MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

her şeyin hayırlı bir zamanı var kuzum
kısmeti varsa ne yaparsan yap gelirr :)
duana da AMİN diyorum .)

kızlar eşleriniz için hazırladığınız bir kür var mı peki keçi boynuzu pekmezi dışında ?
bir de ben erkeklere sarımsak yedirmeyin diye uymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama !
:44:

Kusura bakmayin arkadaslar bilgisayarim takildi ve ust uste ayni mesaji atmis.. goruntu kirliligi oldu ozur dilerim

Bransim edebiyat.. istanbulda hem formasyon aliyorum hem kpssye hazirlaniyorum.. esimle ayri kaliyoruz bu sebeple normalde muglada oturuyoruz.. sen calisiyormusun evdemisin?

hakkında hayırlısı olsun canım... inşAllah emeklerinin karşılığını alırsın... bende anasınıfı öğretmeniyim... bir kızım var ve 2. için uğraşıyoruz... şimdi çıkmam lazım kızlar... Allaha emanet olun...

kızlar yarından itibaren 41 meryem suresine ve incir kürüne başlıyorum inşallah birbirimize dua edelim var mı benimle beraber yarın herhangi bir şeye başlayan belki beraber motive oluruz :)

Alpellaa: Sat 20 şubat
Aycaece: Sat 18 şubat
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
Daısytulıp: Sat 11 şubat, bat 10 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart

Oflu sen onlinesin sanirim eczaneler kacta aciliyor bir bilgin var mi?

Bugun adetim geceli 5 gun oldu sabah test yaptim ama negatif.. olsa en azindan silik cikardi... adt olayim bari uzadikca stres artiyo(

Bugun adetim geceli 5 gun oldu sabah test yaptim ama negatif.. olsa en azindan silik cikardi... adt olayim bari uzadikca stres artiyo(

canım üzülme vardır bunda da bir hayır.
her sınav insanlar için bu ay olmazsa diğer ay olur..
bunu biz bilemeyiz.
RABBİm bizim için en hayırlı zamani ne yazdıysa o olacak..
dua et sadece hayırlısını iste olur mu
üzülme ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…