MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

benim eşimde fındık fıstık ceviz derken bayağı bir kilo aldı :)))))))

şimdide pekmez yiyor 1 ay sonra düşünemiyorum artık

işini garantiye alıyosun yani ben kaçtım kızlar...

garantiye almazmıyım. eşimde beni yanlız bırakmıyor o da yanıma uzanıp ayaklarını havaya dikiyor :)))))))))

diyorum ki benden önce hamile kalacaksın

selam kızlar, nasılsınız? dediğim gibi bugün incir ve meryem suresine başlıyorum inş hem günlerden de cuma :) ya size bişey dicem kusura bakmayın biraz açık olacak ama ben ne yaparsam yapayım meni dışarı akıyor ya çok mutsuzum yastık koyuyorum bacaklarımı dikiyorum yok olmuyor hamilelik için en uygun pozisyon diz dirsek pozisyonu diyorlar ama onda da ilişkiden sonra öyle mi durcaz yarım saat insan fenalık geçirir, yok döniyim yatıyım dersen de akar gider işte

zaten canım tekil gebeliklerde bir tane sperm içeri giriyor çoğullarda 2-3 falan. o menide milyonlarca sperm var. doğal olarak gidecek başka yer olmadığı için fazlalıklar dışarı çıkıyor... çıkış yolu tek canımmm :)

öyle de sanki hepsi gidiyo diye üzülüyorum:) neyse bakcaz artık.. çağla şikel doğum yapmış dün gece..!!

Selam alpellacım, geçenlerde biryerde okumuştum ilişki bitiminde zaten spermler ulaşması gereken yere ulaşıyormuş zaten, sadece eşinin 30 saniye kadar çıkmaması daha uygunmuş. Yani dışarı çıkan menilere aldırma tatlım. Benim tanıdığım hamilelerin hiçbiri bunu yapmadıklarını hatta bilmediklerini söylüyorlar. Akışına bırak canım, tabii gebeliği kolaylaştıracak şeyleri yap ama çok dert etme.

meniler dışarı çıkınca, çocuklarımız kaçıyor tutalım diyorum :)))))))))

ayaklarını daha fazla yukarı kaldır. yazmıştım eşimde bneimle birlikte kaldırıyor ayaklarını alem ya benim kocam :))))

Kızlar selamm Ben henüz 1,5 aylık evliyim, 3 senelik efsane bi aşkın sonunda evlendik. Yaşım 27. İkimizde çok istiyoruz evlat sahibi olmayı. Akışına bıraktık, korunmuyoruz, nasılsa istiyoruz vardır bi zamanı engel olmayalım meleğimize diye düşünüyoruz. Ben 2 gün önce yumurtlama testi yaptım kopkoyu 2. çizgi çıktı, hatta kontrol çizgisinden daha koyuydu :26: . Uzayan akıntımda vardı zaten. Değerlendirdik tabii hemen. Dünde hafif kasık ağrım ve batmalarım oldu. Sat 18 Mart. Bu ay hepimiz hamiş kalırız inşallah

hoşgeldin taze gelin umarım hamilesindir.

selam canım hoşgeldin.. bence en güçlü aday sensin şu an bir de aycaece çünkü sizin yumurtlamanız pozitif görünüyor biz de bugünleri değerlendiriyoruz ama bende akıntı fln başlamadı daha.. ya bişey sorcam şimdi ben en son adetimi 40-41 günde oldum dedim ya düzenim bozuldu diye.. normalde 10. gün yumurtluyordum ama en son 25.günde fln yumurtladım akıntım o zaman geldi, sizce o zaman ilişki olsa hamile kalınır mı yoksa düzenim bozulduğu için olmaz mı?? biraz karışık oldu ama

benimde kasık ağrım çok oldu.. hayırlısı inşşş

düzen bozulduğu için yumurtlamayı kestirmek zor. gün aşırı ilişkiyi dene canım

Son düzenleme:

Canım önemli olan yumurtan tüplerdeyken spermle buluşması. En son 40 41 günde oldun ama bu ay hangi gün olacağını bilmediğinden bence gün aşırı ilişkide bulun yada hem normal yumurtlaman gereken günlerde, hemde gene geç olma ihtimalini düşünerek 25li günleri de değerlendir . Sen ovulasyon testi kullanıyor musun canım?

Kızlarrr ALLAH nasıp ederse onumuzdekı 25 gun ıcnde anne olucm ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın tez zamanda sızde guzl haberlerınızı alırsınız inşallah Ben çalısma yontemlerımı sızınle paylasmak ıstedım belkı bı faydası olur Ben adetm bıttıktn sonra gun asırı hep denedım yumrtlama gunu vs hıcbısey hesaplamadım ve acıkcası ılk deneme nede olsa cocuk olmaz dıyede coook rahat takıldım:) Neyseee gun asırı cok duzenlı calıstım ama ılıskıden sonra kalkmadım en az 1 saat yattım ayaklrımı duvara dıktım bazn oyle uyudum ertesı gun dus aldım derkennnn 1 hafta gecıkmeyle hamıle oldugumu ogrendım ve ıste geldık bugunlere:)) Ayrıca esım namazlrdn sonra hayırlısını ıstedı bende her ılıskıye gırmedn once besmele cektım Hakkımzda hayırlısını dıledım Rabbımde nasıp ettı beklıoruz sımdıı cok az zaman kaldı ınsallah hepınız bu guzel duygulrı tez zamanda tadarsınız. Sevgiyle kalınnn

canımmm Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bize de dua et olur mu.. ben de bi dahakine duvara dikcem ayaklarımı yaa ya da amuda fln kalkcam ya biz de abdest alıp dua edip öyle birlikte oluyoruz canım inş bir an önce bize de nasip olur..

Tebrikler canım. Umarım böyle bir çırpıda hamile kaldığın gibi öyle de rahat doğum yaparsın. Allah bir seste kurtarsın arkadaşım seni. Mutlu günler bebeğinle. Bizler içinde dua et güzel anne

düzen bozulduğu için yumurtlamayı kestirmek zor. gün aşırı ilişkiyi dene canım

ben ovulasyon testi kullanmıyorum canım çünkü şeffaf akıntımdan anlıyorum ne zaman yumurtladığımı zaten çok belirgin bir sıvı o, anlaşılıyor yani.. aslında sorum şu adetleri düzensiz olan birisi yumurtlama gününü yakaladığı zaman hamile kalabilir mi yoksa adeti düzene girene kadar öyle bi ihtimal yok mu kusura bakmayın kızlar şimdiye kadar hep saat gibiydi kürtajdan sonra şaştı o yüzden pek bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…