bende bugün doktora gittim kis var dedi ama çok önemli degil 6 ay sonra tekrar gel bakalım dedi 6 ay içinde gebe kalmassam yumurtlama hapı verecekmiş korunmayı bırakalı 1 ay oldugu için çok yeni oldugum için denemeye devam et dedi :=)

bende sogan kürüne başlayacagım Allahtan hayırlısı hepimiz için:)

aynen bızde yenı bıraktık korunmayı 2 ay oldu:)) kuru incir yedim buay adaçayı içtim sat.18 mart beklemedeyım

Son düzenleme:
bugunler yumurtlama zamanın ozaman tatllımmm :26:

evet canım :=) yani şu hesaplamaya göre 16si ve 17si çok önemli ama bugün doktor yumurtlama göremedim dedi bugün 11.günümdü adet sonrası ama 13. yada 14.günde olabilir yada bu ay yumurtlama olmayabilir her adet yumurtlama oldu demek degildir dedi bunu da yeni ögernmiş oldum :=(
sen adaçayını kuru olarak mı aldın yoksa poşet çay olarak mı aldın nasıl yaptın aç karınına mı içtin?

bu ay ben adet düzensizliği için ilaçta kullanıyorum :18:
adetin 10.günden gün aşırı çalışmalara devamet tatlım
poşet çay içtim canım ben bayagı bi hamile halan var adaçayı ile deneedim inşşş artık
incir fındık filande ye canım
netten araştır sogan kürü filanda yapanlar var.

Son düzenleme:

sogan kürüne başlayacam bu hafta incir yiyorum her sabah aç karnına 2 tane ama adaçayını yeni duydum alayım ve içeyim canım ne zormuş yaaa hamilelik insan denemeden bilemiyoooo :18:

sogan kürüne başlayacam bu hafta incir yiyorum her sabah aç karnına 2 tane ama adaçayını yeni duydum alayım ve içeyim canım ne zormuş yaaa hamilelik insan denemeden bilemiyoooo :18:

evet gerçekten zor canım hayırlısı artık bol dua ile kürler ve bol çalışma ssz

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsuuunnnnnn...sağlıklı çoluk, çocuklu mutlu bir hayat diliyorum....:80::80::124::124:

yine güzel yazı...gelecek ay denicem bende adaçayı ve incir...

mutlu mutlu ve bebişli yıllar canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…