nerde yaşıyorsun bilemiyorum ama çevrende güvenebileceğin gerçek bal satan bir yer yok mu? bal parmak falanda alabilirsin belki... çörekotu çok faydalıymış.. keşke gününü kaçırmsaydım bende yapaıcaktım... ama nasip :44:
teşekkur ederım hosbuldum bence su sogan kurunu bı deneyın benım sefaf akıntım geldı ama adamı kacırdım :)) akıntımı cok kontrol ederdım ama hıc bu kadar duzenlı sırasına gore gelmemıstı cok heycanlıyım kürümün 5.günü :) adetle birlikte 12.günüm
kızlar ben geldim....bugün bir arkadaşım doğum yaptı yanına gittim..ayyy allhım esirgesin çok tatlıydı ..çok şirin olmuştu kırmızı kırmızı giydirmişler hastanede ...anldımki bebel görmeyi çooook özlemişim....kızımda görünce anne bak bebek çok tatlı çüçüçük (küçücük) çok şiyin dedi :)
prensesim o benim...allaım kimseyi evladıyla sınamasın ayrı koymasın...isteyen herkese tez zamanda versin...
hastaneye gittik markete gittik şimdi anneannedeyiz birazdan evimize geçecez....
Kızlar az önce kahvem geldi. Ayy kokusu bi kötü geldi burnuma .midem bi bulandııı.. ıııyyyyy
bide burnum acaip koku alıyor...
Ben diğer kızımda böyle olmamıştım... Bi tuhaflık var. Psi,kolojik değil ama kesinlikle.çünkü diğer kızımda böyle belirtilerim hiç olmadı. (eğer varsa) inş buda öyle geçer. Ay bide karnımda bi gaz varrrr.... çok kötüyüm bennnn((
Kızlar az önce kahvem geldi. Ayy kokusu bi kötü geldi burnuma .midem bi bulandııı.. ıııyyyyy
bide burnum acaip koku alıyor...
Ben diğer kızımda böyle olmamıştım... Bi tuhaflık var. Psi,kolojik değil ama kesinlikle.çünkü diğer kızımda böyle belirtilerim hiç olmadı. (eğer varsa) inş buda öyle geçer. Ay bide karnımda bi gaz varrrr.... çok kötüyüm bennnn((
bence hamilesin senkızlar ben aktara fln gitcem çıkıyorum akşam görüşürüz öptüm siz yazışmaya devam edin
bence hamilesin senkızlar ben aktara fln gitcem çıkıyorum akşam görüşürüz öptüm siz yazışmaya devam edin
:))) benim ayağım çok uğurludur... mesela pazarda bişey denesem üzerime hırka tarzı, herkes alır pazarcı bile der abla ne uğrlu ayağın var diye...ama uyuz adam bi kuruşta indi,rmez
biyere gitsem arkamdan millet dolar... misafirliklerde bileeee
ben başı çekeyim .inşşş hepinizin güzel haberleri bir bir gelecek buraya.... allah hayırlısını nasip etsin hepinize ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?