MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

şimdi baktım ben de gününü kaçırmışım eğer hamile kalmazsam önümüzdeki ay yaparım artık şimdi incire başlıyım nasılsa onun günü önemli değil.. bal aktarlarda fln var ama güvenemiyorum işte balparmak olur mu ki yaa :44:

teşekkur ederım hosbuldum bence su sogan kurunu bı deneyın benım sefaf akıntım geldı ama adamı kacırdım :)) akıntımı cok kontrol ederdım ama hıc bu kadar duzenlı sırasına gore gelmemıstı cok heycanlıyım kürümün 5.günü :) adetle birlikte 12.günüm

tam yumurtlama zamanların canım ne güzel ama eşin yanında değil heralde soğan suyu çok kötü olmuyor mu ya ben cesaret edemiyorum

kızlar ben geldim....bugün bir arkadaşım doğum yaptı yanına gittim..ayyy allhım esirgesin çok tatlıydı..çok şirin olmuştu kırmızı kırmızı giydirmişler hastanede...anldımki bebel görmeyi çooook özlemişim....kızımda görünce anne bak bebek çok tatlı çüçüçük (küçücük) çok şiyin dedi :)

evet ya ben de geçen bi bebek gördüm ay çok şekerdi hemen olsun istedim o an kızın da çok şirin anlaşılan

prensesim o benim...allaım kimseyi evladıyla sınamasın ayrı koymasın...isteyen herkese tez zamanda versin...
hastaneye gittik markete gittik şimdi anneannedeyiz birazdan evimize geçecez....

prensesim o benim...allaım kimseyi evladıyla sınamasın ayrı koymasın...isteyen herkese tez zamanda versin...
hastaneye gittik markete gittik şimdi anneannedeyiz birazdan evimize geçecez....

prensesim ece benim allahım kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkese tez zamanda bu duyguyu yaşatsın....:13:
markete gittik geldik şimdi anneannedeyiz birazdan evimize geçeriz....

Kızlar az önce kahvem geldi. Ayy kokusu bi kötü geldi burnuma .midem bi bulandııı.. ıııyyyyy
bide burnum acaip koku alıyor...
Ben diğer kızımda böyle olmamıştım... Bi tuhaflık var. Psi,kolojik değil ama kesinlikle.çünkü diğer kızımda böyle belirtilerim hiç olmadı. (eğer varsa) inş buda öyle geçer. Ay bide karnımda bi gaz varrrr.... çok kötüyüm bennnn ((

bence hamilesin sen kızlar ben aktara fln gitcem çıkıyorum akşam görüşürüz öptüm siz yazışmaya devam edin

6 güncük kalmışşş batınaa, bu belirtiler iyiye işarett :118: Ay hadi bakalım yaaa. Teker teker hepimiz gebe kalalım inşallahhh

Son düzenleme:
bence hamilesin sen kızlar ben aktara fln gitcem çıkıyorum akşam görüşürüz öptüm siz yazışmaya devam edin

:))) benim ayağım çok uğurludur... mesela pazarda bişey denesem üzerime hırka tarzı, herkes alır pazarcı bile der abla ne uğrlu ayağın var diye...ama uyuz adam bi kuruşta indi,rmez

biyere gitsem arkamdan millet dolar... misafirliklerde bileeee

ben başı çekeyim .inşşş hepinizin güzel haberleri bir bir gelecek buraya.... allah hayırlısını nasip etsin hepinize ...

mrb ben bugün geldim benden daha deneyimlisiniz bişey sormak istiyrorum 2 aydır deniyoruz ama geçen ay olmadı hasta olmama 15 gün var ama miden çok şişiyo ilk defa böyle oldum geçen ay hasta olmama 2-3 gün kala başladı ama hasta oldum ve normal her zamanki gibi oldum baş dönmesi baş ağrısı yorgınlık ve mide şişmem var aklıma takılmıyo desem yalan olur test yapsam olur mu

merhaba.
ben diğefr mart ayı topiğin listesinede girdim.
ama burdaki listeyede beni ekler misiniz?
sizin ayağınızın uğuruna inanarak bende sizlerle beraber beklemek istiyorum.şansım çok düşük olsada.
hayırlısı olsun.
sat 18 şubat.....bat 16 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…